Am castigat! Am fost foarte aproape de un pronostic corect! Am zis 2-0 pt Steaua, dar, din pacate, s-a mai adunat un 1 la 0-ul timisiorenilor ![]()
Am castigat! Am fost foarte aproape de un pronostic corect! Am zis 2-0 pt Steaua, dar, din pacate, s-a mai adunat un 1 la 0-ul timisiorenilor ![]()
2-1.
Goluri: Dica, Nicolita(Steaua) - Stoica(Poli)
Mda, se pare ca am ghicit scorul si marcatorii Stelei in ordine cronologica. Nu l-am nimerit pe Balace(gol foarte frumos, recunosc).
Le-am cam inchis gura timisorenilor. Am jucat cu vreo 5 rezerve si i-am invins. Cum e cu valoarea rezervelor? :wink:
Am castigat! Am fost foarte aproape de un pronostic corect! Am zis 2-0 pt Steaua, dar, din pacate, s-a mai adunat un 1 la 0-ul timisiorenilor
Nu conteaza!!!Hehehe spre 23...........
@ winner 007 I like to follow them since they played against SC Heerenveen this year. I follow Dinamo aswell, but I notice I am interested in Steaua more.
I don't know realy why 8) I bet you can give me several reasons ![]()
But first of all I am just interested in football and I want to see Steaua to win UEFA ![]()
2-1.
Goluri: Dica, Nicolita(Steaua) - Stoica(Poli)
Mda, se pare ca am ghicit scorul si marcatorii Stelei in ordine cronologica. Nu l-am nimerit pe Balace(gol foarte frumos, recunosc).
Le-am cam inchis gura timisorenilor. Am jucat cu vreo 5 rezerve si i-am invins. Cum e cu valoarea rezervelor? :wink:
Oare e vreunul online?Domane acum sa vedem ce zic "civilizati" lui tata :twisted: :twisted: :lol: :twisted: :twisted: :lol: :twisted: Iancu cred ca e tare "bucuros" la parnaie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
@ winner 007 I like to follow them since they played against SC Heerenveen this year. I follow Dinamo aswell, but I notice I am interested in Steaua more.I don't know realy why 8) I bet you can give me several reasons
![]()
But first of all I am just interested in football and I want to see Steaua to win UEFA
And that makes you part of this large family called Steaua!Welcome!
am castigat!!!!!!
@feanfan:
where are you from? Steaua is the most loved club in Romania, and of course the best. we are glad to see that foreign people are fans of Steaua!
@feanfan:
where are you from? Steaua is the most loved club in Romania, and of course the best. we are glad to see that foreign people are fans of Steaua!
bai e din olanda se vede la location
aaaaa da, nu m-am uitat. sorry.
forza Steaua
Olaroiu a dat o palma timisorenilor... Se pare ca baiatul asta "imparte" palmi pe unde apuca... Prima data am fost noi dupa Betis - Steaua 0 - 3, au urmat timisorenii, e randul rapidistilor...
@ winner 007 Thank you! Nice to have such a large family ![]()
@Montana Yes, 2 points behind, but you have all in your own hands, keep gaining points and especially beat Dinamo in their own stadium on the 9th April :twisted:
Not only this game was important, all the others to come aswell. As supporter you have a very exciting period to look forward to 8)
Olaroiu a dat o palma timisorenilor... Se pare ca baiatul asta "imparte" palmi pe unde apuca... Prima data am fost noi dupa Betis - Steaua 0 - 3, au urmat timisorenii, e randul rapidistilor...
buna remarca sa speram ca Oli va continua asa
@feanfan:
Winner 007 already answered
Don't be sorry :?
I am proud to be from Holland. I like to be on this board, although I cann't read/understand a thing you are saying 8)
I only want to let you know I am stil following Steaua.
Well we are all glad to have foreign fans especialy from countrys with good football such as Holand .
yea if only or national team could be as good as yours....... :cry:
Am jucat cu vreo 5 rezerve si i-am invins. Cum e cu valoarea rezervelor? :wink:
Olaroiu n-a gandit rau meciul dar totusi prea defensiv in repriza a 2. Nu prea mi-a placut ca din min 30 Steaua a jucat numai cu mingi la intalnire pentru Nicolitza si Dica si in rest doar s-au aparat si ia dat ocazia lui Poli sa aibe 5-6 ocazii in repriza a 2.
Raman la parerea ca nu avem rezerve. Timisoara a avut ce sa schimbe si Steaua nu. In cea de-a 2 repriza am jucat cu 5 fundasi, 3 mijlocasi la inchidere, 1 mijlocas dreapta/stanga(Nicolitza) si 1 singur atacant. N-avem de loc rezerve la mijlocasi ofensivi si atacantzi. Olaroiu n-a avut pe cine sa bage si la bagat pe Marin in locul lui Oprita(cel mai slab jucator), trebuia sa-l schimbe ca prea nu juca nimic + ca a pierdut la mingi de ne doare capul.
Sunt fericit de victorie. Olaroiu e pe drumul cel bun si sper ca si Gigi sa-l ajute aducand niste mijlocasi ofensivi si atacantzi.
yea if only or national team could be as good as yours....... :cry:
Don't be sad, one day there will be succes again for the Romanian team. Meanwhile you must enjoy Steau ![]()
Maybe you can follow Holland during WorldChampion in Germany now :wink:
Insfarsit sa incheiat !
Felicitari, cred ca impreuna am facut cel mai bun meci din divizia a
Sa inteleg ca ai tremurat putin, la voi acasa?
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllll Dica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vreau sa vad ce souneti acum timisorenilor
Nu am inteles ceva, esti fan Steaua si vezi meciul acasa?
Excelenta prima repriza in care Steaua si-a aratat adevarata valoare.Mi se pare normal ca Oli sa adopte pt a 2 a repriza o tactica mai defensiva pentru a pastra rezultatul si a replica pe contraatac, good choice ![]()
@Kronos: http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...7&viewItem=9614 :lol:
Winner_007 e din Buzau. Probabil ca nu poate ajunge la toate meciurile Stelei.
In alta ordine de idei, meciul a fost unul frumos, cu trei clase peste FC National(Brutal) - Steaua.
Ufff... scapam de brigadierii de pe forum ![]()
Se imprastiara...
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllll Dica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vreau sa vad ce souneti acum timisorenilor
Nu am inteles ceva, esti fan Steaua si vezi meciul acasa?
Si tu sa inteleg ca esti fan viola si nu ai venit in buc ? Sau esti pe la vreun i-cafe ?
Una peste alta noi am castigat, dar vezi tu, atitudinea de care a-ti dat dovada pana la ora meciului cand a-ti invadat forumul nostru plini de voi s-a transformat in invidie... tipic "vestic"
Cand a zis preaslavitul vostru patron ca Oli este un antrenor de locul 3-4 probabil nu s-a gandit ca poate echipa lui e de locul 3-4 ![]()
P.S: NICIODATA NU O SA FITI PESTE NOI !!!