Ok, ne-am rafuit destul pe forum cu timisorenii......diseara e meciul, CU TOTI LA STADION!!!!! SA CANTAM PANA RAGUSIM!!!
FORZA Steaua !!
Ok, ne-am rafuit destul pe forum cu timisorenii......diseara e meciul, CU TOTI LA STADION!!!!! SA CANTAM PANA RAGUSIM!!!
FORZA Steaua !!
bAI NEFERICUTE MAI TACI DIN GURA !REZULTATUL CU Poli VA FI MEREU 8-1 IAR DESPRE CIVILIZATI :NU LA-TI AVUT ANTRENOR PE BASARAB Panduru?(OM TARE CIVILIZAT CE MAI) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Daca ai fi macar 10% la fel de fericit in viata ca si mine ai urla de bucurie.
Apropo, vorbeam de stil de joc, de tactica,iar daca te depasesc aceste discutii poti sa te abtii.
ps Daca e sa fie 8-1 inseamna ca sunteti mai buni, si culmea, sunt capabil sa va si felicit dupa meci.Oare reciproca e de luat in considerare?
ps: scuze kronos, daca ai fost afectat de taieturile mele
da, as fi in stare daka jucati deschis frumos fara blocari in joc !!!daca jucati frumos si ne bateti atunci bravo voua va felicit!!dar daka jucati ca argesul atunci scuze nu te mai felicit
ce importanta are ce face Dinamo daca noi castigam tot de acum inainte, chiar si in groapa... baieti pregatiti-va pentru ca urmeaza seria Stelei in campionat: 10 victorii pe linie... :wink:
ne vedem astazi la meci... FORZA Steaua!!!
E greu de tot,se vede din ce in ce mai clar ca se fac unele manarii acolo in fruntea federatiei,am refuzat mult timp sa credem asta,dar cand o echipa este impinsa cum este impinsa de la spate nu mai e nimic de zis.
offtopic: inca un articol care sa scuze atitudinea suporteriolor dinamovisti
ba da ce bulan au nenoriciti astia de caini , pe langa ca nu joaca nimik
Dinamao-Poli 1-0 -gol in minutul 93
Farul -dinama 0-1 -gol in minutul 93
:evil: >>>Si ei vor in "sampion leage"!!!Pai la cum joaca nu o sa treaca nici de o echipa dintr-o tara inferioara noua.Ca sa nu deviez de la subiec,Poli pregatestete sa plecati cu coada intre picioare de la Bucuresti!!>>>> :twisted:
Eu abia astept meciul de deseara... Sincer, cred ca o luam in freza din mai multe motive:
1. Iacob, Goian, Bostina stau in tribuna;
2. Pe Lia Manoliu am inscris in fiecare meci :?
3. Timisorenii ii au pe Emeghara, Stoica, Plesan, Simek, Stanic... etc.
4. Ionica Serea e arbitru.
5. Olaroiu joaca cu 2 inchizatori....
Din 5 motive prezentate de tine 4 nu stau in picioare. In afara de punctul 2 sunt reale probleme:
1. Ii avem pe Baciu, Cristocea si Cristea in loc.
3. Cei mentionati acolo sunt o adunatura de anonimi(mai putin poate A. Stoica si Plesan). Mai au pana sa demoonstreze ca sunt fotbalisti ce pot juca constant bine la nivel inalt.
4. Serea poate la fel de bine sa fure si pe Timisoara. Ne-a furat Serea pe noi vreodata ?!
5. Si Milan joaca cu 2 (Pirlo si Gatusso), si Juve(Emerson si Vieira) si Chelsea(Essien si Makelele)... Care-i problema ?!
da, sa speram ca o sa castigam, ca aia de la Dinamo (hua!) iar au reusit sa castige cu ajutorul arbitrilor, ati vazut c a fost la meciu cu faru'. las' ca luam noi titul...
Sunt in stare sa pariez orice ca le dam 2-0!!!
![]()
Mda... adica Radoi si Paraschiv valoreaza cat cei mentionati de tine mai sus?
Dupa Gigi poate, dar sa fim realisti
stie careva...mai sunt bilete la peluze ? :cry:
Mda... adica Radoi si Paraschiv valoreaza cat cei mentionati de tine mai sus?Dupa Gigi poate, dar sa fim realisti
Nu, dar cei mentionati de tine mai sus de la Poli sunt pe langa Radoi si Paraschiv ca Radoi si Para pe langa Essien si Makelele.
mi s-a facut asa o sila cand am vazut golu pe care l-a dat Dinamo... sper sa castigam deseara si le transmit cainilor si rapidistilor sa se uite la un meci adevarat
Normal ca nu, dar nici noi nu evoluam in Serie A sau Premier League. Nici Timisoara nu e Inter, nici Dinamo nu e Manchester United. :wink:
vom castiga si o sa le aratam la pulisti astia(scuze polisti) :lol: :lol: :lol: ca ii vom bate cu 8-1 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
lol...chiar k miai adus aminte...ce umilinta pt ei.... 8-1... :twisted: :twisted: :twisted:
in locul lor nici nu ash mai vb...
hehe eu n-am uitat!!Sti cum Poli a intrat in divizia A?-printr-un blat cu gloria buzau eram aproape sa-i bat paia de la Timisoara adika totusi a-2a echipa pentru mine e gloria buzau doar sunt buzoian
da..ce sa zic....marian Iancu asta cred k face la blaturi... :evil: are fatza de mafiot ![]()
nu mah nu pe vremea lui Iancu chiar daka mie rusine gloria nu e chiar nu stiu ce echipa de bani gata>Timisoreni chiar pe vremea cand nu era Iancu erau cea mai bogata echipa din divizia B. :x :x
care ati cumparat bilet?
dai dreaq :lol:
nu stii...mai sunt bilete la peluze ? :cry:
normal ca mai sunt ....am auzit ca nu s-a inghesuit lumea
macar 20 de mii sa fim ![]()
vom castiga si o sa le aratam la pulisti astia(scuze polisti) :lol: :lol: :lol: ca ii vom bate cu 8-1 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
SI VISELE FAC PARTE DIN VIATA, dar realitatea o vom vedea deseara
normal ca mai sunt ....am auzit ca nu s-a inghesuit lumea
macar 20 de mii sa fim
20 de mii??!!?!?!?,,,,fratilor....pana azi la pranz se vandusera aprox 5000 de bilete :!: ....deci dak o sa fim 15 000 o sa fie bne...sper sa vina cat mai multi la stadion si sa iasa bine
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllll
lllllllllllll Dica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vreau sa vad ce souneti acum timisorenilor