Carlos nu va marca dar o pasa de gol ar putea sa ii iasa si lui in sfarsit acum... eu am convingerea ca portarul nostru ii va da o pasa de 60 de metri lui Cristea in meciul de maine si acesta nu va ierta...
Carlos nu va marca dar o pasa de gol ar putea sa ii iasa si lui in sfarsit acum... eu am convingerea ca portarul nostru ii va da o pasa de 60 de metri lui Cristea in meciul de maine si acesta nu va ierta...
Off topic
Dupa cum spuneam, ignor prostia....(si nesimtirea)
Ignoranta e sora mai bine imbracata a prostiei...Restul ai spus chiar tu!
On topic
2-0 Dica si...Cristea (pentru ca tot el le-a dat gol si cand am luat titlul 22)
Ma multumesc cu 1-0. E un meci de campionat ca oricare altul, mai putin derbiurile (si inainte sa comenteze vreun polist) de traditie. Noi avem treaba saptamana viitoare. Ei o sa se uite impreuna cu, catzelusii la TV.
banuiesc ca s-au mai linistit spiritele si putem chiar si dialoga.
Am fost unul din miile de fani a lui Oli, chiar muream de ciuda cand l-au schimbat,si consideram ca atata poate echipa la vremea aia nicidecum ca poate fi si alta cauza. Dupa putin timp am realizat ca de fapt limitele erau in mana antrenoruli.
Il stimez pe Oli pt ce a facut la Timisoara dar, cu oarece regret spun, cand vad Steaua jucand am un sentiment ca am mai vazut meciul.
Ca argument, spuneti-mi voi stelistii cand ati mai vazut Steaua jucand direct pe varfuri? acuma daca Iacob nu are zi buna nu prea sunt sanse de gol. Totul se bazeaza pe mingi lungi carte careu.
Steaua incanta ochiul prin tesatura de pase si prin tehnicitatea jucatorilor. Acuma toate astea sunt amintiri.
Pot pune pariu ca nu termina turul la voi in curte.
In legatura cu Oli, doar timpul va decide. Nici eu nu sunt fan al lui, dar daca va lua Titlul si Cupa UEFA anul asta, ce-ai mai zice ? 8O
am auzit ca nu joaca Goian. Am incredere si in Baciu, care joaca simplu si in afara de un 11 m la Constanta nu stiu sa fi gresit. 1-0, Cristea.
In legatura cu Oli, doar timpul va decide. Nici eu nu sunt fan al lui, dar daca va lua Titlul si Cupa UEFA anul asta, ce-ai mai zice ? 8O
pentru el ar fi foarte bine prin prisma scaparii de complexul locul 2 si de ghinionul ce il urmareste in performanta
Baieti, ce ati spune totusi de un 2-1 pentru Farul Constanta? :twisted:
Eu sper sa castige Farul cu 5-0 !!!
1) Am fost unul din miile de fani a lui Oli, chiar muream de ciuda cand l-au schimbat.
Dupa putin timp am realizat ca de fapt limitele erau in mana antrenoruli.
2) Ca argument, spuneti-mi voi stelistii cand ati mai vazut Steaua jucand direct pe varfuri? acuma daca Iacob nu are zi buna nu prea sunt sanse de gol. Totul se bazeaza pe mingi lungi carte careu.
1) Tu ai "murit" de ciuda ca a plecat de la Timisoara pe cand eu unul nu "mor", ca n-am cef ca sunt prea tanar :lol: , dar nu-l suport ca antrenor. Am mai spus-o si in alte topice ca Olaroiu trebuie sa mai castige 4-5 meciuri consecutive ca sa ma faca sa am incredere in el. Si NU ma refer la victorii cu 1-0 dintr-un penalty sau dintr-o singura ocazie.
Pana acum mi-a placut doar un meci al Stelei cu Olaroiu antrenor, returul cu Betis. Dar nu mi-au placut 5 meciuri si cred ca le stitzi. Rezultatul 5-1 in favoarea meciurilor urate si proaste. Cand o sa fie egal scorul atunci o sa incep sa mai am cat de cat incredere in Olaroiu.
2) Steaua juca cu angajari direct pe varfuri in era Piturca si putzin la Zenga. Ca si Zenga era maniac cu atacantul de careu.
Cu Protasov Steaua a jucat cel mai frumos fotbal din ultimii 8 ani.
La Farul - Dinamo ma multzumesc cu 1-0 pentru Farul, numai sa manance bataie dinamovistii.
1) Pana acum mi-a placut doar un meci al Stelei cu Olaroiu antrenor' date=' returul cu Betis. Dar nu mi-au placut 5 meciuri si cred ca le stitzi. Rezultatul 5-1 in favoarea meciurilor urate si proaste. Cand o sa fie egal scorul atunci o sa incep sa mai am cat de cat incredere in Olaroiu.[/color']
In privinta meciului cu Betis am ceva rezerve.
1) Primul gol s-a realizat pe o grava greseala a uni fundas. OK jocul greseala asteapta.Dar asta nu inseamna ca a fost rodul unei faze construite cu migala sau a unei scheme repetate la antrenamente.
2) Resul a fost un antrenament cu public pentru simplu fapt ca Betis a pierdut cel mai valoros om, a schimbat un fundas central cu un varf si astfel apararea a fost varza.
3)Pentru ei nu conta ca e 1-0 sau 11-0, ei trebuiau neaparat sa dea goluri si nu mai era timp de stratageme.
Asa am vazut eu meciul.
Dar asta nu inseamna ca iau din meritele echipei, e doar chestia cu nunta dupa aceasta victorie
1) Pana acum mi-a placut doar un meci al Stelei cu Olaroiu antrenor' date=' returul cu Betis. Dar nu mi-au placut 5 meciuri si cred ca le stitzi. Rezultatul 5-1 in favoarea meciurilor urate si proaste. Cand o sa fie egal scorul atunci o sa incep sa mai am cat de cat incredere in Olaroiu.[/color']
1) Primul gol s-a realizat pe o grava greseala a uni fundas. OK jocul greseala asteapta.Dar asta nu inseamna ca a fost rodul unei faze construite cu migala sau a unei scheme repetate la antrenamente.
2) Resul a fost un antrenament cu public pentru simplu fapt ca Betis a pierdut cel mai valoros om, a schimbat un fundas central cu un varf si astfel apararea a fost varza.
3)Pentru ei nu conta ca e 1-0 sau 11-0, ei trebuiau neaparat sa dea goluri si nu mai era timp de stratageme.
Asa am vazut eu meciul.
Dar asta nu inseamna ca iau din meritele echipei, e doar chestia cu nunta dupa aceasta victorie
bAI NEFERICUTE MAI TACI DIN GURA !REZULTATUL CU Poli VA FI MEREU 8-1 IAR DESPRE CIVILIZATI :NU LA-TI AVUT ANTRENOR PE BASARAB Panduru?(OM TARE CIVILIZAT CE MAI) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pentru cei ce au uitat...Panduru, inainte de a fi antrenor, a fost si jucator...In Romania doar la Resita si Steaua...
viola_fan am si eu o rugaminte. Cand copiezi un mesaj incearca sa raman numele celui care a scris mesajul copiat deasupra si nu numele tau. Ca sa fi sigur ca a iesit bine da si tu PREVIEW inainte sa dai SUBMIT.
Ca daca iti copieaza mesajul tau altcineva o sa se intzeleaga ca de fapt ce am scris eu ai scris tu.
La returul cu Betis Steaua a jucat altceva decat in celelate meciuri a jucat mult mai deschis. Dar in meciul cu Natzional iar a revenit la centrari, la plictiseala si atat.
Olaroiu in meciul cu Betis eu zic ca si-a jucat postul. Daca ar fi pierdut pleca de la Steaua. Oricum am auzit ca la Recursul etapei, in pauza in care a plecat, s-a certat cu Gigi. Probabil nici Gigi nu e incantat de jocul Stelei si tare-mi e ca daca nu castiga cu Timisoara si cu Rapid o sa-l dea afara. Nu ca mi-ar parea rau ca pleaca dar nu vreau sa mancam bataie de la Poli si Rapid.
Cu Poli o sa fie un meci greu deoarece se pare ca la noi absentzele conteaza, pentru ca n-avem rezerve la fel de bune ca si titularii. + ca Hagi vrea 3 puncte si n-o sa vina sa se apare precum Argesul si Natzionalul.
Pentru cei ce au uitat...Panduru, inainte de a fi antrenor, a fost si jucator...In Romania doar la Resita si Steaua...
mda si terbuie sa vim mandri de asta?pana la urma a antrenat Poli nu Steaua.NU?
Cu Poli o sa fie un meci greu deoarece se pare ca la noi absentzele conteaza, pentru ca n-avem rezerve la fel de bune ca si titularii. + ca Hagi vrea 3 puncte si n-o sa vina sa se apare precum Argesul si Natzionalul.
Daca Hagi vrea cele 3 puncte, cred ca mai degraba e in avantajul nostru...Jocul va fi mai deschis...Ca la Sevilla...N-as vrea sa semene cu cele pe care le-am avut cu Argesul...Sau National...
Off topic
Pentru winner_007
N-am spus ca trebuie sa fim mandri...Dar nici sa-l renegam...Numele lui este legat de o perioada din istoria Stelei...Si ce daca a antrenat Poli?...Stii ce echipe au antrenat sau antreneaza, foste simboluri ale Stelei?...[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Iordanescu, Balint, Boloni...Si altii...
Daca Hagi vrea cele 3 puncte, cred ca mai degraba e in avantajul nostru...Jocul va fi mai deschis...Ca la Sevilla...N-as vrea sa semene cu cele pe pe care le-am avut cu Argesul...Sau National...
Eu cand am zis ca e meci greu m-am referit ca in sfarsit o echipa din campinat o sa si atace cu Steaua si-si propune cele 3 puncte nu numai 1 punct obtzinut dupa un 0-0. Cu Arges si Natzional n-a trebuit decat sa dam gol si n-am reusit desi cele 2 echipe n-au avut deloc ocazii si nici nu le-a interesat sa dea gol, practic au fost meciuri usoare doar ca jucatorii stelisti si le-au facut grele prin neinscrierea nici unui gol.
Sunt curios ce tactica o sa adopte maine Olaroiu din moment ce Iacob nu joaca. Sper sa vedem mai multe suturi pe poarta decat centrari. Ca deja a intrat aviatzia in panica de cate centrari au dat stelistii in ultimile meciuri. :lol:
Daca Hagi vrea cele 3 puncte, cred ca mai degraba e in avantajul nostru...Jocul va fi mai deschis...Ca la Sevilla...N-as vrea sa semene cu cele pe pe care le-am avut cu Argesul...Sau National...
Off topic
Pentru winner_007
N-am spus ca trebuie sa fim mandri...Dar nici sa-l renegam...Numele lui este legat de o perioada din istoria Stelei...Si ce daca a antrenat Poli?...Stii ce echipe au antrenat sau antreneaza, foste simboluri ale Stelei?...[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Iordanescu, Balint, Boloni...Si altii...
nu mah dar nu stiu de ce marile vedete ale Stelei nu vor sa antreneze echipa la care au jucat!nu spun ca trebuie sa-i renegam dar trebuie facut cva .ceea ce ma ingrozeste efaptul ca poate cea mai mare vedeta a Stelei ,Hagi, a refuzat Steaua si sa dus la Poli cu scopul de a invinge Steaua.ASTA MA FACUT SA MA GANDESC PROFUN LA MOTIVELE PENTRU CARE A ACCEPTAT
Eu cand am zis ca e meci greu m-am referit ca in sfarsit o echipa din campinat o sa si atace cu Steaua si-si propune cele 3 puncte nu numai 1 punct obtzinut dupa un 0-0...
Acum cand suntem obligati sa castigam, daca vrem sa ramanem aproape de locul 1, e un joc cu atat mai greu...In urma infringerii nemeritate a Farului si a victoriei obtinute ca de obicei ``prin mijloace specifice`` de catre catzei...Traiasca arbitrii care si-au facut din nou datoria!
E o rusine ce a facut salomir in seara asta!Dar asa castiga jigodiile meciurile ( ori cu arbitrii , ori printr-un blat)Astept sa vad care va fi suspendarea lu Salomir , dak nu cumva a fost vorba despre fanta de lumina :twisted: sau saracul arbitru a fost mascat .
Forzza Steaua!
PS:Maine seara e arbitru alt dezaxat: Ionica Serea.Sa vedem ce surprize ne rezerva si el :evil:
totusi se spune ca un copil a fost omorat in lupta cainilor cu jandarmi.Rusiner acum mi se par cele mai josnice creaturi de pe acest pamant cum draq sa lasi un copil in fata!
bAI NEFERICUTE MAI TACI DIN GURA !REZULTATUL CU Poli VA FI MEREU 8-1 IAR DESPRE CIVILIZATI :NU LA-TI AVUT ANTRENOR PE BASARAB Panduru?(OM TARE CIVILIZAT CE MAI) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Daca ai fi macar 10% la fel de fericit in viata ca si mine ai urla de bucurie.
Apropo, vorbeam de stil de joc, de tactica,iar daca te depasesc aceste discutii poti sa te abtii.
ps Daca e sa fie 8-1 inseamna ca sunteti mai buni, si culmea, sunt capabil sa va si felicit dupa meci.Oare reciproca e de luat in considerare?
ps: scuze kronos, daca ai fost afectat de taieturile mele
ce importanta are ce face Dinamo daca noi castigam tot de acum inainte, chiar si in groapa... baieti pregatiti-va pentru ca urmeaza seria Stelei in campionat: 10 victorii pe linie... :wink:
ne vedem astazi la meci... FORZA Steaua!!!
A inceput dinamoviada 2006! Niste nemernici uitati de hingheri incearca sa-si faca o istorie (mincinoasa!) macar in tara, daca afara nu e chip! Si Steaua si Poli vor avea de suferit cu jegul Serea, alias iobagul borcescului. Oare cit mai avem de suferit?
Steaua e obligata sa invinga in seara asta 8O