FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Poli Timisoara 2-1

«1131415161723»
FortuneTeller24.03.2006 18:28
Nu esti deloc amicul meu si te rog sa incetezi sa-ti etalezi frustrarile.Devii penibil si mi se parea ca nu esti.

Am facut referire la Marian Iancu' date='in niciun caz la niste oraznici si rau crescuti de prin suburbia Timisoarei,care nu au altceva mai bun de facut decat sa nu-si vada lungul nasului si sa faca pe interesantii.Locul vostru e pe forumul vostru de derbedei complexati.[/quote']

Cata civilizatie, cat progres, cata toleranta.e cumva o dovada de frustrare? sau un exemplu clasic de balcanism?

Stimate domn de la vest, dumneavoastra unde locuiti? Sunteti la vest de Bucuresti dar pentru restul lumii sunteti tot in est, foarte departe spre est. Adica tot in Balcani. Apropos, asta este un forum al suporterilor stelisti, nu al Academiei Romane (care se afla, ai ghicit, tot in Bucuresti, la fel ca si Arcul de Triumf, Palatul Regal, Ateneul Roman, etc.) Daca nu esti fericit unde te afli atunci te poti muta mai spre vest, la civilizatia dorita (da' sa nu plingi daca aia nu te vor!). Daca nu esti fericit pe acest forum atunci trebuie doar sa iesi. Ce astepti?

viola_fan24.03.2006 18:38

Tocmai daia mi se pare absurda ura lor fatza de bucuresteni. N-au motive plauzibile.

Cat despre mesajele tendentzioase ale timiosrenilor de acum inainte sa le mai raspunda si altzii ca m-am plictisit sa dau lectzii de etica unor copii de gradinitza supranumitzi "viole(n)t" (numai dupa nick imi dau seama cat de civilizat esti, violentule!!!), "viola_fan" (deci esti muzician, stii sa cantzi la viola!!! :lol: ), "bega" (la tine n-am ce zice, nick-ul e ok).

P.S.: FORZA Steaua !!!

:lol: nu e viola, e violina(vorbesc de instrumentul muzical fireste)

Despre viola- e importata din anii 80 din italia de unde aveam ca model de tifoserie pe fanii Fiorentina, si semnifica, violetul culoarea noastra, adica cele doua culori ale Stelei la un loc, fireste glumesc

Referitor la Anti Bucuresti, nu se refera neaparat la cei get-beget din Bucuresti ci mai degraba la scursorile aciuate prin Bucuresti care nu au nici o legatura cu civilizatia sau moralitatea celor de acolo, dar care fara a fi limitati de cineva se erijeaza in bucuresteni si propaga tot ceea ce e mai rau fara a sti macar ca Bucuresti ca oras e atestat documentar la 20 septambrie 1459(asta ca exemplu)

poli_forever24.03.2006 18:46

e clar ca e plin de frustrati la ora asta pe-aici,n-am injurat,nu v-am vorbit urat..dar m-ati sters,probabil dl virgil a facut o criza de isterie fiindca a ramas fara replica...deh chestiuni personale :D

SSK24.03.2006 18:47

Incredibila inflatia de timisoreni pe forumul asta.. :) Sper totusi ca cei obiectivi vor remarca in primul rand faptul ca potsa dialogheze cu noi, desi practica de pe forumurile de suporteri este in general in sens invers (esti banat orice-ai spune). Asta ar fi primul semn de civilizatie...

Comparatia Steaua - Poli este inutila. Da, am fost infiintati de comunisti si ajutati (pe alocuri) de Valentin Ceausescu in anii 80 (dupa 84 mai precis). Si ? De ce este Steaua cea mai iubita echipa din tara ? De ce dintre toate echipele ajutate (sau neajutate) doar noi avem performante ? De ce dupa 90 doar noi avem performante ?

Obiectiv vorbind - Poli este o echipa frumoasa, de provincie. Si atat.

Comparatie Bucuresti - Timisoara. Nu tine de topic. Si nu le putem oricum compara. Tineti cont insa : dintre cele doua orase, unul singur este supraapreciat cand vine vorba de virtuti de-astea civice...ghici ciuperca :idea:

Meciul de sambata - unul ca oricare altul. Putem bate, pierde sau face egal. Daca batem, va fi o victorie ca oricare alta.

P.S. viola_fan, pentru o persoana atat de destoinica, m-as astepta sa inveti in cele din urma cum se citeaza din postul anterior al altui user. Pana acum incercarile au fost inutile :oops:

poli_forever24.03.2006 18:49

e rau sa ramai fara replica dl virgil?trebuie sa fie cumplit ,incat nu mai ai altceva de facut decat sa stergi cu buretele ca si cum nici n-a fost... :wink: :P

esti jalnic,dar asta o stii numai tu :wink: ...si eu :wink:

poli_forever24.03.2006 18:50

aici esti banat cand raman fara replica personajele frustrate :wink: e si mai rau!

viola_fan24.03.2006 18:57

P.S. viola_fan, pentru o persoana atat de destoinica, m-as astepta sa inveti in cele din urma cum se citeaza din postul anterior al altui user. Pana acum incercarile au fost inutile :oops:

:oops: nu vreau sa incarc topicul cu toata citarea, ci ma refer doar la ceea ce vreau sa nuantez

bafta duminica - banuiesc ca asa e civilizat -in fond e doar un sport

waste24.03.2006 19:05

Viola_fan neica, tare greu cu tag-urile de quote... 8O

Sunt curios cum reactioneaza antrenorul Hagi in momentele dificile (a se vedea meciul retur cu Slovenia de la Bucuresti). Ma rog, sa presupunem ca a mai acumulat intre timp experienta...

De la Poli AEK imi place Mansour si pe zi ce trece Alin Stoica (un stelist pentru care n-a fost loc in Ghencea).

Off Topic: Cat despre cultura: da, Bucurestiul a fost si este principalul centru din tara, urmat de Iasi si probabil Cluj. Asa ca ... nu va mai agitati. La voi s-a cam umplut de "mascalzone" italieni in ultima perioada... noi pe de alta parte avem de zeci de ani probleme cu tziganii :(

Virgil24.03.2006 19:06
e rau sa ramai fara replica dl virgil?trebuie sa fie cumplit ,incat nu mai ai altceva de facut decat sa stergi cu buretele ca si cum nici n-a fost... :wink:  :P  

esti jalnic,dar asta o stii numai tu :wink: ...si eu :wink:

Mai baiatule,esti jos,joooos de tot cand vine vorba de Poli a ta..

Si nu inteleg ce vrei sa spui?

Ai scazut oricum in ochii mei.Pacat de tine,incepusesi frumos activitatea pe forum.Chiar te apreciam.

In sfarsit,te inteleg.Ti-e mai aproape de piele camasa decat haina.Dar de ce e nevoie sa jignesti.Meciul cu voi o sa treaca.O sa mai ai vreun motiv apoi sa intri sa-ti spui parerea,dupa tot circul pe care l-ai facut ?

Ti-ai dat arama pe fata.Asta ai facut.Si mai spuneai ca-ti place atmosfera din Ghencea...

Treaba ta.

In continuare o sa te ignor.Si te rog sa procedezi identic.Ignora-te si tu. :lol: :lol: :lol:

Sper sa nu cedezi nervos si sa postezi ceva care te-ar discredita total. :wink:

Vise frumoase in continuare.Pana la ultimul fluier al arbitrului.Atunci se vor frange. :lol:

O seara super ! Hai,ciao !

poli_forever24.03.2006 19:18
Mai termina si nu amesteca alti useri in alte probleme!
AGRESSIVO198+124.03.2006 19:19
pana si catzeiii aia (unii dintre ei)mai spun cate o vorba buna despre Timisoara pe forumul lor...

probabil din mila

Allleecx24.03.2006 19:21

Extraordinar!S-a umplut forumul de ,,polisti"!!Nu stiu ce sa zic,dar parerea mea e ca ar trebui sa le dea de gandit faptul ca ei sunt cei care se agita atat pentru acest meci.Viola, Bega ,Polistu nushtiu mai cum de ce credetzi ,,amicilor" ca noi nu ne agitam asa de mult ca voi in legatura cu acest meci,desi ar trebui sa fie unul crucial pentru noi in lupta pentru titlu?

PS:In legatura cu marea voastra victorie 2-0 contra Bacaului,mai deschideti si voi televizoru sa vedetzi cum le da Otelu 4 chiar la Bacau!

waste24.03.2006 19:22
bai baieti, eu din cate vad, din nesimtire si din proasta crestere ...

Un motiv suficient de cartonas galben. La urmatoarea, sper sa iei ban.

nici nu se putea un patron de club mai potrivit pt Steaua decat Jiji... un adevarat ciobanel mioritic...

Timisoara are "patron" un tigan rotofei care a deprins infractiunile sub podul grant si le-a desavarsit la rafo. Miorita e unul din miturile fundamentale are romanilor :lol:

astea ar fi consderate aspecte ale civilizatiei undeva prin namibia, congo, senegal etc...

Esti cumva rrasist, amice? ;)

poli_forever24.03.2006 19:22

chiar ca trebuie sa castige si Poli si rapid!

am jignit iar?iar ban?

sunteti amuzanti de-acum... :D

Grinch24.03.2006 19:25

Daca Gigi e cioban mioritic , atunci dragul vostru Iancu de Timisoara ce e ? Sunteti foarte mandrii ca aveti un patron pe care il paste puscaria si care are un caracter foarte 'flegmatic' nu ?

kolkka24.03.2006 19:27

[quote="KroNos

P.S.:

1) Nu o sa ai niciodata ultimul cuvant in fatza mea.

2) Bucurestiul o sa fie peste Timisoara intotdeauna la civilizatzie. In Bucuresti exista toate rasele posibile si daia nu exista rasism fiindca noi gandim mult mai deschis decat voi si nu lasam diferentza de istorie si de rasa sa stea in fatza progresului. Voi inca nu putetzi sa trecetzi peste complexe.

3) Bucurestiul e centrul culturii din Romania.

4) Bucurestiul e capitala Romaniei si NU Timisoara.

5) Steaua o sa fie intotdeauna peste Poli la fotbal.

Din cate imi dau seama, raspund cam off topic, totusi: @Kronos, nu prea cred ca e important cine are ultimul cuvant, mai important e cine are dreptate; si mai important e ce castiga ala care are dreptate, din chestia asta. 2. Asta cu Bucurestiul care e peste orice, ca civilizatie... hmmm... clar n-am fost in partea aia de Bucuresti de care zici tu. In schimb, mi-am luat scuipati la mall (scuipau unii de sus, asa, de distractie), mi s-au furat de 3 ori retrovizoarele de la masina (smulse...) pe care apoi le-am recuperat, evident, d ela prietenii alora care mi le-au furat (deh, e mai ieftin ca la dealer...), si ma opresc cu exemplele. Sunt provincial, sunt stelist si nu sunt deloc complexat de nici o chestie. 3. Bucurestiul e centrul culturii - nu prea vad ce sens are sa spui chestia asta. Probabil ca nu e adevarata, dar ca sa o spui inseamna ca esti un cunoscut pe la Biblioteca Academiei, te duci la teatru macar saptamanal si esti toba de literatura buna. Esti? :):D Si nu intelegi de ce ii urasc unii pe bucuresteni. Gandeste-te ca e frustrant, chiar si pt mine, sa aud ca se baga 600 de mil de euro ca sa ajunga bucurestenii cu 1 ORA mai devreme la plaja, cu trenu, in timp ce eu si altii ne rupem masinile. Si platim aceleasi taxe.

on-topic

Evident ca Steaua este si va fi mereu peste Poli ca fotbal. Ar tb sa treaca zeci de ani pana sa spere Poli sa aiba un palmares similar. Totusi, nu vad de ce nu as respecta Poli, fie si pt faptul ca l-a luat, culmea, de la Bacau, "pepiniera" Stelei, pe portarul nationalei de juniori (19 ani), Pantelimon. Ii strica lui Steaua pustiu asta? Nu cred. Pentu duminica, mizez pe Cristea, un Doamne Ajuta sincer. Sa fie un 2 - 0 decent, pentru Steaua evident. Timisoarei ii urez sa castige ultimul loc de Cupa UEFA, in ultima etapa, in dauna lui Dinamo, care sa mai ia o pauza. eventual, sa-si faca meciurile europene in ceva turnee pe la Campina.

PS: m-am cam rusinat de unele postari steliste pe siteul lui Poli. In fine, fiecare se comporta cum crede.

AGRESSIVO198+124.03.2006 19:28

@poli_forever

ai deja 106 postari,in scurt timp vei deveni"cu Steaua pana la moarte",iti urez la mai multe si fara sa fi banat atat timp cat esti cuminte.

nici eu nu inteleg,de ce credeti ca pt noi e atat de important meciu asta?

KroNos^24.03.2006 19:31
:lol: nu e viola, e violina(vorbesc de instrumentul muzical fireste)

Despre viola- e importata din anii 80 din italia de unde aveam ca model de tifoserie pe fanii Fiorentina, si semnifica, violetul culoarea noastra, adica cele doua culori ale Stelei la un loc,     fireste glumesc

Referitor la Anti Bucuresti, nu se refera neaparat la cei get-beget din Bucuresti ci mai degraba la scursorile aciuate prin Bucuresti care nu au nici o legatura cu civilizatia sau moralitatea celor de acolo, dar care fara a fi limitati de cineva se erijeaza in bucuresteni si propaga tot ceea ce e mai rau fara a sti macar ca Bucuresti ca oras e atestat documentar la 20 septambrie 1459(asta ca exemplu)

Exista si viola si violina. M-am uitat de curiozitate acum in dex sa nu fi gresit eu la mesajul anterior.:D

In rest misto raspunsul!!! Tot respectul. Daca ar fi vorbit totzi timisorenii ca tine nu ar mai fi existat scandaluri si alte prosti, dar nu s-au putut abtzine.

Oricum ar fi trebuit sa il lasi pe viole(n)t sa-mi raspunda la mesajul ala mare de pe pagina anterioara.

De acum nu o sa ma mai iau de nimeni ca nu mai are rost, ma enervez degeaba si cum ai zis si tu e doar un sport.

Numai ca unii au intrat pe acest forum doar ca sa incite si daia ne-am agitat(ca la shake-ar)si noi.

Pana sa fie postate acele mesaje tendentzioase, pe acest topic, NU au existat discutzii decat despre absentzele din lot si despre jocul putzin sau mai mult prost al Stelei, in nici un caz NU s-a vorbit de rau de Timisoara sau de suporterii acestei echipe.

Sper ca esti obiectiv si recunosti ca pe forumul lui Poli Steaua e injurata tot timpul. Noi ne legam doar de Rapid, Dinamo si Craiova. Cu Timisoara n-am avut probleme niciodata, dar a trebuit sa se bage unii in seama si sa ne injure fara rost. Atunci noi ce era sa facem? Sa stam cu mainile in san si sa ii lasam sa ne injure pe forumul nostru?

P.S.: Oricum din nou RESPECT pentru mesajul plin de bun simtz si sper ca cel putzin noi 2 sa nu ne mai atacam. De preferat ca si ceilalzi timisoreni sa nu mai intre si sa incite ca n-are rost iar sa ne certam.

Duminica o sa fie un meci mult mai deschis decat Steaua-Arges sau National-Steaua. Pentru ca si Hagi a recunoscut ca lui nu-i place sa joace defensiv. Deci sper sa iasa un spectacol.

Virgil24.03.2006 19:32
Mai termina si nu amesteca alti useri in alte probleme!

Nu vrei sa incetezi ?

Vezi ca trec la represalii. :lol:

239.gifpoli_f

Allleecx24.03.2006 19:37

Apropo am observat ca inaintea fiecarui meci vorbeam despre Oli,despre echipa pe care o va folosi, ca de ce nu alearga Dica mai mult, ca de ce nu este folosit Cristocea ,dar acum stam si ascultam discursuri ,,civilizate" din partea unor polisti care nu imi dau nici acum seama ce cauta pe aici,in fine ar trebui sa se discute mai mult despre meciul in sine decat despre rivalitatea Timisoara -Bucuresti!

Grinch24.03.2006 19:38

Nici nu ar trebui bagati in seama , ar trebui banati pentru ce au facut in vara in Ghencea .

AGRESSIVO198+124.03.2006 19:42

va propun sa ignoram fiecare postare a lor ca si cum n-ar exista,asta ca sa le aratam cat de importanti sunt pt noi.

DTP-Ludacris24.03.2006 20:14

imi spune cineva si mie....care vor fi preturile biletelor ? ms :lol:

AGRESSIVO198+124.03.2006 20:18

sunt pe acest topic la pag 11

KroNos^24.03.2006 20:29
Din cate imi dau seama, raspund cam off topic, totusi: @Kronos, nu prea cred ca e important cine are ultimul cuvant, mai important e cine are dreptate; si mai important e ce castiga ala care are dreptate, din chestia asta. 2. Asta cu Bucurestiul care e peste orice, ca civilizatie... hmmm... clar n-am fost in partea aia de Bucuresti de care zici tu. In schimb, mi-am luat scuipati la mall (scuipau unii de sus, asa, de distractie), mi s-au furat de 3 ori retrovizoarele de la masina (smulse...) pe care apoi le-am recuperat, evident, d ela prietenii alora care mi le-au furat (deh, e mai ieftin ca la dealer...), si ma opresc cu exemplele. Sunt provincial, sunt stelist si nu sunt deloc complexat de nici o chestie. 3. Bucurestiul e centrul culturii - nu prea vad ce sens are sa spui chestia asta. Probabil ca nu e adevarata, dar ca sa o spui inseamna ca esti un cunoscut pe la Biblioteca Academiei, te duci la teatru macar saptamanal si esti toba de literatura buna. Esti? :):D

Din moment ce ai zis ca esti stelist nu intzlege de ce te iei de mine pentru ca nu tzie iti era adresat mesajul? Cam aiurea, dar e dreptul tau.

Promit ca e ultimul OFF-TOPIC

Sa-ti explic 2 faze.

1) Am zis ca Bucurestiul e centrul culturi pentru ca asa este, gandestete doar cate muzee, teatre si biblioteci sunt in Bucuresti. N-am zis ca eu frecventez teatrele sau muzeele asa des, am zis-o pentru ca cei la care ma refeream in mesaj au zis ca ei sunt civilizatzi, ca sunt mult mai cultzi decat noi, etc. De citit citesc atunci cand am timp. Si nu prea am timp liber mult pentru ca muncesc part-time, merg si la facultate si de cele mai multe ori in timpul liber numai de citit n-am chef. (Ce incult sunt si eu vorbesc de cultura!!!:D)

2) Problema cu masina care ai avut-o sa stii ca o au totzi in toata Romania. Masina mea a fost sparta de 2 ori si nu au luat nimic. Ce hotzi prosti, nu puteau sa vada ca n-au ce sa ia inaite sa sparga geamul.:D

Unui prieten ia fost furata masina in Brasov. Asta ce insemna ca Brasovul e un oras de hotzi si de oameni necivilizatzi? NU. Hotzi sunt peste tot, implicit in Spania, Frantza si in alte tzari unde suntem facutzi de ras de romanii nostri care nu sunt totzi din Bucuresti, ar fi culmea.

ON-TOPIC cam mic dar e al meu.:lol:

Sper sa castigam duminica pentru ca m-am plictisit sa vad goluri doar la TV si arbitrii sa nu ne mai dezavantajeze, sa fie cinstitzi.

«1131415161723»