[quote="KroNos
P.S.:
1) Nu o sa ai niciodata ultimul cuvant in fatza mea.
2) Bucurestiul o sa fie peste Timisoara intotdeauna la civilizatzie. In Bucuresti exista toate rasele posibile si daia nu exista rasism fiindca noi gandim mult mai deschis decat voi si nu lasam diferentza de istorie si de rasa sa stea in fatza progresului. Voi inca nu putetzi sa trecetzi peste complexe.
3) Bucurestiul e centrul culturii din Romania.
4) Bucurestiul e capitala Romaniei si NU Timisoara.
5) Steaua o sa fie intotdeauna peste Poli la fotbal.
Din cate imi dau seama, raspund cam off topic, totusi: @Kronos, nu prea cred ca e important cine are ultimul cuvant, mai important e cine are dreptate; si mai important e ce castiga ala care are dreptate, din chestia asta. 2. Asta cu Bucurestiul care e peste orice, ca civilizatie... hmmm... clar n-am fost in partea aia de Bucuresti de care zici tu. In schimb, mi-am luat scuipati la mall (scuipau unii de sus, asa, de distractie), mi s-au furat de 3 ori retrovizoarele de la masina (smulse...) pe care apoi le-am recuperat, evident, d ela prietenii alora care mi le-au furat (deh, e mai ieftin ca la dealer...), si ma opresc cu exemplele. Sunt provincial, sunt stelist si nu sunt deloc complexat de nici o chestie. 3. Bucurestiul e centrul culturii - nu prea vad ce sens are sa spui chestia asta. Probabil ca nu e adevarata, dar ca sa o spui inseamna ca esti un cunoscut pe la Biblioteca Academiei, te duci la teatru macar saptamanal si esti toba de literatura buna. Esti? 
Si nu intelegi de ce ii urasc unii pe bucuresteni. Gandeste-te ca e frustrant, chiar si pt mine, sa aud ca se baga 600 de mil de euro ca sa ajunga bucurestenii cu 1 ORA mai devreme la plaja, cu trenu, in timp ce eu si altii ne rupem masinile. Si platim aceleasi taxe.
on-topic
Evident ca Steaua este si va fi mereu peste Poli ca fotbal. Ar tb sa treaca zeci de ani pana sa spere Poli sa aiba un palmares similar. Totusi, nu vad de ce nu as respecta Poli, fie si pt faptul ca l-a luat, culmea, de la Bacau, "pepiniera" Stelei, pe portarul nationalei de juniori (19 ani), Pantelimon. Ii strica lui Steaua pustiu asta? Nu cred. Pentu duminica, mizez pe Cristea, un Doamne Ajuta sincer. Sa fie un 2 - 0 decent, pentru Steaua evident. Timisoarei ii urez sa castige ultimul loc de Cupa UEFA, in ultima etapa, in dauna lui Dinamo, care sa mai ia o pauza. eventual, sa-si faca meciurile europene in ceva turnee pe la Campina.
PS: m-am cam rusinat de unele postari steliste pe siteul lui Poli. In fine, fiecare se comporta cum crede.