-
Daca eratzi civilizatzi nu ati fi postat mesaje pe acest forum' date=' unde nimeni nu va injurat decat dupa ce ati postat voi mesaje tampite. in schimb pe forumul lui Poli voi injuratzi Steaua de acum 1 luna in orice fel. Halal civilizatzie.
Vad ca nu vrei sa intzelegi ce vreau eu sa zic. Tu intzelegi doar ce iti convine cu scopul ca sa incitzi.
1) In textul de mai sus am zis ca noi, stelistii, nu v-am injurat pana nu ati postat voi, timisorenii, mesaje cu injuraturi si cu alte prosti la adresa Stelei si a noastra a suporterilor.
Ai voie sa postezi mesaje pe forum, nu zice nimeni nimic, dar NU care sa incite, care sa fie VIOLE(N)Te la adresa Stelei si a suporterilor Stelei. Din moment ce ati postat acele mesaje aberante inseamna ca nu suntetzi civilizatzi.
+ ca pe forumul vostru e o civilizatie de nu se poate. Numai "profesori universitari" pe acolo.:lol: :lol:
2) Am zis ca n-ai intzeles nimic pentru ca n-ar fi trebuit sa-i razpunzi asa lui SoulDealer. Tu ai generalizat ideea lui si mai departe ne-ai injurat pe totzi. Normal ca Hagi e stelist si poate SoulDealer asta ar fi vrut sa joace Poli cu rezervele.
Viole(n)t daca erai destept ai fi raspuns in felul urmator: "Echipele tre sa fie in efectiv complet ca sa se vada adevarata diferentza intre Steaua si Poli." Daca ai fi raspuns asa nu s-ar fi suparat nimeni. Dar pute-ai sa te abtzi tu sa nu jignesti? NU.
3) Eu nu sunt de acord cu SoulDealer dar asta nu inseamna ca ideea lui e rea.
Echipele trebuie sa joace cu jucatorii cei mai buni si atunci se vede diferentza. Daca Poli ar fi jucat cu revervele si ar fi luat bataie cu 7-0 ar fi fost un scor mincinos. Eu nici in cupele europene nu ma bucur cand adversarele Stelei sunt decimate ca efectiv, pentru ca vreau sa vad cat de buna e Steaua cu titularii acelor formatzii.
dar as fi curios sa aflu cu ce se ocupa in viata de zi cu zi...daca are vreo implicare in fotbal..
Ce te intereseaza pe tine ce muncesc eu sau cu ce ma ocup? Dar totusi iti raspund sa nu mori curios.
Am jucat doar 3 ani fotbal de performantza, de la 12 la 15 ani. De ce m-am lasta? anturajul, lenea de a ma scula la 6 dimineatza in fiecare zi, stiam ca nu am persepective sa ajung sa joc in Divizia A si atunci m-am hotarat sa practic fotbalul doar ca un hobby.
Implicat ca sponsor sau conducator la vreo echipa NU sunt, de unde atatea relatzii si bani.
Si inainte sa fiu legitimat la fotbal am mai facut si handball, inot si caiac. Nu ca te-ar interesa. Dar daca tot m-ai intrebat iti zic.
Dar tu ce crede-ai ca n-am facut sport in viatza mea, ca am auzit si eu de Steaua si gata tzin cu aceasta echipa? Trezestete la realitate, si nu te mai crede asa important, ca incepe sa le creasca balenelor blana pe spate cand te aud + ca pinguinii au inceput sa zboare de frica ca or sa te mai auda. :lol: :lol: :lol:
Tu cam cu ce te ocupi de m-ai intrebat pe mine? Oi fi vreun sponsor al Timisoarei si noi nu stim?