FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Poli Timisoara 2-1

«1111213141523»
gone23.03.2006 22:34
"Daca erati civilizati nu ati fi postat mesaje pe acest forum,..." Tu ce intelegi prin asta GONE???

Citeste tot mesajul:

"Daca eratzi civilizatzi nu ati fi postat mesaje pe acest forum, unde nimeni nu va injurat decat dupa ce ati postat voi mesaje tampite. in schimb pe forumul lui Poli voi injuratzi Steaua de acum 1 luna in orice fel. Halal civilizatzie."

Se referea la mesajele provocatoare postate de voi aici. Dar cel mai bine ar fi ca el sa ne lamureasca.

winner_00723.03.2006 22:35
"Daca erati civilizati nu ati fi postat mesaje pe acest forum,..." Tu ce intelegi prin asta GONE???

Citeste tot mesajul:

"Daca eratzi civilizatzi nu ati fi postat mesaje pe acest forum, unde nimeni nu va injurat decat dupa ce ati postat voi mesaje tampite. in schimb pe forumul lui Poli voi injuratzi Steaua de acum 1 luna in orice fel. Halal civilizatzie."

Se referea la mesajele provocatoare postate de voi aici. Dar cel mai bine ar fi ca el sa ne lamureasca.

GONE LASA-L CA TREBUIE SA AIBA O INTELIGENTA MAI MARE DECAT NIVELUL MARI CA SA INTELEAGA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

viole(n)t23.03.2006 22:38
Kronos, cand am scris cu vreo 2 mesaje inainte, ca esti un baiat istet sa nu crezi ca am vorbit serios. Inteligenta ta sclipitoare lasa de dorit odata cu mesajele pe care le postezi.Am cateva intrebari pentru tine filozofule:

1. Ce intelegi tu prin CIVILIZATIE ??? (Dupa inteligenta ta de filozof eu nu sunt civilizat ca postez la voi pe forum.)  

2. Din ce ai dedus tu ca, eu nu am inteles nimic din mesajele tale ?? Argumeteaza ca vad ca  vorbesti inainte sa gandesti cu scopul de a jigni...

3. Sa inteleg ca tu ai aceasi mentalitate cu cea a lui SoulDealer?? (Daca da nici nu mai este nevoie sa imi raspunzi deoarece deduc ca vorbesc cu o persoana care nu are nici o treaba cu fotabalul)

Am si pentru moderatori o intrebare: Ce parere aveti despre limbajul lui micky47 ??? Daca aveti o parere buna, de asemenea nu mai este nevoie sa imi raspundeti.

doamne am venit si eu pe forum si iar un pu(O)list incepe sa ne jigneasca pe ascun.Moderatorilor trzitiva nu ne injura astia numai cand ne spun pe fata dar daka va uitati mai atent ne zic printre randuri.si apropo violatule sa sti ca . kronos stie mult mai mult fotbal ca tine mah

Ma indoiesc, dar as fi curios sa aflu cu ce se ocupa in viata de zi cu zi...daca are vreo implicare in fotbal..

winner_00723.03.2006 22:40
Kronos, cand am scris cu vreo 2 mesaje inainte, ca esti un baiat istet sa nu crezi ca am vorbit serios. Inteligenta ta sclipitoare lasa de dorit odata cu mesajele pe care le postezi.Am cateva intrebari pentru tine filozofule:

1. Ce intelegi tu prin CIVILIZATIE ??? (Dupa inteligenta ta de filozof eu nu sunt civilizat ca postez la voi pe forum.)  

2. Din ce ai dedus tu ca, eu nu am inteles nimic din mesajele tale ?? Argumeteaza ca vad ca  vorbesti inainte sa gandesti cu scopul de a jigni...

3. Sa inteleg ca tu ai aceasi mentalitate cu cea a lui SoulDealer?? (Daca da nici nu mai este nevoie sa imi raspunzi deoarece deduc ca vorbesc cu o persoana care nu are nici o treaba cu fotabalul)

Am si pentru moderatori o intrebare: Ce parere aveti despre limbajul lui micky47 ??? Daca aveti o parere buna, de asemenea nu mai este nevoie sa imi raspundeti.

doamne am venit si eu pe forum si iar un pu(O)list incepe sa ne jigneasca pe ascun.Moderatorilor trzitiva nu ne injura astia numai cand ne spun pe fata dar daka va uitati mai atent ne zic printre randuri.si apropo violatule sa sti ca . kronos stie mult mai mult fotbal ca tine mah

Ma indoiesc, dar as fi curios sa aflu cu ce se ocupa in viata de zi cu zi...daca are vreo implicare in fotbal..

SI CE DRAQ ESTI MAH fotbalistul minune sau ce mai lasa-ma .Ori esti fan al Poli decand a venit Iancu cu sacu cu bani negri

viole(n)t23.03.2006 22:49

Citeste tot mesajul:

Este adevarat se refera la mesajele provocatoare postate de noi dar totodata lasa sa se inteleaga ca suntem necivilizati ca postam pe acest forum.

viole(n)t23.03.2006 22:53

SI CE DRAQ ESTI MAH fotbalistul minune sau ce mai lasa-ma .Ori esti fan al Poli decand a venit Iancu cu sacu cu bani negri

winner_007 nu te agita ca nu o sa discut cu un o persoana care are gandirea unui copil de 12-13 ani si care nu poate sa duca o conversatie competenta...mult succes in viata pt ca ai nevoie

L0n3wolf23.03.2006 23:04

pana la urma vorbe si iar vorbe...din partea polistilor...

dar la rezultate....acolo se vede cine are dreptate si cine nu....8-1...iar dam cu voi de pamant..de nu o sa stiti ce va lovit....va spun de pe acuma....o sa va loveasca cel mai mare fenomen de la sevilia '86 incoace...si acel fenome are un nume......Steaua ...

mai vb dupa meci cand o sa va plangeti in pumni de ciuda...ca n-aveti decat o echipa de mercenari platiti din banii saracilor oameni de la rafo care si acum va injura si pe voi si pe Iancu... asta o stiu sigur ca sunt de prin preajma.....in fiecare zi la fiecare colt de strada ...Iancu isi primeste portia de carne pe care nu mai are unde sa o bage in frigider...ca e PLIN tata.....

cand o sa ajunget in europa prin fortele voastre....atunci sa mai vb.....

din pct de vedere geografic cica sunteti mai aproape de europa...de civilizatie...dar pe plan fotbalistic nu prea se vede....europa a batut deja la usa Romaniei...si unde anume...la Bucuresti....

mai aveti de crescut..de mancat mancare..si nu kkt...ca asta nu face bine....si mai si pute....

viole(n)t23.03.2006 23:12
pana la urma vorbe si iar vorbe...din partea polistilor...

dar la rezultate....acolo se vede cine are dreptate si cine nu....8-1...iar dam cu voi de pamant..de nu o sa stiti ce va lovit....va spun de pe acuma....o sa va loveasca cel mai mare fenomen de la sevilia '86 incoace...si acel fenome are un nume......Steaua ...

mai vb dupa meci cand o sa va plangeti in pumni de ciuda...ca n-aveti decat o echipa de mercenari platiti din banii saracilor oameni de la rafo care si acum va injura si pe voi si pe Iancu... asta o stiu sigur ca sunt de prin preajma.....in fiecare zi la fiecare colt de strada ...Iancu isi primeste portia de carne pe care nu mai are unde sa o bage in frigider...ca e PLIN tata.....

cand o sa ajunget in europa prin fortele voastre....atunci sa mai vb.....

din pct de vedere geografic cica sunteti mai aproape de europa...de civilizatie...dar pe plan fotbalistic nu prea se vede....europa a batut deja la usa Romaniei...si unde anume...la Bucuresti....

mai aveti de crescut..de mancat mancare..si nu rahat...ca asta nu face bine....si mai si pute....

CELE MAI FRUMOASE VREMURI SUNT CELE CE VOR VENI!!!

L0n3wolf23.03.2006 23:28
CELE MAI FRUMOASE VREMURI SUNT CELE CE VOR VENI!!!

din cate se vede vremurile frumoase au ajuns deja la noi...upa cum am mai spus voi mai aveti de asteptat..mult si bine....succesul nu vine cu una cu doua....trebuie munca...vointa...din cate se vede la voi munca si vointa sun sublime...dar lipsesc cu desavarsire....

si cu asta basta...dute si te plange.. pe la altii pe forum...ca aici ti-ai cam facut de cap...si nu de alta..dar cre'ca ti-a trecut de ora de culcare....

KroNos^23.03.2006 23:30

2. Din ce ai dedus tu ca' date=' eu nu am inteles nimic din mesajele tale ?? Argumeteaza ca vad ca vorbesti inainte sa gandesti cu scopul de a jigni...

3. Sa inteleg ca tu ai aceasi mentalitate cu cea a lui SoulDealer?? (Daca da nici nu mai este nevoie sa imi raspunzi deoarece deduc ca vorbesc cu o persoana care nu are nici o treaba cu fotabalul)[/quote']

- Daca eratzi civilizatzi nu ati fi postat mesaje pe acest forum' date=' unde nimeni nu va injurat decat dupa ce ati postat voi mesaje tampite. in schimb pe forumul lui Poli voi injuratzi Steaua de acum 1 luna in orice fel. Halal civilizatzie.

Vad ca nu vrei sa intzelegi ce vreau eu sa zic. Tu intzelegi doar ce iti convine cu scopul ca sa incitzi.

1) In textul de mai sus am zis ca noi, stelistii, nu v-am injurat pana nu ati postat voi, timisorenii, mesaje cu injuraturi si cu alte prosti la adresa Stelei si a noastra a suporterilor.

Ai voie sa postezi mesaje pe forum, nu zice nimeni nimic, dar NU care sa incite, care sa fie VIOLE(N)Te la adresa Stelei si a suporterilor Stelei. Din moment ce ati postat acele mesaje aberante inseamna ca nu suntetzi civilizatzi.

+ ca pe forumul vostru e o civilizatie de nu se poate. Numai "profesori universitari" pe acolo.:lol: :lol:

2) Am zis ca n-ai intzeles nimic pentru ca n-ar fi trebuit sa-i razpunzi asa lui SoulDealer. Tu ai generalizat ideea lui si mai departe ne-ai injurat pe totzi. Normal ca Hagi e stelist si poate SoulDealer asta ar fi vrut sa joace Poli cu rezervele.

Viole(n)t daca erai destept ai fi raspuns in felul urmator: "Echipele tre sa fie in efectiv complet ca sa se vada adevarata diferentza intre Steaua si Poli." Daca ai fi raspuns asa nu s-ar fi suparat nimeni. Dar pute-ai sa te abtzi tu sa nu jignesti? NU.

3) Eu nu sunt de acord cu SoulDealer dar asta nu inseamna ca ideea lui e rea.

Echipele trebuie sa joace cu jucatorii cei mai buni si atunci se vede diferentza. Daca Poli ar fi jucat cu revervele si ar fi luat bataie cu 7-0 ar fi fost un scor mincinos. Eu nici in cupele europene nu ma bucur cand adversarele Stelei sunt decimate ca efectiv, pentru ca vreau sa vad cat de buna e Steaua cu titularii acelor formatzii.

dar as fi curios sa aflu cu ce se ocupa in viata de zi cu zi...daca are vreo implicare in fotbal..

Ce te intereseaza pe tine ce muncesc eu sau cu ce ma ocup? Dar totusi iti raspund sa nu mori curios.

Am jucat doar 3 ani fotbal de performantza, de la 12 la 15 ani. De ce m-am lasta? anturajul, lenea de a ma scula la 6 dimineatza in fiecare zi, stiam ca nu am persepective sa ajung sa joc in Divizia A si atunci m-am hotarat sa practic fotbalul doar ca un hobby.

Implicat ca sponsor sau conducator la vreo echipa NU sunt, de unde atatea relatzii si bani.

Si inainte sa fiu legitimat la fotbal am mai facut si handball, inot si caiac. Nu ca te-ar interesa. Dar daca tot m-ai intrebat iti zic.

Dar tu ce crede-ai ca n-am facut sport in viatza mea, ca am auzit si eu de Steaua si gata tzin cu aceasta echipa? Trezestete la realitate, si nu te mai crede asa important, ca incepe sa le creasca balenelor blana pe spate cand te aud + ca pinguinii au inceput sa zboare de frica ca or sa te mai auda. :lol: :lol: :lol:

Tu cam cu ce te ocupi de m-ai intrebat pe mine? Oi fi vreun sponsor al Timisoarei si noi nu stim?

SSK24.03.2006 00:36

Kronos, sugestiv nume ti-ai ales...se vede treaba ca ai timp la dispozitie din belsug :wink:

Bogdan4Steaua24.03.2006 01:42

Forumul trebuie lasat cat de cat liber, pastrand desigur limitele bunului simt si un limbaj decent. Suporterii echipelor adverse sunt bineveniti pe forum atata timp cat isi exprima opiniile in mod civilizat. S-a sarit calul de ambele tabere. Este dreptul vostru sa aveti dispute pe marginea respectivului meci, insa va rog sa o faceti in mod civilizat. Valabil pentru toata lumea.

The Flyer24.03.2006 09:26

lasa-i dom'ne pe forum,ca daca-i banezi ne coborim la mintea lor!am postat un mesaj ieri pe forumu' lu' Poli si mi-au trimis pm ca ma baneaza!macar daca-i injuram! :D

pe de alta parte,polistilor,sinteti dusi rau de tot!nu degeaba va aliati cu rapidu'!

MARCI7524.03.2006 10:20
lasa-i dom'ne pe forum,ca daca-i banezi ne coborim la mintea lor!am postat un mesaj ieri pe forumu' lu' Poli si mi-au trimis pm ca ma baneaza!macar daca-i injuram! :D  

pe de alta parte,polistilor,sinteti dusi rau de tot!nu degeaba va aliati cu rapidu'!

Ziua cea mare se apropie,vad din postarile voastre ca va este frica de noi,aveti de ce.Nu prea vad la voi, om capabil sa ne dea gol.

Niculita.....glumiti.Nici nu o sa atinga mingea in fata lui Emeghara. :D :lol:

Mirel_Radoi24.03.2006 10:22

esti timisorean...cam naspa....hai ca va batem sau facem egal

flo220324.03.2006 10:30
esti timisorean...cam naspa....hai ca va batem sau facem egal

facem egal la arestari:noi cu mustata voi cu Iancu!

flo220324.03.2006 10:31

Ziua cea mare se apropie,vad din postarile voastre ca va este frica de noi,aveti de ce.Nu prea vad la voi, om capabil sa ne dea gol.

o sa plangeti precum copii din sevilla

MARCI7524.03.2006 10:31

Am uitat pronosticul 3-0 ,pentru. noi desigur.

flo220324.03.2006 10:32

Am uitat pronosticul 3-0 ,pentru. noi desigur.

poate la sah sau polo desi nici asa nu bag mana in foc

sorin_77724.03.2006 11:10

Nu stiu de ce ne coboram noi stelistii la un asemenea nivel. e ca si cum ne-am contra cu o echipa gen Bistrita sau Ceahlaul... Sa fim realisti. Poli nu are dreptul sa vorbeasca de glorie si performante, istoria nu e de partea ei. o echipa cu coeficient ZERO in europa este o echipa inexistenta. ei au de muncit 10 ani de zile pentru a strange ceva coeficient dar si asa de el nu se vor bucura multi din suporteril lor actuali.

Meciul cu Poli este un meci obisnuit de campionat care ne va aduce in fata un joc deschis si GOLURI, de data aceasta multe goluri...

poli_forever24.03.2006 11:21
Nu stiu de ce ne coboram noi stelistii la un asemenea nivel. e ca si cum ne-am contra cu o echipa gen Bistrita sau Ceahlaul... Sa fim realisti. Poli nu are dreptul sa vorbeasca de glorie si performante, istoria nu e de partea ei. o echipa cu coeficient ZERO in europa este o echipa inexistenta. ei au de muncit 10 ani de zile pentru a strange ceva coeficient dar si asa de el nu se vor bucura multi din suporteril lor actuali.

Meciul cu Poli este un meci obisnuit de campionat care ne va aduce in fata un joc deschis si GOLURI, de data aceasta multe goluri...

Sa nu exageram totusi...nu pre cred ca e un meci obisnuit de campionat si stiti si voi ca nu e asa :wink: !!!

Ideea este ca in aceste zile norocul nu prea e cu voi,Iacob e terminat,ceilalti atacanti nu sunt in forma,seful vostru de galerie interlop bagat acolo unde ii este locul...pe cand noi stam f bine cu lotul!

Pe de alta parte rapidul e in mare forma ,cred ca ati vazut si voi si e sustinuta si de intreaga prea in sensul unei reusite...parca si presa anticipeaza castigatoarea sferturilor!

Nu spun ca ma bucur,dar sunt niste realitati pe care numai cine nu vrea nu le vede!

MARCI7524.03.2006 11:42

Sa nu exageram totusi...nu pre cred ca e un meci obisnuit de campionat si stiti si voi ca nu e asa :wink: !!!

Ideea este ca in aceste zile norocul nu prea e cu voi,Iacob e terminat,ceilalti atacanti nu sunt in forma,seful vostru de galerie interlop bagat acolo unde ii este locul...pe cand noi stam f bine cu lotul!

Pe de alta parte rapidul e in mare forma ,cred ca ati vazut si voi si e sustinuta si de intreaga prea in sensul unei reusite...parca si presa anticipeaza castigatoarea sferturilor!

Nu spun ca ma bucur,dar sunt niste realitati pe care numai cine nu vrea nu le vede!

Le e frica :lol: :lol: sunt sigur ca anul asta vor pierde pe toate planurile,campionat si Cupa UEFA.

gone24.03.2006 11:42

Nu esti oleaca subiectiv? Nu zice nimeni ca nu aveti un lot bun, dar nu e cu nimic mai bun decat cel al Stelei.

X524.03.2006 12:49

Eu zic ca bate Steaua,de data asta pleaca Hagi cu coada intre picioare la Timisoara.

sorin_77724.03.2006 13:03

Tot ce se intampla acum, faptul ca toate echipele sunt impotriva Stelei, faptul ca toti joaca tare cand ne intalnesc pentru ca vor sa ne bata sau sa obtina un amarat de egal ma BUCURA enorm. Numai asa se poate face performanta afara, jucand fiecare meci pe teren si intalnind adversari care dau totul. Ce e mai prost pentru toti acesti adversari este ca ei joaca un singur meci la acest nivel intr-un an, pe cand Steaua joaca 30 in campionat doar. Degeaba!!!! Asa ar trebui sa joace echipele mereu. Cum joaca Steaua... Cu presiune si lupta pana in ultimul minut. Toti vor sa ne bata. Foarte bine... Asa progresezi. Dar ei ce fac? NIMIC!!! Stau pe loc. As vrea sa mearga Steaua in CL si Poli in Cupa UEFA in acest an. Mi-as dori nespus asta. Asa isi vor da si ei seama ce inseamna sa joci in Europa, asta daca au timp si nu ies prea repede din competitie...

«1111213141523»