FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Poli Timisoara 2-1

«191011121323»
I.N.Money23.03.2006 12:59

Incredibil...am citit cateva posturi de pe forum-ul sugerat de tine Virgil si observ ca majoritatea Polistilor sunt saracii picati din luna.Astia au uitat ce echipa a reusit sa ii trimita in B,mai era un post pe acolo care a scris ca spera sa ne scoata Rapidu,pentru ca echipa Giulesteana e mare lor "sora"..iar la semnatura avea ANTI Bucuresti :!:

KroNos^23.03.2006 13:06

si eu am citit de pe forumul lor, dar n-are rost sa le raspundem. Saracii sunt complexatzi!!!!

:evil: + ca ei pocesc numele Stelei la greu. Nici unul nu scrie corect Steaua. Si culmea ei vorbesc de civilizatzie si de respectul fatza ce celelalte echipe din campionat. :evil:

daca doar atat ii duce capul ce sa le facem, sunt complexatzi si restul e tacere..........

Bega23.03.2006 13:32
Pentru administratori: Va rog sa le interziceti polistilor sa mai faca gargara pe aici.

Sa-si verse refularile pe forumul clubului lor....

daca au vreo unul...."europenii" lu' tata.

Lasa-i si pe ei sa se bucure saptamana asta si asa in restul timpului la ei pe forum li se raspunde la 7 zile... parca ar fi cutie postala si nu un forum....

Fara gluma acuma. Habar nu ai cit gresesti. Te-as invita sa vezi, dar mai avem si noi mirlani ca ai vostri si nu vreau sa fi injurat.

Hai, pa.

viola4all23.03.2006 13:58

Buna ziua "ros-albastrilor"... O sa va bata Poli, de o sa va smulgeti parul din cap impreuna cu Jiji si MM. Habar n-aveti ce e ala fair-play si civilizatie...

P.S. sper sa stea mustacioara ala al vostru mult si bine la mititica... :twisted:

viole(n)t23.03.2006 14:02
Dinamo joca cu faru??? e clar..3-1 faru-Dinamo...Hagi ar trebui sa joace cu rezervele daca e stelist...Forza Steaua

mda... obisnuita mentalitate de stelist...

viola4all23.03.2006 14:11

Ba, vreau sa va intreb ceva? Pastrati macar o zi de doliu pe forumul asta (adica sa nu mai scrie nimeni nici un mesaj) daca va batem?

... stiam eu ca nu va puteti abtine... trebuie voi sa manifestati cumva ofuscarea.... noroc ca nu se poate injura pe forum... cred ca va e destul de greu sa postati un mesaj si sa trebuiasca sa va abtineti de la injuraturi... hmh... nu stiu ce sa zic... nasol sa fii "mitic"...

in rest... bafta in UEFA (Intertoto) de la anul'!!!

Bogdan4Steaua23.03.2006 14:17

Hai ca nu are nici o legatura cu meciul. Iar transformam un simplu meci de fotbal intr-un duel tampit capitala-provincie. Crezi ca zona geografica reprezinta un factor determinant in gandirea fiecaruia?

Uite, eu sunt din partea de vest a tarii si tin cu Steaua. E vreo problema?

Motanu D23.03.2006 14:43
Habar n-aveti ce e ala fair-play si civilizatie...

Decat "civilizati" ca voi mai bine barbari ! Adevarul este ca bateti mult moneda pe super-civilizatia si spiritul european care a cuprins Timisoara si galeria ei, dar nu sunteti decat niste frustrati care procedati ca in fabula cu vulpea si strugurii.

Sunteti mai lipsiti de bun simt chiar si decat fratii vostrii de la Rapid.

Macar daca ati fi gandit cateva secunde inainte de a posta aici. Dar nu ! Cu capul in norii vestului si mana pe tastatura ati inceput sa trimiteti sageti in toate directiile si sa va bateti cu pumnul in piept !!!

O sa mai curga multa apa pe Bega pana cand voi veti reusi sa fiti un exemplu. Si ca echipa si ca galerie !

viola4all23.03.2006 14:45

eu nu stiu de unde atata speranta la voi [/size]stelistii. uitati-va numai la diferenta de valoare si de nume intre cei doi antrenori... pe mine sincer ma apuca mila de voi... ati ajuns sa acceptati rebuturile echipelor din "provincie" ... :lol: :lol:

Motanu D23.03.2006 14:51

Ai citit cumva prin DEX definitia cuvantului suporter. Ai vazut finala din '86? Dar Romania - Columbia din '94 sau celebrul Dinamo-Foresta ?

Daca nu stii despre ce vorbesc atunci intoarce-te la ignoranta ta si lasa-ne sa sa vedem realitatea noastra. Daca da, atunci rememoreaza-le inainte de a posta doar asa, ca sa inflamezi spiritele inutil !

In fine, mai tii minte dubla cu Slovenia ?!

Bogdan4Steaua23.03.2006 14:51

Cu "rebuturile" acestea am trecut si de saisprezecimile si de optimile Cupei UEFA. Deocamdata nici Hagi nu a facut miracole pe unde a mers: a retrogradat cu Bursaspor, a "aranjat" nationala, a ratat titlul cu Galata....

Ca si jucator, tot respectul....dar ca si antrenor mai are de invatat meserie si Hagi....

Ca sa devii un bun antrenor nu trebuie neaparat sa fi fost un super-jucator. Uita-te la Murinho.

viola4all23.03.2006 14:52

pai ma Motanu D, eu nu pot sa cred ca tu inca mai vezi galeria voastra mai frumoasa si mai civilizata ca cea a lu' Poli... esti haios de tot...

si mai uita-te la un aspect: preturile biletelor la meciuri la Poli sunt de la 7 RON la peluza si pana la 13 RON la tribuna 1. cu toate astea, stadionul nostru e aproape plin si la meciuri cu echipe ca Bacaul... Ghencea se umple doar la meciurile cu Dinamo si rapid, chiar daca biletele sunt mult mai ieftine decat la Timisoara...

Motanu D23.03.2006 14:58

O fi avand galeria noastra bubele ei. Si nu putine. Voi face abstractie de scandarile cu tenta rasista. Si noi avem ce avem cu rapidistii, si voi v-ati luat de Banel.

Insa diferenta apare odata cu scandarile anti-Bucuresti si cu afirmatiile ca voi aveti o mentalitate superioara celei romanesti. Altfel spus ca toti ceilalti romani sunt prosti/inferiori voua!

Si gata. Odata cu acest aspect toate celelate amanunte legate de galeria voastra dispar. Daca ati fi asa cum ziceti v-ati fi adus aminte ca prostul e intotdeauna fudul. Insa se pare ca nu sunteti...

viola4all23.03.2006 15:04

sunt curios daca duminica va veti putea abtine de la injurii... faceti o proba si voi si veti vedea ca daca nu incepeti sa injurati, totul va fi foarte ok si de bun gust in tribune... dar mi-e sincer greu sa cred ca puteti sta un meci intreg fara sa injurati...

incercati si voi sa faceti diferenta intre un meci cu javrele si un meci cu o echipa care incearca sa-si joace sansele pe teren...

waste23.03.2006 15:07
si mai uita-te la un aspect: preturile biletelor la meciuri la Poli sunt de la 7 RON la peluza si pana la 13 RON la tribuna 1. cu toate astea, stadionul nostru e  aproape plin si la meciuri cu echipe ca Bacaul... Ghencea se umple doar la meciurile cu Dinamo si Rapid, chiar daca biletele sunt mult mai ieftine decat la Timisoara...

Bai agariciule, mai intai noi gresim ca va bagam prea mult in seama. Iata preturile pentru meciul cu voi (deci cu niste neica-nimeni):

TRIBUNA 0 - 50 lei

TRIBUNA I - 20 lei

TRIBUNA II - 10 lei

PELUZE - 5 lei

Ati venit pentru ca nu mai fusese meci de 4 luni si pentru ca sperati sa va potoliti frustrarea istorica prin banii murdari ai lui Iancu.

Iar frectiile alea cu mentalitatea si civilizatia.. ce dracu ba, parem tampiti? Ce oameni importanti a dat Romaniei Timisoara? Eu stiam ca majoritatea s-au afirmat la Bucuresti, Iasi sau in zone ale Ardealului.

Postati despre meciul de duminica, sau daca nu, tineti-va pliscul.

Bogdan4Steaua23.03.2006 15:10

viola4all, nu se mai cade sa vorbesti despre civilizatie in cazul galeriei celor de la Timisoara. Nu stiu daca esti la curent cu ultimele evenimente, cu "raziile" unor fani timisoreni prin complexul studentesc. Dupa meciul vostru cu FCM Bacau, un grup destul de numeros de suporteri ai lui Poli au luat la bataie studentii stelisti din complex. Dadeau cu sete in oameni fara aparare. Asta da atitudine de suporteri civilizati. Sa nu mai vorbesc despre scandarile voastre "pline de fair-play" de la meciul cu Bacaul.

Referitor la numarul de suporteri: Timisoara a dus foarte mult timp lipsa de o echipa de top care sa ii reprezinte. Adevarata Poli este prin Divizia C. S-a adunat foarte multa nerabdare in randul suporterilor timisoreni, si in aceasta perioada se inregistreaza un fel de entuziasm generalizat vis-a-vis de aceasta echipa. Odata cu trecerea anilor, daca performantele nu vor fi pe masura pretentiilor, numarul spectatorilor va scadea drastic.

viola4all23.03.2006 15:15

ce tot vrei sa postam despre meciul de duminica??? rezultatul e clar: Steaua - Poli 0-2

NOI vom veni la bucale peste o mie... la Timisoara cand jucam cu voi, trei sferturi din galeria voastra sunt niste copii care au auzit si ei de Steaua si gata... merg in galerie si ei...

sunteti penibili daca sustineti ca suporterii Stelei sunt mai adevarati ca POLISTII... si sa nu uitati ca noi am luat trofeul celei mai frumoase si fair-play galerii...

The Flyer23.03.2006 15:27
Prin absurd, ma rog, e de neluat in calcul, dar prin absurd daca ar castia Timisoara, ar fi "campionatu 1"  :lol: Ii tot cereti palmaresu lu Iancu. Care dracu de palmares? Campioni judeteni? Macar vreo Cupa a Romaniei aveti si voi?

Trofeele de dinainte de a va naste voi nu se pun?

Daca tot nu considerati echipa de acuma ca fiind Poli, atunci macar hai sa vorbim de ce a realizat Timisoara. Inclusiv in perioada cind voi erati in stadiu de embrion in ouale lui Stalin.

Ce misto suna:

"Pe 7 iunie 2005, Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti a împlinit 58 de ani de existenţă. Înfiinţat în anul 1947, din iniţiativa unor inimoşi ofiţeri ai armatei române, sub denumirea iniţiala "AS Armata", clubul militar cuprindea un număr de 7 secţii sportive: fotbal, scrimă, volei, box, tir, atletism şi tenis...

Denumirea sub care clubul armatei avea să se impună atât pe plan intern, cât şi internaţional - CCA (Casa Centrala a Armatei) - a fost dobândită în 1950, iar din 1961 clubul a căpătat denumirea care l-a făcut celebru pe toate meridianele şi care o poartă şi astăzi - Steaua". (de pe Google).

Pai voi le puneti la socoteala si pe cele ale lui CCA sau numai pe cele din 1961? Ca-asa le punem si noi trofeele lui Chinezul, Ripensia...

da' de ce nu luati si de la uta? :lol: :lol: :lol: :lol:

The Flyer23.03.2006 15:33
Ba, vreau sa va intreb ceva? Pastrati macar o zi de doliu pe forumul asta (adica sa nu mai scrie nimeni nici un mesaj) daca va batem?  

... stiam eu ca nu va puteti abtine... trebuie voi sa manifestati cumva ofuscarea.... noroc ca nu se poate injura pe forum... cred ca va e destul de greu sa postati un mesaj si sa trebuiasca sa va abtineti de la injuraturi... hmh... nu stiu ce sa zic... nasol sa fii "mitic"...  

in rest... bafta in UEFA (Intertoto) de la anul'!!!

bai saracie?cum de-ti permiti sa vorbesti?!tot va declarati"anti-mitici" si alte cacaturi d-astea,sinteti infantili[...]!

si[...],nu e nici o rusine sa jucam in Intertoto,pt noi e rusine ca joaca Dinamo,Poli si alte rahaturi in cupele europene pe punctele noastre!

si,vezi,ca pe site-ul vostru de rahat,o gramada de civilizati,chiar fetitze,habar n-au sa scrie Steaua si se mai si lauda ca dau la **** pe stadion!smechera civilizatie la voi in banat! :lol:

viola4all23.03.2006 15:41

bai stelistule zburator... esti nesimtit rau ma baiatule... revino-ti!

si mai o chestie... voi stelistii nu realizati ca tot ce ati facut in istoria voastra s-a realizat din banii statului (mapn)??? voi chiar traiti intr-o lume a voastra...

orgasm voi avea daca va scoate rapidu din UEFA :twisted:

si orgasm multiplu voi avea cand voi veti termina campionatul asta pe locul 3 si nu veti prinde nici o cupa europeana... doar asa o sa plece Jiji de la Steaua si sa se apuce iar de ciobanit prin tara...

Bogdan4Steaua23.03.2006 15:48

Sa nu ne legam de aspectele financiare pentru ca o astfel de discutie nu va avantajeaza. Uita-te in ograda proprie, vezi pe unde umbla in ultimul timp Iancu.....

Multi vin cu declaratii razboinice, nu esti primul si nici ultimul....sunt sanse mari sa te dai la fund dupa meciul de duminica sau la finalul campionatului.

viola4all23.03.2006 15:54

ce sa zic...??? sunt f curati banii lu Jiji... n-am cuvinte...

treaba sta in felul urmator: pe noi nu ne poate acuza nimeni ca am luat titluri si cupe pt ca asa vroia vreun comunist sau altul... in schimb, Steaua si Dinamo sunt clar bagate in rahaturi de genul asta...

macar nu mai vorbiti de perioada de dinainte de '89 daca aveti bun simt...

de ce credeti ca are toata tara boala pe voi?! si sa nu spunti ca e invidiea pt ca nu e asta....

micky4723.03.2006 15:57

bai viola(tule) ai avut tu vreodata orgasm bulangiu dreaq intra in pm pe site-urile alea de rahat ale voastre(daca aveti asa ceva)pt suporterii p*li si nu ne mai stresa cu autoproclamarea galeriei timisorene ca fiind mai frumoasa decat cea a Stelei ca aberezi rau bai baiatule unde era galeria voastra mareata acu vreo 6-7 ani?iti zic eu ba era in fata televizorului si se uita la ultrasii Stelei cum facea legea :x

Bogdan4Steaua23.03.2006 15:59

Sa inteleg ca tot asa am luat si Trofeul Suprem in 1986?

Ti s-a explicat si mai sus dar nu vrei sa intelegi. Nu pot fi toate echipele egale. Unele echipe trebuie sa fie mai puternice decat altele, sunt mai puternic sprijinite. Este o lege nescrisa a fotbalului, valabila pentru toate campionatele din lume.

Nu are toata tara "boala pe noi", stai linistit. Au boala pe noi rivalii sau frustratii care gasesc tot felul de motive pentru performantele noastre interne dar mai ales europene. Punct.

I.N.Money23.03.2006 16:13

Bine punctat,Bogdane.Cei puternici vor fi mereu atacati de cei invinsi si slabi,imi pare rau de voi suporteri a lui Poli,pentru ca aveam o impresie buna despre voi,dar vad ca v-ati aratat adevarata fata!!Cred ca e timpu sa va uitati in curtea voastra si sa nu mai atacati din toate partile clubul care a scos mereu capul in Europa facand bine fotbalului ramanesc..

«191011121323»