Sa inteleg ca tot asa am luat si Trofeul Suprem in 1986?
daca chiar te intereseaza subiectul, citeste si tu niste carti, sa vezi cum au fost stransi jucatorii cu japca la Steaua pentru echipa din '86.
daca chiar te intereseaza subiectul, citeste si tu niste carti, sa vezi cum au fost stransi jucatorii cu japca la Steaua pentru echipa din '86.
Bai Bula, adica jucatorii vroiau la Timisoara si noi nu i-am lasat? Intotdeauna vor exista decizii contestate, jucatori care joaca la o echipa desi vroiau la alta. Si Mutu a vrut la Steaua si a ajuns mare ciine. In plus, cind o stringe si Iancu vostru niste jucatori sa mearga in finala CCE mai vorbim...
De data asta chiar ai fost tare. Nu ca nu ar fi asa, dar nu uita ca Rapidul a strans dupa 90 o gramada de jucatorui cu arcanul. Pancu pe care voi il iubiti atat de mult e unul din ei.
Asa ca, desi asteptam sa aud si acest argument de la cineva, nu ma asteptam sa-l aud de la un rapidist.
Apropo, semnatura ta e usor depasita. S-a nascut un mit in 1923, tot ce se poate, dar a murit odata ce a venit Copos la conducere !
Pentru lucruri mult mai marunte Stelisti de-ai nostri au fost avertizati sau banati.Scoate-ti derbedeul,puscariasul asta de viola4all si altii ca el de pe forum.Nu vrem sa ne punem la mintea lor de papagali vopsiti.Sunteti prea ingaduitori dlor moderatori.Cititi un pic despre meciul Steaua - Poli pe forumul lor sovin si o sa vi se ridice parul in cap cand o sa cititi cum ne numesc : aurolaci,jegosi,spurcati,mitici,mi-e scarba de ei,etc.Si cum ne mai injura.La ei e voie.Pentru ca nu a ajuns civilizatia pana acolo.Si daca nu e nu se cere.Daca aveti demnitate si sunteti Stelisti adevarati nu puteti tolera sa ne umileasca pe forumul nostru.Sa spuna lucruri pentru care la ei ne-ar rade fara explicatii.
Stiu mai multe decat iti imaginezi, nu trebuie sa citesc carti. Si spre deosebire de tine, eu judec cat de cat obiectiv pentru ca nu am frustrari sau complexe de inferioritate. De aceea, noi, suporterii Stelei ne permitem sa fim mai calmi fata de adversari. Suntem peste orice echipa din Romania si vom ramane asa pentru totdeauna probabil. Voi, restul, ramaneti mereu in umbra Stelei, in umbra performantelor noastre. Imi imaginez ca este frustrant sa stii ca echipa rivala este peste tine din toate punctele de vedere.
In fond si la urma urmei, conteaza performanta. Daca citeai post-ul meu anterior realizai acest lucru. Conteaza si azi foarte mult puterea financiara. O echipa precum FCM Bacau nu isi permite sa aduca jucatori de la Steaua, Dinamo sau Rapid(cel putin nu jucatori de valoare). Asa cum nici Getafe nu isi permite sa aduca star-urile Barcelonei. Asa cum nici Lecce nu isi permite sa aduca star-urile lui Juve. Exemplele pot continua.
In 2003, am fost fost la un meci Poli-FC Bihor 2-1. am fost pur si simplu impresionat de atmosfera de pe arena de acolo. Fara injuraturi, doar cantece, aplauze pt adversaRI, VOIE BUNA, multe fete frumoase ETC. Acum, de cand Iancu a inceput sa pompeze milioane de petrodolari (manjiti sau nu-asta e treaba justitiei), suporterii timisoreni si-au cam pierdut cumpatul. Deja se cred nu buricul universului ci al Caii Lactee. Au lasat politeturile la o parte si au trecut la jigniri. Si asta pt ca sunt cei mai civilizati suporteri, nu? Doar banatu-i fruncea... De aceea, sper sa le dam 3-4 goluri infumuratilor de banateni ca prea si-au luat-o la purtare si sa ii readucem cu picioarele pe pamant!
PS: Iar apropo, frati timisoreni, a-ti injura propria capitala, asta da lipsa de civilizatie! Si eu sunt din Ardeal dar nu consider ca Oradea e centrul civilizatiei iar Bucuresti e cel al mizeriei.
Ps
Pana una alta,Poli Timisoara nu e echipa fanion a Banatului,cred ca toti stiu cine este aceea...nu trebuie bagati in seama..capitolul fotbal ii depaseste total.
Da, au inceput promitator. De aceea au luat si premiul pentru cea mai fair-play galerie(no comment, o meritau la acel moment). Din pacate, s-au transformat in ceea ce urau ei mai mult. Intr-o galerie oarecare, plina de uscaturi. Daca mai aveam dubii, scandarile de la finalul meciului cu FCM Bacau mi-au intarit aceasta parere.
Aceasta este starea de fapt care domneste in sanul suporterilor lui Poli. Este culmea ironiei: sa te transformi in ceea iti displacea cel mai mult.
bai stelistule zburator... esti nesimtit rau ma baiatule... revino-ti!si mai o chestie... voi stelistii nu realizati ca tot ce ati facut in istoria voastra s-a realizat din banii statului (mapn)??? voi chiar traiti intr-o lume a voastra...
orgasm voi avea daca va scoate rapidu din UEFA :twisted:
si orgasm multiplu voi avea cand voi veti termina campionatul asta pe locul 3 si nu veti prinde nici o cupa europeana... doar asa o sa plece Jiji de la Steaua si sa se apuce iar de ciobanit prin tara...
Mai violatule, iti sugerez sa dai o fuga pe Calea Aradului sa-ti iei o "fetita" pt ca dupa meciul fostului bragadiru cu Steaua si mai ales dupa sferturile de finala ale Cupei UEFA (apropo stii ce e aia sau vb singura ca radio-ul cand ma refer la competitia asta?!) o sa te alegi in cel mai bun caz cu o ... trista.
[quote name="Bogdan4Steaua"Voi' date=' restul, ramaneti mereu in umbra Stelei, in umbra performantelor noastre. Imi imaginez ca este frustrant sa stii ca echipa rivala este peste tine din toate punctele de vedere.
In fond si la urma urmei, conteaza performanta.[/quote]
cu niste mici corecturi, e ok ce zici tu.
deci:
- performantele Stelei incep sa se prafuie. special tot zic pe aici de finala rapidului din '43. deja de la cupa campionilor au trecut 20 de ani si nu mai are nici o legatura cu Steaua de azi
- da, conteaza performanta. cu mentiunea ca, daca un argument este valabil, trebuie folosit la fel pentru toti: pana una alta Rapid si Steaua sunt in EXACT acelasi punct in UEFA, Steaua nu mai e in Cupa Romaniei, Rapid da, cat despre campionat, nu este incheiat. asa ca, din punct de vedere al performantei ACTUALE, nu vad nici o diferenta notabila intre cele doua echipe
- nu in ultimul rand, eu personal nu o sa am o frustrare ca suporter. fotbalul este un spectacol pe care imi place sa il privesc, dar altminteri nu am motive sa ma simt frustrat fata de nimeni, din nici un motiv. daca sunt rapidist, nu inseamna ca nu am o varsta, educatie, cariera, succes profesional, bani, prietena, etc. frustrari pentru rezultatele Rapidului nu o sa simt in viata mea, ca nici ei nu au frustrari cand am eu rata de platit la banca. si nu o sa ma simt frustrat in fatza unor copii de 15 ani, agramati si cu cosuri pe nas, pe simplul motiv ca ei tin cu Steaua (exemplul este voit fortat, nu se vrea o descriere a utilizatorilor acestui forum).
asa ca mai subtire cu aerele pe sus. un forum e un forum, fotbalul e fotbal, berea-bere si ratele la banca rate la banca. daca vrei sa vorbim despre frustrari, te astept peste 40-50 de ani, poate atunci oi avea vreuna.
Finala Rapidului din 43? In ce competitie? Mica Cupa a Europei Centrale? Aia la care au participat 4 echipe?
Deci: eu niciodata nu judec un om dupa echipa cu care tine. Asa cum nu il judec dupa muzica pe care o asculta, etc. Fiecare se naste intr-un anumit mediu si respectivul mediu are o influenta asupra respectivului individ. Asta nu inseamna ca toti sunt prosti. Fiecare padure are uscaturile ei.
Performantele oricarei echipe raman pentru vecie. Altfel de ce am mai lupta pentru ele, daca peste 20-30 de ani ar fi date uitarii. Cel mai elocvent exemplu este chiar UEFA, care stie sa cinsteasca an de an campionii. Steaua nu a fost uitata din acest punct de vedere. Foarte multa lume stie ca Steaua a cucerit in '86 Cupa Campionilor Europeni si aici nu ma refer numai la romani.
Da, ai dreptate, Steaua si Rapid se afla in acelasi punct in Cupa UEFA. Dar tine minte un lucru: la noi se poate vorbi deja de continuitate. Anul trecut am ajuns in optimi, unde am fost eliminati de Villareal, echipa care joaca acum in sferturile UCL. Anul acesta am ajuns cel putin pana in sferturi. Dupa revolutie am fost si in Grupele UCL.
In ultimii doi ani Steaua a demonstrat ca este o echipa europeana. Am confirmat doi ani la rand, deja lumea ne cunoaste, adversarii se tem de noi. Am eliminat Valencia, detinatoarea Cupei UEFA. Multa lume se astepta ca dupa parcursul bun de anul trecut, Steaua sa o dea in bara in acest sezon. Dar iata ca nu s-a intamplat asa.
La Rapid exista posibilitatea ca parcursul din acest an sa fie o intamplare, desi sincer imi doresc sa faceti o figura frumoasa si anul viitor, pentru binele fotbalului romanesc.
Bogdane, la astea se pot adauga si alte reusite ale Stelei. Turul III in 1999 (dupa ce am scos West Ham Utd) - la un pas de primavara europeana atunci, eliminare in acelasi tur III cu Liverpool in 2003 (dupa 1-1, 1-0), anul trecut calificarea in primavara, eliminarea Valenciei.
Asadar, pt suporterul rapidist, nici macar acum nu exista o comparatie decenta intre Steaua si Rapid, la absolut nici un capitol. Voi abia acum scoateti capul in Europa, pana acum va loveati de tururile preliminare. Noi n-am facut niciodata Romania de ras ! Ani in sir intalneai in ziare titluri de genul "Numai Steaua", "Doar ei", "Mandri de voi". La Rapid deocamdata...s-a facut primavara cu o singura floare.
Despre istorie si trecut n-are sens sa vorbim, sunt destul de sigur ca nu vei putea fi convins in vreun fel. Voi v-ati dezvoltat, ca suporteri, aceasta viziune periferica, de eterni napastuiti, asupra fotbalului. Voi vedeti totul prin prisma "martiriului" vostru. Cred asadar ca o discutie ar fi de prisos.
Pentru lucruri mult mai marunte Stelisti de-ai nostri au fost avertizati sau banati.Scoate-ti derbedeul,puscariasul asta de viola4all si altii ca el de pe forum.Nu vrem sa ne punem la mintea lor de papagali vopsiti.Sunteti prea ingaduitori dlor moderatori.Cititi un pic despre meciul Steaua - Poli pe forumul lor sovin si o sa vi se ridice parul in cap cand o sa cititi cum ne numesc : aurolaci,jegosi,spurcati,mitici,mi-e scarba de ei,etc.Si cum ne mai injura.La ei e voie.Pentru ca nu a ajuns civilizatia pana acolo.Si daca nu e nu se cere.Daca aveti demnitate si sunteti Stelisti adevarati nu puteti tolera sa ne umileasca pe forumul nostru.Sa spuna lucruri pentru care la ei ne-ar rade fara explicatii.
FOARTE CORECT SPUS
Eu i-mi mentin parerea ca nu trebuie lasati sa
ne batjocoreasca pe acest forum. Vad ca unul
ma face mirlan (poate din cauza nick-ului),
oricum salut banarea acelui alex_tim (daca retin bine).
Aferim bre!
Sunt banati cei care intrec masura. Nu strica putina controversa atata timp cat nu se ajunge la jigniri grave. Oricum, in ultimele zile s-au inscris pe lista celor pasibili de ban mai multi useri simpatizanti ai echipelor adverse.
ce tot vrei sa postam despre meciul de duminica??? rezultatul e clar: Steaua - Poli 0-2NOI vom veni la bucale peste o mie... la Timisoara cand jucam cu voi, trei sferturi din galeria voastra sunt niste copii care au auzit si ei de Steaua si gata... merg in galerie si ei...
sunteti penibili daca sustineti ca suporterii Stelei sunt mai adevarati ca POLISTII... si sa nu uitati ca noi am luat trofeul celei mai frumoase si fair-play galerii...
:evil: Iar o ardetzi cu faze de genul: suporterii lui Poli si ai Rapidului sunt mai tari, sunt mai inteligentzi si fac cat 50 de stelisti, ca Rapid e cea mai iubita si are doar 500.000 de suporteri in toata tara.:evil:
Steaua are 5.000.000 de suporteri. e adevarat ca sunt si multzi copii dar de ce credetzi ca acei copii tzin cu Steaua? pentru ca avem rezultate constant. De ce acei copii nu tzin cu Poli, cu Rapid sau cu Dinamo? Pentru ca pana acum numai Steaua a avut succese in cupele europene. Intotdeauna cea mai buna echipa din Romania o sa fie urata de multzi. + ca daca esti suporter al unei echipe de cand esti mic nu potzi sa mai tzi cu alta echipa dupa un anumit timp. Deci acei copii de care radetzi voi or sa fie stelisti pe viatza.
Recititzi si voi cele 3 mesaje ale mele de pe pagina 10 si poate o sa intzelegetzi ceva.
In legatura cu civilizatia voastra trebuie sa va spun doar 1 lucru:
- Daca eratzi civilizatzi nu ati fi postat mesaje pe acest forum, unde nimeni nu va injurat decat dupa ce ati postat voi mesaje tampite. in schimb pe forumul lui Poli voi injuratzi Steaua de acum 1 luna in orice fel. Halal civilizatzie. Plus ca multzi nu stiu sa scrie din moment ce nu stiu sa scrie corect Steaua.
Dinamo joca cu faru??? e clar..3-1 faru-Dinamo...Hagi ar trebui sa joace cu rezervele daca e stelist...Forza Steaua
mda... obisnuita mentalitate de stelist...
Se pare ca nu ai intzeles nimic din mesajele mele viole(n)t si ramai acelasi copil in gandire indiferent ce varsta ai. Se pare ca am scris degeaba mesajele alea cat niste papirusuri, ca voi, timisorenii, nici nu vretzi sa le intzelegetzi.
Repet ce am postat acum cateva mesaje:
Pe mine ma deranjeaza aberatzile pe care le scot unii suporteri ai lui Poli care habar n-au ce e ala fotbalul, care nu gandesc ratzional si vor doar sa incite, sa creeze disensiuni. Practic vorbesc ca niste copii razgaiatzi, egocentristi pe care nu-i intereseaza daca NU au dreptate si continua sa-si sustzina ideile proaste provocand prin nepasarea lor conflicte.
P.S.: pentru suporterii Timisoarei:
Daca nu intzelegetzi nimic din ce am scris mai sus cu roshu si nu va simtzitzi deloc vinovatzi de comflictele create pe forum inseamna ca avetzi gandirea unui copil de 13 ani si ca trebuie sa mai cititzi foarte multe carti ca sa judecatzi cat de cat matur. Daca doar expectoratzi cuvinte fara sa le ganditzi inainte sa le spunetzisi si daca NU constientizatzi consecintzele acelor vorbe inseamna ca avetzi un IQ subunitar.
Nu vreau sa par filozof pentru ca nu sunt, dar pe langa voi s-ar putea sa fiu.
P.S. 2: Dupa meciul cu Steaua pentru voi urmeaza meciul cu Rapid. O sa intratzi pe forumul rapidistilor si o sa-i injuratzi si pe ei? Sunt sigur ca asa o sa facetzi mai ales daca o sa mancatzi bataie de la Rapid.
wwwoooowwww......da vad ca te-ai pus pe treburi serioase.....bravo tata.....m-a uns la inima....ce sa mai vb...cand are cineva dreptate...are...tine-o tot asa...
lasa ca vad ei...cand se termina campionatu...daca reusesc sa il termine...ei cred ca daca au invins o echipa de la fundul clasamentului..gata sunt buni...performanta se face in timp....pt a avea succes trebuie sa ai continuitate in meciuri...ei spun de noi ca facem egaluri...dar nu se ganesc ca noi atacam doua fronturi deodata....si pana acuma am facut-o bine.....
la chestia cu suporterii...lasa ca nu au cum sa inteleaga fenomenul de suporter....in plus mai sunt si gelosi...
P.S.:Nu te cobori la nivelul lor...ca nu se merita...iti mai faci si nervi degeaba...pana la urma asta si vor sa mori...si asa spera sa decimeze toata floarea stelista ca sa ramana ei ..."mari" suporteri ai p mele...
si apropo...bunicamiu e caine de cand s-a nascut....si mi-a povestit unele chestii...pe care multi nu le stiu...(lucruri deloc bune la adresa cainilor... despre caini
)..mi-a mai spus ca de cand se stie Steaua a fost echipa cu cei mai buni suporteri...asa a fost dintotdeauna si asa va fi....asa ca nu are rost sa te stresezi cand vine unu si spune altceva....
cand am luat campionatu anul trecut...murea de ciuda....era rosu tot la fata cand s-a terminat meciu....serios am crezut ca moare....atunci am aflat de ce se numesc astia "catzei rosii": ca mor de ciuda cand altii sunt mai buni...
despre Poli nu mi-a povestit nimic ca nu are ce povesti...nu a existat si nici nu va exista vreodata o echipa mai ales Poli care sa faca performantele pe care le-a facut Steaua....
asa ca nu mai lungiti discutia voi astia asa zisi suporteri din banat ca nu are rost....
Steaua a fost ,este si va fi echipa cea mai buna a Romaniei...echipa cu cei mai multi si mai buni suporteri.....
si ce daca avem suporteri de toate varstele.....macar noi ii avem...voi nu aveti nimik...sunteti un zero barat
asta e pentru cei care isi baga nasul prin treburi care nu ii privesc :vedeti-va de treaba voastra.....smiorcaiti-va pe forumurile voastre...ca aici nu va aude nimeni...sunteti niste fantome...
Nu te cobori la nivelul lor...ca nu se merita...iti mai faci si nervi degeaba...pana la urma asta si vor sa mori...si asa spera sa decimeze toata floarea stelista ca sa ramana ei ..."mari" suporteri ai p mele...
Sa stii ca m-am enervat cand am vazut ce aberatzii au scris si probabil or sa mai scrie. Dar de acum n-o sa le mai raspund ca ce am avut de spus am spus in cele 4 mesaje.(3 in pagina 10 si 1 in pagina 12). Daca vor sa intzeleaga bine daca nu asta e. Nu pot sa-i impun cuiva sa nu posteze mesaje aberante daca doar atat il duce capul.
:evil: Pe forumul lor ne injura in toate felurile si ei vorbesc de civilizatie. :evil:
Oricum eu sunt mandru ca stau in Capitala Romaniei si chiar ma doare undeva daca vreun timisorean imi spune ca sunt comunist sau mitic. Totzi am fost comunisti inafara de cei care s-au nascut dupa 90. Si a fi mitic nu e o jignire. Aviz timisorenilor, cititzi Caragiale.
si ce daca avem suporteri de toate varstele.....macar noi ii avem...voi nu aveti nimik...sunteti un zero barat
Poli are suporteri doar in Timisoara, deci nu se poat lauda decat cu vreo 200.000 de suporteri.
Pe cand Steaua are peste tot in tara.
Pentru rapid, dupa meciul cu Hamburg, au iesit 700 de oameni in strada. Pentru Steaua, dupa meciul cu Betis, au iesit 15.000 numai in Bucuresti.
Privitzi ce a fost in restul tzarii http://gsp.ro/index.php?a=37492&shift=1
Si abia dupa ce Timisoara o sa aibe atatzia suporteri sa mai vorbitzi de cat de tari si mari suntetzi, dar acest lucru n-o sa se intample niciodata.
Kronos, cand am scris cu vreo 2 mesaje inainte, ca esti un baiat istet sa nu crezi ca am vorbit serios. Inteligenta ta sclipitoare lasa de dorit odata cu mesajele pe care le postezi.Am cateva intrebari pentru tine filozofule:
1. Ce intelegi tu prin CIVILIZATIE ??? (Dupa inteligenta ta de filozof eu nu sunt civilizat ca postez la voi pe forum.)
2. Din ce ai dedus tu ca, eu nu am inteles nimic din mesajele tale ?? Argumeteaza ca vad ca vorbesti inainte sa gandesti cu scopul de a jigni...
3. Sa inteleg ca tu ai aceasi mentalitate cu cea a lui SoulDealer?? (Daca da nici nu mai este nevoie sa imi raspunzi deoarece deduc ca vorbesc cu o persoana care nu are nici o treaba cu fotabalul)
Am si pentru moderatori o intrebare: Ce parere aveti despre limbajul lui micky47 ??? Daca aveti o parere buna, de asemenea nu mai este nevoie sa imi raspundeti.
Kronos, cand am scris cu vreo 2 mesaje inainte, ca esti un baiat istet sa nu crezi ca am vorbit serios. Inteligenta ta sclipitoare lasa de dorit odata cu mesajele pe care le postezi.Am cateva intrebari pentru tine filozofule:1. Ce intelegi tu prin CIVILIZATIE ??? (Dupa inteligenta ta de filozof eu nu sunt civilizat ca postez la voi pe forum.)
2. Din ce ai dedus tu ca, eu nu am inteles nimic din mesajele tale ?? Argumeteaza ca vad ca vorbesti inainte sa gandesti cu scopul de a jigni...
3. Sa inteleg ca tu ai aceasi mentalitate cu cea a lui SoulDealer?? (Daca da nici nu mai este nevoie sa imi raspunzi deoarece deduc ca vorbesc cu o persoana care nu are nici o treaba cu fotabalul)
Am si pentru moderatori o intrebare: Ce parere aveti despre limbajul lui micky47 ??? Daca aveti o parere buna, de asemenea nu mai este nevoie sa imi raspundeti.
E clar ca tu citesti jumate de mesaj. Nu se referea la faptul ca scrii pe forumul asta. Se referea la mesajele de pe forumul lui Poli. Alea in care ne faceti aurolaci, oi si mai stiu eu ce. Asta da civilizatie.
Kronos, cand am scris cu vreo 2 mesaje inainte, ca esti un baiat istet sa nu crezi ca am vorbit serios. Inteligenta ta sclipitoare lasa de dorit odata cu mesajele pe care le postezi.Am cateva intrebari pentru tine filozofule:1. Ce intelegi tu prin CIVILIZATIE ??? (Dupa inteligenta ta de filozof eu nu sunt civilizat ca postez la voi pe forum.)
doamne am venit si eu pe forum si iar un pu(O)list incepe sa ne jigneasca pe ascun.Moderatorilor trzitiva nu ne injura astia numai cand ne spun pe fata dar daka va uitati mai atent ne zic printre randuri.si apropo violatule sa sti ca . kronos stie mult mai mult fotbal ca tine mah
Trebuie sa batem neaparat ca sa trecem in fata lor (sper ca national sa-i incurce azi ) si sa-i aratam lu` beeeecali ca in Romania nu exista doar Steaua, asa cum crede el. A avut dreptate Corsicanu cand a spus ca , Jiji cumpara suporteri cu ulei si faina.
mireeeel Radoi, sa-mi bag ****`n ****** tai .
e mesaj preluat de la un suporter pulist chiar de pe situl lor! IAR ACEST SUPORTER NICI MACAR NA FOST BANAT SAU MACAR AVERTIZAT .E TRIST MIE TEAMA CA POLISTI AU DEVENIT CEA CE URAU MAI MULT :cry:
"Daca erati civilizati nu ati fi postat mesaje pe acest forum,..." Tu ce intelegi prin asta GONE???
"Daca erati civilizati nu ati fi postat mesaje pe acest forum,..." Tu ce intelegi prin asta GONE???
EU DOAR STIU CA MAI CIVILIZATI SUNT NISTE GORILE DECAT CEI DE PE FORUMURILE VOASTRE(CA SA NU SPUN MAI RAU GORILE PANA LA URME AU JUDECATA)