FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Poli Timisoara 2-1

«1121314151623»
KroNos^24.03.2006 13:45
vad din postarile voastre ca va este frica de noi,aveti de ce.Nu prea vad la voi, om capabil sa ne dea gol.

Niculita.....glumiti.Nici nu o sa atinga mingea in fata lui Emeghara. :D  :lol:

Vad ca nici tu n-ai citit toate mesajele de pe acest topic.

De ce sa ne fie frica de voi? Suntetzti cumva Barcelona sau Real Madrid? duminica a fost Real - Betis 0-0 :D

Nu ne e frica pentru ca e doar un meci de fotbal. Pe noi ne enerveaza mesajele voastre anti-orice care incita in vederea unor certuri.

Ce am vazut pe forumul lor. Dupa ce un stelist, RETRO, a postat un mesaj foarte pertinent cu argumente, timisorenii au inceput sa faca misto de el nevrand sa creada ca acele lucruri sunt reale. Chiar si al 2 mesaj al lui de pe pagina 41 a fost in zadar pentru ca n-ai cum sa le schimbi mentalitatea unora in doar 2 mesaje. Poate ca nu e nici vina lor, poate e vina ziarelor locale sau a altor factori pentru ca ia facut sa urasca asa mult Bucurestiul si restul tzarii.

http://www.poliaektimisoara.ro/forum/viewt...r=asc&start=585

De un lucru sunt sigur, daca un timisorean vine in Bucuresti si spune oriunde, in cluburi, in discoteci, pe strada ca e din Timisoara NU o sa i se intample niciodata nimic si N-O sa fie privit ca un ciudat. In Bucuresti nu exista rasism si ar fi culmea sa existe rasism impotriva timisorenilor. pentru Bucuresti.

Cat despre meciul cu Poli sper sa castigam cu 2-0 ca sa scapam de un contracandidat la titlu.

beckam24.03.2006 13:51

Dinamo face egal cu Farul, asta e sigur. steua va bate cu 1-0, iar Dinamo va ramane,din pacate pe prinul loc, la acelasi nr. de puncte de Steaua, dar cu un golacveraj mai bun :cry:

sorin_77724.03.2006 14:07

@ KroNos^

habar nu aveam care este site-ul polistilor pana nu ai postat tu acel link cu trimitere la el. Eu am crezut ca aici se vorbeste despre un site al suporterilor lui Poli dar mare mi-a fost surpriza sa observ un limbaj obscen, josnic, plin de injurii la adresa echipelor adverse cum nu am vazut niciodata si asta chiar pe SITE-ul OFICIAL AL CLUBULUI (!!!!!). Ma scuzati dominlor "Educatie", cei care respirati aer de occident, dar sunteti o RUSINE. Acolo nu exista nici macar o discutie constructiva. Toti se injura intre ei. Cum apare un stelist, cum hop se trezeste cu injuraturi. Ca o adevarata mahala... Aveam pretentii de la voi banateni. Cea mai fair - play galerie. O minciuna de suporteri!!! :lol: :lol: :lol:

Virgil24.03.2006 14:29

Iata mai jos palmaresul lui Poli.Din lecturarea lui vom deduce un lucru pe care polistii refuza sa-l recunoasca.Acela ca actuala Poli Tim.,protagonista pe scena Diviziei A,e o echipa fara istorie.

Are numai doua campionate jucate in primul esalon.

Rezulta ca adevarata Poli Timisoara,cea care cu ani in urma se numea Stiinta Timisoara,este aceea care activa in Divizia C.

Atat de mult au iubit-o timisorenii,incat au lasat-o de izbeliste si au adoptat-o pe Fulgerul Bragadiru botezand-o cu numele echipei iubite.Acum vor sa-i zmulga si palmaresul.

Concluzii : recunostinta fata de adevarata Poli,zero.Pentru ei Poli e echipa lor numai atunci cand se afla in Divizia A si cand conteaza in lupta pentru un loc fruntas.In rest,lichele care se lamenteaza si-si varsa frustrarea pe unde apuca.

Daca Iancu era un conducator adevarat,cumpara echipa din C a lui Zambon si o aducea in Divizia A.Asta da performanta.

Poli Timisoara

Recorduri in Divizia A:

Cea mai buna pozitie ocupata: locul 8.

Cea mai categorica victorie: FC Brasov - Poli AEK 0-3 (01.11.2003).

Cea mai severa infringere: Poli AEK - Steaua 1-8 (09.04.2004).

Jucatorul cu cele mai multe prezente: Cristian Silvasan 56.

Jucatorul cu cele mai multe goluri: Cristian Silvasan 13.

Bilant all-time: 2 60 20 14 26 67-92 54

Titluri de campioana;: nici unul

Cupa României : nici una

COMPETITII INTERNATIONALE:

nici una

CEI MAI VALOROSI JUCATORI DIN ISTORIE

Andrian Bogdan, Florin Constantinovici, Calin Zanc, Florin Batrânu, Romulus Buia, Aurelian Dumitru, Mihai Nicolae, Romeo Stancu, Mircea Oprea, Cristian Silvasan

http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...m=722#campionat

Daca o sa fiti cuminti,copii fara minte polisti,nenea o sa va spuna si povestea adevaratei Poli fosta Stiinta,cea de care va e atat de rusine.Cea care are propria ei istorie.Care in nici un caz nu se trage din cea a Chinezului sau a Ripensiei.

Somn usor si vise frumoase pentru duminica.Cu ele veti ramane. :wink:

Virgil24.03.2006 14:41

Campioana tarii si a Europei,Steaua Bucuresti

Recorduri in Divizia A:

Cea mai buna pozitie ocupata: locul 1 (de 22 ori).

Cea mai categorica victorie: Steaua - Corvinul 11-0 (07.12.1988).

Cea mai severa infringere: ITA - ASA Bucuresti 7-0 (14.09.1947).

Jucatorul cu cele mai multe prezente: Tudorel Stoica 369.

Jucatorul cu cele mai multe goluri: Anghel Iordanescu 155.

Bilant all-time: 55 1680 924 378 378 3292-1790 2226 + cele 30 de meciuri din sezonul trecut.

Titluri de campioanã: 22 - 1951, 1952, 1953, 1956, 1960, 1961, 1968, 1976, 1978, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 2001, 2005

Cupa Romaniei:

1949 • 2 - 1 with CSU Cluj

1950 • 3 - 1 with Flamura rosie UTA Arad

1951 • 3 - 1 with Flacara Medias

1952 • 2 - 0 with Flacara Ploiesti

1955 • 6 - 3 with Progresul Oradea

1962 • 5 - 1 with Rapid Bucuresti

1966 • 4 - 0 with UTA Arad

1967 • 6 - 0 with Foresta Falticeni

1969 • 2 - 1 with Dinamo Bucuresti

1970 • 2 - 1 with Dinamo Bucuresti

1971 • 3 - 2 with Dinamo Bucuresti

1976 • 1 - 0 with CSU Galati

1979 • 3 - 0 with CF Sportul Studentesc Bucuresti

1985 • 2 - 1 with Universitatea Craiova

1987 • 1 - 0 with Dinamo Bucuresti

1989 • 1 - 0 with Dinamo Bucuresti

1992 • 1 - 1, 3 - 2 PK with Politehnica Timisoara

1996 • 3 - 1 with FC Gloria Bistrita

1997 • 4 - 2 with FC National Bucuresti

1999 • 2 - 2, 4 - 2 PK with Rapid Bucuresti

Supercupa:

1994 • 1 - 0 with FC Gloria Bistrita

1995 • 2 - 0 with Petrolul Ploiesti

1998 • 4 - 0 with Rapid Bucuresti

2001 • 2 - 1 with Dinamo Bucuresti

Liga Campionilor: 1985-86 - campioanã

1986 = 0-0 FC Barcelona (Steaua a câstigat 2-0 dupa penaltiuri)

Supercupa Europei: 1987

1987 = 1-0 Dynamo Kyiv

Finalista a Cupei Campionilor : 1988-89

1989 = 0-4 AC Milan

Finalista a Cupei Intercontinentale

1986 = 0-1 CA River Plate Buenos Aires

Semifinalista a Cupai Campionilor : 1987-88

1988 = 0-0 & 0-2 Sport Lisabona

http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...29&viewItem=719

Scoateti-va caciula si inclinati-va cu respect.E echipa care v-a reprezentat si pe voi in lume.Români nedemni de acest nume.

X524.03.2006 14:50
Campioana tarii si a Europei,Steaua Bucuresti

Recorduri in Divizia A:

Cea mai buna pozitie ocupata: locul 1 (de 22 ori).

Cea mai categorica victorie: Steaua - Corvinul 11-0 (07.12.1988).

Cea mai severa infringere: ITA - ASA Bucuresti 7-0 (14.09.1947).

Jucatorul cu cele mai multe prezente: Tudorel Stoica 369.

Jucatorul cu cele mai multe goluri: Anghel Iordanescu 155.

Bilant all-time: 55 1680 924 378 378 3292-1790 2226 + cele 30 de meciuri din sezonul trecut.

Titluri de campioanã: 22 - 1951, 1952, 1953, 1956, 1960, 1961, 1968, 1976, 1978, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 2001, 2005

asta da palmares :D

KroNos^24.03.2006 14:51
Recorduri in Divizia A:

Cea mai buna pozitie ocupata: locul 1 (de 21 ori).

http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...29&viewItem=719

Sunt 2 greseli pe acest site.

1) La locuri 1 sunt 22 nu 21 cum scrie acolo.

2) Conducerea nu e cum scrie acolo.

Asta e cea reala.

Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] - Presedinte

Mihai Stoica - Manager general

Valeriu Argaseala - Director Executiv

Iulian Ghiorghisor - Director Economic

Paul Andone - Public Relation Director

Cosmin Olaroiu - Antrenor principal

Bolborea Dumitru si Vasile Iordache - Antrenori secunzi

Fernando Hippoliti - Preparator fizic

Virgil24.03.2006 15:10

Un lucru pe care Marian Iancu trebuie sa-l cunoasca.

Numele echipei timisorene,Stiinta la inceput,apoi Politehnica si in cele din urma Poli,a fost atribuit tot in timpul comunismului.Ar fi cazul sa lase ciocul mic atunci cand vine vorba de granzii României.Pentru ca nici in 10 vieti de ale lui,echipa in care investeste in prezent,nu va avea performantele noastre.Si sa nu uite ca noi am facut performanta in intregime cu jucatori romani.Ce mai conteaza un Hamutovski sau un pic Carlos acolo.

FORZA

obicemte24.03.2006 16:21
Pe cand Steaua a fost ajutata din plin sa aiba istoria cu care va laudati

Nea, tot va legati de istoria comunista ... mai cantati si la alta masa ca placa asta e deja veche.

In ultimii ani Steaua a dus tot greul in Europa, da' e prea complicat de vazut nu ?

Voi unde ati fost in timpul asta ? E usor sa dai cu gura, dar nu ati avut si nici nu veti avea vreodata performante.

Iancu intr-o zi o sa dispara si o sa ramaneti doar cu frustrarile si cu amintirea momentelor in care v-ati bagat si voi in seama prin campionat ...

si stiti voi ca presa nu prea joaca maini moarte :wink:

Aici te contrazic !!!

Daca presa nu mergea pe maini moarte, voi ce dracu cautati in ziare ?

Tot presa a creat falsa imagine a suporterului timisorean civilizat care aplauda isi adunatura de jucatori si cand o ia cu 8-1 acasa de la o echipa de fotbal adevarata.

De fapt nu sunteti decat o gloata frustrata de omuleti inceti la minte care e bagata in seama mai mult decat merita !

Oricum, e ok sa va bucurati si voi de momentele astea de publicitate.

Intr-o zi, nu prea departe, o sa va intoarceti in anonimat, de unde ati si venit

poli_forever24.03.2006 16:27

Da,mai bine in anonimat decat sa ajungem cea mai cunoscuta galerie din tara prin faptul ca suntem condusi de niste interlopi!

obicemte24.03.2006 16:37
Da,mai bine in anonimat decat sa ajungem cea mai cunoscuta galerie din tara prin faptul ca suntem condusi de niste interlopi!

La noi sefu' de galerie ... la voi patronu' e interlop !

Galeria e cea mai tare din tara si fara Mustata !

Da voi ce dracu faceti ca Iancu intra maine-poimaine la bulau si altu' nu mai aveti !

FANATIK RED-BLUE24.03.2006 16:37

Acum sunt sigur ca pot face un pronostic si sa nu fiu jignit, injurat sau altceva ca pe forum-ul timisiorenilor! Steaua 2-0 Poli Timisoara!!!

viola_fan24.03.2006 16:44
Iata mai jos palmaresul lui Poli.Din lecturarea lui vom deduce un lucru pe care polistii refuza sa-l recunoasca.Acela ca actuala Poli Tim.,protagonista pe scena Diviziei A,e o echipa fara istorie.

Are numai doua campionate jucate in primul esalon.

Rezulta ca adevarata Poli Timisoara,cea care cu ani in urma se numea Stiinta Timisoara,este aceea care activa in Divizia C.

Atat de mult au iubit-o timisorenii,incat au lasat-o de izbeliste si au adoptat-o pe Fulgerul Bragadiru botezand-o cu numele echipei iubite.Acum vor sa-i zmulga si palmaresul.

Concluzii : recunostinta fata de adevarata Poli,zero.Pentru ei Poli e echipa lor numai atunci cand se afla in Divizia A si cand conteaza in lupta pentru un loc fruntas.In rest,lichele care se lamenteaza si-si varsa frustrarea pe unde apuca.

Daca Iancu era un conducator adevarat,cumpara echipa din C a lui Zambon si o aducea in Divizia A.Asta da performanta.

Poli Timisoara

Recorduri in Divizia A:

Cea mai buna pozitie ocupata: locul 8.

Cea mai categorica victorie: FC Brasov - Poli AEK 0-3 (01.11.2003).

Cea mai severa infringere: Poli AEK - Steaua 1-8 (09.04.2004).

Jucatorul cu cele mai multe prezente: Cristian Silvasan 56.

Jucatorul cu cele mai multe goluri: Cristian Silvasan 13.

Bilant all-time: 2 60 20 14 26 67-92 54

Titluri de campioana;: nici unul

Cupa României : nici una

nici una

CEI MAI VALOROSI JUCATORI DIN ISTORIE

Andrian Bogdan, Florin Constantinovici, Calin Zanc, Florin Batrânu, Romulus Buia, Aurelian Dumitru, Mihai Nicolae, Romeo Stancu, Mircea Oprea, Cristian Silvasan  

http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...m=722#campionat

Daca o sa fiti cuminti,copii fara minte polisti,nenea o sa va spuna si povestea adevaratei Poli fosta Stiinta,cea de care va e atat de rusine.Cea care are propria ei istorie.Care in nici un caz nu se trage din cea a Chinezului sau a Ripensiei.

Somn usor si vise frumoase pentru duminica.Cu ele veti ramane. :wink:

Cine-si reneaga trecutul, nu-si merita viitorul............, dar astea sunt filozofi

Concret starea de fapt este cu totul alta.Ca vrti voi ca nu vreti voi, acesta este un conflict artificial.

Poli de astazi este cu siguranta Poli infiintata in 1921.Chichitele FRF-iste create pt a stoarce bani de la cluburi a dus la alte interpretari.

Cine e Poli 1921- Echipa infiintata de Instisutul Politehnic Timisoara (probabil fara tangente cu partidul mult iubit)

Cine e FCU Politehnica Timisoara -

O entitate cu asociati ca Primaria, CJ Timis, bkp, si Instisutul Politehnic Timisoara

Traditia e a Institutului si deci implicit si a FCU.

Ca dovada, nici chiar Zambon nu a putut dovedi legal ca detine palmaresul Politehnicii.

In rest toate cele bune, iar duminica sa castige cel mai bun (fireste doresc ca aceasta sa fie Poli)

KroNos^24.03.2006 16:49
- Daca eratzi civilizatzi nu ati fi postat mesaje pe acest forum, unde nimeni nu va injurat decat dupa ce ati postat voi mesaje tampite. in schimb pe forumul lui Poli voi injuratzi Steaua de acum 1 luna in orice fel. Halal civilizatzie

1.Pentru orice persoana normala care are ochi sa vada si "creier" ca sa inteleaga sensul randurilor de mai sus (probabil aruncate in graba, nejudecate)nu cred ca mai este nevoie de vreo explicatie...

2. Kronos daca erai destept, nu ai fi scris ran durile astea:"Viole(n)t daca erai destept ai fi raspuns in felul urmator: "Echipele tre sa fie in efectiv complet ca sa se vada adevarata diferentza intre Steaua si Poli." , ci ai fi bagat capul in pamant sau ai fi gasit o scuza mai buna, deoarece cred, de asemenea, ca orice persoana normala intelege la ce se referea SoulDealer in acel mesaj si nu ar fi incercat sa se scota cu replici de genu: "Normal ca Hagi e stelist si poate SoulDealer asta ar fi vrut sa joace Poli cu rezervele. "

Si apropo:"Trezestete la realitate, si nu te mai crede asa important, ca incepe sa le creasca balenelor blana pe spate cand te aud + ca pinguinii au inceput sa zboare de frica ca or sa te mai auda." hahahaha ce tare e poanta!!! de unde o sti?? ar trebuie sa faci si tu o emisiune gen Banc Show sigur ai avea succes...

Stii care e problema?

Ca niciodata un prost n-o sa recunoasca ca e prost!!!

Lasa ca sunt eu prost si te las pe tine sa fi destept, poate dai petrecere, cu timisorenii tai, ca ti-am facut un compliment.:lol: :lol:

Si ce te oftici ca am facut glume pe seama ta? Am si de cine sa fac misto. Daca erai Pleshu, Patapievici sau Liiceanu nu mi-as fi permis, dar din moment ce nu esti nu vad rostul sa nu fac misto. Macar eu stiu sa fac glume si nu te-am injurat pe fatza cum ne injuratzi voi pe forumul vostru.

P.S.:

1) Nu o sa ai niciodata ultimul cuvant in fatza mea.

2) Bucurestiul o sa fie peste Timisoara intotdeauna la civilizatzie. In Bucuresti exista toate rasele posibile si daia nu exista rasism fiindca noi gandim mult mai deschis decat voi si nu lasam diferentza de istorie si de rasa sa stea in fatza progresului. Voi inca nu putetzi sa trecetzi peste complexe.

3) Bucurestiul e centrul culturii din Romania.

4) Bucurestiul e capitala Romaniei si NU Timisoara.

5) Steaua o sa fie intotdeauna peste Poli la fotbal.

P.S. 2: Din moment ce voi suntetzi impotriva Bucurestiului, adica suntetzi impotriva romanilor inseamna ca suntetzi rasisti. Si voi trebuie sa fitzi suspendatzi NU noi, stelistii. Si e ciudat pentru ca rasismul trebuie sa fie impotriva altor natzionalitatzi, etni, rase dar voi uratzi proprii vostrii romani. Domne cata "civilizatzie"!!! Deja fac abdomene de ras!!!! :lol: :lol: :lol:

Papp24.03.2006 16:49
Acum sunt sigur ca pot face un pronostic si sa nu fiu jignit, injurat sau altceva ca pe forum-ul timisiorenilor! Steaua 2-0 Poli Timisoara!!!

Hai sa fim seriosi. Daca bate Steaua incriin 2 goluri ma arunc de pe geam!!(oricum stau la parter)

FORZA Steaua

Ayrton24.03.2006 17:30

P.S. 2: Din moment ce voi suntetzi impotriva Bucurestiului, adica suntetzi impotriva romanilor inseamna ca suntetzi rasisti. Si voi trebuie sa fitzi suspendatzi NU noi, stelistii. Si e ciudat pentru ca rasismul trebuie sa fie impotriva altor natzionalitatzi, etni, rase dar voi uratzi proprii vostrii romani.

O mica precizare KroNos^ : Ura fata de alte rase, se numeste rasism, insa ura fata de alte popoare sau nationalitati se numeste xenofobie. Nu cred ca, in general, romanii sunt xenofobi sau rasisti, cu toate ca exista si contraexemple. Mai degraba, ei (cei la care te refereai) ar putea fi acuzati de sovinism..., dar si asta este o exagerare pentru ca nu sunt de alta etnie.

viola_fan24.03.2006 18:06

P.S.:

1) Nu o sa ai niciodata ultimul cuvant in fatza mea.

2) Bucurestiul o sa fie peste Timisoara intotdeauna la civilizatzie. In Bucuresti exista toate rasele posibile si daia nu exista rasism fiindca noi gandim mult mai deschis decat voi si nu lasam diferentza de istorie si de rasa sa stea in fatza progresului. Voi inca nu putetzi sa trecetzi peste complexe.

3) Bucurestiul e centrul culturii din Romania.

4) Bucurestiul e capitala Romaniei si NU Timisoara.

5) Steaua o sa fie intotdeauna peste Poli la fotbal.

P.S. 2: Din moment ce voi suntetzi impotriva Bucurestiului, adica suntetzi impotriva romanilor inseamna ca suntetzi rasisti. Si voi trebuie sa fitzi suspendatzi NU noi, stelistii. Si e ciudat pentru ca rasismul trebuie sa fie impotriva altor natzionalitatzi, etni, rase dar voi uratzi proprii vostrii romani.

PPPPPSSSSS:

1) nici nu as avea pretentia - Desteptul cedeaza primul

2) ceea ce e in Bucuresti o putem eticheta oricum numai civilizatie nu, in rest, lasa, chestia cu progresul, istoria, rasele, sunt notiuni care probabil te depasesc ( dar dau bine la cititor)Apropo, ce numesti tu progres in Bucuresti in ultimii 15 ani). Faptul ca groapa din fata guvernului s-a marit nu inseamna ca a progresat din motive stiintifice ci tocmai din regresul edililor

3)Centrul culturii??????????.Pana si Targoviste e mai aproape de leaganul culturii romane. Sa nu mai vorbim de Iasi, Alba Iulia sau Cluj(omit Timisoara pt a nu fi subiectiv)

4)mda- probabil administrativ vorbind si politic, dar nu cred ca e neaparat un avantaj

5)niciodata nu spune niciodata

Bafta duminica, caci meciul cu Rapid depinde 90% de meciul cu Poli. Din toate punctele de vedere

poli_forever24.03.2006 18:08

Tineti minte ceea ce va spun:e posibil sa faceti un egal cu noi,sau chiar sa castigati dar oricare dintre variante va va costa scump in meciul cu rapid!!!Steaua va trebui sa lupte din greu ca sa nu piarda cu noi sau ca sa castige si nu va mai avea "aer"in meciul din giulesti...deci ramane cum am zis:pur si simplu in aceste zile norocul nu e cu voi indiferent de rezultatul meciului cu noi!Adica nu,mai e o varianta:"big dvd coach"poate menaja echipa...dar nici asta nu-l coafeaza :D ...asa ca ramane tot cum am zis...nu sunteti in cel mai bun moment al vostru acum!

Virgil24.03.2006 18:11
Amice...

Nu esti deloc amicul meu si te rog sa incetezi sa-ti etalezi frustrarile.Devii penibil si mi se parea ca nu esti.

Am facut referire la Marian Iancu,in niciun caz la niste oraznici si rau crescuti de prin suburbia Timisoarei,care nu au altceva mai bun de facut decat sa nu-si vada lungul nasului si sa faca pe interesantii.Locul vostru e pe forumul vostru de derbedei complexati.

Virgil24.03.2006 18:13
Cine-si reneaga trecutul, nu-si merita viitorul............, dar astea sunt filozofi

Concret starea de fapt este cu totul alta.Ca vrti voi ca nu vreti voi, acesta este un conflict artificial.

Poli de astazi este cu siguranta Poli infiintata in 1921.Chichitele FRF-iste create pt a stoarce bani de la cluburi a dus la alte interpretari.

Cine e Poli 1921- Echipa infiintata de Instisutul Politehnic Timisoara (probabil fara tangente cu partidul mult iubit)

Cine e FCU Politehnica Timisoara -  

O entitate cu asociati ca Primaria, CJ Timis, bkp, si Instisutul Politehnic Timisoara

Traditia e a Institutului si deci implicit si a FCU.

Ca dovada, nici chiar Zambon nu a putut dovedi legal ca detine palmaresul Politehnicii.

In rest toate cele bune, iar duminica sa castige cel mai bun (fireste doresc ca aceasta sa fie Poli)

Foarte bine.Nu ma deranjeaza ca Poli a fost infiintata in 1921.Cinste ei.Cinste si tie,pentru ca esti un tip civilizat cu care se poate sta de vorba.

Chiar asa e,cine e mai bun sa castige !

viola_fan24.03.2006 18:15

Nu esti deloc amicul meu si te rog sa incetezi sa-ti etalezi frustrarile.Devii penibil si mi se parea ca nu esti.

Am facut referire la Marian Iancu,in niciun caz la niste oraznici si rau crescuti de prin suburbia Timisoarei,care nu au altceva mai bun de facut decat sa nu-si vada lungul nasului si sa faca pe interesantii.Locul vostru e pe forumul vostru de derbedei complexati.

Cata civilizatie, cat progres, cata toleranta.e cumva o dovada de frustrare? sau un exemplu clasic de balcanism?

Virgil24.03.2006 18:17

Te-ai grabit.Nu era vorba de tine ci de poli_f.Si era vorba de un post anterior.

Daca o sa recitesti o sa constati.Cu baietii adevarati nu are nimeni probleme.

PS Sa nu-mi spui ca esti si poli_forever...

viola_fan24.03.2006 18:22
Te-ai grabit.Nu era vorba de tine ci de poli_f.Si era vorba de un post anterior.

Daca o sa recitesti o sa constati.Cu baietii adevarati nu are nimeni probleme.

ok, dar trebuie sa admiti ca ambele forumuri sunt bantuite de pusti de 13-14 ani car au vazut stadionul doar in poze, dar stiu de minune sa blameze, jigneasca sau pur si simplu sa conteste tot doar pentru a dovedi ca te tare in tastatura(doar)

Virgil24.03.2006 18:26

Daca site admin-ul ar fi fost inspirat sa atentioneze

pe cei care pica precum musca in lapte acolo,era ok.

Inseamna ca aceiasi bantuie si pe aici ? Evident excluzandu-te pe tine si alti doi-trei.

KroNos^24.03.2006 18:27
O mica precizare KroNos^ : Ura fata de alte rase, se numeste rasism, insa ura fata de alte popoare sau nationalitati se numeste xenofobie. Nu cred ca, in general, romanii sunt xenofobi sau rasisti, cu toate ca exista si contraexemple. Mai degraba, ei (cei la care te refereai) ar putea fi acuzati de sovinism..., dar si asta este o exagerare pentru ca nu sunt de alta etnie.

Ai dreptate cu termenii, ce crezi ca nu stiam, dar eu am zis la misto. N-avea rost sa scriu totzi termenii si am ales unul. :wink:

Tocmai daia mi se pare absurda ura lor fatza de bucuresteni. N-au motive plauzibile.

Cat despre mesajele tendentzioase ale timiosrenilor de acum inainte sa le mai raspunda si altzii ca m-am plictisit sa dau lectzii de etica unor copii de gradinitza supranumitzi "viole(n)t" (numai dupa nick imi dau seama cat de civilizat esti, violentule!!!), "viola_fan" (deci esti muzician, stii sa cantzi la viola!!! :lol: ), "bega" (la tine n-am ce zice, nick-ul e ok).

P.S.: FORZA Steaua !!!

«1121314151623»