FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Poli Timisoara 2-1

«11920212223»
winner_00726.03.2006 22:35
yea if only or national team could be as good as yours....... :cry:

Don't be sad, one day there will be succes again for the Romanian team. Meanwhile you must enjoy Steaua :D

Maybe you can follow Holland during WorldChampion in Germany now :wink:

i will !i hope holland will be the the champions of the world but only if you promise you will follow Steaua to the final , ok?

winner_00726.03.2006 22:39
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllll

lllllllllllll Dica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vreau sa vad ce souneti acum timisorenilor

Nu am inteles ceva, esti fan Steaua si vezi meciul acasa?

mda.......n-am inca carnet si fuga pana la Bucuresti e cam lunag!!iar cand m-am dus sa iau bilete nu mai erau dar biletele pentru Poli mai avea ogroaza :wink:

alex4steaua26.03.2006 22:41

Well i hope that Steaua will win UEFA CUP and after that the national team will improve , im sure of it , players from Steaua and rapid have european experience now and we have players from other countrys too :) . I hope that the national team will be more players from Romanian League .

And BTW can you see in holland Steaua's matches ? or do you listen them on the official site ?

winner_00726.03.2006 22:43
Well i hope that Steaua will win UEFA CUP and after that the national team will improve , im sure of it , players from Steaua and Rapid have european experience now and we have players from other countrys too :) . I hope that the national team will be more players from Romanian League .

And BTW can you see in holland Steaua's matches ? or do you listen them on the official site ?

you can onli listen but you can download the match at this website but after the match.Soryy but you can talk on the forum and see what happened or you can put a satellit maybe you can see the tvr the Romania national television

alex4steaua26.03.2006 22:45

Yeah but on the site only the matches from UEFA cup are posted !

feanfan26.03.2006 22:48
Well i hope that Steaua will win UEFA CUP and after that the national team will improve , im sure of it , players from Steaua and Rapid have european experience now and we have players from other countrys too :) . I hope that the national team will be more players from Romanian League .

you can onli listen but you can download the match at this website but after the match.Soryy but you can talk on the forum and see what happened or you can put a satellit maybe you can see the tvr the Romania national television

We already understand the first time Winner_007 :wink:

I tried to see it on the internet, but it didn't succeed. I followed it on ProSport, they live note down what is happening every several minutes. In Romanian :? , so I have to think very hard, but mostly I can understand the meaning of it. :D

alex4steaua26.03.2006 22:50

On the gazeta sporturilor site (gsp) there is too and i see it faster updated . Well anyway i think we're going pretty off-topic .

KroNos^26.03.2006 23:00
http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...7&viewItem=9614      :lol:

In sfarsit e si Gigi de acord cu noi, ca ne trebuie un atacant care sa inscrie meci de meci. Poate aduce vreun var de-al lui Ronaldinho. :D Eu m-as multzumi si cu un camerunez precum Eto. :lol: :lol: Ce pretentzii mici am! :D

feanfan26.03.2006 23:10

@darkalex You'r right, I will stop and use pm if necessary.

Goodnight everybody

viole(n)t26.03.2006 23:12

mda,nu mie rusine sa recunosc ca ati fost mai buni, dar ca suporteri sunteti JALNICI, si voi mai aveti curaj sa vorbiti de civilizatie... TIGANILOR!

gone26.03.2006 23:12

Am jucat foarte bine. Mai ales ca aveam 4 rezerve in teren. Poate ca si eu am fost dezamagit ca ne-am aparat in repriza a 2 a dar nu uitati ca avem meci in UEFA joi. Sper ca pana atunci Goian si Paraschiv isi vor reveni.

gone26.03.2006 23:18
mda,nu mie rusine sa recunosc ca ati fost mai buni, dar ca suporteri sunteti JALNICI, si voi mai aveti curaj sa vorbiti de civilizatie... TIGANILOR!

Bravo. Inca o dovada a civilizatiei de la vest.

DTP-Ludacris26.03.2006 23:20

mda..am venit dupa stadion...super meciul...le-am aratat k suntem mai buni...

serea a fost jalnic ....k de obicei..

forzza Steaua

armanovici26.03.2006 23:21

@everyone:No more english talks in this section;if you want to discuss about Steaua games in english please talk here:

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...p?p=46577#46577

iancu dragosh26.03.2006 23:22

Multumim de lectie dar nu este nevoie. cata ipocrizie: ne vorbeste de civilizatie un ins care-si incheie comentariul in acest mod. Apropo, in aceasta seara stii care dintre cele doua galerii a inceput sa scandeze trivialitati? sau care dintre galerii a inceput sa rupa gardurile de pe stadion? iti spun eu, "minunatii" suporteri timisoreni, aceeasi care in tur au arata zero toleranta fata de etnia lui Banel Nicolita.

bebeto26.03.2006 23:22

bai pu.. jalnica si frustrata!ai fost tu pe stadion de vorbesti?dute naibii si uitate la tine in oras pe strada sa vezi cum sunt adevaratii banateni,nu ca handicapatii din galeria voastra care n-aveti nici o treaba.si p... mea ce cautau tinganii din giulesti cu voi in galerie.dar de,gunoier la gunoier trage.

bebeto26.03.2006 23:31

k,despre meci.bravo baietilor si lui Oli pt victorie,felicitari,dar a doua repriza m-a dezamagit un pic.ampierdut mijlocul terenului prea usor.Oli fi mai cu singe in tine..ce naibii. :D.le-am permis prea multe in a doua repriza rocarilor.

F

KroNos^26.03.2006 23:37

Maestre te-ai intors/ Din ce in ce mai civilizat, dar totusi atat de jos/ Presimt ca etapa viitoare o sa va injuratzi/ Cu fratii vostrii atat de "albi" de pe langa Podul Grant/

Daca nu rimeaza asta e, se mai intampla :D , dar faza cu injuratul cred c-o sa fie adevarata, pentru ca Poli si Rapid se bat pentru locul 3 si stitzi cum e "Frate, frate dar branza e pe bani!!!"

sorin_77726.03.2006 23:58

ciocu mic ca la meci galeria voastra incuraja mai mult rapidul de cat propria echipa...

in teren a jucat Poli si in fata Stelei a facut-o destul de bine. Am avut emotii la meci si in drum spre stadion ma duceam cu inima stransa... Steaua a castigat printr-un gol deosebit marca Banel. Daca iti aduci aminte tot el putea sa ne aduca 3 puncte in toamna chiar la Timisoara printr-o executie foarte asemanatoare. De aceasta data s-a aratat pricea cum se spune :wink:

Victorie meritata a Stelei noastre, dragi polisti, si ne auzim in toamna... La revedere! va spunem la revedere! :lol: :lol: :lol:

sorin_77727.03.2006 00:00
Ufff... scapam de brigadierii de pe forum :)

au plecat ei dar vin "fratilor" in numar mare... giulestenii

Virgil27.03.2006 08:37

Ma bucur ca Steaua a spart ghinionul pe "Lia" si a reusit sa marcheze de doua ori.Ma bucur cu atat mai mult cu cat am inceput meciul cu nu mai putin de 5 rezerve.

Steaua a fost mai buna decat Poli,iar Oli decat Hagi.

X527.03.2006 09:44

Ma bucur ca Steaua a batut pe Poli,desi in a doua repriza i-au cam calarit cei de la Poli,se cunoaste lipsa lui Bostina sau lui Iacob.

The Flyer27.03.2006 09:51

in sfirsit a marcat Steaua pe manoliu!joc bun in prima repriza,da' in a doua mi-a cam stat inima cind a venit Poli peste noi!se vede ca n-avem rezerve,cu toate ca Lovin s-a miscat chiar bine aseara!

oprita e petarda,Baciu zici ca joaca de doua zile la Steaua,ne trebuie niste jucatori mult mai buni!

si acum,sa vina rapidu'! :twisted:

sorin_77727.03.2006 10:29

Aseara singurul care m-a dezamagit a fost Oprita si o idee Nesu...

Oprita chiar daca a deviat la primul gol pentru Dica tot m-a suparat pe final. La schimbare coechipierii l-au imbarbatat. Se vedea ca avea nevoie de o sustinere din partea lor... Oprita cred ca ar putea mai mult...

ulivius27.03.2006 10:53

Mi-au placut Lovin, Cristocea si Cristea. Ne putem baza pe ei.

Pentru mine Cristocea a fost o revelatie. Il stiam de la Farul, dar acum parca are mai multa forta.

Arbitrii iarasi ne-au furat. Toti se intreba de ce Steaua e iubita peste tot iar Dinamo urata?

«11920212223»