Da sunt deacord sa il dea in jedecata , un nimeni , incerca si el sa ajunga cunoscut acuzand Steaua ,
Da sunt deacord sa il dea in jedecata , un nimeni , incerca si el sa ajunga cunoscut acuzand Steaua ,
Propunerea de actionare in judecata a lui Iacov,este o copilarie.In fotbal se spun multe.Spun si Gigi si MM multe lucruri fara acoperire.Daca s-ar da in judecata unii pe altii,unde s-ar ajunge ?
Cel mai bine a zis-o Catalin Necula,antrenor secund al Stelei : "Iacov nu ramane decat un servitor de pizza".Asa cum de fapt a si fost.Ospatar.
Am vazut cu totii arbitrajul din meciul cu National, precum si "infirmeria" lasata in urma...
Va fi un meci greu,dar ororile din meciul cu bancarii (de arbitraj si de K1) ar trebuie sa-i stimuleze la maxim pe ai nostri. Trebuie sa demonstram tuturor ca nu ne pot ei fura cat putem noi inscrie.
Atat vreau o victorie pentru Victor!
Victoras - ne vom ruga pentru tine! Vei da golul decisiv in finala!
aaa.da...am vazut ce arbitrj.....dinamoprstia l-a platit pe arbitru si.,...,. :evil: :evil: :evil:
Oricum nu ati vazut..acu Steaua in campionat joaca la misto..daia si face egaluri..ei acu pun multa ambitie in Cupa UEFA !! poate acum o sa le pase si de campionat..![]()
Joaca la misto ? :lol: :lol: :lol: Tocmai ai spus o prostie mai mare decat tine.Daca taceai filozof ramaneai.
pai daca jucam klumea cum am jucat in Cupa UEFA...il bate rau de tot...
Totusi, fotbalul este un sport, n-are sens sa va sinucideti daca mai pierdeti doua puncte (sau chiar trei).Perseverati, mai un egal si ajungeti Jiul, Otelul si Vasluiul la remize. Apropo, care e obiectivul lui Oli? 10 sau 12 egaluri?
Noi am bifat 5 in mandatul lui. Cu Hagi nu avem niciuna: 4 victorii si o infringere.
chiar de-mi voi lua suspendarevreau sa iti fac o uraredute-n p mea tarane
Sa-mi explice si mie un timisorean, ca vad ca se baga in seama pe aici cativa...in ce divizie este Poli a lor, cea adevarata, ca eu sincer am cautat pana la C inclusiv si nu am gasit nimic??? Sa ne mai lase cu occidentalismele astea,ca le suntem superiori la toate capitolele. A si legat de faza cu acea zvastica...sunteti chiar penibili "ultrasilor"![]()
FORZA Steaua!!!
Steaua e varza d la un timp!la fel si Poli!
Putin respect nu strica. Si eu sper ca Steaua sa faca un meci mare, dar nu v-a fi usor. Mai ales ca lipseste Iacob (multumim Burca :evil: ). Si chiar daca vin 3000 de oameni din TM (desi eu nu cred) tot noi vom domina in tribune.
---------------Carlos----------------
---------Goian---------Ghionea-------
--Ogararu-------Radoi-------P.Marin--
--Bostina------------------Nicolita--
-----------------Dica----------------
--------Oprita---------Cristea-------
In viziunea mea, asa ar trebui sa arate primul 11 in meciul cu Poli. Asta in conditiile in care nici Paraschiv nu va putea sa joace.
Cireasa de pe tort pentru acest meci este delegarea lui Ionica Serea. Ne asteapta un meci infernal! Sper (dar nu prea cred) sa nu avem accidentati dupa acest meci. In conditiile astea, daca Steaua castiga acest campionat, intr-adevar suntem o echipa mare!
Marfa, intai Deaconu, acum Serea, pai ce mama naibii, la meciul urmator poate intra borcica!
Asta e frate ce sa'i facem!
Steaua e ca o stanca. Poti sa-i lovesti poti sa-i si injuri, dar nu poti s-o invingi ...
Daca Timisoara vrea sa ia punctul trebuie sa faca ce-a facut Nationalul sau Argesul, dar i-as sfatui.
Sa nu-si forteze norocul pt ca avem niste baieti precum Radoi, Ghionea, Carlos care nu vor mai accepta coechipierii lor sa fie macelariti la propriu, si vor da si ei ...
Eu nu cred ca trebuie generalizat ce i s-a intamplat lui Nicolita la Timisoara. Am fost la meci si nu am auzit acele injuraturi.Mie imi place Nicolita ca jucator si ii doresc sa aibe o cariera frumoasa la Steaua.
Nu uitati ca inca mai sunt destui "suporteri stelisti" care nu-l au la inima pe Banel decat atunci cand acesta inscrie. Eu cred ca oamenii aia din teren trebuie sustinuti indiferent de rezultat.
ulivius - crede-ma ca nu exista suporter adevarat care sa-i placa meciuri ca cele cu Nationalul si FC Arges.
Vreau spectacol si sincer cred ca asa v-a fi. Am incredere in Hagi si trupa ca-o sa joace la victorie!
Marfa, intai Deaconu, acum Serea, pai ce mama naibii, la meciul urmator poate intra borcica!Asta e frate ce sa'i facem!
L-ai uitat pe corpedean. Si la margine probabil ceva arbitru care are vreun prunc la dinamu. Pe ambele parti.
Avand in vedere "gloria" rasunatoare in acest retur al campionatului a echipei p*li, tin sa fac cateva precizari:
1)Cipcirip, bega si alti orfani "vestici" cand vad ca postati pe forumul dedicat echipei Steaua cu atata mandrie ca ati izbutit prin fantasticele voastre achizitii sa depasiti echipe ca FCM Bacau si Poli Iasi, ma face sa ma uit la voi de sus si eventual sa va scuip si cateva seminte in cap. Nu sunteti decat niste ciutani corditi care au descoperit internetul si se ascund sub un username "magistral" pentru a se exprima liberi.PENIBIL!
2)Anul trecut am castigat al 22-lea titlu national pe spinarea vostra asa ca ciocu mic.
3)Cativa ani de zile a-ti disparut din fotbalul romanesc.De ce? Prestigiosii "vestici" erau mai preocupati de adus masini din germania decat de fotbal? O ECHIPA DE TOP O SA FIE MEREU IN TOP!!!
4)Un mic remember http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...les/article/567 ![]()
Over & out
Meci de 0-0, probabil ca vor fi vreo 3 faze de poarta in tot meciul, dintre care un penalty refuzat de Serea, asa pentru continuitate...
eu am incredere in victorie...asa ca sa isi ia o palma frustratii de la Poli.
Cumva off-topic, dar:
"Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) au cerut ieri Tribunalului Bucuresti arestarea omului de afaceri Alexandru Marian Iancu, administrator al Grupului VGB.
Solicitarea anchetatorilor a survenit dupa o audiere de mai multe ore a afaceristului, partener cu Ovidiu Tender, deja arestat. Potrivit anchetatorilor, Marian Iancu, prin derularea afacerilor cu Tender, legate de RAFO si Carom, ar fi savarsit mai multe infractiuni.
El este acuzat de complicitate la inselaciune, instigare la abuz in serviciu contra intereselor persoanei, spalare de bani si constituire si apartenenta la un grup de criminalitate organizata."
sursa: jurnalul.ro
Sa nu ramana Poli fara echipa pana duminica :lol:
Se pare ca meciul cu nationalul se va lasa cu ceva scandal. S-a facut memoriu la FRF iar Valeriu
Argaseala il va actiona in judecata pe Iacov(sursa: http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=99819).
Mi-e sa nu ii indarjeasca pe polisti problemele lui
Iancu.....dupa ce ala scuipase un ziarist jucatori lui Poli si chiar Hagi declarau ca sunt alaturi de presedintele lor.
Astia se dau mari ca sunt echipa "europeana" si cand colo sunt o echipa finantata de mafie.
Eu inca cred ca se supraliciteaza valoarea lui Poli. Asa cum am mai spus au batut doua echipe ce se lupta sa nu retrogradeze si ...hop mari favoriti....nu prea vad de ce.
Eu am fost pe stadion la meciul poli_aek-Steaua in sezonul cand ei tocmai promovasera. Ce slogan frumos a fost atunci:
"Promovare mincinoasa/Istorie rusinoasa"
Meciul este la fel de greu ca oricare altul din Divizia A. Sa nu uitam ca au multi jucatori noi, deci
echipa neomogena, iar Hagi nu a realizat nimic la antrenor, si nu are un "tatic" in spate ca ala de la
aviari.
VICTORIE Steaua!
Cumva off-topic, dar:
"Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) au cerut ieri Tribunalului Bucuresti arestarea omului de afaceri Alexandru Marian Iancu, administrator al Grupului VGB.
Solicitarea anchetatorilor a survenit dupa o audiere de mai multe ore a afaceristului, partener cu Ovidiu Tender, deja arestat. Potrivit anchetatorilor, Marian Iancu, prin derularea afacerilor cu Tender, legate de RAFO si Carom, ar fi savarsit mai multe infractiuni.
El este acuzat de complicitate la inselaciune, instigare la abuz in serviciu contra intereselor persoanei, spalare de bani si constituire si apartenenta la un grup de criminalitate organizata."
sursa: jurnalul.ro
Sa nu ramana Poli fara echipa pana duminica :lol:
este cat se poate de ON-Topic... Stai linistit waste...
Lumea trebuie sa stie in ce ape se scalda "mareata" Poli... In banii furati populatiei practic... Halal patron aveti domnilor polisti... Banatul e intradevar fruncea hotiei... Cand altii fac case oamenilor altii mai au putin si ii dau afara din ele... Sper din tot sufletul sa il aresteze pe acest mafiot care este Iancu...
Doamne ce diferenta este la club acum fata de perioada cand era anternor Protasov . ERA LINISTE ECHIPA MERGEA BINE , nre durea undeva .
de cand a venit Olaroiu numai si numai tensiune , aroganta , incompetenta , capuri in gura la ospatari , jucatori care alearga chelneri . numai uitandute la Olaroiu pe banca se vede cat de disperat este.
Sa-mi explice si mie un timisorean, ca vad ca se baga in seama pe aici cativa...in ce divizie este Poli a lor, cea adevarata, ca eu sincer am cautat pana la C inclusiv si nu am gasit nimic??? Sa ne mai lase cu occidentalismele astea,ca le suntem superiori la toate capitolele. A si legat de faza cu acea zvastica...sunteti chiar penibili "ultrasilor"
FORZA Steaua!!!
In diviza C, seria a III-a, pe locul 9/14, gata gata sa retrogradeze in div.D