FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Poli Timisoara 2-1

«13456723»
cciippii20.03.2006 18:18

MM da intr-un suporter, Olaroiu ii da lu unu un cap in gura, stelistii se bat ca orbetii cu rapidistii si alte n-shpe mii de exemple! waste cred ca ar trebui sa te uiti in ograda ta inainte sa ma intrebi asa ceva...

twetwet20.03.2006 18:19
twetwet vezi ca in dreapta ecranului ai o bara de scroll, da mai sus si vezi ca miam cerut scuze pt afirmatiile mele. atitudinea ta nu numai ca e nesportiva da e si cretina; in felu asta iar va suspenda terenu si iar stati la televizoare...

stai linistit stiu sa folosesc un browser (e din eng cuvantu asta)...ma intelegi tu...o fi banatu fruncea da nu voi ati inventat calculatoarele...nush cat de cretina e atitudinea mea dar vad ca tu esti ala cu gura mare si organu lung (oricum brasovenii sunt de 1000 de ori mai de treaba ca voi, si eu sunt de acolo)...pai acum n-am inteles..vii...zici ceva...si apoi iti ceri scuze.. :?: :?: :?: si n-o sa ne suspende pt nimik fiindca stim cand sa ne abtinem..

Ionutdal20.03.2006 18:26

cciippii

Dute ma la voi pe sit (daca aveti asa ceva ) , si lasa-ne pe noi sa vorbim pe sit-ul nostru despre echipa noastra , cand o sa ajungeti si voi la fel ca Noi atunci sa vb cu Noi pana atunci aveti grija la retrogradare (anul asta ati scapat dar anul nu se stie ) ...

waste20.03.2006 18:26
MM da intr-un suporter, Olaroiu ii da lu unu un cap in gura, stelistii se bat ca orbetii cu rapidistii si alte n-shpe mii de exemple! waste cred ca ar trebui sa te uiti in ograda ta inainte sa ma intrebi asa ceva...

Daca as avea timp sa mi-l pierd cu tine, as adauga: Iancu scuipa un ziarist (si e f. aproape de puscarie din motive de Rafo), Hagi a scuipat si batut un arbitru turc, Curva face scandal pe unde se duce si se implica in lupte de strada. Altceva ?

cciippii20.03.2006 18:32

dk tie ti se pare corect ceam zis, atunci fata de tine numi cer scuze(e din romana cuvantu asta)...

Bega20.03.2006 18:32

Va laudati ca aveti foarte multi suporteri. Din punctul meu de vedere stelisti ar trebui sa fie bucurestenii care din diferite motive, inclusiv de apartenenta la cartier, pun suflet la echipa. Eventual cadrele militare iesite la pensie.

In rest va puteti lauda cu tot felul de frustrati din orasele care nu au echipe competitive in prima Liga, tot soiul de venituri ca-n reclama cu Dorel Abasculantoritei, care s-au aciuat prin mai toate orasele mari ale tarii.

Oameni care v-ar abandona imediat si ar tine la fel de infocat cu Gloria Bistrita daca "Tata Jean" ar cistiga maine Liga Campionilor.

Mirel_Radoi20.03.2006 18:34

ce vrei sa spui?????nu esti stelist?

winner_00720.03.2006 18:36

BAI CIPCIRIPULE DUTE DRAQ LA TINE PE SITE! SI APORPO CULOAREA VOASTRA NU E SIMBOLICA PENTRU NISTE FETE CARE MERG NOAPTEA PE CENTURA IN ASTEPTARE DE CAMIOANE.iAR PATRONUL VOSTRU CAMPION DE SUMO NU A SCUIPAT UN ZIARIST SI MAI SPUNETI CA Gigi NU-I CIVILIZATI.bAI DACA MAI TRAITI MULT DIN BANI NEGRI AJUNGETI CA RAPIDISTI(A ERAM SA UIT SUNTETI FRATI LOR) :twisted: :twisted: :twisted: SI APROPO SITUL VOSTRU E VECHI DE 20 DE ANI CAND Timisoara A INTRAT IN DIVIZIA PRINTR-UN BLAT CU GLORIA BUZAU :twisted: :twisted: :twisted: SI VOI N-ATI FOST ECHIPA AIA UMILITA DE Steaua CU 7-1 SI acum VA DATI MARI SI TARI CATI DIN AIA DE LA VOI SUNT TIMISORENI .VA SPUN EU 0

AGRESSIVO198+120.03.2006 18:36
Foarte ciudat sa auzi un stelist vorbind de onoare! voi ati uitat ca ati intrat in divizia A prin ordin de partid? toata stima pt Steaua in UEFA mai ales ca Poli va profita de pe urma ei... Indiferent de rezultatul meciului (X sau 2) eu va multumesc ca neati trimis in Champions League!

bai baiatule,cum poti tu ajunge din "C" in UCL mah,ca voi nici n-ati intrat in"A"(noi duminica in mod normal jucam cu aek buc,fost rocar)

cine e presedintele vostru?Zambon,nu.

waste20.03.2006 18:37

Rromul Iancu are o strategie interesanta: prin aducerea lui Hagi, incearca sa faca din Poli o echipa regionala, in loc de una judeteana. Adica cei din Transilvania, sau chiar din restul tarii, sa puna botu' (scuze, sa fie suporteri ai echipei viola(te))

Apropo de Gloria, moment penibil acum cativa ani cand au jucat cu Fiorentina in Cupa Cupelor parca, si Curva s-a dus repede la Bistrita sa-i incurajeze pe italieni. Penibil.

bebeto20.03.2006 18:38
Va laudati ca aveti foarte multi suporteri. Din punctul meu de vedere stelisti ar trebui sa fie bucurestenii care din diferite motive, inclusiv de apartenenta la cartier, pun suflet la echipa. Eventual cadrele militare iesite la pensie.  

In rest va puteti lauda cu tot felul de frustrati din orasele care nu au echipe competitive in prima Liga, tot soiul de venituri ca-n reclama cu Dorel Abasculantoritei, care s-au aciuat prin mai toate orasele mari ale tarii.

Oameni care v-ar abandona imediat si ar tine la fel de infocat cu Gloria Bistrita daca "Tata Jean" ar cistiga maine Liga Campionilor.

noi nu ne laudam.majoritatea tin cu Steaua fiinca a fost,este,si va fi cea mai frumoasa echipa din tara.cit despre frustrati...dute si te uita in oglinda.

winner_00720.03.2006 18:39

ALO CAND m-am NASCUT EU GLORIA BUZAU ERA IN DIVIZIA A SI CHIAR ERA TARE DECI NU MAI ACUZA PE NEDREPT SUPORTERI DIN PROVINCIE CA NU TIN CU Steaua

cciippii20.03.2006 18:39

waste nu vreau sa intru intr-o discutie care galerie e mai tare si mai civilizata... lumea stie deja

twetwet20.03.2006 18:42

eu sunt din bv si acum sunt la facultate in buc si sunt un suporter mai infocat decat vei fi tu vreodata..nu inteleg care e frustrarea ta legata de echipe necompetitive...niciodata nu am tinut cu FC Brasov....plus ca nu esti in postura sa vb avand in vedere pe ce schelet a fost cladita Poli...dar te inteleg...suparare ca Poli e limitata la un oras si 2-3 suburbii...pe cand Steaua e iubita in toata tara!!

waste20.03.2006 18:43

Normal ca oameni din toata tara tin cu Steaua! Asa se intampla cu echipele reprezentative gen Juventus, Manchester United, Real Madrid etc. E normal sa va simtiti frustrati pentru ca va stiti locul: echipa judeteana. Hai pa.

Ionutdal20.03.2006 18:43
waste nu vreau sa intru intr-o discutie care galerie e mai tare si mai civilizata... lumea stie deja

Normal ca toata lumea stie ca Steaua are cei mai multi suporteri si galeria noastra este cea mai frumoasa din tara .

Bega20.03.2006 18:43
Alte exemple care pun eticheta pe Bucuresti (generalizata pe nedrept, zic eu).

Mirel Radoi: "Cioara", catre Abiodun.

Capul in gura al lui Oli, la Trattoria Calcio.

Pumnul lui Meme.

Bai asta, vesticule, vienezule, ciupanezule, ce-a strigat Curva voastra despre Banel la ultimul meci? Ce-a scandat despre Steaua inaintea meciului cu Bacaul?

Eu nu fac parte din Ultra Viola Ultra Curva Sud. Sunt un simplu, dar fidel spectator.

E adevarat ca s-au auzit frinturi de scandari rasiste la adresa lui Banel, dar nu au fost foarte puternice si nu le-am localizat in Peluza Sud.

Oricum, urit din partea celor care au scandat asa ceva. Mai ales la adresa lui Banel.

Cit priveste meciul cu Bacaul, era o referire la "aurolaci", ceea ce nu cred ca e rasism, doar daca-l comiti tu gindindu-te la asocierea dintre o anumita etnie si aurolaci.

winner_00720.03.2006 18:44

bai cred ca nu m-am exprimat clar cciipii sunteti mai civilati ca cel mult caini!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: scorul cu voi va fi constant 7-1 mereu umiliti de noi!!!!!!!!!!!!!!!!!!sunteti varza pentru ca nici un jucator de la voi n-a venit la ****(scuzama Poli) cu inima ci cu buzunarul asa ca mai taci ca pun pariu ca daka nu veneau "mari" jucatpori la Poli sigur tine-ai cu Steaua sau celelalte echipe care conteaza

waste20.03.2006 18:50
Eu nu fac parte din Ultra Viola Ultra Curva Sud. Sunt un simplu, dar fidel spectator.

E adevarat ca s-au auzit frinturi de scandari rasiste la adresa lui Banel, dar nu au fost foarte puternice si nu le-am localizat in Peluza Sud.  

Cit priveste meciul cu Bacaul, era o referire la "aurolaci", ceea ce nu cred ca e rasism, doar daca-l comiti tu gindindu-te la asocierea dintre o anumita etnie si aurolaci.

N-am avut "placerea" sa fiu la "Viena" 8O la meciul tur, dar s-a auzit CLAR si REPETAT la televizor cum Banel era facut tigan si injurat, iar zdreanta de Gigel Coman il faulta mereu. Nicolita nu merita asa ceva.

Nu pun botu' la vrajeala cu rasismu. Ce-are ca "aurolaci" e sau nu legat de rrrrromi. Ati strigat impotriva Stelei (ceea ce dovedeste frustrare, pentru ca nu era meci direct), vi se va raspunde dumninica. Atat.

waste20.03.2006 18:51
scorul cu voi va fi constant 7-1 mereu umiliti de noi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8-1 ma, ce dracu, 8-1. A dat "Ricky" Neaga nu stiu cate goluri. 8)

winner_00720.03.2006 18:55
scorul cu voi va fi constant 7-1 mereu umiliti de noi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8-1 ma, ce dracu, 8-1. A dat "Ricky" Neaga nu stiu cate goluri. 8)

nu mah 7-1 acum sunt ei mai "buni"

bebeto20.03.2006 18:58

o intrebare pt cei din galeria lui Poli.ma daca sunteti voi cei mai tari cu onoare si asmd,de ce va-ti infratit odata cu o galerie formata doar din gunoieri si hoti de ratb?probabil ca...un gunoier frustrat tot la un gunoier frustrat trage.

winner_00720.03.2006 18:58

ce-ai ccippi te-ai speriat de cativa ultra stelist aratati mutra sa-ti spun vro 2 .cu mine3 nu te joci pulistule(scuzama polistule)

twetwet20.03.2006 19:04

:lol: :lol: :lol: s-au ascuns mai...lasa-i sa se odihneasca..au meci infernal duminik...mai bine economisiti banii pe care ii dati pe drum si poate va urcati in autocar si va duceti toti la Viena la mancat lebede!!

cciippii20.03.2006 19:04

ceam strigat noi despre Banel ati strigat si voi(si multe altele mai urate) despre el si ceam strigat despre Steaua se dovedeste din pacate pe forumu asta ca ii adevarat/cu cateva exceptzii . oricum succes in UEFA simi pare rau de "campionatu 23" care vine anul asta mai la vest

«13456723»