Se infierbanta spiritele...inseamna ca am, atins niste puncte sensibile si am spus niste adevaruri.
Cat priveste meciul din campionatul trecut,cine are onoare ar fi bine sa nu mai faca referire la el ca la o mareata victorie a Stelei,fiindca nu a fost deloc mareata!antrenorul vostru actual stie cel mai bine de ce!
55.000 de mii care striga "rusine sa va fie"?o sa vedem dupa primul gol pe care-l incasati cum o sa-si sustina echipa cei 55.ooo.
noi venim la voi 3000 si voi ati venit la noi 500 si ati mai strigat si lucruri diferite(stiti voi ...nord si sud...)!
Noi nu vrem titlul anul asta,vrem doar sa jucam fotbal adevarat!
Copil crescut in intuneric, explica-mi si mie... a dat Oli autogul in meciul respectiv? A zis cumva jucatorilor ca trebuie sa piarda? Daca da, sa vina unul dintre violeti sa zica... V-a batut echipa care peste putin joaca sfert de finala UEFA Cup. Si inca ceva... voi vorbiti de viitor. Tocmai viitorul vostru e teoretic. Al nostru e cat se poate de practic. 30 martie si 6 aprilie 2006 iti zice ceva? Sau tu de care viitor vorbesti? De acelasi ca si Borcea cu sampion lig? Cand o sa aveti ceva concret revino. Pana atunci... ciocu' mic.
Eu vorbeam de un viitor mai apropiat de exemplu 26 martie,daca va incrancenati rau si il pierdeti pe Nicolita(care are sa ne plateasca niste polite) viitorul de pe 30 martie de care vorbesti tu devine intr-adevar foarte practic...
pe de alta parte cei,ca tine,care se inversuneaza sa se refere la penultimul meci Steaua-Poli,tin mortis sa spuna ca negrul e alb!Si pe astia nu e bine sa-i contrazici 
Si asta e performanta pt voi? Un meci de Div. A? Asta nu inseamna viitor. E doar un meci, ca el vor mai fi destule. Farul, Gloria, Argesul, National, etc. le joaca de multa vreme. Pana nu ajungeti in sferturile Cupei UEFA nu prea aveti ceva de zis. Citeste urmatoarele randuri pt ca vrei, nu vrei asta e si visul tau. Si un meci Steaua - Poli nu te va duce intr-ul viitor care sa miroase a trecutul nostru (si posibil si viitor, pt ca noi il jucam , nu?):
"În România, unde capra vecinului e obiect de cult satanist, fotbalul oferă o răsturnare de situaţii. Steaua, cel mai galonat club, beneficiază de afecţiune în toată ţara. Unde nu e iubită, e măcar respectată. "Ghencea" era full. Azi se va umple "Naţionalul". Iar dacă mîine ar juca, precum şahiştii, pe trei stadioane succesive, toate ar geme de lume!
De ce? N-a avut nici tradiţia Aradului sau Timişoarei, nici poezia Universităţii Craiova, nici tinereţea furibundă a dinamoviştilor lui Lucescu şi nici strălucirea "naţionalei" lui Hagi.
Dar e singura echipă din istoria fotbalului nostru care şi-a dus visul pînă la capăt. Unde alţii au pierdut, ea a cîştigat. Cînd alţii s-au resemnat, ea a zis "ba pe-a mătii!".
Steaua a luptat împotriva sindromului mioritic în sport. Şi, prin ea, fotbalul nostru a înţeles că învingătorul e unul singur. Restul sînt variaţii, uneori emoţionante, pe tema eşecului."