FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Poli Timisoara 2-1

«1234523»
Virgil20.03.2006 11:31

Nu stie nimeni ce au discutat ei doi.Dar putem presupune ca Gica a cerut un salariu supradimensionat si un buget la discretia lui.In legatura cu asta,in mod sigur a cerut functia de general manager.Si cine mai stie cate.Prea multe pentru un antrenor tanar,fara rezultate deosebite,fara carte de vizita.Dar cu prea mult tupeu.

bijoux_bz20.03.2006 11:54

Steaua va castiga cu Timisoara pt k Timisoara nu o sa vina sa se apere. hai sa umplem stadionul!!!!!!!!!! e momentul pt primul gol pe lia manoliu!!!!!!!!! hai Steaua!!!!!!!!!!!!!!

poli_forever20.03.2006 11:55

Si mai mult ca sigur duminica va arata ca tupeul se baza pe competenta lui!

Pana acum voua Olaroiu v-a demostrat ca tupeul lui de a accepta oferta Stelei s-a bazat pe competenta?Ma indoiesc :wink:

redandblue20.03.2006 11:57

se stie deja scorul...este cel obisnuit...0-0

sorin_77720.03.2006 11:57

Momentan Olaroiu are rezultate mai notabile decat Hagi...

Si ultimul rezultat, calificarea echipei in sferturile cupei UEFA face diferenta.

O sa va plictisiti si voi de Hagi la un momentdat... S-a plictisit Dinamo de Andone... :wink:

bijoux_bz20.03.2006 11:59

nu vi s-a parut k Dinamo a castigat cam usor la targu Jiu? eu m-am uitat la meci si chiar cred k unii jucatori de la targu Jiu nu au jucat pe bune. de exemplu portarul. a fost cam aiurea tot meciul . iar al doilea gol l-a lasat. sigur putea sa-l apere. oricum mooie Dinamo!!

poli_forever20.03.2006 12:06
Momentan Olaroiu are rezultate mai notabile decat Hagi...

Si ultimul rezultat, calificarea echipei in sferturile cupei UEFA face diferenta.

O sa va plictisiti si voi de Hagi la un momentdat... S-a plictisit Dinamo de Andone...  :wink:

hai sa nu facem totusi comparatii jignitoare la adresa lui Hagi :wink: ;sau aveti obiceiul sa va renegati fostii idoli asa de repede?

sa lasam timpul sa arate care dintre rezultate vor fi mai notabile:ale lui Hagi la Poli,sau ale lui "big coach" la Steaua!

sorin_77720.03.2006 12:09

OK... sa lasam rezultatele sa vorbeasca...

Si inca o chestie IMPORTANTA: idol la Steaua a fost si va ramane [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...

e prea mult pentru Hagi sa i sa spuna IDOL...

poli_forever20.03.2006 12:12
OK... sa lasam rezultatele sa vorbeasca...

Si inca o chestie IMPORTANTA: idol la Steaua a fost si va ramane [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...

e prea mult pentru Hagi sa i sa spuna IDOL...

ma gandeam ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e un ZEU nu un idol,dar fie cum spui tu...oricum comparatia cu situatia J_A_V_R_E_I de Andone ramane inadecvata si nefericita!

cosva20.03.2006 12:41

Eu sper ca la meciul dintre Steaua si Poli sa piarda....d(mic)inamo. Sa ma explic:

1. VA FI SPECTACOL!!!! - nu blat dinamovist;

2. Oli si Hagi sunt antrenori care pregatesc echipe ce cauta sa atace;

3. Ambele echipe sunt suficient de motivate sa castige, nu sa faca egal sau sa piarda;

4. Un meci frumos, indiferent de rezultat nu face decat sa sporeasca increderea suporterilor in echipe si automat a jucatorilor in propriile forte.

d(mic)inamo Nu v-a avea parte de aceste lucruri niciodata.

Si la urma urmei, am si eu o intrebare pt suporterii lui Steaua:

- ce preferati? - sa vedeti o doar o alta victorie a Stelei pe teren propriu impotriva unui adversar care nu pune probleme, sau un spectacol care te tine in tensiune si in care nu esti sigur de rezultatul final decat in minutul 90?

Eu parca m-am saturat de meciuri modeste(gen divizia A "Burgher") si ma astept sa vad o partida de "Il calcio Serie A".

cciippii20.03.2006 12:44

in acest caz Timisoara va promite un 3-0 gen sevilla :D

DTP-Ludacris20.03.2006 13:18

o sa`i rupem...o sa le aratam k degeaba au antrenor si $ k degeaba....nu se compara cu noi...!!!!!!!!!!!!!

forzza Steaua

poli_forever20.03.2006 13:29
o sa`i rupem...o sa le aratam ca degeaba au antrenor si $ ca degeaba....nu se compara cu noi...!!!!!!!!!!!!!

FORZA Steaua

mai bine mai incetisor cu "ii rupem" fiindca noi mai avem si rezerve pe cand voi nu prea...

forever_STEAUA20.03.2006 13:37
Se infierbanta spiritele...inseamna ca am, atins niste puncte sensibile si am spus niste adevaruri.

Cat priveste meciul din campionatul trecut,cine are onoare ar fi bine sa nu mai faca referire la el ca la o mareata victorie a Stelei,fiindca nu a fost deloc mareata!antrenorul vostru actual stie cel mai bine de ce!

55.000 de mii care striga "rusine sa va fie"?o sa vedem dupa primul gol pe care-l incasati cum o sa-si sustina echipa cei 55.ooo.

noi venim la voi 3000 si voi ati venit la noi 500 si ati mai strigat si lucruri diferite(stiti voi ...nord si sud...)!

Noi nu vrem titlul anul asta,vrem doar sa jucam fotbal adevarat!

Copil crescut in intuneric, explica-mi si mie... a dat Oli autogul in meciul respectiv? A zis cumva jucatorilor ca trebuie sa piarda? Daca da, sa vina unul dintre violeti sa zica... V-a batut echipa care peste putin joaca sfert de finala UEFA Cup. Si inca ceva... voi vorbiti de viitor. Tocmai viitorul vostru e teoretic. Al nostru e cat se poate de practic. 30 martie si 6 aprilie 2006 iti zice ceva? Sau tu de care viitor vorbesti? De acelasi ca si Borcea cu sampion lig? Cand o sa aveti ceva concret revino. Pana atunci... ciocu' mic.

waste20.03.2006 13:39

Esti foarte activ si vioi azi, poli_forever. Si toata emulatia asta dupa o victorie impotriva unei echipe care n-a mai facut de secole puncte in deplasare: bacau.

Stai calm, mai e pana duminica, zi in care frustrarea voastra va fi amplificata de o noua demonstratie a campioanei Romaniei: Steaua Bucuresti :roll:

poli_forever20.03.2006 13:44
Se infierbanta spiritele...inseamna ca am, atins niste puncte sensibile si am spus niste adevaruri.

Cat priveste meciul din campionatul trecut,cine are onoare ar fi bine sa nu mai faca referire la el ca la o mareata victorie a Stelei,fiindca nu a fost deloc mareata!antrenorul vostru actual stie cel mai bine de ce!

55.000 de mii care striga "rusine sa va fie"?o sa vedem dupa primul gol pe care-l incasati cum o sa-si sustina echipa cei 55.ooo.

noi venim la voi 3000 si voi ati venit la noi 500 si ati mai strigat si lucruri diferite(stiti voi ...nord si sud...)!

Copil crescut in intuneric, explica-mi si mie... a dat Oli autogul in meciul respectiv? A zis cumva jucatorilor ca trebuie sa piarda? Daca da, sa vina unul dintre violeti sa zica... V-a batut echipa care peste putin joaca sfert de finala UEFA Cup. Si inca ceva... voi vorbiti de viitor. Tocmai viitorul vostru e teoretic. Al nostru e cat se poate de practic. 30 martie si 6 aprilie 2006 iti zice ceva? Sau tu de care viitor vorbesti? De acelasi ca si Borcea cu sampion lig? Cand o sa aveti ceva concret revino. Pana atunci... ciocu' mic.

Eu vorbeam de un viitor mai apropiat de exemplu 26 martie,daca va incrancenati rau si il pierdeti pe Nicolita(care are sa ne plateasca niste polite) viitorul de pe 30 martie de care vorbesti tu devine intr-adevar foarte practic...

pe de alta parte cei,ca tine,care se inversuneaza sa se refere la penultimul meci Steaua-Poli,tin mortis sa spuna ca negrul e alb!Si pe astia nu e bine sa-i contrazici :P

forever_STEAUA20.03.2006 15:16

Eu vorbeam de un viitor mai apropiat de exemplu 26 martie,daca va incrancenati rau si il pierdeti pe Nicolita(care are sa ne plateasca niste polite) viitorul de pe 30 martie de care vorbesti tu devine intr-adevar foarte practic...

pe de alta parte cei,ca tine,care se inversuneaza sa se refere la penultimul meci Steaua-Poli,tin mortis sa spuna ca negrul e alb!Si pe astia nu e bine sa-i contrazici :P

Si asta e performanta pt voi? Un meci de Div. A? Asta nu inseamna viitor. E doar un meci, ca el vor mai fi destule. Farul, Gloria, Argesul, National, etc. le joaca de multa vreme. Pana nu ajungeti in sferturile Cupei UEFA nu prea aveti ceva de zis. Citeste urmatoarele randuri pt ca vrei, nu vrei asta e si visul tau. Si un meci Steaua - Poli nu te va duce intr-ul viitor care sa miroase a trecutul nostru (si posibil si viitor, pt ca noi il jucam , nu?):

"În România, unde capra vecinului e obiect de cult satanist, fotbalul oferă o răsturnare de situaţii. Steaua, cel mai galonat club, beneficiază de afecţiune în toată ţara. Unde nu e iubită, e măcar respectată. "Ghencea" era full. Azi se va umple "Naţionalul". Iar dacă mîine ar juca, precum şahiştii, pe trei stadioane succesive, toate ar geme de lume!

De ce? N-a avut nici tradiţia Aradului sau Timişoarei, nici poezia Universităţii Craiova, nici tinereţea furibundă a dinamoviştilor lui Lucescu şi nici strălucirea "naţionalei" lui Hagi.

Dar e singura echipă din istoria fotbalului nostru care şi-a dus visul pînă la capăt. Unde alţii au pierdut, ea a cîştigat. Cînd alţii s-au resemnat, ea a zis "ba pe-a mătii!".

Steaua a luptat împotriva sindromului mioritic în sport. Şi, prin ea, fotbalul nostru a înţeles că învingătorul e unul singur. Restul sînt variaţii, uneori emoţionante, pe tema eşecului."

Ionutdal20.03.2006 15:18

Imi este frica de 0-0 , la infrangere nici nu ma gandesc . Daca Steaua reuseste sa marcheze in prima repriza ma gandesc si la un scor de (maidan) ,dar mai bine pentru spectacol sa facem un meci sa moara iar Borcea ...

radoi8620.03.2006 15:19

Poli_forever, mai bine stati acasa pentru ca va dam un 2,3 zero sa-l tineti minte! Oricum sper ca voi sa iesiti la joc si sa faceti cinste fotbalului, nu ca Argesul sau Nationalul! Pacat insa ca veti pleca foarte tristi spre Timisoara voasta! Apropo, la venire sa luati si adevaratii fani ai actualei echipe Poli Timisoara, pe cei din BRAGADIRU!

Ionutdal20.03.2006 15:23

AAA , am uitat ceva ; sper sa avem un arbitru curat

poli_forever20.03.2006 15:30

Si asta e performanta pt voi? Un meci de Div. A? Asta nu inseamna viitor. E doar un meci, ca el vor mai fi destule. Farul, Gloria, Argesul, National, etc. le joaca de multa vreme. Pana nu ajungeti in sferturile Cupei UEFA nu prea aveti ceva de zis. Citeste urmatoarele randuri pt ca vrei, nu vrei asta e si visul tau. Si un meci Steaua - Poli nu te va duce intr-ul viitor care sa miroase a trecutul nostru (si posibil si viitor, pt ca noi il jucam , nu?):

"În România, unde capra vecinului e obiect de cult satanist, fotbalul oferă o răsturnare de situaţii. Steaua, cel mai galonat club, beneficiază de afecţiune în toată ţara. Unde nu e iubită, e măcar respectată. "Ghencea" era full. Azi se va umple "Naţionalul". Iar dacă mîine ar juca, precum şahiştii, pe trei stadioane succesive, toate ar geme de lume!

De ce? N-a avut nici tradiţia Aradului sau Timişoarei, nici poezia Universităţii Craiova, nici tinereţea furibundă a dinamoviştilor lui Lucescu şi nici strălucirea "naţionalei" lui Hagi.

Dar e singura echipă din istoria fotbalului nostru care şi-a dus visul pînă la capăt. Unde alţii au pierdut, ea a cîştigat. Cînd alţii s-au resemnat, ea a zis "ba pe-a mătii!".

Steaua a luptat împotriva sindromului mioritic în sport. Şi, prin ea, fotbalul nostru a înţeles că învingătorul e unul singur. Restul sînt variaţii, uneori emoţionante, pe tema eşecului."

"Tizule" articolul mi-a placut mult si mie si e adevarat tot ceea ce scrie acolo!

Bineinteles ca nu asta inseamna performanta,sa castigam noi duminica...nici nu am spus asta!

Doar te-am facut atent ca pana pe 30 martie mai este un meci la care va trebui sa va intrebuintati foarte serios si nu stiu daca,obiectiv vorbind,Steaua este in stare ,in conditiile date,sa faca asta.Ma refer la tactica lui"big coach" :lol: O sa vedeti ca veti avea surprize neplacute din partea lui.

Cat priveste baiatul care face referire la bragadiru,este o bascalie ieftina pentru oricine a fost vreodata in tribunele noastre!

poli_forever20.03.2006 15:33

si inca ceva ...nu plecam tristi spre casa pentru ca nu avem ce pierde;anul asta avem o echipa in formare care va ataca titlul in sezonul urmator!

voi in schimb aveti de pierdut,locul in clasament si orgoliul zdruncinat al lui "big dvd coach"! :wink:

forever_STEAUA20.03.2006 15:39
AAA , am uitat ceva ; sper sa avem un arbitru curat

De acum arbitrajele vor arata in cel mai bun caz ca cel de la meciul cu National. Pentru ca se pare e mai important ca javrele sa ia campionatul decat sa jucam intr-o competitie europeana fara sa ne facem de ras.

forever_STEAUA20.03.2006 15:52
si inca ceva ...nu plecam tristi spre casa pentru ca nu avem ce pierde;anul asta avem o echipa in formare care va ataca titlul in sezonul urmator!

voi in schimb aveti de pierdut,locul in clasament si orgoliul zdruncinat al lui "big dvd coach"! :wink:

Nu-i chiar asa... aveti de pierdut si voi... imaginea aia de "euro" Poli va fi cam sifonata. Ca sa lupti maine pt titlu, azi trebuie sa faci un meci mare cu o echipa net superioara.

Si sa iti raspund si la faza cu suporterii.

Poli AEK Timisoara (sau cum s-o numi) nu are suporteri. Are spectatori. Daca maine in locul lui Poli ar veni in Div. A o alta echipa din TM situatia spectatorilor ar fi aceeasi. Oricum trebuie sa recunosti ca te dai mare suporter al unui hibrid.

poli_forever20.03.2006 15:59

Nu-i chiar asa... aveti de pierdut si voi... imaginea aia de "euro" Poli va fi cam sifonata. Ca sa lupti maine pt titlu, azi trebuie sa faci un meci mare cu o echipa net superioara.

Si sa iti raspund si la faza cu suporterii.

Poli AEK Timisoara (sau cum s-o numi) nu are suporteri. Are spectatori. Daca maine in locul lui Poli ar veni in Div. A o alta echipa din TM situatia spectatorilor ar fi aceeasi. Oricum trebuie sa recunosti ca te dai mare suporter al unui hibrid.

Nu esti departe de adevar dar esti departe de intelegerea profunda a lucurilor;hibrid sau nu,echipa este A NOASTRA a TIMISOAREI,ne reprezinta!!Iti e mai greu sa intelegi pentru ca in Bucuresti aveti mai multe echipe tari si nu v-ati atasat de ele si dintr-un "patrotism local",pe cand noi aici da.Poate cu explicatia asta intelegi cat de stupide ni se par tot felul de referiri la aek sau la mai stiu eu ce.

Imaginea de europoli au creat-o niste ziaristi idioti.

Nu avem ce pierde,avem numai de castigat !

«1234523»