FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Poli Timisoara 2-1

«12345623»
ulivius20.03.2006 16:11

La intrebarea cine e mai buna Steaua sau Poli? Evident Steaua!

Speram ca Poli sa nu vina in Bucuresti ca Argesul ci sa joace fotbal. Fotbalul este meseria noastra, la asta se pricep baietii. Si la fotbal vom bate pe Poli (nu la capete sparte, coate-n gura sau rupturi de urechi).

Cel putin sper ca macar Poli sa aibe curajul sa joace fotbal impotriva Stelei.

IONUTZ-CIPRIAN20.03.2006 16:14

:evil: >>>O sa fie un meci frumos,asa vedem si noi ce echipa are Timisoara,vedem ce treaba face Hagi acolo,un pronostic nu mai dau ca nu am incredere in cea ce as spune asa ca mai bine nu o fac,urez multa bafta in acest meci,si sper sa ne pasrtam locul din fata lui Poli!>>>> :twisted:

forever_STEAUA20.03.2006 16:26
si inca ceva ...nu plecam tristi spre casa pentru ca nu avem ce pierde;anul asta avem o echipa in formare care va ataca titlul in sezonul urmator!

voi in schimb aveti de pierdut,locul in clasament si orgoliul zdruncinat al lui "big dvd coach"! :wink:

Nu-i chiar asa... aveti de pierdut si voi... imaginea aia de "euro" Poli va fi cam sifonata. Ca sa lupti maine pt titlu, azi trebuie sa faci un meci mare cu o echipa net superioara.

Si sa iti raspund si la faza cu suporterii.

Poli AEK Timisoara (sau cum s-o numi) nu are suporteri. Are spectatori. Daca maine in locul lui Poli ar veni in Div. A o alta echipa din TM situatia spectatorilor ar fi aceeasi. Oricum trebuie sa recunosti ca te dai mare suporter al unui hibrid.

Nu esti departe de adevar dar esti departe de intelegerea profunda a lucurilor;hibrid sau nu,echipa este A NOASTRA a TIMISOAREI,ne reprezinta!!Iti e mai greu sa intelegi pentru ca in Bucuresti aveti mai multe echipe tari si nu v-ati atasat de ele si dintr-un "patrotism local",pe cand noi aici da.Poate cu explicatia asta intelegi cat de stupide ni se par tot felul de referiri la aek sau la mai stiu eu ce.

Imaginea de europoli au creat-o niste ziaristi idioti.

Nu avem ce pierde,avem numai de castigat !

In primul rand nu sunt din capitala. Si de ce nu v-ati atasat de adevarata Poli care joaca intr-o div inferiora? Ala ar fi cu adevarat "patriotism local". Dar e mai usor sa tii cu o echipa care joaca cu Steaua si Rapid decat sa te trezesti dimineata si sa sustii echipa orasului.

alex ripper20.03.2006 16:43

@poli_forever: frate voi va declarati anti-Bucuresti,dar sustineti o echipa care provine din Bucuresti,mai exact fostul Rocar Bucuresti.aveti antrenor care si-a gasit gloria la Steaua...Echipa adevarata Poli Timisoara se zbate sa supravietuiasca pe undeva prin C,daca nu ma insel...sunteti de compatimit...nu aveti onoare.

cciippii20.03.2006 17:08

Foarte ciudat sa auzi un stelist vorbind de onoare! voi ati uitat ca ati intrat in divizia A prin ordin de partid? toata stima pt Steaua in UEFA mai ales ca Poli va profita de pe urma ei... Indiferent de rezultatul meciului (X sau 2) eu va multumesc ca neati trimis in Champions League!

IONUTZ-CIPRIAN20.03.2006 17:12

:evil: >>>Te pomeni ca acuma va antrenati si voi pt"sampion league".Antrenativa mai dar nu cred ca o sa zaboviti cam mult pe acolo(nu ca ati intra!)asa ne facem de cacao cu echipe de caini si echipe de..(voua cum vi se spune?),visati mai si voi ca noi nu avem nimik impotiva sa o faceti!VISE PLACUTE si cat mai excitante!!>>> :twisted:

IONUTZ-CIPRIAN20.03.2006 17:19

:evil: >>>Naspa de tine asa cu sora lui stanga?Prietena ta stie? Sau esti minor si nu stii ce inseamna o fata? :lol: ,va vad eu dupa meciul cu noi sa vedem ce mai spuneti atunci!!Il aveti pe Hagi sau ca ati batut si voi cu 2-0 si gata intrati in "sampion league"!!>>> :twisted:

cciippii20.03.2006 17:24

Vreau sami cer scuze, poate a fost cam deplasata dar la noi in Timisoara baietii au organu mare si ajunge usor kiar si la Brasov :twisted:

I.N.Money20.03.2006 17:24

Hai ca deja devii penibil..sincer...daia sunteti voi atat de departe de Europa,ca aveti suporteri si conducatori a caror minte e luminata cu lanterna(sa citez pe cineva)..

IONUTZ-CIPRIAN20.03.2006 17:31
Vreau sami cer scuze, poate a fost cam deplasata dar la noi in Timisoara baietii au organu mare si ajunge usor kiar si la Brasov :twisted:
>>>Bai "BIG COHONES" vezi sa nu-ti inghete pana aici la Brasov si vezi sa nu ti-o manance caini si unele zburatoare,ca dupa aia stii tu "numai ai cu ce!!"Se vede ca nu stiti sa aveti un dialog decent!!Am vazut de ce sunt in stare timisorenii,si iti spun asa ca fapt divers pe noi brasovenii in comparatie cu voi ne mai duce si capul(si ala de jos dar nu asa la liber :lol: )asta ti-o spun din experienta personala!!Sa va dea Steaua sa nu o puteti duce pana la voi in oras(8-1 :lol: eu as tace din gura stiti de ce!)>>> :twisted:
IONUTZ-CIPRIAN20.03.2006 17:31

:twisted: >>>Sper sa bata Steaua sa le scoata la astia visele erotice cu "sampion league"sunt si ei pe 3 si gata sunt mari si tari si cand ajung unde ajung daca ajung ne fac de ras!!>>> :twisted:

cciippii20.03.2006 17:34

Da am cam sarit calu' simi cer scuze! Vezi, atata obraz am si io, da am o intrebare: tu te trezesti sambata dimineata sa mergi la meci la TRACTORU, sau tu esti 100% stelist si faci naveta?

IONUTZ-CIPRIAN20.03.2006 17:36

:evil: >>>>Pe mine ma doare undeva de TRACTORU sau de FC Brasov,eu tin cu Steaua si cu nimeni alta.Si naveta stai linistit ca nu o fac si daca as face as avea si cu ce!!>>> :twisted:

cciippii20.03.2006 17:39

pala_ionut002 nu tre sa te superi, ca nu tiam zis-o in nume de rau da' dk esti suporter adevarat ar cam trebui sa mergi si la meciuri, ca ii foarte usor sa stai cu berea in mana in fata TV...

respect SUPORTERII adevarati, indiferent de echipa (in afara de Dinamo)!

Mirel_Radoi20.03.2006 17:40

scuzti-ma dar eu nu cred ca o batem pe Poli.e buna...Steaua a facut 0-0 cu FC-srgesi si cu FC National dar ce sa mai zicem de Poli care il are si pe Hagi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

cciippii20.03.2006 17:45

Mirel.Radoi nu intrerupi nimik, discutia oricum sa terminat... foarte subtil :D uite ce o sa se intample dupa meciu cu Poli: Olaroiu va fi demis

twetwet20.03.2006 17:48
Hai ca deja devii penibil..sincer...daia sunteti voi atat de departe de Europa,ca aveti suporteri si conducatori a caror minte e luminata cu lanterna(sa citez pe cineva)..

inseamna ca iti place Steaua la nebunie de te excita asa...hai c-ai vazut inima tuturor pt cine bate...si la Timisoara au iesit ROS-ALBASTRII in strada sa sarbatoreasca!! Vad ca voi violii in lipsa unei alte ocupatii (sarbatorit succese in UEFA) o cam luati in mana :wink: duminika o sa vi-o cam luati si-n gura!! :lol: :lol: :lol:

Mirel_Radoi20.03.2006 17:49

immmmm.nu stiu ce sa zic.nu stiu daca sunteti de acord dar Oli e antrenor defensiv.tanjim dupa Oleg si Zenga

IONUTZ-CIPRIAN20.03.2006 17:53
pala_ionut002 nu tre sa te superi, ca nu tiam zis-o in nume de rau da' dk esti suporter adevarat ar cam trebui sa mergi si la meciuri, ca ii foarte usor sa stai cu berea in mana in fata TV...

respect SUPORTERII adevarati, indiferent de echipa (in afara de Dinamo)!

:evil: >>>>Uite ce este terminam cu jignirile si ne respectam intre noi,daca vrei,in primul rand nu pot sa merg la meciurile Stelei pt ca munca care o prestez nu imi permite sa o fac,in al-2-lea rand am fost de fiecare data cand a jucat in Brasov!!>>> :twisted:
cciippii20.03.2006 18:04

pala_ionut002 eu miam cerut scuze mai inainte dar ultima remarca la adresa ta nu a fost o jignire; e treaba ta de ce nu mergi la meciuri, probabil ai motive intemeiate, dar ideea e ca nu mergi... asta ii un adevarul. eu iti spun ca altfel e cand esti acolo langa echipa ta in frig si in ploaie, si alta e cand nu esti

Bega20.03.2006 18:05

Onlinesport a facut o avancronica a meciului de duminica:

"Mirel Radoi nu a mai ajuns sa dea cu pumnul, pentru ca s-a impiedicat de un gard si a cazut gramada".

Alte exemple care pun eticheta pe Bucuresti (generalizata pe nedrept, zic eu).

Mirel Radoi: "Cioara", catre Abiodun.

Capul in gura al lui Oli, la Trattoria Calcio.

Pumnul lui Meme.

Si, de ce nu:

Flegma lui Iancu catre reporterul Pro TV.

Mirel_Radoi20.03.2006 18:07

fi atent.sunt mare mare fan Radoi si asa ceva nu ar trebui sa scrii decat la lotul Stelei(ai grija cum vorbesti :? :? :? :? :? :? :?

cciippii20.03.2006 18:09

twetwet vezi ca in dreapta ecranului ai o bara de scroll, da mai sus si vezi ca miam cerut scuze pt afirmatiile mele. atitudinea ta nu numai ca e nesportiva da e si cretina; in felu asta iar va suspenda terenu si iar stati la televizoare...

waste20.03.2006 18:14
Alte exemple care pun eticheta pe Bucuresti (generalizata pe nedrept, zic eu).

Mirel Radoi: "Cioara", catre Abiodun.

Capul in gura al lui Oli, la Trattoria Calcio.

Pumnul lui Meme.

Bai asta, vesticule, vienezule, ciupanezule, ce-a strigat Curva voastra despre Banel la ultimul meci? Ce-a scandat despre Steaua inaintea meciului cu Bacaul?

Mirel_Radoi20.03.2006 18:17

sunt fan Radoi si te admit ca ii iei apararea dar dai edit la post si nu mai folosi cuvinte urate :lol:

«12345623»