Cum sa joci cu dodel si sa il lasi pe bara pe Radut ?![]()
Radut nu este inclus pe lista UEFA. In plus pentru Dodel vin scouteri de la Liverpool si Fiorentina sa-l urmareasca.
Cum sa joci cu dodel si sa il lasi pe bara pe Radut ?![]()
Radut nu este inclus pe lista UEFA. In plus pentru Dodel vin scouteri de la Liverpool si Fiorentina sa-l urmareasca.
In cazul asta n-ar trebui sa joace, poate ii tremura genunchii
.
Eu zic 1-1 pentru meciul cu TSKA, cu un meci dominat de Steaua.
Asta e o gluma, nu ? Scouteri de la Liverpool si Fiorentina pentru Dodel ? Doar daca se plictisesc si n-au ce face in seara asta.
Asta e o gluma, nu ? Scouteri de la Liverpool si Fiorentina pentru Dodel ? Doar daca se plictisesc si n-au ce face in seara asta.
de ce ar fi o gluma? astia de la Liverpool sau Fiorentina nu au si ei echipa a 2-a, a 3-a poate chiar si a 4-a? Poate au nevoie oamenii de rezerve pe la una din echipele mai sus enumerate.
on - topic: meci slab, nervi multi pentru cei care mai simt cite ceva pentru echipa asta si probabil un 1-1 final.
Cateva observatii la inceput de meci:
1. Steaua are un stadion plin, asa cum nu a mai avut de timp mult in Ghencea. Spectatorii romani se pare ca sunt adevarati suporteri stelisti.
2. E un meci incins, cu o TSKA foarte agresiva, foarte bine asezata in teren.
3. Galamaz inscrie in min 16. 1-0 Steaua!
Cateva observatii la inceput de meci:
1. Steaua are un stadion plin!
asta vad si eu de aici de departe... apropos mii de multumiri pt link. da ma intreb ca prostu.... daca ala are stadion plin pe unde se duce, cum dracu sa nu creada ca lumea iubeste aceasta Steaua crestina pipera? cum sa inteleaga ca oricarui suporter de bun simt i se zbarleste paru pe mana numai cand ii vede mutra aia infecta pe ecran? e foarte greu de luptat cu asta....
PS felicitari bulgarilor pt banner
Ce l-a felicitat Brandan pe dodel (la ultiml sut) , parca a dat gol
!
asta vad si eu de aici de departe... apropos mii de multumiri pt link. da ma intreb ca prostu.... daca ala are stadion plin pe unde se duce, cum dracu sa nu creada ca lumea iubeste aceasta Steaua crestina pipera? cum sa inteleaga ca oricarui suporter de bun simt i se zbarleste paru pe mana numai cand ii vede mutra aia infecta pe ecran? e foarte greu de luptat cu asta....PS felicitari bulgarilor pt banner
ce mesaj au afisat bulgarii ca nu am avut timp sa-l citesc:)) ![]()
Ce se vor razbuna ocaziile astea.
1-0 la pauza dar Steaua rateaza ocazii in serie care se pot razbuna in mitanul secund pentru ca bulgarii joaca neasteptat de bine. Tatu sut in portar de la 10 m din pozitie singur cu portarul, Tanase sut splendid la vinclu respins de portarul excelent al bulgarilor si un cap usor pe langa al lui Iliev care mi-a lasat impresia ca nu a vrut sa marcheze.
Se impune schimbarea lui Tatu.
Nu e gluma Catalin, de altfel au amintit si comentatorii meciului acest lucru.
Se vede blatul acum in repriza a doua.
Nici mie nu imi prea convine ca FCB(ecali) intra in grupe si mai baga ceva bani in conturile oierului, dar multi deja o dati in penibil cu blatu vostru.
Mare ( gras ) fotbalist zicu asta. S-a vazut si la faza din final ... ![]()
Pe Tatu la vazut cineva pe teren pana sa fie faza golului ? ![]()
2-0 cu cat a castigat echipa ciobanului, e cel mai periculos scor posibil. Sigur ca la Sofia bulgarii ne vor manca de vii. Sigur ca victoria Stelei m-ar incanta daca paranoiculde cioban nu s-ar da in stamba.
Pe Tatu la vazut cineva pe teren pana sa fie faza golului ?![]()
cand se incalzea a dat vreo prim planuri cu el..hei hei gibonule sari pe masina bucura-te!!!
( ce trist
:chair: ![]()
Nu, din acest motiv am sugerat inlocuirea lui la pauza. Se vede insa ca Roni Levi il cunoaste mai bine. Golul lui nu a fost numai necesar, dar a fost si magnific.
Bravo baieti, bravo Cluj...Steaua merita o asemenea atmosfera...
Golul lui nu a fost numai necesar, dar a fost si magnific.
Da, frumos gol. Personal apreciez mai mult un gol de la distanta decat unul lucrat.
Da, la ratarea aceea uriasa din prima repriza! ![]()
Oricum, s-a scos cu golul dat, frumos!
Traiasca suporterii adevarati!
Traiasca suporterii adevarati!
Si moarte drogatilor !
Ati vazut ca si-a spart ciobanu nasu in aeroport? ![]()
Golul lui nu a fost numai necesar, dar a fost si magnific.
...si impotriva cursului jocului as completa eu.
Imi pare rau pentru cei care au impresia ca echipa Steaua are un joc cel putin decent!
A doua repriza am fost net inferiori unei echipe mai mult decat slaba...
Cu jocul asta nu avem nici o sansa in retur,daca echipa gazda va juca macar la un nivel mediu.