Felicitari bulgarilor.![]()
Fratilor, ce dracu' scrie pe banneru' ala ca nu inteleg nimic?
Felicitari bulgarilor.![]()
foarte bun meci facut de Steaua...FELICITARI...PIPI KAKA Barcelona:)), sora lui TIKI TAKA!
)GOOD JOB BOYZ!!
echipa bulgara f slaba.acum niste consideratii asupra "prieteniei" cu astia.
1. de cand galeria Stelei e infratita cu niste castraveti,care se adreseaza noua romanilor cu "tigani".pentru ca asta au strigat pe stadion,si pe strazile din Cluj napoca.cine ne fac tigani?astia de la dunare, care-s niste tigani.de parca ei ar fi niste finlandezi, norvegieni,care-s blonzi si cu ochi albastri.ieri am vazut destui bronzatu printre castraveti.
2.ce "infratire" ati facut cu astia, cand mie un tigan castravete mi-a furat fularul cu Steaua.era un fular de meci..halal infratire.m-am dus la meci ca cetatean,n-are sens sa pun suflet pentru echipa ciobanului, insa dupa ce bronzatul mi-a furat fularul, chiar imi doresc sa-i elimine.
3.in loc ca sa va infratiti cu occident, v-ati infratit cu o echipa care are culorile lui Dinamo..
4.cand vorbiti cu aia spuneti-le pe engleza,desi ma indoiesc ca ar stii, deoarece ieri am dat peste multe persoane care stiau 0 engleza.ma intreb ce dracu de limbi straine invata la scoala..cumva limba castravetului?spuneti-le sa nu mai faca bannere in romana, luand traducerea de pe google translate.
Nu prea ne intereseaza parerea ta...prietenia a fost facuta acum multi ani si nu pentru niste cetateni ca tine si nici de catre niste cetateni ca tine.
Becali, ia-ți banii si pleacă! Lasă Steaua, pe iubirea toti suporterii
3.in loc ca sa va infratiti cu occident, v-ati infratit cu o echipa care are culorile lui Dinamo..
Echipa armatei prietene, CSKA sunt echipa armatei.
Asa, acum sa incepem discutiile adevarate.
Am fost si eu la meci aseara, am vrut sa vad cu ochii mei cocalarii si manelistii tarii. Bai, am cam reusit sa ii vad...deci sentimentul de scarba totala.
Despre meci ce sa zic...HAHAHHAHAHAHAHAHA oribil. Cum spuneam, cocalarii si manelistii au fost la ei acasa, dar parca putin mai civilizati decat la Constanta unde s-a adunat focarul de prostie al tarii. Am stat la tribuna 2, undeva la ultimele randuri si cand ii auzeam pe oameni cum strigau ei cu patos "TAP TAP TAP TAP TARARAP TAP TAP" simteam ca mor. Imi doream sa marcheze CSKA sa ii vad cum cad in cap si mor dar nu s-a intamplat. Well..too bad. Nu mai stiu cine e crainic acum la Steaua, dar ala e o maimuta cu sifilis care e acum. Se umple de penibil ca vezi doamne "noi" (care am fost pe acolo) suntem adevaratii suporteri, ca blabla, si saracii inafara de lupta Steaua lupta Steaua si tap tap tap nu stiau altceva. Deci imi era scarba de toti de acolo, 60% din timpul meciului ma uitam la galeria lui CSKA nu la meci (click pentru poza) (oh, btw, care a fost un blat ordinar).
In schimb super smecher stadionul CFR-ului, pacat de tabla aia sau ce dracu era de la tribuna care cand dadeai cu picioarele in ea ca ultimii oameni borati de pe planeta cum dealtfel s-a si intamplat simteai ca se cutremura stadionul. Oribili au fost si aia ce bateau ca maimutele cu picioarele in tabla de sub ei.
Despre meci...nimic. A fost un blat ordinar, mi-am dat seama clar la faza lui Zicu cand a scos-o Iliev, s-a vazut de pe luna cat de cretin a fost Zicu si modul in care a tras...parca ii era scarba sa marcheze.
Altfel, imi tot doream sa cada in cap bekali cand se urca pe balustrada si masa dar n-a fost sa fie, cica totusi pe drumul spre Cluj a cazut pe burta si tot drumul i-au tinut sclavii comprese cu apa pe nas ca ii curgea zeama.
Si un filmulet cu cocalarii care le strigau "PLECATI ACASA" la suporterii lui CSKA cand au aprins o torta:
Norocul lor ca au fost multi, ca altfel intram in ei.
Kellerman , nu stiu de ce te mai agiti, nu are rost, cine vrea sa priceapa cum stau lucrurile pricepe, cine nu o tine tot p-aia cu suporterii au facut aia, faca asta, echipa joaca nu stiu cum, ne-a Jiji se schimba, se tine de cuvant , etc...
Incep sa ma resemnez, deja ramanem din ce in ce mai putini pe baricade.
Se mai schimba insa situatia, stati sa vedem cand pierde echipa lu' ne-a Jiji un meci , doua .
Ce dur e Kellerman din spatele tastaturii evident. Auzi la el blat, si culmea chiar zicu nu a vrut sa ne dea gol. A fost blat si cand zicu a dat peste din 2 metri acum cativa ani? Sau cand la meciu Real Madrid -Steaua au ratat aia din 2m?
Astea toate au fost blaturi? http://www.youtube.com/watch?v=mo3fIOADPoI
Care e faza cu Gigi ca a cazut aseara dupa meci si si-a spart nasul ? In presa n-am citit nimic, in schimb, aici pe forum am citit deja de doua ori treaba asta. Si nu pareau ironii.
inainte cica.. pe la aeroport cand pleca la Cluj
Care e faza cu Gigi ca a cazut aseara dupa meci si si-a spart nasul ? In presa n-am citit nimic, in schimb, aici pe forum am citit deja de doua ori treaba asta. Si nu pareau ironii.
Cancan spune ca a cazut in aeroport INAINTE de meci, cand sa plece spre Cluj. Se pare ca a dat cu fata de podea si a sangerat cam tot zborul pana la Cluj.
Minus un kil de bors de prost.
Nu putea sa cada si el intr-un ciob, o bucata de armatura, in fata unui autobuz?
Deci am zis corect ca in presa nu era nimic.
E bine ca i se mai trimite cate un semn din cand in cand.
Ce dur e Kellerman din spatele tastaturii evident. Auzi la el blat, si culmea chiar zicu nu a vrut sa ne dea gol. A fost blat si cand zicu a dat peste din 2 metri acum cativa ani? Sau cand la meciu Real Madrid -Steaua au ratat aia din 2m? Esti paralel cu fotbalul.Astea toate au fost blaturi? http://www.youtube.com/watch?v=mo3fIOADPoI
Prietene i-a luat 500 de minute lui Zicu sa traga mingea aia fix in Iliev. A asptetat destul sa intervina un piperist acolo sau sa o trimita pe langa poarta daca nu.
As vrea acum o ancheta din partea UEFA, sa vedem cati au castigat la pariuri si cat au castigat. As baga mana in foc ca asta a fost blat. CSKA arata FOARTE bine de la mijloc in sus, nu aveau cum sa piarda meciul asta impotriva unei echipe care marcheaza doar din intamplare si noroc.
@ o parere. Cetatene, daca ai ajuns sa-ti ia suporterii vizitatori fularul cu Steaua la tine in oras, atunci ar trebui sa te uiti atent la tine, tu esti problema. Si tot te dai stelist adevarat p-aci dar tu nu stii ce inseamna CSKA sau CCA. Și bine ca ai facut tu ceva pentru plecarea ciobanului! E un GEST, ba, sa faci mesajul in limba romana ca asa puteau scrie in bulgara iar tu te apucai sa huidui crezand ca te injura in mesaj!
Hai ca m-am distrat cu tine, da-i pe gesepe! ![]()
Asta a fost la meciul de aseara?

E semnat "Oradea". Deci iti dai seama...
Nu am intrebat cum e semnat.
A vrut sa spuna ca fiind semnat " Oradea ", e foarte probabil sa fie d-aseara data fiind distanta, oarecum, apropiata dintre cele doua orase si greu de crezut ca poza a fost facuta la meciul jucat la Constanta.
Poza e de aseara...dar a stat foarte putin, gen 1 minut.
Si ce daca e de la Oradea? ![]()
Desi cu inima stransa, sper sa se califice Cska-ul in dauna noastra. Nu suport sa vad Steaua jucand altundeva decat pe Ghencea, sa-l vad pe Gigi arogandu-si alte titluri nobiliare si cavaleresti, pe fanii de ocazie tinandu-i isonul, "Peluza Nord" revenind la "datorie" (ca deh, sa sustinem baietii in Europa).
Cum poti spune asa ceva?!
Cum poti spune asa ceva?!
Uite asa... si eu sper ca CSKA-ul sa se califice.
Waz hard? Pe aceleasi motive, mai putin partea cu PN. N-am treaba cu ei ... fiecare-si vede de treaba lui.
N-aș zice că vreau să se califice ȚSKA, dar ar fi preferabilă ratarea calificarii unei noi bai de mulțime a ciobandantului.