FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - TSKA Sofia 2-0 (1-0)

«1567»
Kellerman20.08.2011 07:11
Cum poti spune asa ceva?!

Uite, foarte simplu:

Sper sa se califice CSKA-ul si FC Steaua Crestina sa piarda toate meciurile care le mai joaca in universul asta.

Good enough? :D

Stryker20.08.2011 07:59

@ kellerman

Pe maidenezi, zburatori si alte creaturi de genul ii mai inteleg sa afirme tampenia ca acest meci a fost blat, ei in general sunt redusi mintali oricum, asta pe langa faptul ca sunt foarte frustratii, dar tu ca stelist, daca poti afirmi asta despre meciul cu TSKA si mai si bagi mana in foc ca este asa, inseamna ca ai probleme seriose la mansarda amice ... dupa cum spui tu "marele atacant" Zicu nu avea cum sa rateze acea faza, doar el este la fel de bun in fata porti ca Messi, nu se poate asa ceva, sa o dea tocmai in piciorul lui Iliev care s-a intins cat a putut el ... asa dupa logica ta si Tatu a dat-o special atunci in piciorul portarului advers.

Eu iti inteleg ura fata de B€cali pentru ca si eu il detest si vreau ca Steaua sa scape de el, dar nu veni cu idiotenii ca a fost blat cu TSKA sau altele, ca o dai serios in penibil ... daca atat au putut, sa le fie de bine!

Oricum Steaua lui Jiji era ca si calificata cu orice adversar pica din urna aia in afara de cei de la Dnepr, chiar daca ne convine noua asta sau nu.

Virgil20.08.2011 09:01
Galerie foto de la meci:

387524_rk_12385.jpg

387526_rk_12387.jpg

Plin de stelisti adevarati!

Uite la ei cum braveaza. Parca ei au fost in teren. Mama lor de nemernici! Sa-i vad dupa retur cand probabil Meme se va caca pe el, iar Jijica va concedia antrenorul si jumatate de echipa. 'ti-ai dracului de mefitici.

Kellerman20.08.2011 09:11

Daca sunt adevarate zvonurile cu pariurile din asia si cu sumele mari, CSKA financiar e la pamant, deci au nevoie de bani, ar fi in stare sa lase calificarea echipei lui bekali si ei sa ia totul din pariuri.

Iar la cum au ratat Tatu si Zicu, si nu ma refer ca au ratat, pentru ca stiu ca Zicu e celebru pentru asa ratari, dar e vorba de FELUL in care au incercat sa "controleze" mingea, se vedea de pe luna cum i-a luat secunde intregi lui Zicu sa ASTEPTE dupa un fundas piperist ca mai apoi sa traga in el ci nu in poarta.

Bine, pot evident sa ma insel, dar faza lui Zicu si Tatu sunt suspecte, iar daca mai adaugi zvonurile venite de la UEFA (nu de la gsp sau prost.ro) atunci ai avea deja niste dubii destul de mari.

Khalid20.08.2011 12:57

Blatul nu poate fi scos din discutie avand in vedere sumele uriase pariate in Asia, faptul ca nu ar fi primul blat din istoria Stelei si meciul de care am avut parte. Cele doua ratari rarisime, circa 15 min la inceputul reprizei secunde in care nu s-a alergat cu intensitate normala, faptul ca vedetele bulgarilor nu s-au dovedit a fi intr-o zi buna.

Mai exista posibilitatea ca bulgarii sa parieze pe infrangerea lor si sa fii trantit meciul fara ca cineva din angrenajul Stelei sa stie despre asta :D.

«1567»