Pai tocmai d-aia e momentu' sa iesiti voi in fata si sa faceti 'atmosfera'![]()
Sa stii ca ,chiar daca nu fac "atmosfera" tot e mai bine decat sa fie gol stadionul.
Pai tocmai d-aia e momentu' sa iesiti voi in fata si sa faceti 'atmosfera'![]()
Sa stii ca ,chiar daca nu fac "atmosfera" tot e mai bine decat sa fie gol stadionul.
Hai ma lasa-ma cu gramatica ta...Cred ca si tu esti "Anti-Becali" si dupa meciuri te urci pe masa si dansezi pe ritmurile lui Gigi de pe maibach...
Pffff.
Asa e.
Stiu ca o sa ma injurati sau o sa iau warn sau chestii de astea, da sincer nici nu-mi pasa da macar imi pare bine ca m-am descarcat de nervi.
Ai folosit cablul de date? Nervosule care esti ! ![]()
Ce mai conteaza ca lumea se inghesuie la Cluj-Napoca la bilete, e doar un meci in deplasare...In caz de victorie astept uralele multimii dupa meci! Suporterii adevarati. Sus Jiji, hai sus !
Iti dau dreptate si tie si celor ca tine si mai zic ceva voi cei "ANTI-BECALI" niciodata nu o sa fiti stelisti adevarati... a mai postat cineva ceva in genu " si daca Steaua joaca bine nu sunte-ti alaturi de ea " si are dreptate .Si daca chiar nu vreti sa fiti alaturi de ea si la bine si la rau de ce nu va faceti voi o echipa sa vedem "performantele"....
Nici Nea Jiji nu e cheie de biserica da face si el ceva pentru echipa, si cu antrenori face bine, si eu as proceda la fel il las 1 luna 2, daca vad ca nu face nimic bun , altul la rand.
(Stiu ca o sa ma injurati sau o sa iau warn sau chestii de astea, da sincer nici nu-mi pasa da macar imi pare bine ca m-am descarcat de nervi).
Forta Steaua
Ba da` tu ești prost rau, nu glumă !!!!!!!
Cineva să-l anunțe pe cioban că și-a pierdut un merinos pe site.
A fost tare faza cu cablul de date
.
Si tind sa cred ca sunt multi care se dau mari "anti-becalisti" dar de fapt ei spun lucruri gen" FC Steaua " sau " guie Gigi" doar ca sa nu se faca de ras in fata celorlanti de pe site care ii critica, ca din cauza lor Steaua a ajuns asa .etc.
ionutandrei
De ce zici ca Steaua a ajuns rau din cauza suporterilor care il injura pe becali? Poti te rog sa imi explici, ca nu inteleg. Ti-as fi recunoscator, multumesc.
Adrian , ai inteles gresit cei anti-becali zic de cei pro-becali ca din cauza lor Steaua a ajuns asa
Si cei pro-becali zic de cei anti-becali ca din cauza lor Steaua a ajuns asa...
Nimic nou...
Asta e adevarul, oaie. Dacă voi nu-l lingeți in cur să se urce pe Maybach el ar fi un nimeni!
Landshark cred ca si tu esti printre cei care danseaza pe masa cand il vede pe nea' j pe maibach dupa vorbe imi dau seama
Adrian , ai inteles gresit cei anti-becali zic de cei pro-becali ca din cauza lor Steaua a ajuns asa
Si nu e adevarat?
Adica, nu te supara, la orice club profesionist treaba se desfasoara profesionist.
Jucatorii nu sunt injurati, nu sunt transferati azi pentru a fi dati afara maine, nu sunt impusi titulari, nu sunt persecutati. Antrenorii sunt lasati sa isi faca treaba, nu primesc ordine de la sefi in ceea ce priveste tactica sau primul 11 si nu sunt nici ei persecutati. Iar fostii mari jucatori nu sunt injurati si nici echipa nu e facuta de rusine.
In momentul in care vin suporteri ca tine si zic "si eu as face la fel ca el", asta nu inseamna ca esti de acord cu lipsa de profesionalism de la club?
Cat crezi ca o sa mai tina focul de paie care e valul asta pe care se afla Steaua acum? Mult nu, cu siguranta. Ce vei face in momentul in care echipa va termina din nou pe 6? Vei continua sa crezi ca ceea ce face becalii e corect?
Adrian , eu nu am zis ca il incurajez sa bage peste echipa sau sa injure legendele , doar am zis ca se implica si el in echipa si te asigur ca o sa fim pe podium sezonul asta
Landshark cred ca si tu esti printre cei care danseaza pe masa cand il vede pe nea' j pe maibach dupa vorbe imi dau seama
Argumentează , ovină! ![]()
Am vrut sa spun ca esti o ovina sau mai bine spus mielusel .doar pe forum este un anti becali inrait.
am zis ca se implica si el in echipa si te asigur ca o sa fim pe podium sezonul asta
Si asta ar trebui sa ne multumeasca, asta e un obiectiv specific Stelei, o clasare pe podium...Hmmm, eu credeam ca pentru Steaua e doar locul 1 ...Ce naiv sunt.
Podiumul este de la locul 3 la 1 din cate imi aduc aminte
Adrian , eu nu am zis ca il incurajez sa bage peste echipa sau sa injure legendele , doar am zis ca se implica si el in echipa si te asigur ca o sa fim pe podium sezonul asta
Daca ma asiguri tu, atunci m-am linistit. Totusi, sunt curios ce varsta ai. Nu de alta dar stelistii aia mai vechi au o anumita mentalitate: Intotdeauna Superiori.
La astia nu le place locul 2. Doar locul 1. Astia nu se multumesc cu putin. Astia vor totul: un club curat, profesionalism, performanta, onoare, mandrie, etc.
Tu, cu siguranta nu vrei astea. De aia eu cred ca esti mai tanar, nu mai batran de 14 ani.
Nici Nea Jiji nu e cheie de biserica da face si el ceva pentru echipa, si cu antrenori face bine, si eu as proceda la fel il las 1 luna 2, daca vad ca nu face nimic bun , altul la rand.
In primul rand, voiai sa te referi la "usa de biserica". In al doilea rand, ca sa ai performante, ai nevoie de timp. O luna sau doua nu e destul ca sa pregatesti o echipa si sa o faci sa joace cum vrei tu, sa aiba performante. Dar daca tu crezi ca e bine ce face "nea Gigi"(nu stiam ca esti "nea" cu el, probabil sunteti apropiati), e clar ca te pricepi la fotbal.
Am vrut sa spun ca esti o ovina sau mai bine spus mielusel .doar pe forum este un anti becali inrait.
Bă , creier de gaină , am zis să argumentezi nu să repeți ce-ai zis ! Hai, lasă , Petrică , dă-i pe gesepe că trebuie să fie Idolul tau in direct.
Podiumul este de la locul 3 la 1 din cate imi aduc aminte
Nu de alta dar stelistii aia mai vechi au o anumita mentalitate: Intotdeauna Superiori.La astia nu le place locul 2. Doar locul 1. Astia nu se multumesc cu putin. Astia vor totul: un club curat, profesionalism, performanta, onoare, mandrie, etc.
Cam asta ar fi, apropo de podiumul tau.
Acum serios ne bat bulgarii...autogol Banel si 1 gol din greseala lui Dodel.
<-- spre 24 :>
Reveniti la discutiile despre Steaua - CSKA Sofia !
Urmatorul care mai scrie altceva in afara de meci va fi sanctionat !
Ciobanul s-a impacat cu ultrasii
Dupa ce in ultimele zile a facut mai multe declaratii prin care anunta ca nu mai are nevoie de galerie, Ciobanul a batut in retragere si le-a intins porumbelul pacii ultrasilor.
"Cand am vorbit urat de suporteri, m-am alintat. Este o ambitie in familie, nu e ceva de dusmanie. Fanii trebuie sa faca un pas inapoi, m-au jignit, dar acum sa vina inapoi. O sa-i primesc si o sa reintregim familia. O sa vedeti ca se intorc acasa. N-o sa-i las pe ai mei sa fie mai fraieri decat rapidistii si 'cainii'. Oricum, ei sunt mai puternici ca rapidistii si dinamovistii la loc. I-am tachinat si ii rechem acasa, sa le dea peste nas rivalilor! Vreau pace si cu aia de la Sud. Pacatosii trebuie indreptati!", a spus Ciobanul.
Mesajul de pace al lui Ciobanul a fost primit intr-un mod pozitiv de liderii galeriei Stelei, care au remarcat imbunatatirea din comportamentul patronului.
"Noi am tinut cont de faptul ca in ultima vreme a fost mai rezervat la adresa gloriilor, n-a mai jignit nici fostii jucatori, nici pe actualii. In momentul de fata a facut echipa, speram ca baietii sa se acomodeze si ca lucrurile sa mearga bine. Ne-a deranjat ca a spus ca suporterii trebuie sa stea acasa, dar e bine ca intr-un final a spus ca s-a referit doar la cei de la Sud", a spus Gheorghe Mustata, liderul Peluzei Nord.
Fanii nu vor merge la meciul Stelei cu TSKA Sofia de la Cluj, dar si-au anuntat prezenta pentru viitoarea partida a ros-albastrilor, cu Astra Ploiesti.
"Am hotarat sa nu mergem la meciul cu TSKA, vrem sa vedem atitudinea jucatorilor. Mai asteptam putin. Noi o sa intelegem cand va fi un esec, dar trebuie sa inteleaga si conducerea si sa aiba grija cu declaratiile. Intr-un an de zile, putem face o echipa care sa defileze in campionat", a explicat Mustata.
De asemenea, Mustata le-a cerut celor din Ministerul Apararii Nationale sa faca un pas inapoi si sa puna umarul la revenirea Stelei in Ghencea.
"Si Armata trebuie sa lase, suma pe care Becali o platea este exagerata! Noi ne dorim ca Steaua sa joace unde este istoria ei, in Ghencea. Ati vazut ce a facut Armata, a pus sigiliu, a lasat stadionul in paragina! E pacat de istoria noastra!", a punctat Mustata.
Onlinesport
Clasamentul spectatorilor dupa primele trei etape. Steaua conduce, Rapidul nu exista!
Ii credeam mai intregi la minte pe astia de la onlinesport...
deci.....NU MAI AM RABDAREE!!! ![]()
Pai si atunci cum poti bai ratacitule sa mai susti un Cioban care a facut praf legendele Stelei si care a patat imaginea Stelei in cei aproape 10 ani de cand e patron? Inseamna ca tu esti fan-ul FC Steaua , nu fan-ul Stelei.
E bine ca exemple ca tine pe aces site sunt putine , sper ca pe viitor sa te dezintoxici de atata prostie.
PS :
Cat despre lipsa galeriei de la meciul cu acesta , ce sa zic , nu va faceti griji , are Ciobi galeria lui de " cetateni " , oitele-ultra , noua organizatie anti-terorista.