Oite ca alea de la tribuna a 2-a care rupeau scarile cu fuga la meciul cu Timisoara ![]()
ON: X2
Oite ca alea de la tribuna a 2-a care rupeau scarile cu fuga la meciul cu Timisoara ![]()
ON: X2
La fel cum o rup la fuga si spre oficiala cand isi face aparitia Ciobanul-sef !
ON : 1X2 , asta ca am auzit de mafie.
Oriunde ar juca Steaua trebuie sa invinga, puteti sa vedeti Steaua si pe alte stadioane, acum daca asta este situatia..Nu avem ce sa-i facem.
Forza Steaua !! ![]()
imi este rusine ca fac/am facut parte din Peluza Nord...era un cantec"NU M-AS VINDE PENTRU BANI NICI LA caini NICI LA tigani...na ca sau vandut la cioban
Ai folosit cablul de date? Nervosule care esti !
Ce mai conteaza ca lumea se inghesuie la Cluj-Napoca la bilete, e doar un meci in deplasare...In caz de victorie astept uralele multimii dupa meci! Suporterii adevarati. Sus Jiji, hai sus !
Cred ca e gresit sa pleci de la premisa ca Steaua exista doar in Bucuresti. Sunt sigur ca exista si in Cluj-Napoca si in orasele din zona multi stelisti adevarati. Au fost nenumarate cazurile in care s-a demonstrat acest lucru.
Am tot citit in ultimele articole si constat cu tristete ca deja s-a facut o separare intre stelisti. Parca e o chestie care se masoara in dB eliberati pe stadion sau in Kg de coji de seminte lasate in urma pe treptele tribunelor.
Inteleg ca stelistii adevarati sunt numai cei care prefera sa piarda Steaua numai ca sa ii fie rau si lui sheap-man-ul din loja; cei care se lupta non-stop cu clown-man-ul din loja, cei care il injura de fiecare data cand si unde au prilejul sa o faca; cei care au participat la mitingurile anti-becali si au postat cel putin o poza cu guie migi...Iar ceilalti...nu?!?
Mi-am adus aminte de o imagine pe care sigur o aveti si voi in memorie. La 3-0 pentru Steaua la Betis acasa. Eram toti in culmea fericirii. Saream ca nebunu' prin terasa si apoi l-am vazut pe acel copil de 5-7 ani care plangea de mama focului - era un pusti fan al lui Betis. Credeti ca un mic Mihaita care tine cu Steaua si merge la primul meci a lui la Cluj, la Constanta, Ploiesti sau in Bucuresti ii va pasa de cine e in loja?!?!
Eu cred ca nerecunoasterea pramatiilor care rad ca nebunii cu si de preveselul conducator - vezi epsiodul Ploiesti de duminica, seamana mai mult cu sentimentul ala de lehamite de Romania. De scarba fata de prostie, tiganie, mitocanie, samd. Elemente asemeni celor 30-50 de mascarici din tribune de la meciurile Stelei de pe orice stadion din tara gasim la tot pasul, in fiecare oras.
Asta e nivelul la care am ajuns.
Ceea ce vreau sa punctez este ca din cei care au fost in tribune la Ploiesti sunt sigur ca s-au regasit cativa fani ai Stelei care muncesc 60 de ore pe saptamana si au strigat si ei de 2-3 ori "Lupta Steaua!" S-au deconectat 2-3 ore si atat. Nu au ei timp de **** Gigi sau Traiasca hihi... Nu trebuie sustinuta si insuflata ideea ca Steaua este reprezentata doar a 2-5-10 mii de oameni care sunt gata sa ii dea cu parul in cap lui berbecali iar restul sunt toti niste indobitociti, "sclavi", milogi ai prea ranjitului.
Sunt multi oameni cumsecade - suporteri mai englezi de etapa de campionat sau de meci in deplasare prin olanda care nu merg la meciurile Stelei nici ca sa injure capcaunul nici ca sa il sustina. Sunt doar obositi de tot ce nu merge bine in tarisoara asta. Nu mai sunt dispusi sa consume energie pentru astfel de lupte. Vor doar 2-3 ore de deconectare in care sa sustina culorile.
Pana una alta, ca sa discutam si de meciul cu TSKA, sper ca echipa probabil sa nu fie cea corecta. Vreau sa vad si eu jucand Steaua in 11. Cred ca Banel si tanase nu se incadreaza/integreaza in echipa deloc. Banel cred ca are randament la centrari sub 5%. Singurul lucru bun la Banel este ca macar ii incurca si pe adversari, nu numai pe coechipieri. In schimb tanase...cred ca el face parte din categoria aia de fani pe care ii uram asa de mult. Tanase da impresia de jucator moale, firav, un fel de manelist de ora 4 dimineata. Alearga de parca e beat, are o privire tulbure iar realizarile sunt 0. Din ce au "demonstrat" pana acum acesti doi zei inaripati reiese ca toate realizarile (foarte putine la numar --> tind asimptotic spre 0) au fost pur intaplatoare.
Forza Steauaaaaaaaaa! Vinci per noi!!! (nu pentru sheap-man)
Tutti con te!!! (si preluza, si tribuna, si manelistii, si beacaliotii, si taranii, si batranii, si studentii, si emigrantii(spaniolizatii si italienizatii)
![]()
@akebono NU EXISTA STELISTI ADEVARATI...doar stelisti si restul care se numesc simpatizanti ai Stelei.Voi hraniti "fenomenul becali...
Cred ca e gresit sa pleci de la premisa ca Steaua exista doar in Bucuresti. Sunt sigur ca exista si in Cluj-Napoca si in orasele din zona multi stelisti adevarati. Au fost nenumarate cazurile in care s-a demonstrat acest lucru.
Nu la asta m-am referit, n-am insinuat asta. Clar ca Steaua are multi suporteri in tara, nici eu nu sunt de acord ca suporterii ei sunt doar cei locali, din Bucuresti, cum de-atatea ori ne-arunca asta in fata celor din provincie.
Ce vream sa spun e legat de situatia actuala, de faptul ca Steaua nu mai joaca in Ghencea. Pentru mine, acasa pentru Steaua inseamna doar Ghencea.
@akebono NU EXISTA STELISTI ADEVARATI...doar stelisti si restul care se numesc simpatizanti ai Stelei.Voi hraniti "fenomenul becali...
voi?! in ce categorie ma incluzi tu pe mine? si cu ce drept?! Divide et impera - Eu...nu noi, ca nu vorbesc in numele nimanui asa cum nici nu ar trebui ca nu esti mai stelist decat Tanase Gabriel de 85 sau mai stiu eu ce stelist, nu hranesc asa cum l-ai numit tu "fenomenul becali" Nu este nici un fenomen.
Devine aproape imposibil sa citesc ceva despre Steaua , inclusiv si pe acest site, fara sa citesc de nenea asta.
Sa fi iubit stelistule.
Akebono
Pentru tine un simpatizant al Stelei
joaca cumva Steaua Bucuresti de va certati atat?
nu, Barcelona estului
Ce credeti ca va face Steaua ? Eu sper sa castige ![]()
![]()
Si eu! 5-0 ! ![]()
ar fi bun un 5-0, macar din punctul de vedere al acelei cote pe handicap la pariuri ... in orice caz, Steaua lui Jiji cred ca va trece fara probleme de aceasta echipa fanion a Bulgariei, pacat insa ca se va capatui ciobanul cu vreo 2 mil. de euro de la UEFA ...
ambele meciuri X final si CSKA Sofia merge mai departe!
ai curaj sa mergi pe bulgari? du-te si pariaza-ti maine economiile pe ei ca se califica, daca esti asa de sigur, cine stie, poate te imbogatesti un pic cu ocazia asta ... ![]()
Asta precis e de la Peluza Sud:))!Astia sunt mereu tristi si pesimisti...ambele meciuri X final si CSKA Sofia merge mai departe!
F.C Steaua 2-1 TSKA Sofia ![]()
Asta precis e de la Peluza Sud:))!Astia sunt mereu tristi si pesimisti...
F.C Steaua 2-1 TSKA Sofia
asta e pe surse...tocmai din Asia!si ca sa pastrez tonul tau vesel si optimist,spre douajpatru,canpionii din Ghencia!yuhuuuuuu ![]()
p.s. daca e cineva in drum spre Cluj poate face o cronica in timp real despre atmosfera.din ce stiu adevaratii suporteri se afla deja la aceasta ora la terasele din jurul stadionului si canta cu patos! ![]()
ziua deciziva...totul sau nimica! FORZA Steaua!!!!!! ![]()
![]()
De unde dracu' apar toti limitatii astia?
Nesquik,tati,eu zic sa iti tii gura. ![]()
Echipele probabile:
Steaua
12. Tatarusanu - 18. N. Martinovici, 22. Galamaz, 4. Iliev, 14. Latovlevici - 16. Nicoliță, 55. Bourceanu, 5. Brandan, 10. Cr. Tanase - 77. Tatu, 9. M. Costea
Rezerve: 1. R. Stanca,
6. Gardos 11. Prepeliță, 23. Geraldo, 24. Rusescu, 26. Bicfalvi, 90. Nikolici
Absenti: G. Matei (accidentat), Raduț (neinclus pe lista UEFA)
ȚSKA SOFIA
92. M'Bolhi - 11. Bandalovski, 6. Stoianov, 2. Vidanov, 8. Trifonov - 5. Iancev, 18. Galcev - 29. Nelson, 27. Zicu, 7. Delev 9. Platini
Rezerve: 12. Karadzov, 3. Ademar, 14. Kostov, 16. Iakimov, 19. Sadula, 22. Petrov, 77. Zivec
Absenti: Popov (accidentat), Junior Moraes (fară drept de joc)
Pronostic: 3-1
Steaua lu 2gi-c.s.k.a. 0-3 poate face infarct ciobanul ![]()
![]()
Podiumul este de la locul 3 la 1 din cate imi aduc aminte
If you are first you are first, if you are second you are nothing - Bill Shankly.
Nu inteleg de ce vorbesc cu oile... totusi.
Sigur castiga ne-a jigi in seara asta, avem cea mai echipa tare, le arata el alora de la Barcelona ce inseamna tiki-taka. Idolii tribunelor Dodel si Banel vor inscrie si ne-a Jiji va jubila pe Maybach. Forza ne-a Jiji. ![]()
Nesqu1k , AlinTimofte ....Dumnezeule..Din ce in ce mai multi .. din ce in ce mai multi..
Vorba lui Mircea Badea.. Asa cevaaaaaaaaaaaa...
O zi in care ar fi trebuit sa am emotii...ce mi-ai facut , ciobane ?!
Probabil 2-1 Steaua..
Sus , sus.... ![]()
Cum sa joci cu dodel si sa il lasi pe bara pe Radut ?![]()