"Steaua" - CS Mioveni greu meci. Dica si Neaga o sa ne faca zile fripte daca conducerea nu a stiu sa se desparta de ei ca oamenii sper sa ne achite cu vreo 2-3 goluri poate se mai invata minte.
"Steaua" - CS Mioveni greu meci. Dica si Neaga o sa ne faca zile fripte daca conducerea nu a stiu sa se desparta de ei ca oamenii sper sa ne achite cu vreo 2-3 goluri poate se mai invata minte.
Desii e greu de crezut , cred ca acest meci ne vom impune, nu neaparat printr-un joc stralucit! Putin noroc,putin "ajutor" din partea arbitrilor,ceva gen... Si probabil vor marca ori Dica ori Neaga , numai ca sa-i dea inca o palma "DRAGULUI" nostru finantator!
Stie cineva un site online , unde pot vedea meciul ?
O sa se bage aici pe site inainte de inceperea partidei. ![]()
O sa se bage aici pe site inainte de inceperea partidei.![]()
Aha multumesc , nu te mai duci la meci ?
Am avut un vis ciudat. Se facea ca la Mioveni era antrenor Olaroiu, portar Zapata, fundasi erau Ogararu, Goian, Radoi, Nesu, mijlocasi Szekely, Tiago si Paraschiv iar in atac erau Dica, Stancu si Neaga. Iar Stancu radea si le zicea celor de la Steaua :"Sa va fie frica de noi" Si pe buna dreptate. Ce frumos ar fi.
Are cineva Live Streaming cu meciul acesta:D?
Gasesti chiar pe prima pagina a siteului.
Au ratat penalti.==]]]]
Bine tanase ..tot asa..isi strica media de goluri pe sezon omu' daca marca acum.
Ce ratat e Tanase!!
Te iubim, dodel ![]()
Pentru live streaming , care merge pe firefox , aveti aici link : http://edededirmk.uv.ro/live.html
Mi sa blocat aia de live , si cand s-a deblocat , a dat gol Tatu . =]]]
Gol de portar. Joc mediu cu o echipa slaba, foarte slaba.
Multumiri pentru meciul live.
Dodel joaca zici ca e o persoana cu dizabilitati.
Ciudatel Tatu asta. Joaca destul de binisor avand in vedere ca e gasit de maimutoii de la club. Niste profesionisti desavarsiti dealtfel.
Mi-au zis baietii ca au reusit sa intre cu "Bine ai plecat" si e pe gard undeva la una din peluze.Poate il repereaza cineva si face un screeshot...
Sa vezi invazie de oi pe site dupa meci daca bate Steaua!... ![]()
Aia de intra doar dupa victorii,deci foarte rar...
Ce decizie a luat nebunu' ala la penalty? Incep sa cred ca avem arbitrii care se cred Blatter sau Platini si schimba regulile fotbalului.
Ce decizie a luat nebunu' ala la penalty? Incep sa cred ca avem arbitrii care se cred Blatter sau Platini si schimba regulile fotbalului.
Ai citit vreodata Legile Jocului?
Vrei sa spui ca n-a fost penalty sau ca trebuia rosu?
Neaga catre Niciorita, razand: "Hai, ba, bate, da-te dreacu' de urat" .
Na ca a dat drojdica gol
M-a dezamagit dodel.. si-a stricat media de goluri ![]()