FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CS Mioveni 4-0 (1-0)

«1567»
Ionutzalexx01.08.2011 10:17

In viata mea n-am vazut atatia samantari....o seara de 'neuitat'. sus, sus, sus nea Jiji!!

Andrei-Cristian01.08.2011 11:05
Mi-au zis baietii ca au reusit sa intre cu "Bine ai plecat" si e pe gard undeva la una din peluze.Poate il repereaza cineva si face un screeshot...

Discutie intre navodareanu si jandarmi la intrarea in stadion , citez din amintire :

J :-STAI ASAA !!!

J : - Ce ai acolo ?

N: - Un banner

J -Sigur ? Doar atat ? Si ce scrie acolo ?

N - " Bine ai plecat!"

J -Si ce inseamna asta ?

- Ca ne bucuram ca a plecat ..

J-Cine a plecat ? Unde ?

N -Gigi..

- Aaa... :death: ...binee..hai dai drumu'

Bineinteles peste alti 3m alt jandarm , peste alti 5m altul..

piticu2101.08.2011 11:36

am pus inregistrarea meciului pe net ... ca sa puteti comenta si cu imagini.

din pacate vbulletinul asta e rautacios si nu vrea embed

*

navodarean01.08.2011 11:53
Discutie intre navodareanu si jandarmi la intrarea in stadion , citez din amintire :

J :-STAI ASAA !!!

J : - Ce ai acolo ?

N: - Un banner

J -Sigur ? Doar atat ? Si ce scrie acolo ?

N - " Bine ai plecat!"

J -Si ce inseamna asta ?

- Ca ne bucuram ca a plecat ..

J-Cine a plecat ? Unde ?

N -Gigi..

- Aaa... :death: ...binee..hai dai drumu'

Bineinteles peste alti 3m alt jandarm , peste alti 5m altul..

Cea mai proasta meserie, este la jandarmerie...

Oricum, era sa ma bufneasca rasu' cand m-a intrebat " cine a plecat " :lol:

David01.08.2011 12:12
Mihai Costea, Tatu si Bourceanu au avut parte de toata atentia dupa meciul de la Constanta. Jucatorii anuntati ca trebuie sa fie vedete n-au dezamagit statistica evolutiei personale, dar l-au trimis pe ignore pe cel mai bun om al meciului, Banel. In fata adversarilor de nivelul Mioveniului, Nicolita se simte intr-adevar Jardel. Bara din primele minute i-a anuntat intentiile, iar restul meciului a confirmat dispozitia inspirata a mijlocasului. Banel a uitat ca trebuie sa dea palme si sa ii satisfaca in clisee pe cei care au de la el doar pretentia vitezei. A fost prezent, dominant si util in toate fazele jocului. Banel inseamna acum Europa - Steaua. Pentru ca e singurul care face legatura intre supercampania 2006 si Levy, Tatu sau Mihai Costea. Minutul 90. Mingea zboara in careul lui Tatarusanu. Nicolita n-are chef de pericol si se arunca dupa ea cu un plonjon clasic, dupa ce tot meciul si-a folosit capul doar ca sa ia cele mai bune decizii. Camerele TV n-au avut rabdare sa-i surprinda inconstienta si au plecat rapid spre milioanele din Mihai Costea.

sport.ro

Normal ca e meritul lui Banel, ce naiba. :D

LanDSharK01.08.2011 13:00

Ba, care acuzi, ba, ca a fost blat ? N-ai vazut tiki taka Barcelonaaa ?! Voua nu va convine nici cand batem cu 4-0 o nou promovata care a venit sa faca figuratie pe teren ! Si tu, bai golanule, care ai venit cu baneru, ce vrei ?! Vrei sa destabilizezi armonia de la echipa, bagabontule?! Lasati echipa sa faca spectacol!! Hai cu goarnaa !!

Alintimofte02.08.2011 06:29

blat cu mioveni!?hai sa fim seriosi...

ebonyc02.08.2011 09:33

Daca Banel a fost omul meciului eu sunt Al Pacino.

stockton02.08.2011 17:28

Cine a spus asa ceva?!

David02.08.2011 18:02

sport.ro :D Uita-te la postarea mea de mai sus.

stockton02.08.2011 20:15

As fi interesat sa vad pe ce se bazeaza ei cand spun asta....sa arate datele meciului mai in detaliu ca sa intelegem la ce se refera cel care a scris articolul.

think_again03.08.2011 23:49
Ok, inteleg ce spui. Insa eu unul ,din pacate,nu pot sa ma limitez sa vorbesc doar despre meci, despre detaliile tehnice.Nu in conditiile actuale.Crede-ma, mi-as dori foarte mult sa vorbesc, sa vorbim doar despre meci, despre detaliile tehnice...

Doar atat spun despre joc, cum am mai mentionat, ca mie nu mi s-a parut o prestatie asa buna, mai ales cu un adversar modest, nu ma las amagit de scor, sa mai vedem etapele viitoare cum vom evolua, daca vom continua sa progresam in joc.

Red sunt curios cati or sa mai ramana,dinastia asa ca tine daca Steaua o sa castige campionatul,daca o sa fie 1000 care sa mai strige impotriva ciobanului eu ma impusc.Si tare mi-e teama ca nu s-a rezolvat nimic pana acum,si ca Steaua castiga campionatul anu asta,pentru ca a cam facut achizitii bune,si inafar de CFR care joaca bine si rapidul care s-a pierdut cu U. si o sa piarda multe meciuri cu echipele mici pentru ca asta e mentalitatea acolo,nu cred ca mai exista vreo echipa sa puna probleme la titlu,astept meciul cu U.Daca bate lejer Steaua,eu zic sa va resemnati de acum ca o sa il vedeti pe Ciobi plecat de la Steaua(vroiam sa spun din Ghencea)

Daca Banel a fost omul meciului eu sunt Al Pacino.

Tu ai vazut meciul?Banel chiar a jucat bine,nu il sufar,dar chiar a jucat bine,nu l-am mai vazut de mult timp jucand asa,defapt niciodata nu l-am vazut,poate doar cu Betis cand norocul i-a dat Dumnezeu pomana 2 goluri ca singur nu putea marca...

red&blue_boy04.08.2011 04:08
Red sunt curios cati or sa mai ramana,dinastia asa ca tine daca Steaua o sa castige campionatul,daca o sa fie 1000 care sa mai strige impotriva ciobanului eu ma impusc.Si tare mi-e teama ca nu s-a rezolvat nimic pana acum,si ca Steaua castiga campionatul anu asta,pentru ca a cam facut achizitii bune,si inafar de CFR care joaca bine si rapidul care s-a pierdut cu U. si o sa piarda multe meciuri cu echipele mici pentru ca asta e mentalitatea acolo,nu cred ca mai exista vreo echipa sa puna probleme la titlu,astept meciul cu U.Daca bate lejer Steaua,eu zic sa va resemnati de acum ca o sa il vedeti pe Ciobi plecat de la Steaua(vroiam sa spun din Ghencea)

Asta mi-e teama si mie...Deja sunt tot mai putine voci impotriva ciobanului, nici nu vreau sa imi imaginez ce va fi in cazul castigarii titlului.

Totusi, eu sunt cam sceptic in privinta castigarii campionatului, cu toate transferurile lui Jiji mi-e ca ne vom bate tot pentru un loc in Europa League.

bogdinho'04.08.2011 14:07

Pe mine m-au surprins evolutiile lui Tatu si Costea din acest meci. In opinia mea , ei nu ar fi titulari , dar daca continua pe aceasta linie , e greu sa ii tina Ronny pe banca.

Jocul a fost foarte bun , s-a vazut o consistenta la mijloc prin titularizarea lui Bourceanu , la fel si in banda dreapta acolo unde Matei a arat pur si simplu terenul. Parerea mea e ca s-ar descurca la fel de bine si ca mijlocas dreapta in locul lui Banel.

Altceva , vad ca multi il vad pe Iliev nu stiu ce fundas , mie insa , mi se pare destul de rudimentar , nu da siguranta defensivei. Gardos nu ar trebui sa lipseasca de acolo , el e mult mai mobil , mai tehnic , mai rapid , cu toata ca nu prea are acea agresivitate de care da dovada Iliev. In plus , el cu Geraldo s-a simtit cel mai bine in linia de fund , iar lipsa acestuia din cauza accidentarii suferite in Austria l-a cam afectat.

In concluzie , jocul nu poate decat sa creasca. Suntem abia la inceput , iar adevarat valoare se vede in timp , dupa o perioada de omogenizare.

«1567»