FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CS Mioveni 4-0 (1-0)

«14567»
south-side31.07.2011 19:06

Ciobanul: "Construiesc cea mai tare echipa a Stelei din istorie, putem castiga chiar si Liga Campionilor" :)) n-ai cum sa nu razi in hohote la asa ceva

ar3s31.07.2011 19:13

Da ...

Gigi nu e multumit dupa 4-0 cu Mioveni: "Nu imi place 4-0, eu vreau sa dam 7!" Cei 3 jucatori pe care Gigi ii cere in 11-le nationalei

The_Foxes31.07.2011 19:20

ce declara primaru din mioveni acu 2 saptamani asa

După U Cluj aveti cu Steaua

-- Mă voi duce special la meci din două motive: primul, Steaua este un brand care trebuie respectat, si al doilea pentru că am o admiratie deosebită pentru B€cali.

Sinteti stelist?

- Nu neaparat, dar trebuie să recunoastem că Steaua a ridicat mereu calitatea fotbalului la noi. În plus, il respect pe Gigi B€cali si pentru că in urmă cu trei ani, cind jucam in Liga 1, a venit la Mioveni si a sponsorizat constructia Catedralei cu multe mii de euro, desi nu i-a cerut-o nimeni. sunt gesturi pe care putini le fac in zilele noastre.

ghiciti cine era primar in 2008 .

ghiciti cate 2 victorii am obtinut atunci.

ghiciti in ce afaceri cu terenuri e implicat Ion primar asta

Mi s-a luat de la atatea blaturi si valize

Arsenal1886Steaua194731.07.2011 19:26

Asa se explica jocul si scorul din seara asta atunci .. :)) ne dezumfla U.

zob7931.07.2011 19:29

...

iNsTiGaToR31.07.2011 19:30

TIKI TAKA BARCELONAAAA!!!

Mi se face scarba...

pytycrys31.07.2011 19:34

Sa-mi bag p*la in mortii celor care strigau la sfarsitul meciului "Gigi Gigi Gigi!".

Sa va dea Dumnezeu la fel de multe clipe de suferinta cate am avut noi din cauza acestui cioban. ZDRENTELOR!

The_Foxes31.07.2011 19:35

@ zob

mersi de jigniri , ne cunoastem ? :) ..daca nu de abia astept sa-mi faci o invitatie

Consiliul local e principalul " sponsor " al echipei . cam asta e legatura cu primarul , intelegi ?

Maye31.07.2011 19:40
Ma refer dupa ce a batut Tanase penaltyul. De ce s-a oprit jocul. Fault nu a fost, offside nu se pune problema. Daca au intrat in careu jucatorii nostri nu tine ca au intrat si jucatorii lor. Nu pricep nimic.

Eu banuiesc ca a dat fault in careu. Undeva la cei veniti din spate. Alta explicatie....

blindica31.07.2011 20:04

Ce public a fost acolo [ dupa cum se auzea pe streaming ], zici ca au declansat isterie in masa. Si neasteptat de plin stadionul,n-am vazut un banner de protest [ n-au aratat ],atat de multi stelisti sunt in Constanta? Parca practica turism sportiv,pe bune. Azi acolo,saptamana viitoare in alta parte.

Slab adversar,cum anticipam intr-un post anterior,Mioveni are apararea muci. [ interesante informatii cu primarul ]

Sa vedem cu adversari mai puternici ce prestatie vor avea! Chiar si asa,nu iau in calcul U Cluj ca fiind un adversar puternic,chiar daca inving.

Adrian31.07.2011 20:06

Nu trebuie sa ii consideri pe U Cluj adversar foarte puternic. Ci doar unul foarte motivat. Sau mult mai motivat ca Mioveniul, daca intelegi ce vreau sa spun.

Vointa Sibiu nu a fost un adversar valoros. Doar unul motivat normal, sa bata Steaua. A facut egal, a fost destul. Obiectiv implinit.

stockton31.07.2011 20:09

Si Tg Mures a fost foarte motivat in aceste doua etape...si Gazul azi la fel de motivat. Sa vedem daca U vor fi motivati.

red&blue_boy31.07.2011 20:11
Nu trebuie sa ii consideri pe U Cluj adversar foarte puternic. Ci doar unul foarte motivat. Sau mult mai motivat ca Mioveniul

Posibil ca asta sa fi fost cheia victoriei din seara asta ...

Asa ca sa o lasam mai moale cu super-echipa ce-o face Jiji spre a castiga UCL.

danimarcu31.07.2011 20:19
Posibil ca asta sa fi fost cheia victoriei din seara asta ...

Asa ca sa o lasam mai moale cu super-echipa ce-o face Jiji spre a castiga UCL.

Nu comentez despre meci intrucat nu l-am vazut,dar nu cred nici in ruptul capului in echipe bune facute peste noapte!Victoria de azi e asemanatoare cu cea impotriva Urziceniului,adica o picatura de meci bun intr-un ocean de meciuri mediocre...

Om trai si om vedea in meciurile urmatoare daca jocul e mai bun,dar eu nu cred in Steaua lui Gigi,indiferent de joc sau de rezultate!

navodarean31.07.2011 20:27

Imi cer scuze c-am avut o pozitie proasta in peluza.

Imi cer scuze ca n-am avut destui oameni care sa-l injure pe cioban... am fost acoperiti de toti gigistii...

Imi cer scuze ca nu s-a vazut bannerul pe stadion.

Dar nu-mi cer scuze ca la finalul meciului ciobanul a vazut banneru cu ochii lui.

sus sus sus !

stockton31.07.2011 20:37

Eu cred ca e un subiect ce merita de discutat...acesta al acuzatiei de blat. Trebuie observat si studiat cu atentie jocul adversarului dar nu cred ca vreunul dintre noi va revedea acest meci in totalitate. In sfarsit, au existat intr-adevar situatii care te pot duce cu gandul la asa ceva...lipsa de marcaj, aparatori ca niste jaloane etc...acum ramane de vazut daca noi avem capacitatea de a ne da seama urmarind numai o data meciul daca aceste erori uriase au fost intentionate sau nu...ca pana la urma parerea unanima a fost si ca e vorba de un adversar slab. Pe aceleasi considerente pot numi clar Blat ce a fost la Medias si Tg Mures....nu e logic sa rezisti atat de bine contra echipei Mainz in deplasare si azi Dinamo sa poata sa-ti dea minim vreo 10 la tine acasa....si joi au avut si ei meci asa ca nu tine vrajeala cu oboseala....deci, e un subiect fragil.

Si fara suparare dar eu cred ca daca veti judeca mai atent la sens si context fraza "joci bine cat te lasa adversarul" e o uriasa tampenie, un non-sens.

red&blue_boy31.07.2011 20:43

Nu zice nimeni ca a fost blat, doar ca cei de la Mioveni n-au parut prea motivati. Poate nu jucau pe o prima multumitoare. :)

Lasand gluma, eu cred ca tocmai daca Mioveniul e asa slaba nu e edificatoare victoria asta, ar trebui sa ramanem mai temperati,sa mai vedem barem cateva etape ce va fi. Poate vom juca mai bine, mai ales ca ne-a Jiji, om bun, nu se mai opreste din transferuri.

stockton31.07.2011 20:49

Far discutie ca nu e edificatoare aceasta victorie. Eu insa eram multumit si in prima repriza la 0-0 datorita stilului direct, vertical si vitezei...asta nu stiu daca are atat de mare legatura cu adversarul. Acum daca esti pragmatic zici asa....mai bine sa bati de 4 ori cu 1-0 decat o data cu 4-0.

red&blue_boy31.07.2011 20:55

Ok, lasand la o parte stilul vertical, viteza si mai stiu eu ce, te intreb, esti incantat ca Steaua a ajuns sa joace la Constanta si cine mai stie pe unde, ca am ajuns sa ne milogim de CFR sa ne lase sa jucam la ei in Europa League, in timp ce Ghencea e in paragina?

Ca sa nu mai zic nimic de Jiji, MM sau mai stiu eu cine.

Vezi, poate si de asta eu nu prea vad jocul ala in viteza si vertical.Chiar daca ar fi asa, n-am cum sa-l vad...As vrea, dar nu pot...

AG31.07.2011 20:57

nu vreau sa laud, dar mi s-a parut o treaba dragutza facuta de baieti pe teren.. dar totusi.. mioveni..

Raul...31.07.2011 20:59

Nu e vorba de blat,dar uitati-va la fundasii lor laterali care erau pe alta lume!Banel cam tot timpul era nemarcat:))

navodarean31.07.2011 21:03

Super atmosfera de la meci. S-ajunga pe GSP !

http://www.youtube.com/watch?v=HBIhtZwUGTM

stockton31.07.2011 21:11

Red blue...probabil ai observat ca eu ma limitez sa vorbesc decat de detaliile tehnice ale partidei. Ca Steaua a jucat sau in Ghencea nu are legatura cu detaliile tehnice ale meciului. Sigur ca nu-mi convine ce se-ntampla....dar eu cand discut despre astfel de treburi am un stil prea direct care enerveaza pe multi (nu sunt ipocrit)...fara sa am aceasta intentie bruschez anumite subiecte fragile si atunci mai bine ma abtin cat de mult pot (ai vazut ce a iesit cand am informat lumea corect in anumite aspecte)...daca vrei sa discutam de detaliile tehnice, cu cea mai mare placere continuam.

cristian01431.07.2011 23:01

Daca dupa meciul asta nu se infiinteaza o grupare ultras de mancatori de mici cu bere si hamsie, tot degeaba!

BIS BIS BIS !

red&blue_boy01.08.2011 04:14
Red blue...probabil ai observat ca eu ma limitez sa vorbesc decat de detaliile tehnice ale partidei. Ca Steaua a jucat sau in Ghencea nu are legatura cu detaliile tehnice ale meciului. Sigur ca nu-mi convine ce se-ntampla....dar eu cand discut despre astfel de treburi am un stil prea direct care enerveaza pe multi (nu sunt ipocrit)...fara sa am aceasta intentie bruschez anumite subiecte fragile si atunci mai bine ma abtin cat de mult pot (ai vazut ce a iesit cand am informat lumea corect in anumite aspecte)...daca vrei sa discutam de detaliile tehnice, cu cea mai mare placere continuam.

Ok, inteleg ce spui. Insa eu unul ,din pacate,nu pot sa ma limitez sa vorbesc doar despre meci, despre detaliile tehnice.Nu in conditiile actuale.Crede-ma, mi-as dori foarte mult sa vorbesc, sa vorbim doar despre meci, despre detaliile tehnice...

Doar atat spun despre joc, cum am mai mentionat, ca mie nu mi s-a parut o prestatie asa buna, mai ales cu un adversar modest, nu ma las amagit de scor, sa mai vedem etapele viitoare cum vom evolua, daca vom continua sa progresam in joc.

«14567»