FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CS Mioveni 4-0 (1-0)

«12347»
Stelistu02924.07.2011 14:16

Din moment ce facem 1-1 cu o echipa adunata de pe plaja .. :-j de la astia la ce ne mai asteptam ? :) sper sa dea gol Dica ;) in special :) din lovitura libera sa-l umileasca pe nenea Jiji ca nu la pastrat .. :) FC Steaua 2003 va pierde 1-0 , 2-0 cu mioveni .. :) desi ma doare sufletu cand vad Steaua in asa HAL :-j mi-e tare frica sa nu ajungem ca bihoru , Craiova , timisioara , Bistrita .. :) ca va incepe razboiu =))

Virgil24.07.2011 19:27

La prima vedere e meci de 1 solist. Mai ales tinand seama ca in prima etapa Mioveni a pierdut cu 0-1 in fata lui U Cluj, o echipa pe care ne place sa o consideram inferioara Stelei.

Din pacate Steaua e tot mai mult o echipa care arata dupa chipul si asemanarea creditorului ei si tot mai putin

a ceea ce a fost odata. In plus joaca pe un teren care nu este al ei, desi meciul este considerat ca jucandu-se acasa.

In aceste conditii si fara adevaratii ei suporteri, cei din Bucuresti, Steaua devine din ce in ce mai vulnerabila.

Cu o pregatire de vara inadecvata, cu un lot mai slab chiar decat cel de anul trecut si cu un antrenor inedit, Steaua nu are omogenitate, ii lipsesc mijlocasii de tip playmaker si mai mult decat atat, inaintasii cu adevarate calitati de golgheteri. Unde esti tu Kape, Doamne?!

Degeaba vin acum Bourceanu, Prepelita sau mult asteptatul Junior Moraes. Va mai trece ceva timp pentru ei pentru a se acomoda cu noii colegi.

CS Mioveni, echipa in care evolueaza portarul Haisan si jucatori de camp ca Margaritescu, Neaga, Dica sau Tanasa, poate constitui o piatra tare pentru ros-albastri, mai ales ca Neaga si Dica vor sa demonstreze ca sunt inca fotbalisti in vana.

Din motivele aratate mai sus, prevad un nou rezultat de egalitate.

Steaua - Mioveni: x

Important e sa nu piarda. Cu 34 de puncte poate ramane lejer si la anul in Liga 1. Asta in cazul in care Migi nu face vreo boacana mare, echipa va fi depunctata si egalurile nu-i vor mai fi suficiente.

Bourceanu? Prepelita? Sa nu aduci niciodata jucatori de la o echipa care "a murit"! Aduc ghinion!

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE24.07.2011 20:13

In minutul 90+7 gol Dica din lovitura libera.

AleXyS.fCSB24.07.2011 21:05
In minutul 90+7 gol Dica din lovitura libera.

Poate asa face un infarct si scapam de el! :thumbsup:

-asi murii de ras sa se intample asa.

CSA-Steaua24.07.2011 21:14

Ce bine ar fi sa marcheze si Dica si Neaga. Un 3 0 pentru Mioveni ar fi super. Un gol Neaga, un gol Dica, un autogol echipa lui becali.

Inciu-Ciuna24.07.2011 23:00

baieti,abonamente de unde luam?

Nesqu1k25.07.2011 05:37

Steaua primeste in această saptamană intariri. Clubul roș-albastru a ajuns deja la o intelegere cu Marian Iancu pentru jucatorii Alexandru Bourceanu si Stefan Nikolic. Ba mai mult, conducerea stelistă a si negociat in acest weekend contractele celor doi jucatori. Ambii vor semna azi intelegerile cu echipa lui Levi si stafful tehnic speră să-i aibă la dispozitie incepand de marti, pentru ca integrarea lor să se producă repede. Bourceanu va fi al Stelei pentru trei ani, in timp ce Nikolic e dorit pentru cinci ani, Iancu urmand să primească in schimbul celor doi fotbalisti 1,2 milioane de euro.

Astazi in ProSport... :hai_steaua:

ge6rge_steaua25.07.2011 07:10
Da ma , dar asa slab cum e se vede cand nu e el pe teren. Bajenaru da exterioare cand poate da frumos cu latul in poarta. Ce sa facem , ne credem Messi , Xavi , Iniesta , tiki-taka !

vreau sa stiu si eu cine vine la meci. eu sunt din constanta si as vrea sa stiu daca vom fi multi pentru a-i arata ciobanului ca nu e dorit nici la constanta

Razvypitesti25.07.2011 09:16

parerea mea este ne oprim din a ne contrazice, nu avem pentru ce/cine sa ne certam, Steaua din pacate NU mai exista (stadionul, istoria, dorinta de a juca, seriozitatea, orgoliul, iubirea pt aceste culori a jucatorilor - NU MAI EXISTA) pentru toate astea tineam cu Steaua, azi este o umbra, intreb pe cei care sar in sus sa sustinem? tu pentru ce tii cu steauau? ai pt ce sa mai faci km doar cu o punga de napolitate 2 zile?mai intru pe acest site din reflex sau poate un tic nervos...

P.S. jucatori valorosi la această umbra palidă mai sunt, nu de talie europeana, dar de locul2,3 da, in schimb nu exista conducere, antrenor, de ce toti fac treaba pe unde se duc????

egal cu mioveni 2-2

navodarean25.07.2011 10:03
vreau sa stiu si eu cine vine la meci. eu sunt din constanta si as vrea sa stiu daca vom fi multi pentru a-i arata ciobanului ca nu e dorit nici la constanta

O sa vin si eu, o-r sa mai vina baieti din Navodari, din Bucuresti posibil si alte parti ale tarii.

Eu sper sa fim cat de cat multi.

bogdinho'25.07.2011 10:18

Lasa ca l-am luat pe noul Ibrahimovic. Da el gol cu Mioveni si castigam chinuit , 1-0 ! :))

Ionutzalexx26.07.2011 10:31

@bogdinho'

Eu unul nu pot sa incurajez mediocritatea.

kla200526.07.2011 13:38

anul asta cu vointa, mioveni si alte asemenea "aratari" de echipe jucam derby-uri

sa nu retrogradam numai

in rest chinuiala continua

Andrei-Cristian26.07.2011 20:23
O sa vin si eu, o-r sa mai vina baieti din Navodari, din Bucuresti posibil si alte parti ale tarii.

Eu sper sa fim cat de cat multi.

Pana la urma se joaca cu spectatori ?

Nu e stadionul asta consdierat " acasa" pentru Steaua etapa asta ? Si e suspendat..

navodarean26.07.2011 20:59

Se joaca cu spectatori.

Cine nu-l suporta pe guie si vrea sa stea cu noi, 10 lei este biletul la tribuna a 2-a.

Cine este fan, 5 lei la peluza.

Daca vreti sa-i mirositi branza indeaproape, 15 lei la tribuna 1.

De vineri 29 iulie se pun in vanzare biletele.

Andrei-Cristian27.07.2011 07:02
Se joaca cu spectatori.

Cine nu-l suporta pe guie si vrea sa stea cu noi, 10 lei este biletul la tribuna a 2-a.

Cine este fan, 5 lei la peluza.

Daca vreti sa-i mirositi branza indeaproape, 15 lei la tribuna 1.

De vineri 29 iulie se pun in vanzare biletele.

Bun , mersi , deci 10 lei :)))

Zi-mi , te rog , este departe stadionul de gara ?

Daca da , cu ce autobuz se poate ajunge de la gara ?

Banuiesc ca nu trebuie sa imi fac griji ca nu mai gasesc bilet la ora meciului , or fi multi turisti dar totusi...

navodarean27.07.2011 10:51

De la gara cel mai bine iei GMS-ul care te duce spre Navodari, si ii zici sa te lase la City Mall. Acolo ne vom intalnii cu totii.

E valabil pentru toti ce vin cu trenul la Constanta.

Ionutzalexx27.07.2011 11:53

La City Mall duminica la ora 6, 6-jumate :) Probabil bem o bere si dupa plecam spre stadion :) guie migi!

Nesqu1k27.07.2011 13:54

Voi va duceti la meci doar sa-l injurati pe Berbecali sau sa sustineti echipa?In loc de Lupta Steaua sau Ce Drog Ciudat o sa aud probabil guie migi,vinde Steaua,pleaca ciobane ETC...

Stanici27.07.2011 14:21
Voi va duceti la meci doar sa-l injurati pe Berbecali sau sa sustineti echipa?In loc de Lupta Steaua sau Ce Drog Ciudat o sa aud probabil guie migi,vinde Steaua,pleaca ciobane ETC...

Du-te si sustine echipa, ma. Acopera-i.

pytycrys27.07.2011 14:39

Din cauza ta si a celor ca tine e Steaua unde e! Fi-mi-ar scarba de voi, oilor!

Adrian27.07.2011 15:06

Si?

Kellerman27.07.2011 15:07

I-am spus eu pe privat care e scopul deplasarii lor. Mai pe limba mea, asa. Ca daca o spun aici unde se duc, ma baneaza ***** de paza. Ca cica ar fi prea multe abateri de la jignit becalisti (cica se si da ban pe asa ceva).

Ionutzalexx27.07.2011 15:20

Si???? Cine nu te lasa sa sustii echipa?Iti propun sa-ti cumperi bilet la t1 sa-ti vezi mai de aproape idolul! :ce_oameni:

zapacita27.07.2011 15:46
Bun , mersi , deci 10 lei :)))

Zi-mi , te rog , este departe stadionul de gara ?

Daca da , cu ce autobuz se poate ajunge de la gara ?

Banuiesc ca nu trebuie sa imi fac griji ca nu mai gasesc bilet la ora meciului , or fi multi turisti dar totusi...

Poti lua 43 pana aproape de stadion ... :)

poti lua 43 pana aproape de stadion ... :)

Ah si in legatura cu grija biletului ca gasesti eu zic sa iti faci griji ... Ca nu vei gasi daca ajungi tarziu ... Vorbeste cu lumea sa iti ia si tie dinainte un bilet :))

«12347»