FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Trebuie sa-si dea demisia Olaroiu?

«1345678»
IONUTZ-CIPRIAN14.03.2006 18:02

:evil: >>>DUPA INCA UN EVENTUAL ESEC??????Apai o sa treaca in fata noastra multi in clasament si ne trezim pe 4...5,atunci ce mai faci cand poate va fi prea tarziu,poate pierdem si locul in UEFA,pentru ce s-a munci pana acum?Sa se duca totul pe apa sambetei ca avem un antrenor cu tactica in el?>>> :twisted:

the_killer14.03.2006 19:22

am votat a doua variant,eu sper sa vina inapoi Oleg,sau Zenga.

forever_STEAUA14.03.2006 19:58

Becali: "Olăroiu va antrena Steaua mult timp, indiferent de rezultate"

Tehnicianul Cosmin Olăroiu va antrena formaţia Steaua mult timp de acum înainte, indiferent de rezultate, a declarat, marţi, finanţatorul Gigi Becali. "Nu mă dezic de ce am spus despre Olăroiu. Va fi un mare antrenor şi chiar este. Sunt foarte mulţumit de meciul cu FC Argeş. Când o echipă are 30 de cornere, iar cealaltă nu are un şut, nu poţi spune că eşti nemulţumit. Să fie clar, Oli nu are nici un fel de problemă la Steaua, va rămâne şi va antrena Steaua mult timp de acum încolo, indiferent de rezultate. Dacă vor fi proaste? Începem acum cu «chiar dacă». Dacă şi cu parcă se plimbeau cu o barcă, iar unul s-a înnecat", a spus Becali.

Gigi Becali a pus evoluţiile mai slabe ale echipei din ultima vreme pe seama faptului că doi-trei jucători nu se află în formă maximă, din cauza lipsei meciurilor. "Sunt foarte mulţumit de echipă cum a jucat cu Betis. Fiecare om are intuiţia lui. Eu stau la meci şi, dacă n-am emoţii, înseamnă că echipa a jucat bine. Aşa şi cu FC Argeş. Steaua nu mi-a dat emoţii, deci a jucat bine", a spus Becali.

El a adăugat că, pentru el, etapa din week-end-ul trecut a fost una câştigătoare: "Eram la un punct de locul unu, acum suntem la egalitate. După patru-cinci etape începem să numărăm bobocii".

Becali a precizat că nu este de acord cu managerul general Mihai Stoica, care a acuzat faptul că formaţia FC Argeş şi-a propus să obţină cu orice preţ un rezultat de egalitate în meciul de duminică. "Fiecare om are o strategie şi un scop. Sorin Cârţu a venit să ia un punct şi a reuşit, bravo lui, îi strâng mâna. Nu eşti la spectacol la teatru, ci trebuie să câştigi puncte. Oricum, dacă nu era vremea aia, nu îi mai ieşea", a spus Becali.

El i-a catalogat pe suporterii stelişti care l-au contestat pe antrenorul Cosmin Olăroiu la meciul cu FC Argeş drept "golănaşi": "Câţiva golănaşi, nu le convine, este problema lor. Pot să înjure, dar nu trebuie să iau eu acest lucru în considerare. I-am zis lui Mihai Stoica: «Stai să dai raportul la 17 inşi? Eşti manager general». Au plătit bilet, treaba lor, să urle cât vor. Am văzut echipe conduse de Steaua cu 3-1 (n.r. - Heerenveen), iar suporterii lor aplaudau".

Oficialul FC Steaua a afirmat că nu este normal ca suporterii să creeze o atmosferă proastă, din moment ce echipa este la egalitate de puncte cu Dinamo în campionat şi are şanse de calificare în optimile Cupei UEFA mai mari decât aversara sa, Betis Sevilla. "Ori sunt fanatici, au ceva cu capul, ori pot fi manipulaţi. Le transmit să-şi vadă de treabă, să ţipe cât vor, nu mă interesează. Indiferent ce scop au, nu-l vor îndeplini. Când a plecat Zenga şi a venit Protasov, toţi: «Zenga, Zenga». Acum strigă după Protasov şi Lăcătuş. Niciodată nu-mi vor face strategia alţii", a spus Becali.

(sursa prosport)

Cred ca putem sa ne luam la revedere... dar nu de la ola-roiu... ci de la debarcarea(demisia) lui...

I.N.Money14.03.2006 20:12

Deci e clar nu?? asta nu pleaca de aici..orice ar fi....

FortuneTeller14.03.2006 20:24

Acum cred ca e clar cine l-a adus pe boul asta la Steaua si cine-l tine in continuare. Deci nu va mai luati de Stoica, chiar nu-i vina lui acum. Ma intreb cit il va suporta Gigi pe incapabilul asta, caci dupa vreo 5 meciuri "bine pregatite tactic" vom ajunge pe locurile 7-8 in campionat.

FortuneTeller14.03.2006 20:33
"Prietenia unui om destept e mai de pret decat prietenia tuturor prostilor".  

(Democrit)  

Elevii lui Olaroiu au uitat sa inscrie. Dar nici nu trebuie sa se faca o tragedie din asta, caci e un aspect trecator... ("Replica" - cotidian de atitudine)

:roll:   No comment.

Elevii lui Olaroiu au uitat sa joace fotbal, nu sa inscrie... Iar tragedia e ca nimic nu se va schimba pina nu pleaca asta de la echipa. Iar pt cei ce inca cred in Olaroiu, uitati-va la jocurile Timisoarei in perioada lui si o sa intelegeti ca nu e intimplator si nici trecator ce se intimpla acum la Steaua.

sorin_77714.03.2006 20:49
Deci e clar nu?? asta nu pleaca de aici..orice ar fi....

nu pleaca dat afara dar va pleca de buna voie pentru ca la un momendat fiecare isi da seama de prostiile pe care le face... :lol:

zipper14.03.2006 20:51

As vrea sa va intreb si eu, daca nu va suparati, daca incepea Olaroiu returu cum a terminat Oleg turu, atunci ce strigati??? Aici nu faceti altceva decat sa dovediti cate influente balcanice aveti...

Sa va aduc aminte ca Steaua cu Oleg pe banca a fost eliminata din cupa de o echipa din B, ca am fost batuti acasa de gloria, ca abia am scos un egal cu Vaslui, ca n-am inscris nici un gol in deplasare in UEFA...

Cu ce e Oli de vina ca a jucat Betis f. bine si cand am avut ocazii de gol am ratat??? cu ce e Oli de vina ca argesu a jucat cu 10 fundasi???

Nu sunt fan Olaroiu, si eu sunt destul de sceptic, dar va rog eu mult haideti sa nu tensionam prea mult atmosfera, ca sa nu ne para rau pe urma!!!

Ca o concluzie: Oli a inceput returu un pic mai bine decat a terminat Oleg turul! Asa ca rabdare!!!

alexfilip14.03.2006 21:13
As vrea sa va intreb si eu, daca nu va suparati, daca incepea Olaroiu returu cum a terminat Oleg turu, atunci ce strigati??? Aici nu faceti altceva decat sa dovediti cate influente balcanice aveti...  

Ca o concluzie: Oli a inceput returu un pic mai bine decat a terminat Oleg turul! Asa ca rabdare!!!

In sfarshit un om ce gandeshte ratzional!

Doamne oameni, v-aducetzi aminte ca ca si Oleg si Walter au fost contesttazi? Voi suntetzi inca subiectivi...sub influentza primei perioade "Oli" la Steaua si de aia il excludetzi din start! Rabdare! Ca Oleg a pierdut Supercupa, si Champions League si a facut egal cu Dinamo si tot am avut rabdare cu el!

sile2214.03.2006 21:18

DA , NU , NU STIU ! ( DACA PLEACA CINE VINE !? )

Captain RedBlue14.03.2006 21:24

Din pacate cred ca va fi penultima varianta...Daca totusi pleaca, sper sa vina un antrenor asemeni lui Oleg...sau Grigoras...iar echipa sa revina la acel joc spectaculos pe care l-a avut in tur...Atat.

man_AC14.03.2006 21:37

Sa-i deschida Dumnezeu mintea lui Olaroiu sa faca un meci bun cu Betis. Dar daca o sa piarda calificarea cu un meci slab atunci oricat l-ar sustine Becali tot va pleca... pentru ca nu va rezista psihic la apostrofarile tribunei.. si Piturca a plecat...

Cat despre cum a incheiat Oleg si cum a inceput Oli.. este exact acelasi lucru daca e sa ne luam dupa punctele acumulate. Dar in meciul cu Vasluiul macar am marcat 2 goluri...

Astept cu nerabdare meciul cu Betis.

man_AC14.03.2006 21:40
In sfarshit un om ce gandeshte ratzional!

Doamne oameni, v-aducetzi aminte ca ca si Oleg si Walter au fost contesttazi? Voi suntetzi inca subiectivi...sub influentza primei perioade "Oli" la Steaua si de aia il excludetzi din start! Rabdare! Ca Oleg a pierdut Supercupa, si Champions League si a facut egal cu Dinamo si tot am avut rabdare cu el!

Cu Oleg pe banca eram convins ca punem cainii cu botu pe labe la ei in cotet.. mai ales acum ca sunt la pamant.. dar cu Oli.. am emotii.

sorin_77714.03.2006 21:51
Cu Oleg pe banca eram convins ca punem "cainii" cu botu pe labe la ei in cotet.. mai ales acum ca sunt la pamant.. dar cu Oli.. am emotii.

Acest aspect s-a inpamantenit deja in mintea mea. Poate ma face Oli sa imi fie rusine de am zis pana acum despre el, desi nu prea m-am inselat. Cu Zenga am zis ca vom face treaba si am facut, cu Oleg eram la fel de convins si nu m-am inselat, acum insa cred ca am dat-o in bara rau cu Oli...

KroNos^14.03.2006 22:00

zipper si alexfilip, facem pariu ca si voi o sa postatzi mesaje anti Olaroiu daca in meciurile cu Betis si Natzional, Steaua n-o sa joace bine. Si "bine" nu inseamna sa bata cu 1-0 din penalti sau din 2 suturi pe poarta. BINE e sa joace spectaculos, sa dam 2-3 goluri, sa avem 15 ocazii pe meci cum aveam cu Protasov.

si mai e ceva. cand era Protasov n-aveam emotzii inaintea meciurilor pentru ca stiam ca Steaua o sa joace ofensiv si ca cel putzin incearca sa castige meciul. Cu Olaroiu n-am incredere ca putem face macar egal, pentru ca Olaroiu vrea in primul rand sa conserve rezultatul si apoi sa atace. Eu de cand a venit asta la Steaua mi-e frica sa mai pun la pariuri ca Steaua castiga sigur un meci. Duminica n-am luat meciul Stelei de frica si ca n-as putea sa pun X2, adica impotriva Stelei. Si se pare ca am avut o presimtzire pe care cred ca o s-o am si joi, sper sa ma insel, dar deja am emotzii ca nu stiu ce sa pun pe bilet.

Sincer ce azti fi pus la Betis-Steaua daca era Protasov antrenor si ce punetzi in cazul actual cu Olaroiu?

man_AC14.03.2006 22:05

Nu ramane decat sa asteptam ziua de joi... altceva nu putem face in momentele astea. dupa joi vedem ...

C-Lard14.03.2006 22:15

JOS CU Oli !!!!!! poate ca nu stiu ce inseamna a juca un meci , dar in ochii mei un meci se rezuma la goluri si ocazii. De cand a venit Oli nu avem decat unul dintre cele doua... ocazii... Steaua a uitat cum este sa marchezi goluri... si cea ce ma surprinde este ca Radoi a spus ca Oli este cel mai bun antrenor cu care a lucrat vreodata.. :?:

un singur lucru care ma multumeste la Oli, si acel lucru este ca acum pot sa pun la fiecare meci un X sigur. asta e.....

poate daca intregul stadion (50.000 de oameni) fluiera si scandeaza inpotriva lui Oli , Gigi va vedea ca lumea este impotriva antrenorului.

asadar stiti ce aveti de facut

bijoux_bz14.03.2006 22:18

Olaroiu trebuie sa plece si sa-si ceara scuze k a facut atat de mult rau Stelei. imi pare rau sincer pentru el dar nu e vina lui. pur simplu nu poate mai mult si trebuie sa vada si el asta pana nu e prea tarziu pt Steaua. Steaua e o echipa mare care nu isi permite sa faca experiente in materie de antrenori, orice antrenor trebuie sa vina cu o mare experienta si cu rezultate deja dovedite. Olaroiu nu a dovedit nimic pana acum, poate doar la national care este o echipa mica si are alte pretentii fata de Steaua. Olaroiu trebuie sa plece pt anul asta chiar vrem sa luam campionatul. este unul dintre cele mai importante campionate din ultimii ani pt ca putem ajunge la toamna mai usor in Liga Campionilor. cu jocul lui Olaroiu nu luam campionatul sigur anul asta.

Ciupacabra14.03.2006 22:55

Totusi eu nu am nici cea mai mica emotie ca nu ne vom califica la Sevilla . Va fi 1-1 sau 0-1 . Nu se poate ca o echipa ce face egal cu Malaga acasa sa nu fie eliminata de Steaua indiferent ce antrenor ar fi pe banca Stelei. Si totusi ar trebui sa mai asteptam 2-3 etape sa vedem ce se intampla si de abia dupa aceea se pot trage concluzii . Parerea mea este ca cei mai multi dintre voi se pripesc in privinta lui Olaroiu ; nu o fi el Protasov dar eu cred ca se poate descurca la Steaua daca este liniste, lucrurile vor intra in normal

KroNos^14.03.2006 23:40

azi in PROSPORT:

"Oli, tot mai contestat

După aproape trei luni la Steaua, Olăroiu nu este contestat doar de tribună, ci şi de propriii elevi. Surse din anturajul echipei spun că o parte dintre jucători se plâng că se antrenează prin mocirle, iar Oli pune amprenta pe pregătirea tactică nelăsând creativitatea să joace un rol important. Un alt capitol al doleanţelor este că tehnicianul este mereu încruntat şi că toată lumea duce dorul ucraineanului Protasov. Surse autorizate susţin că Gigi Becali este nemulţumit şi că ar fi avut deja o discuţie cu Oli, iar meciul cu Betis de joi este important pentru viitorul antrenorului la Steaua."

Ori mint ziaristii, ori minte Gigi doar asa ca sa nu tulbure apele si mai rau inaintea meciului cu Betis, iar daca Steaua nu se califica il da afara pe Olaroiu.

Ayrton15.03.2006 02:31

Stresul ii omoara

Ros-albastrii resimt trecerea de la libertatea pe care le-o oferea Protasov la modul mult prea concentrat al lui Olaroiu de a efectua pregatirea. Surse din cadrul clubului spun ca tacticizarea excesiva impusa de acesta le taie fotbalistilor cheful de joc. Antrenamentele lui Oli sunt mai lungi cu aproape o ora decit cele ale lui Oleg. [...]

Surse din cadrul clubului au explicat de ce s-a ajuns aici.

"Protasov avea un stil care prindea la echipa. Antrenamentele erau scurte, dar destul de intense. Fotbalistii lucrau mult cu mingea si in special faze de poarta. Nu e de mirare ca la meciuri visau cu ochii inchisi traseele spre gol. In plus, ucraineanul era foarte calm, si atmosfera in vestiar era foarte relaxata. Oli este diferit. Este mai impulsiv, lucreaza mai putin cu mingea si le transmite prea multe informatii. Practic, au in cap numai tactica. De asemenea, antrenamentele sunt mai lungi, in medie, cu o ora. Jucatorii sunt stresati si intra fara placere pe teren. Se vede asta din lipsa spectacolului". [...]

Steaua INTRE DOI ANTRENORI

Protasov - Olaroiu

Temperament calm - impulsiv

Durata antrenamente o ora si jumatate - doua ore si jumatate

Pune accent pe relatiile de joc - tactica

Comunicare scurt si concis - multa informatie tactica

Pe banca impasibil - agitat

Exercitii speciale faze de poarta - sarcini de joc

Atacul Iacob avansat, Dica volante - Iacob creeaza culoare, Dica, mai retras

Jocul spectaculos - pragmatic, la rezultat

Sursa: http://www.spt.ro/?section=3&subsection=30...30&articol=7404

Se pare ca principala problema sunt metodele de antrenament. Asta nu inseamna ca este un antrenor slab, insa nu stie sa puna in valoare si sa motiveze jucatorii. Intr-un fel asta a spus si Ienei... In plus de asta Protasov il folosea pe Dica acolo unde da randamentul maxim.

KroNos^15.03.2006 03:09
Stresul ii omoara

Ros-albastrii resimt trecerea de la libertatea pe care le-o oferea Protasov la modul mult prea concentrat al lui Olaroiu de a efectua pregatirea. Surse din cadrul clubului spun ca tacticizarea excesiva impusa de acesta le taie fotbalistilor cheful de joc. Antrenamentele lui Oli sunt mai lungi cu aproape o ora decit cele ale lui Oleg. [...]

"Protasov avea un stil care prindea la echipa. Antrenamentele erau scurte, dar destul de intense. Fotbalistii lucrau mult cu mingea si in special faze de poarta. Nu e de mirare ca la meciuri visau cu ochii inchisi traseele spre gol. In plus, ucraineanul era foarte calm, si atmosfera in vestiar era foarte relaxata. Oli este diferit. Este mai impulsiv, lucreaza mai putin cu mingea si le transmite prea multe informatii. Practic, au in cap numai tactica. De asemenea, antrenamentele sunt mai lungi, in medie, cu o ora. Jucatorii sunt stresati si intra fara placere pe teren. Se vede asta din lipsa spectacolului". [...]

Protasov - Olaroiu

Cat de tare e comparatzia dintre Protasov si Olaroiu!!!!

Concluzia: Prea multa carte strica....cel putzin la fotbal.

Cred ca Dica, de cand e Olaroiu antrenor, pana sa traga la poarta calculeaza viteza vantului si Forza cu care trebuie sa traga si ca sa fie mai lucid face si o asimtota. Rezultatul: trade pe langa minge ca ii da cu virgula :lol: :lol: :lol:

FortuneTeller15.03.2006 07:08
Cu ce e Oli de vina ca a jucat Betis f. bine si cand am avut ocazii de gol am ratat??? cu ce e Oli de vina ca argesu a jucat cu 10 fundasi???

quote]

Pai hai sa nu mai tensionam atmosfera si sa-i rugam frumos pe adversari sa-si aseze jucatorii numai in cercul de la mijlocul terenului. In acest fel Oli va putea organiza tactic un "magarus" departe de poarta lui Carlos, cu participarea celor 6-7 jucatori defensivi ai Stelei iar restul vor incerca sa inscrie un gol folosind singura schema stiuta: centrare inalta si plesneala cu ochii inchisi. Daca nu iese nu e Oli de vina ci gazonul, apa, soarele, sapca magazionerului, matusa lu' Nastase sau virsta pilotului.

sergiu_titan15.03.2006 07:09
Stresul ii omoara

"Protasov avea un stil care prindea la echipa. Antrenamentele erau scurte' date=' dar destul de intense. Fotbalistii lucrau mult cu mingea si in special faze de poarta. Nu e de mirare ca la meciuri visau cu ochii inchisi traseele spre gol. In plus, ucraineanul era foarte calm, si atmosfera in vestiar era foarte relaxata. Oli este diferit. Este mai impulsiv, lucreaza mai putin cu mingea si le transmite prea multe informatii. Practic, au in cap numai tactica. De asemenea, antrenamentele sunt mai lungi, in medie, cu o ora. Jucatorii sunt stresati si intra fara placere pe teren. Se vede asta din lipsa spectacolului". [...']

Protasov - Olaroiu

- Cred ca e adevarat tot ... asta e cauza: prea multe sarcini de joc,detali, nu ne facem jocul nostru intai ne uitam la adversar, prea putina libertate de exprimare pt jucatori, iesiti din forma din cauza antrenamentelor supra-incarcate. Se va schimba sunt curios dc ii baga in cantonamente, de cand ?

Virgil15.03.2006 08:31

Asta e stilul lui,altceva nu stie si nu va face probabil toata viata.Asta tradeaza un caracter mic,lipsit de generozitate.Chiar daca pierdem,sa nu pierdem la scor sa nu ne sifonam blazonul.(E vorba de blazonul lui).Daca intamplator vom castiga,va fi perfect.E tipul antrenorului echipelor mici.

Oli,incearca sa-ti induci ideea ca nu mai antrenezi Nationalul sau Poli Timisoara.Esti la Steaua,la cea mai puternica echipa a tarii.Da drumul ideilor "razboinice".Ai cei mai buni luptatori.Un meci de fotbal e pe undeva un razboi.Atunci ataca,ataca,ataca...Cu toate fortele si invinge "Armata dusmana".Oricare ar fi ea.Sau macar incearca.Fii barbat,nu fi muiere !Nu te mai codi atat ! Fotbalul e joc pentru BARBATI !

«1345678»