Becali: "Olăroiu va antrena Steaua mult timp, indiferent de rezultate"
Tehnicianul Cosmin Olăroiu va antrena formaţia Steaua mult timp de acum înainte, indiferent de rezultate, a declarat, marţi, finanţatorul Gigi Becali. "Nu mă dezic de ce am spus despre Olăroiu. Va fi un mare antrenor şi chiar este. Sunt foarte mulţumit de meciul cu FC Argeş. Când o echipă are 30 de cornere, iar cealaltă nu are un şut, nu poţi spune că eşti nemulţumit. Să fie clar, Oli nu are nici un fel de problemă la Steaua, va rămâne şi va antrena Steaua mult timp de acum încolo, indiferent de rezultate. Dacă vor fi proaste? Începem acum cu «chiar dacă». Dacă şi cu parcă se plimbeau cu o barcă, iar unul s-a înnecat", a spus Becali.
Gigi Becali a pus evoluţiile mai slabe ale echipei din ultima vreme pe seama faptului că doi-trei jucători nu se află în formă maximă, din cauza lipsei meciurilor. "Sunt foarte mulţumit de echipă cum a jucat cu Betis. Fiecare om are intuiţia lui. Eu stau la meci şi, dacă n-am emoţii, înseamnă că echipa a jucat bine. Aşa şi cu FC Argeş. Steaua nu mi-a dat emoţii, deci a jucat bine", a spus Becali.
El a adăugat că, pentru el, etapa din week-end-ul trecut a fost una câştigătoare: "Eram la un punct de locul unu, acum suntem la egalitate. După patru-cinci etape începem să numărăm bobocii".
Becali a precizat că nu este de acord cu managerul general Mihai Stoica, care a acuzat faptul că formaţia FC Argeş şi-a propus să obţină cu orice preţ un rezultat de egalitate în meciul de duminică. "Fiecare om are o strategie şi un scop. Sorin Cârţu a venit să ia un punct şi a reuşit, bravo lui, îi strâng mâna. Nu eşti la spectacol la teatru, ci trebuie să câştigi puncte. Oricum, dacă nu era vremea aia, nu îi mai ieşea", a spus Becali.
El i-a catalogat pe suporterii stelişti care l-au contestat pe antrenorul Cosmin Olăroiu la meciul cu FC Argeş drept "golănaşi": "Câţiva golănaşi, nu le convine, este problema lor. Pot să înjure, dar nu trebuie să iau eu acest lucru în considerare. I-am zis lui Mihai Stoica: «Stai să dai raportul la 17 inşi? Eşti manager general». Au plătit bilet, treaba lor, să urle cât vor. Am văzut echipe conduse de Steaua cu 3-1 (n.r. - Heerenveen), iar suporterii lor aplaudau".
Oficialul FC Steaua a afirmat că nu este normal ca suporterii să creeze o atmosferă proastă, din moment ce echipa este la egalitate de puncte cu Dinamo în campionat şi are şanse de calificare în optimile Cupei UEFA mai mari decât aversara sa, Betis Sevilla. "Ori sunt fanatici, au ceva cu capul, ori pot fi manipulaţi. Le transmit să-şi vadă de treabă, să ţipe cât vor, nu mă interesează. Indiferent ce scop au, nu-l vor îndeplini. Când a plecat Zenga şi a venit Protasov, toţi: «Zenga, Zenga». Acum strigă după Protasov şi Lăcătuş. Niciodată nu-mi vor face strategia alţii", a spus Becali.
(sursa prosport)
Cred ca putem sa ne luam la revedere... dar nu de la ola-roiu... ci de la debarcarea(demisia) lui...