FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Trebuie sa-si dea demisia Olaroiu?

«1234568»
winner_00713.03.2006 18:47
MORI Oli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cu instigare la omor nu facem nimik dar..........in conditii critice ./ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

oradeanu13.03.2006 18:53
sa mai asteptam cateva etape, poate se va redresa.

totusi, avem sanse mici la sevilla, sper sa nu ne farame rau spaniolii ( la ce jucam acum).

Nu cred ca mai e timp de "cateva etape". Asta nu e fotbal. In sfarsit scapasem de frica de a juca cu echipe "de dincolo" si a venit meciul ala cu Betis in care ne-a fost frica sa dam la poarta.

Din pacate, eu zic sa plece dupa meciul de la Sevilla indiferent de rezultat. Nu are nici un rost sa se minta singur, nici conducerea sa se imbete cu apa de ploaie sa pleceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

SA VINA LACATUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!

P.s. Au murit cainii de ciuda. :lol:

forever_STEAUA13.03.2006 19:15

Am votat prima obtiune. Nu pentru ca ar pute fi posibila dar asta imi doresc. Lui ola-roiu i s-au dat deja nu doua ci trei sanse(a treia a fost meciul cu argesul in care obiectivul era revenirea pe prima pozitie). Poate ca ar fi timpul sa i se acorde si lui Laca mult meritata sansa de a antrena Steaua.

Si apropo , Olaroiu, daca citesti chestia asta.... am sa iti dau o replica la afirmatia ta ..., asa ca de la suporter la antrenor... Olăroiu: "Suporterii creează o presiune inutilă asupra echipei"

Pai ce o sa faci cand suporterii nu vor mai crea nici un fel de admosfera? Stii care e diferenta dintre tine si ei... nici un post de antrenor nu e batut in cuie pentru totdeauna. Suporterii raman mereu...

diogene13.03.2006 20:40

sa plece imediat! dupa cum trateaza suporterii, si dupa cu joaca echipa, nu merita sa faca purici in Ghencea! **** off, Oli!

_Answer_13.03.2006 20:44

La cum joaca Steaua acum nu m-ar mira ca Olaroiu asta sa ia si el medalia de campion la vara (vad ca si javrele ci ciorile s-au impiedicat), ca la urma urmei a antrenat si el pe Poli timisoare ceva timp...nu? sau poate realizeaza Iancu ce greseala a facut concediindu-l si il ia inapoi la ei. Forza Steaua !

***alex***13.03.2006 22:54

Daca nu ne calificam joi e clar ca pleaca. In cel mai bun caz mai sta si la meciul cu national.

winner_00713.03.2006 23:06
La cum joaca Steaua acum nu m-ar mira ca Olaroiu asta sa ia si el medalia de campion la vara (vad ca si dinamovistii ci rapidistii s-au impiedicat), ca la urma urmei a antrenat si el pe Poli timisoare ceva timp...nu? sau poate realizeaza Iancu ce greseala a facut concediindu-l si il ia inapoi la ei. Forza Steaua !

esti ironic nu?sper ca glumesti

bebeto13.03.2006 23:15

daca cu Oleg nu se mai poate si poate si cu Zenga la fel,eu ma intreb de ce nu..Titi Dumitriu.adica din moment ce am putut avea incredere in Olaroiu cu tot trecutul sau indoielnic,de ce nu am putea avea incredere in Dumitriu cu care Steaua a mers f bine acum 10 ani si anul trecut a cistigat meciurile ramase pt cistigarea campionatului?eu cred ca Dumitriu este trecut cu vederea prea usor.

bebeto13.03.2006 23:29

cit despre Oli..nu-l mai injurati atita ca nu s-a adus el singur la Steaua.el incearca sa faca cit mai bine posibil pt echipa.ca nu reuseste,chiar din contra...e durerea lui si a noastra.eu zic ca daca era baiat destept,isi lasa mandria la o parte si-l mentinea pe Stefan Stoica antrenor secund.intelegeti de ce.

winner_00713.03.2006 23:48

Olăroiu, domnul zero

Daniel Nanu

Vremea imposibilă, dar şi cele două meciuri negre din Cupa UEFA "izbutite" de Steaua pe fostul "23 August", au gonit fanii roş-albaştrilor de pe stadion. Doar vreo 2.500 de curajoşi au luat aseară în piept frigul şi ploaia care biciuia în rafale.

Mai era ceva. Etapa inaugurală a returului fusese catastrofală pentru granzi. Dinamo - Oţelul 0-3, Rapid - FC Vaslui 1-1. "N-om păţi şi noi la fel?", devenea o întrebare care se cuibărea parşiv în mintea oricărui suporter stelist. Condiţii erau. Steaua întîlnea una dintre echipele rele ale campionatului, o echipă, FC Argeş, şi un antrenor, Sorin Cîrţu, în faţa cărora niciodată nu-ţi permiţi să joci cu zîmbetul pe buze.

Primele 45 de minute au trecut greu. Pentru toată lumea, mai puţin, bineînţeles, delegaţia piteşteană căreia becurile tabelei, încremenite la 0-0, îi zîmbeau frumos. Fusese o repriză în care dintre cei 20 de jucători de cîmp niciunul nu se încumetase să tragă pe poartă. Jocul Stelei? La fel de rînced precum cele din meciurile cu Heerenveen şi Betis, de pe aceeaşi arenă. Una blestemată zic mulţi, dar parcă e prea de tot să dai vina pe un stadion ca să cauţi explicaţii la evoluţia invizibilă a echipei militare. Pe la jumătatea reprizei, cameramanii au lăsat baltă plictiseala oferită de stelişti şi s-au bulucit la "oficiala", îndreptîndu-şi atenţia spre un oaspete preţios: Walter Zenga. Finalul primei părţi a mai prins viaţă, deşi semiluftul lui Boştină (42) şi un şut cu tupeu al lui Negoiţă (43) n-au reuşit să scoată frigul din oase.

Repriza a doua a fost trasă la indigo. Steaua a forţat mai mult, dar în afară de ploaia de centrări pe care Guso a respins-o fără probleme, n-am văzut nici o sclipire tactică în jocul campioanei. Nici măcar o scînteie. Boştină a prins un şut mai acătării (55), dar faza meciului i-a aparţinut lui Opriţa (74), care a trimis cu capul din mijlocul careului, iar mingea s-a dus în aut! Argeşul a tras cît a putut de 0-0, iar imaginea lui Bilaşco, rătăcit în jumătatea Stelei, precum un turist în deşert, e elocventă.

Aşa s-a scris povestea celui de-al doilea 0-0 mîzgălit de Steaua lui Olăroiu pe cel mai mare stadion. A doua remiză albă, după cea cu Betis, şia treia partidă, socotind şi returul cu Heerenveen, în care steliştii nu marchează. Cine zicea că Olăroiu e antrenor defensiv?

Steaua - FC ARGEŞ 0-0

Steaua

Aşezare 4-4-2

13. Carlos

20. Ogăraru

17. E. Baciu

(21. A. Cristea, 80)

24. Ghionea

18. P. Marin

16. Nicoliţă

(7. Opriţa, 60)

6. M. Rădoi (cpt)

29. Lovin

(14. Cristocea, 60)

11. Boştină

10. N. Dică

19. V. Iacob

Antrenor Cosmin Olăroiu

Rezerve: Cernea, D. Bălan, Neşu, Tudose

FC Argeş

Aşezare 4-4-1-1

1. Guso

5. Chiţa (cpt)

25. Daouda

6. Rohat

3. Bazzi

17. Cr. Tănase

(8. B. Stancu, 61)

24. Murgan

4. Negoiţă

11. Năstăsie

10. Prepeliţă

(16. Ad. Ionescu, 84)

7. Bilaşco

(14. Costescu, 76)

Antrenor Sorin Cîrţu

Rezerve: Vintilă, Chiriţă, M. Negru, Crivac

Cartonaşe galbene: Cristocea (87) / Guso (45), Chiţa (53), Daouda (82)

Arbitru Cr. Balaj (Baia Mare) 6. Asistenţi I. Popa (Paşcani) 6, D. Burloiu (Galaţi) 6

Spectatori: 3.000

13 martie 2006

(PRELUARE GAZETA SPORTURILOR)

danciu1914.03.2006 02:01

EU AS PREFERA SA PLECE IN ORICE CONDITII ,Oli,NU I SE POTRIVESTE Steaua.[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] SI ALTI ANTRENORI FOSTI JUCATORI AI Stelei MERITA MAI MULT INTERES DIN PARTEA CCONDUCERII.MM(OMUL CARE BATE STELISTI)SPUNE CA NOI NU NE PRICEPEM LA FOTBAL,ATUNCI CE AM CAUTAT PE STADION PE VREMEA AIA NEBUNA.CRED CA IN CONDITIILE ACTUALE VA INCEPE REVOLUTIA LA Steaua,SUPOTERII NU VOR MAI REZISTA.Oli SPUNE CA NU ARE CE DISCUTA CU NOI,ATUNCI RABDAREA NOASTRA SE VA SFARSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

Bogdan4Steaua14.03.2006 04:46

Cel putin pana joi ar trebui sa ne calmam. Vedem apoi. Sa dea Dumnezeu sa il laudam pe Oli dupa meciul cu Betis. Deocamdata nu avem nevoie de tensiuni la echipa. Jucatorii au inteles mesajul nostru, nici lor nu cred ca le convine situatia actuala si cred ca se vor stradui sa ne faca pe plac.

Rabdare pana joi!

poli_forever14.03.2006 07:26

De ce va mai faceti sange rau aiurea??N-ati inteles cine a fost de vina pentru jocul Stelei si rezultatul din meciul cu Arges??De vina a fost tactica "antifotbal"a antrenorului cartu;bleah...e penibil si jenant :x

sorin_77714.03.2006 09:14
..... Jucatorii au inteles mesajul nostru, nici lor nu cred ca le convine situatia actuala si cred ca se vor stradui sa ne faca pe plac.

Rabdare pana joi!

Pai e singurul lucru la care putem apela acum: Rabdarea...

Ce e mai interesant este faptul ca am ajuns sa nu mai traiesc cu emotie un meci al Stelei... E grav, daca stau sa ma gandesc de ce... :cry:

Inainte trepidam cu cateva zile inainte, acum Olaroiu m-a facut sa fiu detasat, nu mai ma enervez daca vor gresii pentru ca m-a adus acest antrenor in situatia de a nu mai avea asa pretentii de la echipa... Grav, foarte grav, dar asta simt...

Virgil14.03.2006 09:58

"Prietenia unui om destept e mai de pret decat prietenia tuturor prostilor".

(Democrit)

Tin sa ii linistesc pe sustinatorii echipei din Ghencea care se tem ca aceasta ar putea intra pe o panta descendenta, periclitandu-si titlul de campioana nationala. Sa nu dramatizam, intotdeauna la echipele mari exista stare de tensiune, fiindca si asteptarile sunt pe masura. Daca ne uitam ce se intampla in curtea Realului din Madrid, atunci de ce ne-am mira in privinta unei echipe din Romania, fie ea si cea mai renumita din intrecerea interna? Sa nu se inteleaga gresit, caci conjunctura actuala, prin prisma ultimelor rezultate ale "militarilor", nu este chiar cea mai optimista. Intr-adevar, la Steaua e o problema care nu poate fi ignorata. Elevii lui Olaroiu au uitat sa inscrie. Dar nici nu trebuie sa se faca o tragedie din asta, caci e un aspect trecator... Trecand peste aspecte de ordin tehnico-tactic, fotbalistii sunt si ei, pana urma, oameni, nu pot da tot timpul randament maxim. Convingerea mea ca ros-albastrii raman, in continuare, principalii pretendenti la titlul de campioni este motivata de iubirea impartasita Stelei de catre un fost angajat al clubului bucurestean. Este vorba de italianul Walter Zenga, care, desi activeaza in prezent la o alta "Stea", le transmite, inca o data, fostilor sai elevi dragostea sa si, totodata, increderea ca orice moment dificil din viata unei echipe poate fi depasit daca exista unitate si prietenie in sanul acesteia. Acest lucru, dupa parerea mea, face mai mult decat o "Armata" intreaga de ostasi fideli pana la moarte "faraonului" din Ghencea, care nu vor invata niciodata ca deciziile corecte in viata se iau si cu inima, nu doar cu mintea.

("Replica" - cotidian de atitudine)

:roll: No comment.

sorin_77714.03.2006 10:51

Articolul este interesant @virgil, umbla la sufletul oricarui stelist si cred ca si la mentalitatea jucatorilor. Se doreste a fi un element de legatura si unitate intre toti cei care simt Steaua si traiesc Steaua. Poate ca e scris de Olaroiu pentru ca eu cred ca el este cel care isi doreste cel mai mult ca Steaua sa ramana o familie si dupa momente grele. Nu m-ar mira :D

Virgil14.03.2006 11:49

Nu stiu de cine e scris,dar mesajul e universal valabil.Orice echipa mare poate sa resimta socul schimbarii unui antrenor cu altul si mai ales unei tactici cu alta.

Parerea mea e ca Oli trebuie sa munceasca la finisarea fazei de atac.Apararea e competitiva.

sorin_77714.03.2006 12:04

Oli cu atacul cam greu se impaca... cel putin eu nu imi amintesc nici un meci al Nationalului sau Poli in care echipele sa-si sufoce adversarul... Poate la meciul cu Bacaul din tomna cand era condusa Poli sa exercite o presiune mai mare...

Bisquit14.03.2006 12:05

Da....aceea dragoste si incredere in sine de pe vremea lui Zenga a disparut. Mai tineti minte ce le scria jucatorilor inainte de fiecare meci??? In returul cu Valencia a fost singurul care a crezut real ca ne vom califica mai departe...si le-a transmis si jucatorilor increderea si vointa necesara pentru acel meci... Au fost si momente grele...dar era altceva...Nu uitati ca Becali atunci era marul discordiei la echipa....Acum ar fi altceva..Cred ca si-a dat si el seama de anumite greseli... Dupa mine o revenire a italianului pe banca tehnica ar fi un nou inceput. Are iubire pentru Steaua...are mentalitate de invingator, nu e un simplu mercenar...ca Protasov!!!!

dbd14.03.2006 16:02

cred ca ar trebui sa plece chiar dupa esecul cu Argesul !

sorin_77714.03.2006 17:02

Din sondaj observ ca majoritatea vor ca Olaroiu sa plece daca nu califica echipa in sferturi...

Abia acum realizam cat de amara a fost despartirea de Oleg... la vremea respectiva nu cred ca realizam toti ce va sa insemne asta... Na belea acum... :cry:

Mirel_Radoi14.03.2006 17:29

eu zic ca era mai bine cu Oleg prostasov.Olaroiu are tactica naspa

forever_STEAUA14.03.2006 17:45
eu zic ca era mai bine cu Oleg prostasov.Olaroiu are tactica naspa

Mie mi se pare ca lipseste cu desavarsire.

IONUTZ-CIPRIAN14.03.2006 17:54

:evil: >>>Cate goluri dadea Steaua intr-un meci,cand era antrenatra de Protasov?Cum joaca Steaua acuma?Stiti raspunsurile asa cum le cunosc si eu!Am spus cand a plecat ca o sa plangem dupa el,dar lumea era optimista,acuma mai sunteti asa optimisti?Sper sa zboare mai repede ca un F-16,ca eu unul m-am saturat de el si de tactica lui,acuma nici macar nu mai sper la calificare si imi este CIUDA pe rapizi ca aia vor merge acolo unde ar trebui sa mergem si noi,dar cu Oli pe banca nu se poate asa ceva!>>>> :twisted:

ulivius14.03.2006 17:58

Haideti sa avem rabdare si sa-l desfiintam pe Oli dupa meciul cu Poli Timisoara. Daca va fi cazul ...

«1234568»