FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Trebuie sa-si dea demisia Olaroiu?

«123458»
andrei_8713.03.2006 13:42

sunt impotriva lui Olaroiu de la inceput, dar cred ca echipa merita un pic de rabdare. de acord cu cei care i-au dat termen returu cu Betis la fea.

eu sunt crnt dezamagit de Banel si Radoi.

daca primul e necopt si mai are scuze, la Radoi situatia e grava.

a jucat prost turu cu Betis si il sustine pe Olaroiu. el l-a adus si prefera sa-i ia partea in certuri. a dat in jucatori: citez 'poate nu suntem asa buni cum ne credem'.

el este un idol pentru noi, dar nu trebuie sa faca corp separat de echipa. el, cu nasu Jiji si cu bunul lor prieten Oli.

se va produce o ruptura in lot intre capitan si ceilalti si asta e grav.

sa dea Dumnezeu sa ma insel!

Stryker13.03.2006 14:05
el este un idol pentru noi, dar nu trebuie sa faca corp separat de echipa. el, cu nasu Jiji si cu bunul lor prieten Oli.

se va produce o ruptura in lot intre capitan si ceilalti si asta e grav.

sa dea Dumnezeu sa ma insel!

Asta asa este frate, ei acolo sunt o gasca, Jiji, MM, Oli si Mirel e normal sa isi ia partea unul celuilalt, insa echipa nu mai merge si nimeni nu face acolo nimic...dar daca printr-un miracol ne calificam, s-ar putea sa se depaseasca acest moment greu.

Virgil13.03.2006 15:16

Nu cred ca exista motive ca Oli sa demisioneze.

Oli nu a confirmat,dar nici nu a avut timpul necesar sa o faca.

Si colac peste pupaza,parca toate i-au fost impotriva.

Terenul ala blestemat de pe "Lia",ploaia si vantul puternic din meciul cu FC Arges,antijocul facut de argeseni.

Sunt convins ca Oli poate mai mult de atat.

In fotbal insa trebuie sa ai si un dram de noroc.

Se pare ca pana acum i-a lipsit.

Oli nu e dezertor,Oli nu-si va da demisia.

Pentru ca se bazeaza pe valoarea lui de antrenor si pe valoarea jucatorilor.

Ar trebui sa se bazeze si pe sustinerea noastra...

Pe a mea o are.

Plecarea lui Oli acum,ar fi cea mai dezavantajoasa solutie pentru Steaua.

Se pare ca sunt cam singur impotriva tuturor dar eu cred ca Oli va face treaba si va dovedi ca e antrenor adevarat.

Bineinteles daca Gigi nu va crede altceva si-l va demite.

Gigi,daca vrei ca toate oalele sa se sparga in capul tau,demite-l.

Sper totusi sa ai putina inspiratie,poate chiar inteligenta si sa-l lasi sa-si vada de treaba.

E omul tau,tu l-ai dorit,tu l-ai adus.

waste13.03.2006 16:52

Daca pierde calificarea in UEFA si nu ia nici macar 3 puncte cu National si Poli, cred ca ar trebui sa se gandeasca serios la demisie.

Sa nu se mai planga de presiune, asa a fost mereu la Steaua si e normal sa fie. Sa termine de asemenea cu ironiile ieftine si atitudinea nemotivat aroganta.

sorin_77713.03.2006 16:55

Presiunea de la Steaua se vede doar la echipele cu pretentii. Vrei sa ai perfomanta atunci accepti presiunea publicului... El te sustine dar si te huiduie pentru ca si rabdarea omului nu are limite...

Virgil13.03.2006 16:56

Bine zis.Mai corect era totusi ca rabdarea omului are limite.Elastice cat de cat.

dabo_db13.03.2006 16:58

SUNT PESIMIST CU Olaroiu PE BANCA.CE NAIBA A INVATAT DE PRIN REVISTE ALEA DE SPECIALITATE DIN CARE TOT CITESTE?

IONUTZ-CIPRIAN13.03.2006 16:59

:evil: >>>>Inca de la inceput nu am fost impacat cu idea ca Oli sa vina antrenor,asa ca din partea mea sa-si de demisia cat mai curand,sa vina unul care sa faca Steaua sa joace asa cum vrea lumea si sa aiba si rezultatele dorite,Oli nu aputut prima data sa faca Steaua sa joace la un nivel klumea,nu stiu de ce a fost adus si a 2-a oara daca din prima a esuat!>>> :twisted:

Virgil13.03.2006 17:02

Eventual unul care spune ca va face Steaua sa arate ca soarele sfant de pe cer. :lol:

Hai mai ionut sa-l lasam sa-si faca meseria.Si-a luat portia de fluieraturi si descarcari nervoase si dupa meciul cu Betis si dupa cel cu Arges.

sorin_77713.03.2006 17:08
Bine zis.Mai corect era totusi ca rabdarea omului are limite.Elastice cat de cat.

Buna observatie dar mi-a scapat tastatura pe jos :lol: ... asta am vrut sa zic, multumesc pentru corectura Virgil...

Virgil13.03.2006 17:09

Pentru nimic.Se mai intampla.

sorin_77713.03.2006 17:09
Eventual unul care spune ca va face Steaua sa arate ca soarele sfant de pe cer. :lol:  

Hai mai ionut sa-l lasam sa-si faca meseria.Si-a luat portia de fluieraturi si descarcari nervoase si dupa meciul cu Betis si dupa cel cu Arges.

:lol: :lol: :lol: cred ca erau felul intai si doi, sa vezi acum la desert in meciul cu Nationalul din deplasare.... :lol:

Virgil13.03.2006 17:12

Dupa doua portii consecutive de fluieraturi,urmeaza obligatoriu una de aplauze.Pentru ca vom invinge in Cotroceni.Acolo si terenul va avea dimensiuni apropiate de cele din Ghencea,si tribunele vor fi aproape.

sorin_77713.03.2006 17:15

cand am invins ultima data acolo si cine era antrenor? eu nu imi aduc aminte... Probabil Oli stie mai bine... :lol:

Virgil13.03.2006 17:16

Doar n-o sa uite ca el a luat papara.

KroNos^13.03.2006 17:20

Dar esti prea optimist cu Olaroiu. Daca el are limite si noi avem limite. Daca el ne ia la misto, noi de ce sa nu-l luam si sa-i cerem demisia? Suntem in era vitezei, acum rezulatatele se cer instantaneu, nu dupa un an ca Steaua nu e Jiul. La echipe mici se poate cere rabdare, dar la Steaua nu.

NSD13.03.2006 17:38

Il vreau pe Zenga pentru ca iubeste Steaua si Romania. Singur a zis-o de 1000 de ori si il apreciez pentru asta.

Dar - ia uita-te tu putin la sarbi. Steaua Rosie are in 21 de partide jucate 53 de goluri. Media de goluri pe meci e 2.52. Partizan e pe 2 la 5 puncte distanta.

Si daca vrei sa faci comparatie intre tari, ei sunt la mondiale si noi ...

Despre Olaroiu ... l-as vrea afara pana joi. Avem o sansa imensa de a merge mai departe in UEFA - jucam cu penultimul loc in Primera Division, ce naiba! Si asa vad ca o sa-i dam cu piciorul :x :x :x

brav013.03.2006 17:47

sunt de parere ca ultimul test al lui Oli la Steaua a fost dat! Meciul cu Argesul insemna enorm pt mine (si pt altii) datorita faptului ca Dinamo o luase grav acasa si datorita faptului ca si rrapizi facusera egal tot acasa. Ramanea doar de datoriaaa lor, a jucatorilor sa castige. Pt ca putinii oameni care au venit ieri la meci au strigat din toti plamanii si au cantat frumos. La sfarsit as fi vrut ca echipa sa vina aproape de noi, dar in acelasi timp ii fluieram...

Dava aveam doua in fata la catzei ne permiteam un egal undeva intr-o deplasare mai grea.

Ar face bine ca la Sevilla (dupa 20 de ani aproape) Steaua sa faca din nou furori. O calificare frumoasa ar prelungi viata lui Oli la Steaua.

Ultimul test a trecut, urmeaza reexaminarea. Daca nu ne va califica atunci sa nu mai astepte pana la Bucuresti si sa-si anunte de acolo demisia.

sorin_77713.03.2006 17:55

se spunea despre Steaua ca nu poate face 3 meciuri la rand proaste, se pare ca Olaroiu a contrazis si aceasta regula.... El chiar vrea sa bata un record negativ cred, pentru ca a realizat ca unul pozitiv pentru el ar mai dificil... :lol:

Virgil13.03.2006 18:04

Meciurile nu au fost neaparat proaste.In fond rezultatele au nemultumit.

Bega13.03.2006 18:10
Dupa doua portii consecutive de fluieraturi,urmeaza obligatoriu una de aplauze.Pentru ca vom invinge in Cotroceni.Acolo si terenul va avea dimensiuni apropiate de cele din Ghencea,si tribunele vor fi aproape.

Conform algoritmului urmeaza doua portii de aplauze: cu Sevilla si cu Nationalul. Dupa care tot asa: doua de fluieraturi. Sau macar una, hai...

Bega13.03.2006 18:13

Poli cu Oli trei meciuri fara gol (toamna 2005):

0-1 la Bacau;

0-0 acasa cu Steaua;

0-0 in deplasare la Rapid

gogu1913.03.2006 18:16

Olaroiu nu face nimic la Steaua! si chiar daca il schimba maine nu cred ca vom merge mai departe in UEFA! echipa are nevoie de timp pt a-si reveni!in meciul cu argesul nu prea au fost faze de poarta, a fost si vremea de vina dar totusi!

gianini13.03.2006 18:33

sa mai asteptam cateva etape, poate se va redresa.

totusi, avem sanse mici la sevilla, sper sa nu ne farame rau spaniolii ( la ce jucam acum).

lukiol13.03.2006 18:41

MORI Oli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

«123458»