FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Trebuie sa-si dea demisia Olaroiu?

«1678»
IONUTZ-CIPRIAN16.03.2006 18:34
In caz ca ne calificam,ceea ce ne dorim toti,o sa va schimbati parerea despre Oli?Acum Oli e atacat in toate partile,fiecare spune vrute si nevrute si poate ca nu merita sa fie facut ou si cu otet..Parerea mea e ca trebuie sa i se dea timp si credit,stie el ce stie..
:evil: >>>>Parerea pe care o am acum o sa o am tot timpul,nu o sa mi-o schimb,dar daca face ceva bun la Steaua imi aplec capul in pamant si asa o sa-l tin mult timp,si nici nu o sa mai zic ceva de el,dar cat timp sa-i mai dam?Daca ii acordam prea mult si o sa fie prea tarziu,daca o sa ne trezim pe nu stiu ce loc in clasament de o sa rada lumea de noi?Atunci ce vom mai face?>>>> :twisted:
_Answer_16.03.2006 18:39

deci la stirile TV Sport canta Queen - We are the champions si vorbeste de rapid... :cry: :cry: :cry: Olaroiu daca cumva nu ne califici... mai bine ramai acolo la cules ce-o mai fi de cules... de capsuni nu cred k esti bun... Sa dea Dumnezeu sa ma insel...

sorin_77717.03.2006 01:00

RESPECT SI IERTARE Oli!!!

Antrenorul nostru a demonstrat ca merita sa raman la Steaua si cu aceasta victorie cred eu ca ne face sa nu regretam plecarea lui Protasov...

Felicitari Oli... ramai la noi!!!

strezahuzum17.03.2006 01:08

Usurel, Sorin ! Gata, dupa 1 meci deja uitam tot ce-a fost si il ridicam in slavi pe Oli ?

Eu zic sa mai vedem vreo 3-4 meciuri ... si daca merge bine ne punem cenusa in cap si ne cerem scuze umile !

Deocamdata Oli a aratat ca este antrenor "de deplasare". Mai ramane sa fie antrenor si acasa.

sorin_77717.03.2006 01:15

Fi sigur ca inaintea meciului din groapa Steaua va avea cel putin 3 puncte avans in fruntea clasamentului... iar semifinalele UEFA ne apartin... :wink:

reddog17.03.2006 01:23

Ce sigur esti de asta. Poate va fi Timisoara in fata voastra, asta ati pus-o la socoata?

Semifinale? Pai stai sa vedeti cu cine cadeti...Nu au mai ramas echipe prea accesibile.

Te salut acum ca am revenit...

Motanu D17.03.2006 01:26

Bine-ai (re)venit reddog... Insa nu cred ca ai ales momentul potrivit !!!

Sorine inchide topicul asta... macar pentru moment !

reddog17.03.2006 01:31

Bine te-am regasit si pe tine Motane. De ce sa se inchida topicul? Ce v-a apucat? In ultimul timp nu faceti altceva decat sa inchideti pe topicuri...sa stii ca sunt plangeri de la unii ca nu se mai pot intelege ca imediat sunt trimisi de pe un topic pe altul...

Acum nu il mai vreti demis pe Oli? Vedeti ca se poate adopta si un stil ceva mai ofensiv chiar daca e el pe banca?

Virgil17.03.2006 02:12

Pentru ca Oli si echipa si-au indeplinit obiectivul in mod senzational,demisia e acum motiv de bascalie.

Hai ca prea tare se infierbantasera unii.

Captain RedBlue17.03.2006 02:30
Ce sigur esti de asta. Poate va fi Timisoara in fata voastra, asta ati pus-o la socoata?

Semifinale? Pai stai sa vedeti cu cine cadeti...Nu au mai ramas echipe prea accesibile.

Poli? Parerea mea e ca anul asta nu conteaza in lupta pentru titlu...Mai degraba Rapidul...

Iar in UEFA nu stiu cum sa spun, dar mie mi se pare ca au ramas echipele care sunt ceva mai accesibile...Nu crezi?

KroNos^17.03.2006 02:37

Olaroiu trebuie sa mai castige cateva meciuri ca sa-mi castige increderea.

Sper sa nu fie doar o intamplare jocul din aceasta seara al Stelei si sa joace asa tot timpul.

Daca jucam ca azi castigam campionatul la 10 puncte diferentza.

Ayrton17.03.2006 02:51

De acord cu tine Kronos, e doar un meci si trebuie sa vina si multe altele cel putin la fel de bune! Am jucat , totusi, altceva si chiar daca jocul nu functioneaza foarte bine ,cred ca suntem pe drumul cel bun!

Codrin8017.03.2006 08:26

salutare tuturor. am citit si eu topicul asta despre demisia lui Olaroiu si sincer prima impresie e ca voi nici nu stiti ce vreti. nu e normal ca in momentul in care vine un antrenor nou, in cadrul echipei sa se produca anumite modificari? se schimba tactica de joc cu ca care jucatorii erau obisnuiti la antrenorul precedent, se schimba antrenamentele, practic se schimba 60-70% din ceea ce se facea inainte. Si acest lucru are repercursiuni asupra echipei. Voi credeti ca Oli sau jucatorii n-ar fi vrut sa castige celelalte partide? Cu Zenga cum fost? Dar cu Protasov? Probabil ca vor mai fi cateva meciuri in care Steaua nu va straluci, dar asta pana isi invata jucatorii rolurile, si pana se vor forma acele automatisme.

FORZA Steaua.

Virgil17.03.2006 08:56

Te rog sa nu generalizezi.Nu toti au sarit la gatul lui Oli.Iar ce faci tu acum seamana cu zicala aia : "dupa razboi multi viteji se-arata".Interventia ta ar fi avut temei,daca inainte de disputarea meciului l-ai fi aparat pe Oli.Asa ca,nu ai credibilitate.Daca o luai mai domol,poate. :wink:

horse3717.03.2006 10:19

acest rezultat obtinut nu-mi da voie sa mai comentez intr-un fel tactica lui Olaroiu, dar cu toate acestea mie nu-mi place cum jucam.

sorin_77717.03.2006 10:24

Salut reddog... bine ai revenit... dar ai curaj sa intri exact acum in mijlocul petrecerii...

Apropo, nu o mai vezi pe Dinamo principala candidata la titlu? :lol: :lol:

Acum o vezi pe Poli? Pe amaratia aia? Pai iti spun eu ca Poli nu termina pe 3, pe 4 DA...

:lol: :lol: :lol:

sorin_77717.03.2006 10:26
Olaroiu trebuie sa mai castige cateva meciuri ca sa-mi castige increderea.  

Sper sa nu fie doar o intamplare jocul din aceasta seara al Stelei si sa joace asa tot timpul.  

Daca jucam ca azi castigam campionatul la 10 puncte diferentza.

Nu mai le lua ca pe niste intamplari... Intamplare acum, intamplare si in Olanda... nu crezi ca sunt cam multe intamplari...

Aseara s-a vazut tactica lui Oli... aduceti-va aminte cat a capacit Oli, cand antrena Nationalul, pe Dinamo cu asemenea tactica...

sorin_77717.03.2006 11:09

Topicul nu isi mai are rostul de altfel chestionarul nu mai are sustinere in acest moment... In speranta ca nu vom mai fi nevoiti sa ne punem intrebari la adresa lui Oli declar discutia inchisa...

va multumesc tuturor!

«1678»