FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Trebuie sa-si dea demisia Olaroiu?

«145678»
sorin_77715.03.2006 09:18

imi place interviul cu Zenga dat in gazeta sporturilor de astazi...

Printre altele spicuiesc ceva ce sigur stie si Olaroiu:

"Credeți cã eu nu știu ce e în sufletul lui Oli acum? Anul trecut, dupã ce am pierdut la Galați, fanii ne-au așteptat la stadion, sã facã scandal. Asta este, dacã ești la Steaua suporți presiunea

cristi00115.03.2006 11:14

se mai afirma ca sunt vreo 4 jucatori iesiti din forma..Dar antrenorul nu are nici o vina in privinta asta?

Daca pe vremea lui Protasov,aveam multe ocazii si doar o parte erau fructificate(fapt care il nemultumea si pe Protasov),acum in stilul asta itlian preferat de Olaroiu,cu o ocazie sau doua pe meci e clar ca terminam 0-0.Pentru ca Nicolita nu e Inzaghi,iar Iacob nu prea seamana cu Sevcenko.asta e adevarul.Pentru ca daca ajung asa greu in fata portii li se intuneca mintea,apare crisparea,nerabdarea,frustrarea.Si asa am ajuns unde suntem acum.

Mai cred ca Olaroiu e un tip lipsit de caracter.Dupa prima perioada la Steaua,tin minte ca s-a intors la National ca secund al lui Zenga,dar dupa catva meciuri il vedeam la tusa dand indicatii jucatorilor,in timp ce Zenga privea linistit meciul..si nu a mai durat mult si Zenga a plecat de la National(om cu caracter).

Daca nu ne calificam in sferturi,ar trebui sa plece.

cristi00115.03.2006 11:57

[

Steaua INTRE DOI ANTRENORI

Protasov - Olaroiu

Temperament calm - impulsiv

Durata antrenamente o ora si jumatate - doua ore si jumatate

Pune accent pe relatiile de joc - tactica

Comunicare scurt si concis - multa informatie tactica

Pe banca impasibil - agitat

Exercitii speciale faze de poarta - sarcini de joc

Atacul Iacob avansat, Dica volante - Iacob creeaza culoare, Dica, mai retras

Jocul spectaculos - pragmatic, la rezultat]

Intre Olaraiu si Protasov e o diferenta uriasa..Olaroiu a avut la Poli jucatorii pe care i-a dorit..rezultatul il stiti.

Protasov a avut jucatorii pe care i-a gasit...daca mai se faceau si cateva transferuri dupa placul lui,nu vreau sa imi imaginez ce iesea.

M-am imbolnavit de cand Olaroiu a fost propus la Steaua,acum sunt aproape in "coma".imi gasesc refularea scriind aici.Pacat ca sunt din provincie,ca daca as veni la un meci al Stelei as pleca fara coarde vocale strigand impotriva lui Olaroiu.

sorin_77715.03.2006 12:04

probabil ca pana vei ajunge la un meci al Stelei Olaroi nu va mai fi... Cred ca ai fi un fericit... :lol:

dbd15.03.2006 14:09

frumoasa analiza cristi001 dar din pacate e si adevarata ! sa-l vedem pe Oli acu la Betis...sunt curios daca o sa mai fi sau nu impotriva lui daca castiga maine ?

I.N.Money15.03.2006 14:10
Atacul[/b] Iacob avansat, Dica volante - Iacob creeaza culoare, Dica, mai retras

Din comparatia asta rezulta ca noi jucam fara un varf...daca singurl "atacant de careu" creaza culoare pentru colegi..

Ayrton15.03.2006 14:46

@ I.N. Money

Ai dreptate, practic principala preocupare a lui Iacob nu mai este golul ci sa-si ajute colegii care urca in atac. Si cum nu prea urca nimeni... In plus de asta, lui Dica ii convine mai mult rolul din perioada Protasov.

Virgil15.03.2006 15:48

Asa cum a fost la Heerenveen,cand din pasa lui adresata lui Paraschiv,a iesit golul 3.

Ce-i al lui (Iacob), e al lui.Stie sa protejeze bine si sa plimbe frumos mingea.

Bisquit15.03.2006 16:07

Eu unul nu prea inteleg stilul lui Ola-"roiu"-!!!

Dica era folosit ca atacant pe vremea lui Protasov, acum l-am vazut mai mult la centru....am dreptate sau nu??...ma refer la meciul cu argesul... Iacob a fost mereu lasat singur in fata...pe cand Dica era peste tot...stanga-dreapta...o aiureala....Radoi nu mai da nici un randament in ultimul timp...oare de ce??... Paraschiv dupa ce ca el oricum nu de vede mare lucru..acum e mai inensistent... Nu prea inteleg ce tactica avem...

Oli NU-I DE NOI..NE FACE DIN TIGRI BOI!!!! :lol:

mielu7215.03.2006 17:06

Trebuie sa asteptam sa vedem daca Steaua se va califica la Betis acasa.Dupa aceea cred ca daca Steaua nu se califica, Doamne fereste, cred ca ar trebui ca Oli sa isi dea demisia.Oricum cred ca Gigi va digera greu acest lucru si ii va da papucii.Esenta problemei este alta, si anume ca Oli nu se potriveste cu stilul vitezist al Stelei.Sper sa ne contrazica joi.A facut mari greseli in meciul tur cu Betis, jucand cu un singur varf impins si nu cu 2 varfuri.Ar fi obilgat Betis sa joace cu un aparator in plus.Joaca cu mingii lungi, ceea ce nu este stilul de joc al Stelei.

ramon_NMA15.03.2006 17:18

io am auzit nu mai stiu de unde(nush acu daki adevarat) ca ar vi avut Olaroiu o discutie cu bekli si iar fi explikt ca sar putea sa plece dak nu merge in sferturi in UEFA...si alt factor negativ care ar putea sa conttibuie la cum joaca echipa si dakl asculta pe Olaroiu este ca ii lasa pe jucatori sasi permita km multe cu el...glume etc...si Carlos avusese o declaratie ...ca vai domne ce atmosfera de familie la Steaua...il strigam pe antrenor Oli sau Cosmin...glume cu el etc...si pana la urma ca sai respecte deciziile trebe sal respecte si pe el...Protasov era un om mai rece...si se impunea repede....deciziile lui erau respectate...fara glume si alte kkturi de genu....banuiesc :P

KroNos^15.03.2006 18:01
io am auzit nu mai stiu de unde(nush acu daki adevarat) ca ar vi avut Olaroiu o discutie cu bekli si iar fi explikt ca sar putea sa plece dak nu merge in sferturi in UEFA...si alt factor negativ care ar putea sa conttibuie la cum joaca echipa si dakl asculta pe Olaroiu este ca ii lasa pe jucatori sasi permita km multe cu el...glume etc...si Carlos avusese o declaratie ...ca vai domne ce atmosfera de familie la Steaua...il strigam pe antrenor Oli sau Cosmin...glume cu el etc...si pana la urma ca sai respecte deciziile trebe sal respecte si pe el...Protasov era un om mai rece...si se impunea repede....deciziile lui erau respectate...fara glume si alte kkturi de genu....banuiesc :P

Ai perfecta dreptate.

Mai demult l-am auzit pe Mutu sau pe Chivu ca in Italia antrenorii nu mai au nici o treaba cu jucatorii in afara antrenamentelor si a jocurilor. Ca acolo jucatorii ii RESPECTA pe antrenori si NU SUNT PRIETENI cu acestia. Pai asa si trebuie ca sa nu se ajunga in situatzia in care un jucator sa spuna "Bagama si pe mine titular ca doar suntem prieteni" sau "Daca joc prost antrenorul n-o sa se supere ca suntem prieteni."

sorin_77715.03.2006 19:17

Nu cred ca e adevarat ce spuneti... Olaroiu nu se trage de sireturi cu jucatorii... Daca si Olaroiu faca asta atunci ce sa mai vorbim de Walter care era mai tot timpul un zambet la antrenamente...

Eu sunt de parere ca la aceasta situatie au contribuit si alti factori si nu numai Olaroiu... Cred ca ne vom revenii in campionat si eu ma bucur ca problema lipsei de rezultate a aparut la inceputul returului si nu la sfarsit. Mai bine terminam returul in forta si nu lipsiti de vlaga ca anul trecut...

_Answer_15.03.2006 19:40
spui ca nu isi permite sa faca glume sau sa se traga de sireturi cu jucatorii... atunci iti spun eu ca acum cativa ani cand era la national, dupa meciul de la Constanta (castigasera 4-0 iar Caramarin jucase extraordinar) imediat dupa meci toata echipa lu' national plecase cu autocarul mai putin Gino, Oli si Caramarin care au plecat cu masina (un BMW seria 7), au alimentat la o benzinarie shell din constanta unde Olaroiu il intreaba pe caramarin :"ce bere bei cara?"....Daca cu caramarin facea asa ce pretentii mai ai de la el in fata unor jucatori cu adevarat valorosi???
winner_00715.03.2006 20:02
Nu cred ca e adevarat ce spuneti... Olaroiu nu se trage de sireturi cu jucatorii... Daca si Olaroiu faca asta atunci ce sa mai vorbim de Walter care era mai tot timpul un zambet la antrenamente...

Eu sunt de parere ca la aceasta situatie au contribuit si alti factori si nu numai Olaroiu... Cred ca ne vom revenii in campionat si eu ma bucur ca problema lipsei de rezultate a aparut la inceputul returului si nu la sfarsit. Mai bine terminam returul in forta si nu lipsiti de vlaga ca anul trecut...

Ce rost are sa fim tari la sfarsit

daca o sa fim spre sfarsit fara santa la titlu

gigi_oli_duckadam15.03.2006 20:38

Nu cred ca Olaroiu este defensiv.A dat 2 goluri Stelei si era cat pe ce sa nu luam cupa .Nu cunoaste destul de bine jucatorii(cred).

Oricum castigam cu Betis.Vine acolo si Duckadam asa ca nu ne putet face da ras.Da Iacob gol. :x :D :mrgreen:

KroNos^15.03.2006 21:08
Nu cunoaste destul de bine jucatorii(cred).

Protasov nu-i stia deloc pe jucatori cand a venit la Steaua. Olaroiu ii stie de atatzia ani. E clar ca nu se pricepe la fotbal. Un antrenor bun isi da seama in cateva zile de capacitatzile jucatorilor sai si implicit stie cum sa-i puna in valoare. Olaroiu inca invatza cum sa nu ia gol, la alte lectzii nu a ajuns. De lectzia "Cum sa dai goluri multe" nici n-a auzit.

_Answer_15.03.2006 22:17

Rapid s-a calificat... asa ca problema trebuie pusa in modul urmator: Oli te califici si pleci sau nu te califici si risti sa pleci linsat...nu cred k e rushine mai mare k Rapid sa joace in sferturi iar noi sa ne roadem unghiile in fata TV-ului... of Doamne innebunesc ...

Captain RedBlue15.03.2006 22:18
Cat de tare e comparatzia dintre Protasov si Olaroiu!!!!

Concluzia: Prea multa carte strica....cel putzin la fotbal.  

Cred ca Dica, de cand e Olaroiu antrenor, pana sa traga la poarta calculeaza viteza vantului si Forza cu care trebuie sa traga si ca sa fie mai lucid face si o asimtota. Rezultatul: trade pe langa minge ca ii da cu virgula :lol:  :lol:  :lol:

Iti imaginezi ce se intampla daca trebuie sa traga Banel?...Se termina meciul pana suteaza! :( ...Solutia?...Sa faca Oli un program de calcul pe laptop...Care sa si rotunjeasca rezultatul... :lol:

sorin_77715.03.2006 22:49
Rapid s-a calificat... asa ca problema trebuie pusa in modul urmator: Oli te califici si pleci sau nu te califici si risti sa pleci linsat...nu cred k e rushine mai mare k Rapid sa joace in sferturi iar noi sa ne roadem unghiile in fata TV-ului... of Doamne innebunesc ...

nu dramatiza... sunt total impotriva lui Olaroiu... Antrenorul nostru are un CV de prezentare destul de ambigu... dar nu poti sa il dai afara daca esti eliminat de Betis chiar si in situatia actuala in care rapidul sa calificat mai departe...

O calificare ar redresa echipa is implicit pozitia lui Olaroiu... Eu unul mi-as schimba o idee parerea despre el

Un singur lucru vreau sa mentionez.... avem un exemplu de urmat. trebuie sa ne alaturam Rapidului in sferturi si de ce nu sa jucam impotriva lor... Cred ca meritam...

toxic310015.03.2006 23:11

Principala vina a lui Oli (pe langa aceea ca imprima un joc prea defensiv) este aceea ca nu a reusit sa isi motiveze jucatorii(vezi ultimele meciuri...ratari nefiresti din paretea unor jucatori de valoare).Iar cand nu reusesti ca antrenor sa iti conectezi jucatorii la tensiunea unui meci important si sa ii motivezi este strict vina ta ca antrenor(lasand la o parte greselile tactice facut si in meciul cu Arges:mingi lungi pe o vreme cu vant si ploaie pe care orice copil isi putea da seama ca nu se poate da o pasa precisa)

Meciul de la Sevilla este ultima sansa a lui Oli...pleaca de la un rezultat care ne da sperante,terenul va fii ok,adversarul trece printr-o criza(ca si noi :( ) va avea ocazia sa isi faca jocul preferat...sa nu ia gol si sa speculeze greselile adverasrilor...Dak va rata aceasta calificare nu are rost sa mai ramana,dak nu poate face fata la un asemenea nivel sa se orienteze catre o echipa mai mica care se multumeste sa nu retrogradeze(cu putin noroc poate ajunge la Dinamo si atunci ne-am scos...)

toxic310015.03.2006 23:19

M-am mai gandit un pic si am ajuns la o concluzie....CHIAR TREBUIA ADUS Olaroiu LA Steaua?SA STAM NOI ACUM SA NE ROADEM UNGHIILE,SA NU MAI POT SA DORM NOAPTEA CA MA GANDESC CA S-AU CALIFICAT MINORITARII SI NU STIU DAK O SA NE CALIFICAM SI NOI.Erau atatia antrenori care puteau fii adusi...si cred ca era vremea lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color],prea mult am asteptat sa se intoarca Fiara la Steaua ,si acum ar fii trebuit sa i se incredinteze pozitia de antrenor!

Nici nu vreau sa ma gandesc la un esec joi...

Va avea zile grele Oli dak nu ne calificam

sorin_77715.03.2006 23:26

@ toxic3100

esti fantastic... cred ca in mintea ta se produc tot felul de tulburari... si la mine e aceeasi senzatie.

As vrea ca maine seara sa iesim si noi la Universitate asa cum fac rapidisti acum... Oli te rog fa-ne o bucurie maine si te declar antrenor de Steaua...

KroNos^15.03.2006 23:45
..... Adica erau doar laude pentru jocul spectaculos. Si ce si-au zis Gigi si MM: "e cam multa plictiseala, nu mai zice nimeni nimic rau de noi, noua nu ne place spectacolul vrem drama, sa fie emotzii la meciuri, sa avem meciuri urate, sa fie nevoitzi suporterii sa-si cumpere distonocalm sau extraveral. Gata il aducem pe Olaroiu, prototipul perfect pentru drame." Si l-au adus.  

...

dar ce si-a deschis GG si MM farmacie si eu nu stiu? :lol:

Se cheama SensiGG???

apa_plata16.03.2006 02:18
Sunt sigur ca rau mai mare ca Olaroiu e imposibil sa faca...

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] poate fi o solutie ideala,

ofensiv?? voi de cat timp va uitati la divizia a (fosta intai)?? [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si la otelu si la Brasov avea un stil defensiv, bun pt astea 2 dar nu cred ca si pt Steaua. tot respectu pt el si ce a facut, dar ca antrenor ar trebui sa se mai "coaca" nitel.

cat despre Oli, un egal si 2 victorii consecutive l-ar scoate la suprafata; si victorii in campionat ar spala imaginea creata. daca nu, sa demonstreze ca are valoare, sa-si faca bagajele si sa plece la plimbare

ce nu inteleg io, de ce nu l-a oprit pe Stefan Stoica principal, ca el stia tactica lu Oleg si jucatorii se obisnuisera cu el (vezi murinho care din secund a ajuns sa antreneze pe porto -- si cu rezultate)

«145678»