FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Trebuie sa-si dea demisia Olaroiu?

«15678»
KroNos^16.03.2006 02:37
..... Adica erau doar laude pentru jocul spectaculos. Si ce si-au zis Gigi si MM: "e cam multa plictiseala, nu mai zice nimeni nimic rau de noi, noua nu ne place spectacolul vrem drama, sa fie emotzii la meciuri, sa avem meciuri urate, sa fie nevoitzi suporterii sa-si cumpere distonocalm sau extraveral. Gata il aducem pe Olaroiu, prototipul perfect pentru drame." Si l-au adus.  

...

dar ce si-a deschis GG si MM farmacie si eu nu stiu? :lol:

Se cheama SensiGG???

CINE MI-A MODIFICAT MESAJUL DE MAI SUS SI DE CE? Ce e in dreptunghiul din mijloc era din mesajul meu, in nici un caz intr-un mesaj de-al lui toxic3100. Daca am scris ceva ce nu trebuia ar trebui sa stiu, dar nu cred ca am scris ceva gresit. N-am voie sa fac niste glume, care NU sunt vulgare, ca ma cenzuratzi?

Si textul "dar ce si-a deschis GG si MM farmacie si eu nu stiu? Se cheama SensiGG???" nu eu l-am scris si apare cu numele meu

Astept raspuns ca nu-mi plac faze dinastea. Ori e un forum unde te potzi exprima liber fara imixtiunile altora, ori ar mai trebie sa nu mai posteze nimeni pe acest forum.

poli_forever16.03.2006 07:22

"Încă nu sînt decis între Neşu şi Petre Marin.Aş fi vrut să-i văd marţi la antrenament, dar pe zloata aia ce să vezi? "Din pricina vremii şi a terenurilor proaste nu ne-am antrenat normal decît de 5 ori într-o lună", a spus Oli.

Esti de-a dreptul un BOU ma!!!Iti gasesti scuzele inainte de meci???Nu-ti dai seama idiotule ca induci jucatorilor deja justificari pentru un posibil esec???E inadmisibil asa ceva...blazatule si incompetentule ce esti!!! :x :x :x

Si continui la nesfarsit cu aberatie "spargerea ghinionului" cand o tara intreaga a vazut in 3 meciuri maxim 5-6 ocazii clare de gol in total???

Cu rosenborg ce-a mai fost desteptule atunci???

Sorin are dreptate:rau mai mare ca acum nu se poate intampla Stelei!

Speranta pentru diseara sta numai in forta jucatorilor,in dorinta lor de a se scutura de blazarea pe care le-a imprimat-o boul asta!

weber_p16.03.2006 07:42

Dupa cum foarte bine a spus amicul Poli_forever Olaroiu e incapabil de a conduce o echipa precum Steaua!!

In primul rand ca sa antrenezi o echipa iti trebui si putin cap! Trebui sa stii si putina psihologie si foarte multe metode de motivare!!

Ori sincer sa fiu dupa ce am vazut aceste meciuri am ramas cu impresia ca jucatorii echipei Steaua Bucuresti nu mai vor sa alerge nu mai au motivatie!!

Olaroiu a fost adus ca varianta de compromis la Steaua si nu face altceva decat sa-si bata joc de munca bunului sau prieten Zenga si a lui Protasov!!!

toxic310016.03.2006 07:43

...exagerezi

Azi e o zi teribila pt noi,pt suporterii Stelei...

E o zi in care Steaua poate sa scrie din nou istorie.Pacat ca plecam de la 0-0 acasa si acum stam cu morcovu...

Sper sa vad diseara un meci cu multe goluri,o victorie a Stelei cu 3-2,ca sa ne mai stearga gustu asta amar de partide fara gol.

Dak Steaua castiga la Betis e clar ca mai stie si Oli ceva...

Sper sa castige...ca alfel ma termina psihic.

poli_forever16.03.2006 07:55

Nu exagerez deloc!Am dat un citat si mi-am bazat afirmatiile pe acesta:este inadmisibil sa-ti gasesti ca antrenor justificari inainte de un meci asa de important,inainte de orice meci!Este o chestiune de psihologie elementara:aceste justificari sunt percepute de catre jucatori ca scuze pentru un rezultat negativ.

Nu ramane decat ca ei sa treaca peste aceasta stare si sa scoata la lumina spiritul de luptatori pe care l-au aratat pana la venirea boului astuia!

sorin_77716.03.2006 09:44

Astazi ola-ROIU isi da examenul de antrenor: daca il ia poate incepe rezidenta la Steaua, daca nu sa vina la anul dupa ce mai studiaza pe laptop...

Alextds16.03.2006 10:47

Nu pleaca Olaroiu dupa ce ne scoate Betis si din pacate urmeaza National, Poli Timisoara, Rapid si Dinamo echipe care au posibilitatea sa atace calumea o echipa mult prea retrasa cum foloseste Oli asa ca desi va juca la fel de prost dc are un bulan extraorinar Oli nu primeste gol devreme si prinde vreun contraatac din care sa inscrie la meciurile asta poate sa castige in stilul lui de stat la cutie pt un 1-0 cu 2 actiuni la poarta tot meciul, lucru ce il va mai tine o perioada la echipa dar tot tarandu-se cum face acum in prisma unui rezultat norocos cum a fost cel cu Hereenveen din deplasare.

Virgil16.03.2006 11:09

Te inseli,rezultatul de la Heerenveen nu a fost deloc intamplator.Probabil ca ai uitat ca echipa a jucat foarte bine.

Nu cred ca e corect sa contabilizam si meciurile bune la cele rele.Aminteste-ti ca eram toti in culmea bucuriei. :wink:

dbd16.03.2006 11:28

sa nu uitam ca la heerenveen inca mai era mana lui Protasov...

sorin_77716.03.2006 11:45

mai era mana lui Protasov cei drept... si ma rog de ce nu a mai ramas si dupa?

sau urma sa pateasca si Protasov acelasi lucru: 3 meciuri fara gol marcat...

Gimse16.03.2006 12:55

Nu intzeleg ce asteptatzi de la un antrenor ca Olaroiu care se documenteaza din cartea fotbalului italian,un fotbal super tacticizat care a apus demult,dovada fiind fotbalul spaniol care l-a depasit demult pe cel italian si la ora actuala e chiar nr.1.Dar omu' daca altceva nu stie si nu mai vrea sa invetze,prefera sa faca in continuare experimente(pacat ca Steaua a ajuns cobai-ul lui).Nush cum a reusit Protasov sa faca echipa asta sa joace,respect Protasov,dar sunt unii jucatori care nu au fatza de Steaua.Banel e bun la atletism,Paraschiv joaca bine doar daca mai are un mijlocas la inchidere langa el(de cand a plecat Dorinel cam asa se intampla),Dica nu e in stare sa faca un dribling(stii ce e ala dribling Dica????? ) doar cu spatele la poarta adversa si nishte pase norocoase nu fac cinste numarului de pe tricoul tau,vedeta lui Jiji,Cristea,e un expirat total,umflat de presa si de Sechelariu(deh trebuia sa-si gaseasca un fraier caruia sa i-l vanda).In concluzie Steaua are nevoie urgenta de un coordonator de joc,mijlocas dreapta,atacanti si de un ANTRENOR.pentru.cei curiosi ,DA sunt stelist ,dar unul obiectiv nu fanatic si subiectiv.

I.N.Money16.03.2006 13:17

Dupa cum vezi nici Serie A nu mai e atat de bazate pe tactica,uite exmplul lui Milan sau Inter,cred ca el trebuie sa inteleaga ca noi nu vom fi niciodata satisfacuti daca Steaua abia bate cu cu 1-0,cand a acceptat Steaua trebuie sa stie ca aici nu exista infrangere sau locul 2.

kpaxx16.03.2006 13:22

De cand a venit Olaroiu echipa merge tot mai rau si cel mai mult suferim noi cei care traim cu sufletul alaturi de echipa si care suferim la fiecare esec al echipei. Parerea mea e ca ar trebui sa plece Olaroiu cat mai repede si sa vina [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] pe banca echipei. :evil:

sorin_77716.03.2006 13:41

Credeti ca Olaroiu ar accepta ca nea Imi sa-i die director tehnic? Niciodata...

De aceea cred ca GG i-a propus un post in conducerea Stelei lui nea Imi, in public... pare a fi un fel de ultimatuum lui Olaroiu... bati si ramai stapan pe echipa sau pierzi, accepti un superior sau pleci... Interesanta miscare cred... Nu vrea sa iasa nici GG sifonat din relatia cu Olaroiu...

Virgil16.03.2006 14:25

Corect.Asta e stilul lui Gigi,de cand Piti s-a retras.Cana l-a avut antrenor pe Walter,l-a adus si pe Tzitzi la club.

Cand l-a avut pe Oleg,l-a adus pe Oli.Iar acum cand e Oli,vrea sa si-i apropie pe tata Puiu si pe nea Imi.Ca sa nu mai spun ca Laca e deja angajat al clubului.

Om prudent Gigi,are intotdeauna un as in maneca.

Virgil16.03.2006 14:26

Totusi daca ar fi si mai prudent,ar aduce o rezerva si pentru el.

gloribyh16.03.2006 14:34

dati-i o sansa lui Olaroiu.Eu il sustin.Ar trebui sa vina nea Imi la Steaua sa ii dea cateva sfaturi.Nu il injurati.Purtativa civilizati.Si eu am fost nervos dupa semiesecul cu Arges , dar trebuie sa fim intelegatori.Sau daca il criticati ... macar civilizat.Astazi e o zi mare.Eu sustin echipa din Viena cu niste prieteni.Cu sufletul langa voi , si la bine si la rau.Forza Steaua.

Virgil16.03.2006 14:39

Eu ii acord sansa.Am spus de la inceput ca ii trebuie timp.Si foarte multa lume face asta.In fond noi toti care suntem la bine si la greu alaturi de echipa.Oli face parte din echipa.E adevarat din cea tehnica dar tot echipa a Stelei se numeste.

sorin_77716.03.2006 15:57

Eu ii mai acord o sansa si dupa meciul cu Betis daca in campionat castiga urmatoarele 5 partide... Asta inseamna ca vreau victorie si in groapa... Poli nu mai intra in discutie...

poli_forever16.03.2006 16:46
Eu ii mai acord o sansa si dupa meciul cu Betis daca in campionat castiga urmatoarele 5 partide... Asta inseamna ca vreau victorie si in groapa... Poli nu mai intra in discutie...

Poate totusi intra in discutie... :wink:

poli_forever16.03.2006 16:47

...fara suparare ok? :)

sorin_77716.03.2006 17:11

Nu accept alt rezultat cu Poli decat victoria... oricum Poli pana la meciul cu noi pierde chiar puncte acasa cu Bacaul... de la anul vb. de Poli care trage la titlu... pana la anul arbitreaza doar... dar nu pe Steaua... :wink:

Ana-Maria16.03.2006 17:21

In caz ca ne calificam,ceea ce ne dorim toti,o sa va schimbati parerea despre Oli?Acum Oli e atacat in toate partile,fiecare spune vrute si nevrute si poate ca nu merita sa fie facut ou si cu otet..Parerea mea e ca trebuie sa i se dea timp si credit,stie el ce stie..

sorin_77716.03.2006 17:27
....Parerea mea e ca trebuie sa i se dea timp si credit,stie el ce stie..

@ Ana-Maria ... credit nu mai am sa-i dau... poate sa-i dea banca :lol: :lol:

timp am spus ca ii mai dau 5 meciuri in campionat... Oricum si-ar bate recordul de meciuri la carma Stelei...

poli_forever16.03.2006 18:05
Nu accept alt rezultat cu Poli decat victoria... oricum Poli pana la meciul cu noi pierde chiar puncte acasa cu Bacaul... de la anul vb. de Poli care trage la titlu... pana la anul arbitreaza doar... dar nu pe Steaua...  :wink:

la anul ne-am si propus sa dam lovitura,dar ...s-ar putea ca Hagi sa vrea sa bata Steaua... :wink:

«15678»