Deci domnii op cati useri aveti pe hub acum?
Deci domnii op cati useri aveti pe hub acum?
@ro_steaua
Ai postat de 2 ori si tot nu ai spus ip-ul. Cum vrei sa ti-l scot daca nu spui?! Ahhh si s-a inteles gresit, noi suntem bucurosi ca mai sunt huburi steliste si cei de la echipele adverse nu au nici unul
Ce ma deranjeaza este ca noi ne-am chinuit mai bine de un an si ceva sa il facem cunoscut si apoi sa vina cineva si sa ne copieze. Daca ai observat in motd la noi apare si un hub partener Brigada Ros Albastra. Concluzie: ne bucuram ca mai sunt si alte huburi dedicate Stelei dar sa nu fie copiate!
@SteauaToronto
Au fost si 750 de useri pe hub.
FORZA Steaua si va asteptam pe FcSteaua.no-ip.info
Ma bucur sa aflu ca mai exista acest hub :wink: .Mai intru si eu dar intai sa imi organizez siteul la care sunt asociat!
salutare, mi-am facut si eu cont pe hub...numai ca nu stiu cum sa vad/downloadez fisierele de acolo :roll: . Cu dc++ vad toti userii in partea dreapta, am incercat sa right-click pe un user -> "Get file list", dar tot incearca sa se conecteze la respectivul user fara succes (am incercat cu mai multi...)
ajutati-ma si pe mine...vb rapidului :wink:
andreiy89 du-te la Settings/General/Connection Settings si vezi si tu care din alea merg: Active sau Passive. Daca tot nu reusesti, intreaba un OP pe hub.
andreiy89 du-te la Settings/General/Connection Settings si vezi si tu care din alea merg: Active sau Passive. Daca tot nu reusesti, intreaba un OP pe hub.
multam mult...incerc cum ajung acasa :wink:
exista o stupida care-si spune stelista care m-a banat total aiurea... daca nu avem dreptul sa ne spunem alta parere decat a unei fetitze cu acnee, sa ne spuna ca nu mai intram
karas_ultras nu stiu ce s-a intamplat. posteaza pe forumul nostru ip-ul tau si motivul banului si voi incerca sa te ajut!
*** Connecting to FcSteaua.no-ip.info:411...
*** Connection timeout
ma lamureste cineva?
ultras2004 avem o mica problema la reteaua de internet. speram ca se va remedia repede.
merci pt raspunsul rapid
karas_ultras nu stiu ce s-a intamplat. posteaza pe forumul nostru ip-ul tau si motivul banului si voi incerca sa te ajut!
85.186.160.200
karas_ultras te poti conecta acum
"Ai fost deconectat deoarece negocierea intre client si hub a durat prea mult."
CE inseamna asta?De ce nu mai pot intra?
Nu eram acasa, dar se pare ca s-a rezolvat problema!
Daca mai sunt probleme de genul acesta dati mail la o***@*** , F***@*** sau postand pe forumul nostru si va vom raspunde cat de repede putem!
karas_ultras te poti conecta acum
problema e ca m-a banat iar individa...
karas_ultras incearca acum
![]()
![]()
![]()
anunt important pt toti fanii Stelei din Romania si europa se va deschide in curand un nou hub dedicat armatei ultra si fostului lider al galeriei jean pavel.
p.s. caut parteneri relatii la m***@***
sau 0747.755.940 Mihai
ce faci mike, nu a tinut prea mult hubul acela copiat si acum te hotarasti sa deschizi altul folosindu-te de numele lui jean? :lol:
Tz3pI in primul rand sa stii ca nu ma folosesc de numele celui mai bun prieten al meu si vecin jean pavel care a fost cel mai adevarat lider al galeriei noastre. eu fac acest hub care este dedicat celei mai frumoase si adevarate galerii, Armata ultra si nu in ultimul rand dedicat lui jean pavel care a facut mult mai multe pt Steaua si Armata ultra decat stiti voi.
dupa parerea mea si nu numai jean merita foarte mult din partea noastra a fanilor.
p.s. voi muriti de ciuda ca o sa va intrecem la toate capitolele si sa mai stii ceva draga Tz3pI hubul care va aparea va avea 2 parteneri foarte importanti si unul surpriza la care momentan nu pot spune mai mult. RESPECT JEAN PAVEL . inca odata iti spun nu ma folosesc de numele lui jean pavel. [Armata]*Mike*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bine, iti urez succes in deschiderea hubului atunci! nu avem dc sa murim de ciuda, lol
*** Connecting to FcSteaua.no-ip.info:411 ...
*** Connection timeout
*** Connecting to FcSteaua.no-ip.info:411 ...
*** Connection timeout
Inteleg ca e o problema de la voi? Sau de la mine? :roll: :?:
incearca din nou sa te conectezi. hubul merge. daca tot nu vrea da-i copy / paste la adresa: FcSteaua.no-ip.info
anunt important hubul care trebuia sa fie deschis zilele astea a murit inainte de a se naste,deoarece avem niste probleme tehnice si speram sa le rezolvam cat mai repede posibil.hubul suporterilor stelisti Armata ultra va cere scuze pentru intarzierea aparitiei sale.
dar vom remedia aceasta problema in cel mai scurt timp posibil. pana atunci va puteti conecta pe huburile fanilor stelisti: dchub://Steaua.hopto.org suportersteaua.no-ip.info sau hubul oficial FcSteaua.no-ip.info:411
p.s. ne cerem scuze inca odata si cu aceasta ocazie va spunem ca <hubul surpriza> cel al fanilor barcelonei au zis ca abia asteapta sa faca un parteneriat cu cea mai titrata galerie din Romania Armata ULTRA. ramaneti aproape pt mai multe detalii. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()