Se pare ca Chelsea insista pentru Pato... 50 si ceva de milioane + ca il lasa la Milan pana la anul' ![]()
Se pare ca Chelsea insista pentru Pato... 50 si ceva de milioane + ca il lasa la Milan pana la anul' ![]()
Ar trebui sa fie prosti sa vanda unul din putinii jucatori de super-clasa care-i mai au
Ar trebui sa fie prosti sa vanda unul din putinii jucatori de super-clasa care-i mai au
Exact,dupa ce au dat pe Kaka sau Gourcuff si n-au transferat mare lucru.Dar,nu cred ca e adevarat,cel putin cei de la Milan au dezmintit stirea.
Milan renunta la portarul Kalac si il aduce pe Roma de la Monaco.Ce are 35 de ani,totusi cu doi ani mai tanar decat Kalac.
Ma gandeam ca se mai schimba target-ul la Milan,dar tot jucatori din astia trecuti primeaza.Toti portarii sunt trecut de 34 de ani.Chiar culmea.
Milan a invins aseara la 11m pe Juventus,in meciul pentru Trofeul Berlusconi,dupa un joc mai bun ca cele de pana acum.Dar,sansele la titlu sunt mici,echipa tot nu arata prea bine.Dezamagitor din nou Ronaldinho.Huntelaar inca nu s-a adaptat relatiilor de joc din echipa.
0-3 la pauza,inter a dat de pamint cu Diavolul...vremuri grele...va fi un sezon dezastruos la ce joaca sub Leonardo,si cu media de virsta pe care o au
Da,dezastru pentru Milan in meciul cu Inter.Asta e valoarea,asta e diferenta intre Milan si Inter.Inter a adus 5 jucatori care au fost titulari si au jucat bine.Milan nu a adus jucatori,iar cei pe care-i are sunt batrani si iesiti din forma.Degeaba se asteapta de la Ronaldinho,e cam gata ca fotbalist.A facut si el doua sezoane la Barcelona.Si Leonardo nu prea e de antrenor la Milan,desi cu lotul actual nici Mourinho n-ar face mare lucru.Va fi foarte greu sa faca fata si in Liga.
Milan a pierdut aseara la Udinese,0-1.Se pare ca se confirma spusele multora,ca va fi inca un sezon slab pt Milan.Achizitii nu prea s-au facut,jucatorii de baza batrani,uzati si plictisiti,Ronaldinho poate terminat ca fotbalist...Greu si pt antrenor,Leonardo,sa faca minuni.
Milan nu pupa nicio cupa europeana in ritmul asta.
Milan nu pupa nicio cupa europeana in ritmul asta.
Da,cam asa e,trist,dar asta-i adevarul.
Oare cate etape mai rezista Leonardo pe banca Milanului ![]()
Oare cate etape mai rezista Leonardo pe banca Milanului![]()
Nu prea multe,cred,dar nici nu prea are cu cine face treaba.Poate coboara si Berlusconi la pauza meciului la vestiar! ![]()
0-0 acasa cu Bari si doar locul 11 dupa 6 etape.
Milan se duce rau de tot la vale.
Si doar 3 goluri marcate,cred ca un record negativ pt club.Merita sa bata Bari,au avut noroc milanezii cu portarul Storari.
Dezastrul continua pt Milan dupa 0-1 cu Zurich,acasa.Se vad "rezultatele" politicii falimentare a conducerii echipei.Se anunta un sezon de cosmar.
Se pare ca Milan ar fi interesata de aducerea lui Adriano in iarna,fost la Inter....Ce miscare buna,ce sa zic,probabil n-are Ronaldinho partener de distractie si vrea sa se combine cu Adriano la cartela si bautura! ![]()
Milan-Roma 2-1!!!Un joc nu prea straluicit,dar in sfarsit o victorie si trei puncte pentru Milan.
Milan-Roma 2-1!!!Un joc nu prea straluicit,dar in sfarsit o victorie si trei puncte pentru Milan.
A jucat Lobont? ![]()
A jucat Lobont?![]()
N-a jucat,a fost rezerva.Nici nu cred ca mai prinde prea curand echipa,a revenit la Roma portarul lor numarul 1,Doni.
Milan a invins la Real Madrid cu 3-2,contrar tuturor asteptarilor!Super gol Pirlo!!!Chiar a fost un meci bun,in special in repriza a doua.
Chievo - Milan 1-2 ! Dubla Nesta in ultimele 10 minute.
Dubla Nesta .... cum suna.
Cred ca nici la Lazio n-a reusit vreodata o dubla. ![]()
Cred ca ai dreptate.Si la Milan e cred prima dubla.Oricum,Nesta e un jucator fenomenal.
Nici n-am cum sa te contrazic. Sper sa se retraga la Lazio. ![]()