In CL,sunteti praf...n-ati mai castigat din 1963!Ai vrea tu sa sustii o echipa de "merda" care a castigat 7 C.C/CL cu un total de 17 trofee internationale.Voi,Cupa UEFA... ![]()
In CL,sunteti praf...n-ati mai castigat din 1963!Ai vrea tu sa sustii o echipa de "merda" care a castigat 7 C.C/CL cu un total de 17 trofee internationale.Voi,Cupa UEFA... ![]()
In CL,sunteti praf...n-ati mai castigat din 1963!Ai vrea tu sa sustii o echipa de "merda" care a castigat 7 C.C/CL cu un total de 17 trofee internationale.Voi,Cupa UEFA...![]()
Amice, prin asta mi-ai demonstrat ca tu esti "alaturi" de diavolii kkciosi doar pentru performantele lor. ![]()
In CL,sunteti praf...n-ati mai castigat din 1963!Ai vrea tu sa sustii o echipa de "merda" care a castigat 7 C.C/CL cu un total de 17 trofee internationale.Voi,Cupa UEFA...![]()
Amice, prin asta mi-ai demonstrat ca tu esti "alaturi" de diavolii kkciosi doar pentru performantele lor.
Hai,nu ma zapaci..de ce,tu tii cu Steaua deoarece iti place culorile echipei?Nu stiu de ce tre sa iti dau explicatii...Eu tin cu AC Milan din 1991,echipa a avut si sezoane bune si unele mai putin reusite...
Mai bine cu niste cacaciosi decat cu niste ratati precum cei de la inter.Cand o sa aveti 7 CC/CL sa dai din gura.Pana atc.Silenzio!
Amice, prin asta mi-ai demonstrat ca tu esti "alaturi" de diavolii kkciosi doar pentru performantele lor.
Hai,nu ma zapaci..de ce,tu tii cu Steaua deoarece iti place culorile echipei?Nu stiu de ce tre sa iti dau explicatii...Eu tin cu AC Milan din 1991,echipa a avut si sezoane bune si unele mai putin reusite...
Mai bine cu niste cacaciosi decat cu niste ratati precum cei de la inter.Cand o sa aveti 7 CC/CL sa dai din gura.Pana atc.Silenzio!
Nu mai pot eu sa dorm in noaptea asta pentru ca a cucerit milanul 7 cupe ale campionilor.
Nu compara tu Steaua cu Milan/Inter. Cu Milan, respectiv Inter, noi doar simpatizam.
forza Galatasaray and Milan
anti Steaua
:D
Ac Milan are un potential bun e o echipa care a castigat cupa campionilor de multe ori bravo lor poate o sa ajunga si Steaua asa de buna vreodata!?
Forza Milan.Pacat insa,inca un sezon ratat.Nu tu campionat,din 2004...Speram barem la Cupa UEFA,trofeul ce le lipseste.
Forza Milan.Pacat insa,inca un sezon ratat.Nu tu campionat,din 2004...Speram barem la Cupa UEFA,trofeul ce le lipseste.
Daca nu esti informat, Milan este OUT si din Cupa UEFA ![]()
The One and The Only AC Milan!
Vaffan'cullo Milan!![]()
Daca nu esti informat, Milan este OUT si din Cupa UEFA![]()
Pai tocmai aia ziceam,ca de la campionat s-a dus gandul de prin toamna,ma gandeam,speram sa ia Milan barem Cupa UEFA anul asta.Cred ca "speram" te-a dus in eroare,era la trecut,nu-ti fa griji,sunt destul de informat,stiam ca-s out! ![]()
@ DelPiero10 : mai vorbim peste doua etape,cand va intalnim pe San Siro.De injurat e usor,dar pe teren o sa va fie mai greu! ![]()
Oricum,n-ar trebui sa ne certam aici pentru simpatiile pentru alte echipe,in fond toti suntem uniti de Steaua!Respect everyone!
delpiero10
va veni vremea cand ne vom razbuna pe acel scor rusinos din tur!
Din pacate,desi a condus,nici Milan n-a reusit sa pastreze rezultatul cu Juventus.Dar raman cu prima sansa la locul doi.
delpiero10va veni vremea cand ne vom razbuna pe acel scor rusinos din tur!
Nu anul' asta milanisto ![]()
Degeaba...
Tot Inter castiga Serie A ![]()
Putin ma intereseaza.Cat timp in Europa sunt nuli...
Leonardo este noul antrenor al echipei , inlocuindu-l pe Carlo Ancelotti.
Cu Leonardo antrenor,fara Kaka si fara o linie de fundasi puternica,inter va defila in campionat...life sucks...Berlusconi incepe sa semene cu Jiji al nostru...doar cu Pato(daca ramine) si Rino nu poti sa faci echipa...totusi miracole au mai fost...asa as mai ride in barba daca ar lua CL iarasi
Da,asa-i.Si mie mi se pare ca Berlusconi seamana cu Gigi,bine,respectand proportiile.Nu mai baga nici el bani,nu mai transfera mare lucru,nu mai e Milan intre actorii principali pe piata transferurilor.
Greu va fi pt Milan,nu stiu ce sa zic de Leonardo.Fara Kaka...Barem de-l aducea pe Gourcuff,dar l-a cedat definitiv la Bordeaux.Nu inteleg.Si eu sper intr-un miracol,dar nu cred...
In sfirsit se misca ceva si la Milan....suporterii....
Da,din pacate doar atat se misca la Milan.Sa nu dai nici 20 milioane pe Fabiano sau Huntelaar,dupa ce-ai luat atatia bani dupa Kaka si Gourcuff.Atunci ne mai miram de Becali.
E in coma conducerea.. cu parere de rau o spun, dar Milan va ajunge o echipa mica daca o tine tot asa.Gourcuff trebuia pastrat de Milan, se puteau lua mai multi bani pe el peste 2-3 ani si facea destule pentru echipa..
La Milan doar zvonuri,ca aduc nu stiu ce jucatori,dar nimic.Iar jocul sufera,s-a vazut si in America unde au pierdut 3 meciuri si au facut un egal.Iar se anunta un sezon slab.Acum se pare ca l-ar vrea pe Huntelaar,dupa ce acesta nu s-a inteles cu Stuttgart.
Exista un secret de stat pe care nici pana acum nu l-am aflat.Cunoaste cineva pe lumea asta prenumele lui Ronaldinho?
LATER EDIT:gata,am gasit.
Ronaldo de Assis Moreira (born 21 March 1980 in Porto Alegre), commonly known as Ronaldinho or Ronaldinho Gaúcho, is a Brazilian footballer who plays for Italian Serie A side Milan and the Brazilian national team. He is widely regarded as one of the most gifted footballers of his generation.
Ronaldinho, Portuguese for "Little Ronaldo," is known in Brazil by the nickname "Gaúcho," in order to distinguish him from Ronaldo, who was already called "Ronaldinho" in Brazil. Ronaldo simply went by his first name upon his move to Europe, thereby allowing Ronaldinho to drop the "Gaúcho" and remain simply as Ronaldinho.
de la Wikipedia.
Huntelaar a semnat cu Milan.In sfarsit un transfer bun.Sper sa confirme,sa se adapteze,sa dea goluri cat mai multe.