Doctorii sunt de parere ca Ronaldo ar mai putea juca fotbal
Cariera de fotbalist a lui Ronaldo s-ar putea termina, dupa ce acesta a suferit o accidentare foarte grava la genunchi in meciul cu Livorno.
Cu toate acestea doctorul Milanului este increzator intr-o revenire a brazilianului, bazandu-se pe progresele medicinei din ultimii 8 ani, de la ultima accidentare a lui Ronaldo.
Ronaldo insusi a insistat sa fie operat de aceeasi echipa din Paris, care i-a reconstruit practic genunchil drept acum 8 ani a spus medicul sef al Milanului
Expertul in medicina sportiva Walter Pascale a adaugat: Daca totul decurge conform lanului el ar putea redeveni marele jucator care a fost, dar e greu de spus cat timp va dura acest lucru
Intre timp, fostul doctor de la Inter Pietro Volpi a declarat ca este o accidentare foarte serioasa, dar medicina a facut progrese uriase in ultimul timp. Perioada de recuperare ar putea fi intre 8 si 10 luni
Patronul Milanului, Silvio Berlusconi a declarat ca: Am vorbit cu el la telefon. I-am spus ca am incredere ca-si va reveni. La 31 de ani este inca destul de tanar, si cred ca va fi din nou un campion dupa periaoda de recuperare. Toata lumea sportiva spera acest lucru
goal.com (traducere aproximativa)