FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AC Milan

«13456723»
Royal06.06.2007 16:11
De unde nu te astepti...

...atunci cred ca e mai bine sa nu stiu :twisted:

intrebam pentru ca nu mi se pare prea posibil. Adica e adevarat ca Milan si-a manifestat interesul pentru Eto'o dar nu cred ca se va rezolva ceva inainte de finalul campionatului in spania. plus ca negocierile cu barca vor fi destul de dificile...de, bani multi la mijloc :wink:

i-m BaD...03.08.2007 17:44

Milan-PSV 0-0 (3-4 dupa penalty) 03.08.2007

i-m BaD...05.08.2007 19:24

AC Milan a invins pe Lokomotiv Moscova intr-un meci amical dupa loviturile de departajare.Dupa terminarea timpului regulamentar scorul era 3:3 (Simic 17'-autogol ,Ivanovic 29' ,Odemwingie 42'/Kaka 22' ,Seedorf 87' ,Brocchi 90'),iar la penalty-uri AC Milan a invins cu 5-4.

i-m BaD...09.08.2007 21:51

amical:Betis Sevilla-AC Milan 1:0 (Gonzalez 47'-penalty)

09.08.2007

**alex**17.08.2007 10:45

Diseara pe Sport punct Ro la 21:45 Trofeul Berlusconi: Milan - Juventus. Se anunta un meci interesant chiar daca e doar amical, din cate stiu anul trecut au fost ceva scantei.

stelist24/2420.08.2007 09:36

Milan rules

alexynho22.08.2007 06:13

Internaționalul brazilian Emerson, mijlocașul campioanei Spaniei, Real Madrid, a semnat un contract cu echipa italianã de fotbal AC Milan, a anunțat marți seara deținãtoarea trofeului Ligii Campionilor, fãrã sã precizeze durata acordului și valoarea transferului.

Potrivit presei italiene, citatã de Rompres, jucãtorul brazilian va evolua în urmãtoarele trei sezoane la AC Milan și va primi un salariu anual de 3,5 milioane euro, în timp ce Real Madrid va încasa 5 milioane euro pentru acest transfer.

Emerson revine astfel în Serie A, unde a mai jucat pentru formațiile AS Roma și Juventus Torino, înainte de a-l urma pe antrenorul Fabio Capello la Real Madrid.

Wally31.08.2007 18:35

In aceasta seara "bunicii" lui Milan vor preda o lectie de fotbal celor de la Sevilla :tongue:

ann31.08.2007 18:58

sper sa castige Sevilla in memoria lui Puerta ,Dumnezeu sa-l ierte .cu totii trec prin momente grele :(

cristian8626.09.2007 11:59

Vad ca Diavolul a cam fost ignorat in ultima perioada ! :biggrin:

In supercupa Europei, a invins 3-1 pe Sevilla, bunicii de la Milan inca mai au benzina. :P

In campionat, tinde sa devina campioana egalurilor, vreo 3 remize de 1-1 in ultimele 3 etape, cu Fiorentina,Siena si Parma.

In CL, a invins cu 2-1 pe Benfica Lisabona, goluri Pirlo si Pipo Inzaghi, pentru lusitani a inscris Nuno Gomes, in ultimele minute. De remarcat, Rui COSTA, a fost aplaudat de fanii milanezi.

In aceeasi dezordine de idei, se pare ca titlul nu este un obiectiv anul acesta la Milan, care si-a permis o infrangere cu Palermo, 1-2.

Va asteptam in optimi, sa scoatem dracii din voi ! :biggrin:

-=Danny=-01.12.2007 09:18

La ora actuala , Ac Milan , e cea mai buna echipa din lume , nimeni nu o poate invinge .... ma uimeste Forza ei de contraatac !!!

puiu mordasan01.12.2007 11:20
:steagcruce: Poate este ciudat,dar eu am devenit fan A.C.Milan dupa finala din 89 cu Steaua! Dupa ce mi-a mai trecut necazul pe ei ca ne-au invins cu 4-0,datorita deschiderii media dupa revolutie,am inceput sa-i urmaresc constant atat in serie A cat si in UCL! Este mare echipa......
MIREL6RADOI19.12.2007 10:21

Duminica,cea mai galonata echipa din istoria fotbalului MONDIAL,adica AC Milan,joaca cu a 2 a echipa a orasului milano:inter.

FORZA AC Milan!

yo_marius14.02.2008 17:46

Doctorii sunt de parere ca Ronaldo ar mai putea juca fotbal

Cariera de fotbalist a lui Ronaldo s-ar putea termina, dupa ce acesta a suferit o accidentare foarte grava la genunchi in meciul cu Livorno.

Cu toate acestea doctorul Milanului este increzator intr-o revenire a brazilianului, bazandu-se pe progresele medicinei din ultimii 8 ani, de la ultima accidentare a lui Ronaldo.

Ronaldo insusi a insistat sa fie operat de aceeasi echipa din Paris, care i-a reconstruit practic genunchil drept acum 8 ani a spus medicul sef al Milanului

Expertul in medicina sportiva Walter Pascale a adaugat: Daca totul decurge conform lanului el ar putea redeveni marele jucator care a fost, dar e greu de spus cat timp va dura acest lucru

Intre timp, fostul doctor de la Inter Pietro Volpi a declarat ca este o accidentare foarte serioasa, dar medicina a facut progrese uriase in ultimul timp. Perioada de recuperare ar putea fi intre 8 si 10 luni

Patronul Milanului, Silvio Berlusconi a declarat ca: Am vorbit cu el la telefon. I-am spus ca am incredere ca-si va reveni. La 31 de ani este inca destul de tanar, si cred ca va fi din nou un campion dupa periaoda de recuperare. Toata lumea sportiva spera acest lucru

goal.com (traducere aproximativa)

MoWeed14.02.2008 18:08

L-au ajuns pe Ronaldo blestemele lui Morrati

c.ronaldo1711.04.2008 13:03

AC Milan s-a inscris in Intertoto!

Campioana Mondiala a cluburilor din 2007, AC Milan s-a inscris in Cupa Intertoto, competitie pe care vicepresedintele Adriano Galliani spera sa o castige in sezonul urmator.

Rossoneri au un sezon dezastruos, ocupand in acest moment locul 5, la patru puncte in spatele locului patru, care duce in Liga Campionilor, ocupat in acest moment de Fiorentina. Mai mult, si pozitia de Cupa UEFA este in pericol, daca Lazio sau Catania ar castiga Cupa Italiei, asa ca oficialii milanezilor au recurs la masuri socante.

"Ne-am inscris in Cupa Intertoto. Nu uitati ca antrenorul Carlo Ancelotti a castigat Cupa Intertoto cu Juventus. Si daca a facut asta la Juventus, nu vad de ce nu ar face acelasi lucru si cu AC Milan", a spus Adriano Galliani.

Daca ar ajunge in Intertoto, detinatoarea Ligii Campionilor ar putea intalni 'forte' ale campionatului Romaniei, precum Sporting Club Vaslui sau Gloria Bistrita.

Onlinesport

alexynho11.04.2008 15:52

O echipa ce respecta orice competitie, si nu ii este jena sa evolueze in ea (vezi cazurile marilor nostri patroni, care spun ca nu se umilesc in Intertoto). Sper sa termine pe 5, si sa evolueze in Cupa UEFA, insa Champions League-ul i-l doresc Fiorentinei lui Mutu .

yo_marius11.04.2008 18:55

Numai super-puterilor fotbalistice din Romania li se pare umilitoare Intertoto...

MALDINI_STEAUA11.04.2008 19:31

Daca s-a inscris in Intertoto nu inseamna ca "s-au injosit".Din contra.Denota ca vor sa joace , oriunde si oricare ar fi miza.Tot respectul!

Adi Tanas11.04.2008 19:41

Nu ar strica inca un trofeu in vitrina Milanului

cristian8611.04.2008 22:50
Nu ar strica inca un trofeu in vitrina Milanului

Buna gluma.

Oricum la acest moment Milan este clubul cu cele mai multe trofee internationale - 18.

razvan_stelist200710.05.2008 09:13

Milan e o echipa mare,dar ar trebui sa inceapa intinerirea lotului.are jucatori precum cafu,simic,kalac care nu mai sunt deloc utili...acum ca l-au vandut pe gatusso la bayern munchen cu banii luati pot sa-l cumpere pe barzagli de la palermo,rosina de la ac torino sau orice fotbalist mai tanar,dar de nivelul lui ac Milan.

unuspecial18.05.2008 15:47

Agonie si extaz pe la Milano! Daca Inter a cucerit un nou titlu de campioana si va evolua in Champios League, rivala AC Milan nu va avea parte de de inca un sezon in cea mai puternica competitie inter-cluburi. Trupa lui Berlusconi a terminat campionatul pe locul 5, cu doua puncte mai putin decit ocupanta locului patru, Fiorentina. Astfel, "rossoneri" nu vor participa in Liga Campionilor dupa o foarte lunga perioada si sunt nevoiti sa se multumeasca doar cu o prezenta in Cupa UEFA.

Ps. asa ca astia din Cupa UEFA , Dinamo , rapid , Poli si Urziceni au sansa sa aduca marele Milan in Romania , desii tin cu Juve de pe vremea cand juca Mutu la ei , am o simpatie aparte pt batraneii de la Milan.

MIREL6RADOI17.07.2008 19:15

http://www.ustream.TV/channel/Milan-channel

Prezentarea oficiala a lui Ronaldinho pe San Siro + conf de presa.

f234567k17.07.2008 20:04

In 2009, tot Interul o sa triumfe.

Merda Milan!

«13456723»