FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AC Milan

«1234523»
ktalyn31.08.2006 15:01

ce ziceti de transferu' lu' ricardo oliveira la Milan...eu zic k e o veste excelenta pt Milan....un mare jucator...pe care eu il admiram inca de pe vremea cand juk la betisss...

20050810dasdasftb_4_I_LCO.jpg

gone31.08.2006 16:19

Sa vedem cum se acomodeaza cu Serie A. Dar am mari sperante in el.

Trofeul TIM: Milan - Inter 2-1. :D

***alex***01.09.2006 03:54

Milan a castigat aseara Trofeul TIM dupa un 2-1 cu mici emotii cu Inter si un joc scoala, 3-1 cu Juve.

gone01.09.2006 04:10

Frumoase meciuri. Golul lui Del Piero a fost incredibil. De la Milan mi-a placut Seedorf, Borrielo si pustiul ala francez de 18.

I.N.Money01.09.2006 10:54

Au evoluat intr-adevar excelent,peste astepatri daca tinem cont de plecarile de asta vara.

Seedorf a fost imperial,iar inconstienta lui Van Basten de a nu il chema la nationala portocalie nu face decat sa ne avantajeze.

gone02.09.2006 05:36

Cica anul asta BOOM TV transmite Serie A. :evil:

***alex***02.09.2006 08:43

Eu auzisem ca BOOM TV transmite Primera Division :|

gone02.09.2006 13:42
Eu auzisem ca BOOM TV transmite Primera Division :|

Da. Cica transmit ambele campionate.

ktalyn04.09.2006 14:26

iar are echipa tare milanu' numai cand ma gandesc la tripleta kaka--seedorf--oliveira sau pirlo--gilardino--inzaghi ...se pare k lu seedorf ii prieste nr 10!!! kaka a dat un gol senzational la nationala sper s'o tina tot asa...

gone05.09.2006 14:09
iar are echipa tare milanu' numai cand ma gandesc la tripleta   kaka--seedorf--oliveira  sau pirlo--gilardino--inzaghi   ...se pare ca lu seedorf ii prieste nr 10!!! kaka a dat un gol senzational la nationala sper s'o tina tot asa...

La aparare sta mai rau Milan. Dar sper sa reziste pana in iarna cand sigur vor mai veni jucatori. Primul meci in campionat e cu Lazio. O sa fie greu, dar Milan nu isi permite pasi gresiti.

I.N.Money05.09.2006 17:03

Cred ca batranii din aparare nu se vor face de ras,chiar daca fizic s-ar putea sa stea prost,experienta si viclenia acumulata s-ar putea sa ii ajute.

gone05.09.2006 17:12
Cred ca batranii din aparare nu se vor face de ras,chiar daca fizic s-ar putea sa stea prost,experienta si viclenia acumulata s-ar putea sa ii ajute.

Anul trecut s-au facut de ras prin CL. 10 goluri primite de Milan. Nu stiu cand am vazut o aparare mai prosta a Milanului.

I.N.Money05.09.2006 17:16

Au mai fost perioada 2000-2002 cand stateau prost de tot,dar se pare ca Ancelotti se va baza pe un cuplu Bonera-Nesta,iar Costacurta va fi rezerva lor.

Bonera din cate l-am vazut la Parma sezonul trecut e un fundas foarte dur,dar extrem de exact in executii.

Probabil in iarna,daca apararea va functiona prost vom vedea si nume noi.

gone06.09.2006 04:02
Au mai fost perioada 2000-2002 cand stateau prost de tot,dar se pare ca Ancelotti se va baza pe un cuplu Bonera-Nesta,iar Costacurta va fi rezerva lor.

Bonera din cate l-am vazut la Parma sezonul trecut e un fundas foarte dur,dar extrem de exact in executii.

Probabil in iarna,daca apararea va functiona prost vom vedea si nume noi.

Sau Bonnera v-a fi trecut in dreapta in locul lui Cafu si cuplul de fundasi centrali v-a fi Nesta-Maldini. Cu Serginho sau Jankulovski pe stanga.

***alex***06.09.2006 07:00

Dar Kaladze nu merge pe stanga?

I.N.Money06.09.2006 07:20

Kaladze in principiu este cel mai indicat sa joace acolo,jocul destul de bun din sezonul trecut il recomdanda.

Ancelotti are multe solutii in aparare,sa vedem insa si daca poate alege si formula castigatoare.

gone06.09.2006 07:22
Dar Kaladze nu merge pe stanga?

Ba da. Si ar merge si in centru. Doar ca eu cred ca Jankulovski v-a fi preferat. Cehul joaca si pt nationala pe cand Kaladze nu prea are nationala la care sa joace.

ktalyn06.09.2006 12:44

e klar k in centru va evolua perechea Nesta-Maldini, Serginho pe stanga si Cafu pe dreapta! Milanu' va ajunge cel putin in semifinala, sa nu zic finala! :wink: (ca de obicei)!

c.ronaldo1706.09.2006 13:42
Milanu' va ajunge cel putin in semifinala, sa nu zic finala! :wink: (ca de obicei)!

cam optimist esti.... nu uita ca a plecat Shevchenko, cel mai bun jucator de la Ac Milan din utimele sezoane, Jaap Stam, titular in utimi ani, plus un lucru care lumea nul constata, echipa a mai imbatranit cu un an, plus ca nu sa facut decat un transfer cat de cat mai bun, Olivera...

gone07.09.2006 07:25

Asa ti se pare tie. A plecat Sheva, a venit Oliveira. Nu sunt de aceasi valoare dar eu am incredere in brazilian ca v-a face un sezon mare. A plecat Amoroso si a venit Borrielo - clar o imbunatatire. A plecat Stam a venit Bonnera. Plus Brochi, plus Gourcuff.

EDIT: Si cel mai important Pippo a revenit dupa accidentare si e in forma.

ktalyn08.09.2006 11:13

Sa nu uitam ca si Seedorf e intr'o forma f buna. Maine Milanu' debuteaza cu Lazio pe teren propriu...are cota destul de mik la pariuri in jur de 1.40! Crek vor castiga la pas!

gone10.09.2006 13:58

2-1 si Oliveira marcheaza la debut. :D

http://rapidshare.de/files/32630203/Milan_...lights.avi.html

***alex***04.11.2006 22:10

Cred ca unii jucatori nu vor sa mai joace pentru a-l demite pe Ancelotti. In campionat merg slab, multe egaluri, am auzit ca au fost si ceva certuri...

ktalyn05.12.2006 12:45

e incredibil ce se intampla cu Milan, insa nu trebuie sa uitam k e califikta in optimile CL de pe prima pozitie, iar parcursul mai slab se datoreaza si absentelor ! (poate si plekrea lui sheva ... neinspirata nici pt el )

poate pare imposibil , da' eu zic k va juca finala ....

AcMilan1405.12.2006 13:27

"Inter avea pretentii"

ITALIA Paolo Bergamo, fostul sef al arbitrilor, afirma ca echipa lui Massimo Moratti cerea mereu favoruri

Desi verdictul final în cazul Calciopoli a fost dat, nici pâna în acest moment apele nu s-au linistit în Italia, iar acuzatiile continua sa curga la adresa echipelor implicate.

Pus la zid de opinia publica, Luciano Moggi a explicat tot mecanismul pe care l-a conceput ca fiind doar o metoda de aparare fata de dusmanii ce abia asteptau sa darâme colosul Juventus. Fara a rosti numele celor de la Inter, el a dat de înteles ca dinspre gruparea patronata de Massimo Moratti ar fi venit scenariul menit sa-l înfunde si sa lase drum liber spre un titlu visat la infinit de Moratti.

Ceva-ceva din varianta Moggi a început a prinde contur în momentul în care s-a descoperit ca Inter a apelat la detectivi particulari, punându-si sub supraveghere propriii jucatori (Christian Vieri), dar si pe arbitrul De Santis, si pe unul dintre fostii sefi ai Comisiei de Arbitri, Paolo Bergamo. Ultimul a trecut recent la ofensiva, acuzând Interul de practici necurate: "Inter a fost echipa care ne-a torturat cel mai mult cu telefoanele. Nu exista zi în care Giacinto Facchetti sa nu ma sune si sa se plânga ca nu-i convine centralul cutare, ca-l vrea pe asistentul X. Dar nu se putea de fiecare data sa-i satisfacem cererile".

Inter avea treaba zi de zi cu Comisia de Arbitri si, orice ai fi facut pentru ei, tot nu erau multumiti Paolo Bergamo,

fostul sef al Comisiei de Arbitri

sursa:Prosport

uitati onesti!!!! Nu pot sa-i sufar!!! uitati-va la meciu inter-reggina=1-0

ASta este mergem foarte slab in campionat sper sa aducem jucatori si sa ne revenim repede, sa terminam pe 7. Titlul sa mearga la roma. Sa castigam UCL si javrele sa fie nevoite sa joace tur preliminat facand parte din grupa 2 ;) FORZZA Steaua!!!!!! FORZA Milan!!

Ps: Gone vreau si eu avatarul tau la dimensiunile originale,pls :)

«1234523»