FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AC Milan

«123423»
I.N.Money03.08.2006 11:16

Dar totusi nu poate el sa fie numit un transfer bomba!Gilardino este un jucator tanar care cam doar in Italia era privit foarte bine.

Un transfer bomba ar fi ceva de genul aducerii lui Henry sau a altei vedete .

gone03.08.2006 18:23

A fost bomba prin faptul ca Gila a fost golgheter in Italia si a marca vreo 46 de goluri in 2 ani de Serie A. Dar transferul lui Nesta a fost bomba? :P

PS: A lui Kaka' nu a fost, dar a fost cel mai transfer facut in ultimii ani. Luat cu doar 9 mil de Euro.

I.N.Money03.08.2006 22:52

La Nesta da,a fost o adevarata lovitura

Pe Kaka l-au luat ca sa creasca langa Rui Costa,dar din pacate pt portughez din primul meci Ricardo l-a scos din echipa.

Problema pe care eu incerc sa o semnalez este ca aceasta tactica cu aduceara unor jucatori varstnici nu poate dura la nesfarsit.

Trebuie adusi vreo 2 sau 3 nume mari daca doresc cu adevarat sa faca un sezon mare.

gone04.08.2006 07:31

@ I.N.Money

Din cate se pare inlocuitorul lui Sheva e Ibrahimovici.

I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here!

goal.com

Zlatan Ibrahimovic is threatening legal action to secure a move away from Juventus, says his agent.

The Sweden international striker has been told that both he and fellow forward David Trezeguet will have to stay at the club following the departure of five players already since Juve were demoted to Serie B.

Emerson, Fabio Cannavaro, Lilian Thuram, Gianluca Zambrotta and Patrick Vieira have all moved on, along with coach Fabio Capello, in the wake of Juve's punishment for their part in Italy's match-fixing scandal.

But Ibrahimovic is apparently desperate to leave and prepared to resort to legal action against the club if they continue to block a possible transfer.

"He has already made it clear he does not intend playing in Serie B and he certainly has not changed his mind," his agent, Mino Raiola, told Gazzetta dello Sport.

"I just hope Juventus take note of that.

"We have made our stance clear to them and are looking for a way out with their blessing, but if that doesn't materialise, we will resort to legal action."

Ibrahimovic himself has been training with the Juve squad this week, and kept his own counsel.

But Raiola said: "I just hope this is not the calm before the storm," adding that there was a queue of 'top European clubs' waiting to Ibrahimovic, 24.

"He is not tired of Italy - in fact, he still wants to achieve a bit more here," insisted the agent, who claims already to have spoken with AC Milan.

However, he believes the Rossoneri are holding back - not just because of Bianconeri's £27.2 million valuation of Zlatan, but also because they are not yet guaranteed a place in the Champions League group stage.

First they must overcome Red Star Belgrade over two legs, and are not counting their chickens before they hatch.

"I think Milan will be more enthusiastic when they have both feet firmly in the Champions League," added Raiola.

I.N.Money04.08.2006 10:40

Si oare Zlatan e solutia?

Suedezul nu mai este jucatorul care fascina lumea la Ajax prin jocul sau.A avut un sezon slab cu Juventus iar la Cupa Mondiala a jucat lamentabil.

gone04.08.2006 12:12

Plus ca se pare ca e si o c..va. Pleaca la prima greutate. Bravo lui Del Piero care a ramas la Juve. Eu l-as vrea pe Torres sau Tevez dar cred ca pana la urma tot Ibra vine.

***alex***05.08.2006 08:46

Se pare ca dubla cu Steaua Rosie va fi si mai grea : Nesta, Maldini si Kaladze sunt accidentati, iar Cafu si Bonera sunt suspendati! :?

***alex***10.08.2006 08:43

Se pare ca Milan seamana cu Steaua in privinta atacantilor! S-a vorbit de Crespo si Ibrahimovici si iata ca amandoi au ajuns la Inter! De asemenea nici Man Utd nu da semne ca ar vrea sa transfere un atacant dupa plecarea lui Ruud!

gone15.08.2006 08:44

Milan ofera Batcelonei 80 de mil pe Ronaldinho si un salatiu de 12 mil (el are 8 la Barca). Ar fi ceva sa il vedem pe dintos pe San Siro. :D

Kaka'-------Ronaldinho

-------Gilla-------

Ce atac ar fi. :roll:

Alessandro15.08.2006 09:49

Cu tot respectul, nu cred ca El Dinho va pleca de la Barca...eu zic sa va reorientati! :wink:

gone15.08.2006 10:37

In mod normal nici Figo nu ar fi avut de ce sa plece, nu? Oricum pt Milan optiunile sunt putine. Cel mai probabil v-a veni cineva dupa meciul cu Steaua Rosie cand vor fi siguri ca intra in CL.

Alessandro15.08.2006 11:48

@gone

Sa-ti spun ceva...atunci, s-a spus ca Figo a plecat din cauza banilor...o parte este adevarat, dar pe de alta parte, Figo a plecat si din cauza laturii sportive...Barca era in acei ani la pamant din punctul acesta de vedere, si cum Real intrunea si solutia financiara si cea sportiva, a plecat...

...Acum, situatia este diferita! Ronaldinho isi da seama(si a declarat de foarte multe ori asta!)ca la alt club nu ar avea prestatiile de la Barcelona..inclin sa cred ca la ora actuala Milan nu este in nici un caz o solutie mai buna decat Barcelona pentru cariera lui Ronnie...si sunt sigur ca, in cele din urma, brazilianul isi va prelungi contractul... fular-campionii

mihaisupersteaua16.08.2006 12:30

Milan nu-si merita locul in serie A.Trebuia retrogradata

AcMilan1416.08.2006 13:03

"Consider ca Juve nu trebuia pedepsita asa tare.Moggi trebuia mai tare.Milan si lazio acestea trebuiau retrogradate."

Uitati ce a scris acest specimen !!! Haideti tot forumul sa radem de acest handicapat juventin care nu intelege diferenta dintre 12(doar cu probe ca in rest arbitrii i-au avantajat la mai multe meciuri) si 1 cum poti sa fi atat de prost si sa declari asa ceva!!?!?!?!?!? hahahahahahahaha=)))))ba sa mai scrii astfel de postari ca esti penibil!!!!

gone16.08.2006 18:53
Sa-ti spun ceva...atunci, s-a spus ca Figo a plecat din cauza banilor...o parte este adevarat, dar pe de alta parte, Figo a plecat si din cauza laturii sportive...Barca era in acei ani la pamant din punctul acesta de vedere, si cum Real intrunea si solutia financiara si cea sportiva, a plecat...  

...Acum, situatia este diferita! Ronaldinho isi da seama(si a declarat de foarte multe ori asta!)ca la alt club nu ar avea prestatiile de la Barcelona..inclin sa cred ca la ora actuala Milan nu este in nici un caz o solutie mai buna decat Barcelona pentru cariera lui Ronnie...si sunt sigur ca, in cele din urma, brazilianul isi va prelungi contractul... fular-campionii

La pamant? Pai Barca jucase semifinala de CL dupa multi ani. S-a dus la Real pt bani.

Alessandro16.08.2006 19:47

E adevarat...dar oricum Real era mai tare atunci...dovada este ca ia si eliminat... :roll: Oricum referitor la Ronnie, mi-am exprimat parerea... :wink:

I.N.Money16.08.2006 20:18

Valencia i-a eliminat in anul acel,apoi Figo s-a dus la Real si stim ce a urmat pentru Figo.

Cat despre Ronaldinho e greu de crezut ca poate veni la Milano,poate doar daca se lasa convins de restul brazilienilor de aici.

cristian01419.08.2006 12:41
Milan l-a blocat pe brazilianul Sobis

In cautarea disperata a unui atacant care sa-l inlocuiasca pe Sevcenko, clubul milanez a pus ochii pe Rafael Sobis (21 de ani). Proaspat cistigator al Cupei Libertadores cu Internacional Porto Alegre si convocat de Dunga la "nationala", braziianul este foarte aproape de un transfer in Italia, Milan oferind 10 milioane de euro

Sursa : campionate.ro

E foarte greu fara Sevcenko, si asta s-a vazut in meciul din Italia cu Stella Rossa. Doar 1-0 !

gone19.08.2006 16:21

Da. Eu am vazut doar cate secvente pe youtube cu Sobis si pare un atacant pur-sange. Si are doar 21 de ani. Un nou Kaka'. :P

Motanu D19.08.2006 16:33

@gone:

Sa nu fie un nou Robinho... :roll:

gone19.08.2006 17:37

Si asta se poate. Mai ales ca am gasit pe undeva denumirea de Beckam din Pampas. :lol:

I.N.Money19.08.2006 19:20

L-am vazut in cele doua jocuri din finala Copei Libertadores si nu pot sa zic ca este un superstar,alaturi de Fernandao s-a miscat bine,dar America de Sud nu este Italia,cand s-o lovi de un Materazzi,Mexes sau alt fundas puternic italian,s-ar putea sa nu ii fie prea bine.

gone23.08.2006 07:15

Milan s-a calificat usor. Tot Pippo saracu. Nu ai caum sa nu iubesti un jucator ca asta. Nu face spectacol, nu fuge, e mereu in offside dar inscrie cand e mai important.

I.N.Money26.08.2006 09:18

Pe la final aveam impresia ca saracu om o sa faca infarct de bucurie.. :D

gone31.08.2006 04:51

Azi o sa fie prezentat oficial Ricardo Oliveira.

«123423»