FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AC Milan

«1171819202123»
alexny2ko13.03.2012 02:07

Parerea mea este ca dupa urmatoarele 5 etape diavolii vor fi redecorati campionii Italiei.

Programul asta Juve : Fiorentina(d), Inter(a), Napoli(a), Palermo(d), Lazio(a) respectiv

Milan : Parma(d), Roma(a), Catania(d), Fiorentina(a), Chievo(d)

cred ca va asigura o diferenta destul de mare in favoarea Milanului, gen minim 8 puncte in etapa 32, o distanta pe care Juve nu o mai poate recupera.

Si nu stiu de ce, dar am o presimtire ca anul asta in Liga rossonerii vor fi o adevarata revelatie...

red&blue_boy13.03.2012 05:23
Si nu stiu de ce, dar am o presimtire ca anul asta in Liga rossonerii vor fi o adevarata revelatie...

Bine-ar fi , dar nu prea cred. Daca n-au sansa la tragere, nu-i vad trecand nici de sferturi.

cristian8614.03.2012 15:19

Nu cred ca Milan are capacitatea de a lupta cu Barcelona sau Real Madrid. Arsenal a fost la un pas de a intoarce un 0-4, ajutata si de ratarile italienilor, din care una cel putin monumentala.

In cel mai bun caz, ar putea fi cam la nivelul lui Bayern si in caz de o tragere la sorti favorabila ar putea atinge semifinalele, ceea ce ar reprezenta o performanta foarte buna avand in vedere ca din 2007 nu au mai trecut de optimi.

In campionat, lupta este inca lunga, este adevarat ca un campionat se castiga mai ales cu echipele mici, dar o campioana veritabila trebuie sa isi invinga cat mai multe rivale.

Din pacate pentru Milan depinde prea mult de Ibrahimovici, iar Robihno, dar mai ales Pato au avut un sezon sters, poate se revanseaza pe final.

alexny2ko16.03.2012 14:27

Mda, visul lui Platini de a vedea o finala Real Madrid - Barcelona devine plauzibil, avand grija de acest lucru baietii de la urne.

Oricum, cu un lot valid si putin noroc diavolii pot progresa in semifinale. Forza Milan!

blindica16.03.2012 16:09

Barcelona este cam slaba in deplasare in acest sezon.Daca Milan ar putea sa profite in meciul tur,atunci ar fi momentul.Pana la urma,de ce nu i-ar scoate pe Barcelona? Doar un gol le-a despartit pe cele doua in meciurile directe din grupele UCL,nu?

red&blue_boy16.03.2012 17:57

Cum mai spuneam, sper sa fie doar o simpla coincidenta tragerea asta cu o eventuala finala iberica...S-asa fotbalul asta modern a cam luat-o la vale, doar banii fara numar conteaza, aruncati aiurea de multe ori, turnee finale organizate prin te miri ce tari, care au stiut sa sara cu banul unde a trebuit, tehnologie video la mecuri pentru a decide o faza, globalizare asta aiurea in general, etc, etc...Blatter si Platini se aseamana intr-un fel cu Sandu si Dragomir...

Milan are sanse mici, dar le are. Din pacate, problemele de lot, s-asa nu prea valoros, persista.Daca ar fi avut tot lotul valid la ora meciului, barem atat.

Era bine sa fi jucat in deplasare turul.Lipseste si Van Bommel...

Dar, pana la urma Milan n-are nimic de pierdut. Toata lumea nu le da sanse, daca-i scoate Barcelona, asta e, nu se putea mai mult, nu-i critica nimeni, in schimb, daca italienii trec mai departe vor fi iarasi top of the tops.

blindica16.03.2012 18:06

Va fi Pato disponibil la momentul disputarii turului?

Chiar daca ar fi aranjata tragerea,desi n-ar fi prima suspiciune de acest fel,cam toti ne asteptam ca Barcelona si Real Madrid sa dispute finala,sau ma insel :sleep: ? Sigur,simpatizand cu Milan,sa spunem,o vezi pe Milan in Finala UCL,dar gandind ''la rece'',toata lumea prevestea un ''El Clasico'' in finala.

In orice caz,Barcelona nu mai e ce-a fost in ultimele sezoane,poate Milan va reusi ceva in genul calificarii cu Arsenal Londra.

ssilviu_1916.03.2012 18:23

Visezi frumos.Sansele Milanului sunt foarte,foarte mici.

Intr-adevar,in grupe,un singur gol le-a despartit,dar uiti cum s-a jucat?In tur la Barcelona,Milanul a avut exact 2 suturi la poarta.In retur,la Milano,Barcelona a dominat,si a fost clar echipa mai buna.Numai sansa a facut ca Milanul sa scape cu un 2-2 si un 2-3.

Milanul are nevoie de foarte multa sansa ca sa poata emita pretentii.

alexny2ko16.03.2012 18:47

Daca inter a putut acum 2 ani...de ce n-ar putea si Milanul acum ?!

red&blue_boy16.03.2012 21:58
Va fi Pato disponibil la momentul disputarii turului?

Depinde de Barbara. :)

Sigur,simpatizand cu Milan,sa spunem,o vezi pe Milan in Finala UCL

Nope, n-o vad trecand de Barcelona, dar sa mai si ajunga in finala...

In orice caz,Barcelona nu mai e ce-a fost in ultimele sezoane,poate Milan va reusi ceva in genul calificarii cu Arsenal Londra.

Asa e, Barcelona nu mai e ce-a fost, dar tot e mult peste Milan. Milan n-a fost in stare sa scoata un rezultat onorant la Arsenal, a avut emotii cu o echipa destul de modesta, cu tot respectul, care sta in Van Persie si forma de la meci la meci a altor cativa...

Daca inter a putut acum 2 ani...de ce n-ar putea si Milanul acum ?!

Era alta situatia, plus ca Milan nu stie si nu poate juca defensiv precum Inter atunci. Plus Mourinho...

alexny2ko18.03.2012 11:27

Parma - Milan 0:2 (Ibrahimovic pen. '17, Emanuelson '55) si distanta de 4 puncte fata de juve ramane intacta.

alexny2ko20.03.2012 13:53

Astazi de la 21:45 pe digi sport 2 Milan se deplaseaza la Torino pentru mansa a doua a semifinalelor Cupei Italiei. Rossonerii vor incerca sa intoarca rezultatul din tur(1-2) fara Thiago Silva(odihnit) in timp ce la juve vor lipsi Buffon, Barzagli si Matri.

alexny2ko20.03.2012 22:15

Juventus - AC Milan 1:2 dupa timpul regulamentar (Del Piero '28 / Mesbah '51, Maxi Lopez '81 ) iar meciul este impins in prelungiri unde o executie pe care Vucinic ('96) n-o va mai avea in toata cariera ii trimite pe torinezi in finala. Forza Milan !

punk21.03.2012 01:43

Juventus nu si-a dezamagit fanii asta seara si a eliminat Milanul din copa italia.ALE JUVE ALE ALE JUVE ALE

red&blue_boy21.03.2012 05:26

Cu echipa aliniata de Milan aseara,mai ca nu se putea mai mult. Chiar si in aceste conditii, cu putina atentie se putea obtine calificarea. Nici Juventus n-a stralucit,mai ales dupa pauza...

Aseara, in timpul regulamentar, Juventus a pierdut primul meci din sezonul asta, in campionat sau cupa.

cristian8621.03.2012 12:04

Am fi putut asista la prima infrangere a lui Juventus si la eliminarea acestora din cupa, daca Inzaghi trata mai bine faza din ultimele minute.

Oricum calificarea s-a jucat in proportie de 90% in tur.

Dubla cu Barcelona va evidentia care este nivelul maxim al echipei, presupunand ca meciurile nu se vor decide in urma unor erori copilaresti ci a unui joc individual si colectiv de exceptie din partea ambelor combatante.

red&blue_boy21.03.2012 12:56

Asta mi-e teama, ca si cu Barcelona vor juca la inceput cu avant, apoi vor face greseli copilaresti, iar catalanii nu iarta...

Sanse mici de tot.Cum am mai spus, barem sa fi avut tot lotul valid, dar slabe sanse...Si fara Van Bommel. Nu-mi place s-a spun, dar olandezul a ajuns cam cel mai important om la mijloc.

red&blue_boy24.03.2012 22:05

Milan -Roma 2-1 ! Dubla Ibrahimovic, acelasi Ibrahimovic.

Din pacate T. Silva s-a accidentat in debutul meciului, mai mult ca sigur va lipsi cu Barcelona. In conditiile astea e aproape imposibila obtinerea unui rezultat favorabil...

blindica25.03.2012 07:51

Am vazut si eu un rezumat si au avut o gramada de ocazii.Victorie pe deplin meritata. :no:

alexny2ko25.03.2012 11:56

Am vazut si eu meciul si nici la pauza nu aveam nicio emotie in privinta castigatoarei. Milan isi continua marsul spre un nou titlu dar pacat de T.Silva...

red&blue_boy29.03.2012 05:42

Milan - Barcelona 0-0 , aseara, in prima mansa din sferturile UCL .

Rezultat bun pentru rossoneri, avand in vedere cate echipa rezista in fata Barcelonei. Plus absentele din lot, forma destul de slaba aratata aseara de Robinho sau Ibrahimovic, care au ratat doua sanse mari in prima parte. Barcelona a controlat jocul, posesia caracteristica, dar nici ei n-au avut multe ocazii clare.In prima parte au avut un 11 m neacordat.In continuare, au prima sansa la calificare.

*Alecs*29.03.2012 09:58

Hehe. Ce-mi place ca acum cand Milan s-a aparat si i-au inghesuit la 20-25m de poarta n-a mai fost nimeni revoltat de stilul de joc, dar cand juca asa Real faceau ca sirenele.

blindica29.03.2012 10:23
Milan - Barcelona 0-0 , aseara, in prima mansa din sferturile UCL .

Rezultat bun pentru rossoneri, avand in vedere cate echipa rezista in fata Barcelonei. Plus absentele din lot, forma destul de slaba aratata aseara de Robinho sau Ibrahimovic, care au ratat doua sanse mari in prima parte. Barcelona a controlat jocul, posesia caracteristica, dar nici ei n-au avut multe ocazii clare.In prima parte au avut un 11 m neacordat.In continuare, au prima sansa la calificare.

Interesanta faza aceea cu Alexis Sanchez. Dupa regulament a fost penalty clar, dar arbitrii au judecat faza in spiritul jocului , jucatorul Barcelonei chiar a cautat penalty-ul.

0-0 aseara,acele ratari uriase ale Milan-ului o vor costa in retur,imi pare rau s-o spun acum. Tu,Robinho fiind,trimiti mingea in peluza din pozitia aceea...

Nesta si Ambrosini au jucat bine aseara daca tinem cont ca echipa n-a primit gol,acest lucru fiind obiectivul realizat.Insa,e clar pentru mine,baietii astia nu stiu cand sa renunte.Asa cum a facut-o Cannavaro.''Pleaca,bai baiatule,prin Emirate,daca vrei sa mai joci fotbal''

Pai il pusese Nesta in cap pe Messi si recunostea,simplu,ca altfel n-avea cum sa-l deposedeze. Un gest sincer dar care elibereaza multa neputinta.

Multe tackling-uri la sacrificiu din partea mai multor jucatori milanezi au salvat goluri ca si facute.

red&blue_boy29.03.2012 11:21

Nu stiu la faza cu Alexis cum s-au decis, poate nu au vazut bine. A fost penalty, cred ca trebuia dat.Oricum, de arbitraj ar trebui printre ultimele lucruri sa se planga Barcelona,n-are rost sa mai rememoram greselile pentru ei din UCL , de-a lugul anilor .

Mda, costa ratarile de aseara. La nivelul asta si mai ales cand joci cu Barcelona trebuie sa profiti de orice ocazie mare avuta. Repet, nici Barcelona n-a avut ocazii numeroase, foarte mari, asa ca putea Milan si sa castige ,cu putina sansa, daca marcau Robinho sau Ibra.Oricum, rezultat multumitor, asta cred ca a fost scopul principal, sa nu ia gol acasa. Plus ca alte echipe care au investit mult mai mult in lot, au si o medie de varsta mai scazuta si tot au jucat mai slab decat Milan cu catalanii.

Nu cred ca Milan are puterea sa nu piarda pe Nou Camp, dar pana la urma ce-au de pierdut?Au doua sanse din trei, din start presiunea e un pic pe Barcelona.

Ei, sunt ei fundasi mult mai tineri decat Nesta si care nu-i fac fata lui Messi, nu reusesc nici barem sa ajunga sa-l puna in cap. :) Nesta, daca n-ar avea probleme cu accidentarile,inca ar fi peste multi fundasi actuali.

Sunt ei cativa in varsta care nu mai pot mai rau decat Nesta, s-a vazut si aseara.

@ *Alecs* : cred ca in unele meciuri Real a fost mai inghesuita decat Milan aseara. Plus ca Milan n-are un Pepe. :)

blindica29.03.2012 11:30

La cum ataca Barcelona in meciul de aseara, sa zici ca Messi avea desprinderi si accelerari e o gluma buna. Pasau,stateau pe loc ( si deja aici nu mai e vorba ca sa alerge mingea in loc sa alerge ei ), a fost un joc static mai urat ca orice antijoc impotriva lor.

Ce se aude cu Pato? Nici la retur? Are Milan o sansa,cum zici tu,daca n-au pierdut o data pe Camp Nou,se poate intampla si a 2 a oara. Un 1-1 sau 2-2 la retur... :crazy:

«1171819202123»