Nu stiu la faza cu Alexis cum s-au decis, poate nu au vazut bine. A fost penalty, cred ca trebuia dat.Oricum, de arbitraj ar trebui printre ultimele lucruri sa se planga Barcelona,n-are rost sa mai rememoram greselile pentru ei din UCL , de-a lugul anilor .
Mda, costa ratarile de aseara. La nivelul asta si mai ales cand joci cu Barcelona trebuie sa profiti de orice ocazie mare avuta. Repet, nici Barcelona n-a avut ocazii numeroase, foarte mari, asa ca putea Milan si sa castige ,cu putina sansa, daca marcau Robinho sau Ibra.Oricum, rezultat multumitor, asta cred ca a fost scopul principal, sa nu ia gol acasa. Plus ca alte echipe care au investit mult mai mult in lot, au si o medie de varsta mai scazuta si tot au jucat mai slab decat Milan cu catalanii.
Nu cred ca Milan are puterea sa nu piarda pe Nou Camp, dar pana la urma ce-au de pierdut?Au doua sanse din trei, din start presiunea e un pic pe Barcelona.
Ei, sunt ei fundasi mult mai tineri decat Nesta si care nu-i fac fata lui Messi, nu reusesc nici barem sa ajunga sa-l puna in cap.
Nesta, daca n-ar avea probleme cu accidentarile,inca ar fi peste multi fundasi actuali.
Sunt ei cativa in varsta care nu mai pot mai rau decat Nesta, s-a vazut si aseara.
@ *Alecs* : cred ca in unele meciuri Real a fost mai inghesuita decat Milan aseara. Plus ca Milan n-are un Pepe.