FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AC Milan

«1181920212223»
*Alecs*29.03.2012 11:44

@red&blue_boy

Nu vorbeam de duritatea jocului. Daca juca Van Bommel sau Gattuso, gaseai asemanare si pentru Pepe :)

Dar in afara de Ibra, toti jucatorii (chiar si Robinho desi venea doar sa se uite la ceilalti) erau la 30-35 metri de poarta lui Abbiati.

red&blue_boy29.03.2012 11:44

@ blindica :

Nu stii sa apreciezi tiki-taka la adevarata valoare. :P

Pato nu se stie sigur .

Oricum, daca nu se accidenteaza pe teren, il "rupe" pana la urma Barbara. :)

Mai glumim si noi, dar de cand e cu ea, se accidenteaza mai des decat inainte, lispeste mai mult. Si s-atunci avea destule probleme cu accidentarile.

@red&blue_boy

Nu vorbeam de duritatea jocului. Daca juca Van Bommel sau Gattuso, gaseai asemanare si pentru Pepe :)

Dar in afara de Ibra, toti jucatorii (chiar si Robinho desi venea doar sa se uite la ceilalti) erau la 30-35 metri de poarta lui Abbiati.

Stiu ca nu la duritatea jocului te-ai referit. :)

Nici eu nu la asta m-am referit cand am pomenit de Real. Si Real , din pacate, in destule meciuri a stat tot la 25-30 de metri de poarta.

Pai daca pentru Real e greu sa joace deschis contra Barcelonei, Milan ce sa mai zica? Milan vointa ar avea, dar nu pot, in schimb Real de multe ori cred ca intentionat a ales aceasta tactica, mai bine zis Mourinho.

Pepe e mai mult decat Van Bommel sau Gattuso la un loc. :D

blindica29.03.2012 11:48

In cazul lui Pato putem spune fara rezerve ca Berlusconi ii face program la *** . :clap:

red&blue_boy29.03.2012 11:58
In cazul lui Pato putem spune fara rezerve ca Berlusconi ii face program la *** . :clap:

Mai rau decat-i facea Becali lu' Mihai Costea cu Crudu ! :D

blindica29.03.2012 12:04
pato_and_barbara_1350615.jpg
alexny2ko29.03.2012 23:01

0-0 si eu zic ca sunt sanse 30% de calificare. Cu T.Silva si Abate inapoi si cu Ibra la potential maxim sunt sigur 65%.

red&blue_boy30.03.2012 05:22

Silva n-o sa fie recuperat . :(

red&blue_boy31.03.2012 22:39

Dupa un meci foarte slab,Milan a facut doar 1-1 la Catania, o echipa aflata de altfel intr-o forma buna. Se cam complica treaba si cu titlul. :(

*Alecs*01.04.2012 09:33

Calm, calm, ca nu castiga Juve tot pana la final. Am incredere in Allegri, e antrenor bun. N-au mers brazilienii din atac sezonul asta ca altfel era avansul mai mare.

cristian8602.04.2012 15:32

Mai trist este ca nici Milan nu va castiga tot, iar Juventus a batut cam pe toate contracandidatele la titlu.

Avantajul torinezilor este ca nu au jucat prin Europa si au fost scutiti si de accidentari. La anul se schimba foaia.

red&blue_boy05.04.2012 17:10

AC Milan a ramas din nou fară Pato. Revenire-surpriză in trupa rossonera la meciul din Ligă de la Barcelona (1-3), atacantul brazilian a fost introdus in minutul 69, dar a trebuit schimbat in 83. Iar se accidentase! De data aceasta a suferit o leziune musculară la bicepsul femural de la coapsa stinga Circa 15 zile de pauza dar există teama că indisponibilitatea se va prelungi pină la finele sezonului. Nu stim incă ce se intimplă cu el, nu avem nici o solutie, a indicat staff-ul medical al milanezilor.

14 accidentari a suferit Pato din ianuarie 2010 pină acum

17 meciuri a disputat atacantul brazilian in actuala stagiune la Milan, marcind de 4 ori

61 de goluri in 142 de meciuri a adunat Pato de cind imbracă tricoul rossonero, din ianuarie 2008 incoace

Fost atlet de performanță la 100m, 200m si 400m, vicecampion mondial la 4X100, azi antrenor, Stefano Tilli crede că stie ce are Pato. Se tot accidentează fiindcă nu aleargă cum trebuie. Dacă Bolt ar fugi ca el ar face 100 de metri nu in 9:58 secunde, ci in 11, a zis Tilli in La Gazzetta dello Sport. A venit apoi cu precizari: Pato are un picior foarte elastic, insă il ridică lent de pe pamint. În momentul in care saltă piciorul, bazinul sau e prea in față in timp ce, pentru biomecanica ar trebui să fie cam pe aceesi linie cu piciorul. Uitati-vă si la filmul miscarii. Contactul e paralel cu terenul in loc să fie la 90 de grade. Asa, unghiul talpii cu glezna e mult prea mic, ceea ce presupune un mare stres pentru intreaga retea musculară posterioară a piciorului. Care, suprasolicitata cedează.

gsp

red&blue_boy07.04.2012 14:51

Milan - Fiorentina 1-2 , si e pe duca si titlul .

Halal atitudinea si prestatia aratate astazi...Rusinos sa te bata acasa intr-un asemenea moment o echipa precum Fiorentina!

punk07.04.2012 23:54

JUVE PE PRIMUL LOC .ALE JUVE ALE ALE JUVE ALE ...

red&blue_boy22.04.2012 20:02

Milan a facut doar egal acasa cu Bologna, Juventus defileaza cu Roma si e gata totul, torinezii campioni...

red&blue_boy07.05.2012 04:05

Milan a furat-o cu 4-2 in derby-ul cu Inter, iar titlul e oficial la Torino .

red&blue_boy11.05.2012 21:17

Se anunta un sfarsit de era la Milan, mai multi jucatori care au adus glorie clubului au anuntat ca pleaca la sfarsitul sezonului :Nesta, Inzaghi, Gattuso . Posibil si Seedorf.

Pana la urma, e un lucru normal, care trebuia facut de mai mult timp. Chestia e ca se pare ca jucatorii au renuntat, conducerea echipei insistand pentru prelungire, cel putin in cazul lui Nesta.

cristian8613.05.2012 14:05

Ar fi bine sa se anunte si un inceput de era la Milan ca de prin 2007 sunt numai sfarsituri.

Una peste alta, titlul se castiga cu echipele "mici" ca sa parafrazez un alt forumist.

red&blue_boy13.05.2012 15:05

Da, lucrul asta trebuia facut mai demult si treptat. Acum va fi greu sa faci o echipa intr-o vara , mai ales daca Berlusconi se va zgarci in continuare, aducand jucatori precum Traore de la Nancy, primul transfer pentru noul sezon. Si e nevoie de ceva transferuri, nu gluma.

Milan - Novara 2-1, in ultima etapa. Golul victoriei a fost marca de INZAGHI , la ultimul meci din cariera.

Pe langa el si-au mai anuntat plecarea de la Milan NESTA, GATTUSO, VAN BOMMEL, ZAMBROTTA. Posibil si SEEDORF !

Sfarsit de era, dar n-ai cum sa uiti vreodata ce-au insemnat acesti jucatori pentru Milan si nu numai.

Emotionate imaginile din finalul meciului, cu multi dintre ei plangand.

olfgob13.05.2012 20:14

Mie mi se pare ca Berlusconi nu mai are pasiunea aia care l-a impins sa faca din Milan ce a facut.E mai interesat de politica.Si nu cred ca are de gind sa scoata prea multi bani din buzunare.Asta s-a vazut de cind l-a dat pe Kaka , desi omul n-avea nici cea mai mica intentie de a pleca, se simtea foarte bine.Nu-l vad sa faca o oferta serioasa pentru un Snejder sa zicem, un De Jong(ca tot e in voga) sau alt jucator cotat sus.Cu de-alde Traore abia scapat de retrogradare nu faci fata.Nu e in intregime vorba de zgircenie, la cit a decazut Serie A, e greu sa aduci pe cineva mare(un Rooney, un Ronaldo), si asta nu doar la Milan.Vin vremuri grele :no:

punk14.05.2012 01:24

Juve a luat titlul dupa cum am zis intr un com.Cand toata lumea zicea ca nu mai are nici o sansa si era si in spatele Milanului, la 4 puncte ba mai mult unii de pe aici ziceau ca ia Milanul la 8 puncte avans fara prb titlul.Se pare ca am avut dreptate,JUVE e campioana

punk14.05.2012 01:33

sa nu uitam de inzaghi si del piero care s-au retras azi(grazie a tutti due)

red&blue_boy14.05.2012 04:22
Mie mi se pare ca Berlusconi nu mai are pasiunea aia care l-a impins sa faca din Milan ce a facut.E mai interesat de politica.Si nu cred ca are de gind sa scoata prea multi bani din buzunare.Asta s-a vazut de cind l-a dat pe Kaka , desi omul n-avea nici cea mai mica intentie de a pleca, se simtea foarte bine.Nu-l vad sa faca o oferta serioasa pentru un Snejder sa zicem, un De Jong(ca tot e in voga) sau alt jucator cotat sus.Cu de-alde Traore abia scapat de retrogradare nu faci fata.Nu e in intregime vorba de zgircenie, la cit a decazut Serie A, e greu sa aduci pe cineva mare(un Rooney, un Ronaldo), si asta nu doar la Milan.Vin vremuri grele :no:

Bine punctat.

Si, cum spuneam mai sus, e si mai greu sa faci dintr-o data o echipa, in cateva luni. Pentru ca daca ar fi facut treptat reimprospatarea lotului, de cativa ani, nu s-ar fi ajuns aici. Dar ei au preferat tot sa prelungeasca cu multi dintre "batranei", chiar si acum n-au vrut sa renunte la multi dintre ei, au renuntat jucatorii.

Acum iti pleaca 6-7 jucatori si tu ce faci? Aduci pe Traore, posibil Montolivo. Care sunt gratis...

Da, a decazut Serie A, dar daca le dai bani tot iti vine si un nume mare. Acum poate nu Messi, Rooney sau Ronaldo, dar sunt destui altii care au valoare si nu costa nici exorbitant.

Dragoshel14.05.2012 16:43

RESPECT
red&blue_boy14.05.2012 20:29

Inzaghi saracul a declarat ca mai ca ar vrea sa mai joace, daca i se propune ar mai juca, s-ar intoarce, ca e greu sa joace pentru altcineva, ca ar mai fi util pe finalurile de meci. :)

Cu Seedorf nu e sigur ca pleaca, se pare ca nu. Nu a facut parte ieri la sfarsitul meciului din grupul retrasilor, care erau aplaudati si felicitati de toata lumea, nici in galerie nu s-a inaltat un tricou cu numele lui.

Yepes a prelungit cu Milan.

punk16.05.2012 01:35

Scuze pt cei cu Ac Milan ,dar trebuie vazuta SI ACEASTA RETRAGERE

«1181920212223»