FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AC Milan

«11920212223»
red&blue_boy16.05.2012 04:37
Scuze pt cei cu Ac Milan ,dar trebuie vazuta SI ACEASTA RETRAGERE

E topic si cu Juventus! :P

Acum ca tot ai adus vorba, am inteles ca Del Piero a plecat de la Juventus, dar ar mai vrea sa joace in alta parte. Frumos era sa fi ramas la torinezi, sa-i fi prelungit cu 1 an contractul. Ar fi meritat, chiar daca nu mai e la nivelul la care a fost. In cazul unuia ca el, ori ca Maldini sau Totti, care au jucat doar pentru o echipa, poti sa faci exceptii si de genul asta.

punk16.05.2012 18:48

Nu stiam ca exista topic si cu Juventus,dar nici nu l-am vazut pana acum in prim-plan,decat pe asta cu AC Milan sau serie A.Del Piero ca si Inzaghi nu mai este dorit de club si nu inteleg de ce,daca luam meciul cu Lazio,le-a adus titlul torinezilor fara punctele alea,era greu,....in fine, nu inteleg de ce cluburile astea mari renunta la niste jucatori care macar 20 de minute pe final pot face diferenta,chiar nu inteleg....

red&blue_boy16.05.2012 18:59

Pe mine nu ma deranjeaza ca ai postat aici, chiar si de Del Piero. :)

Chiar daca a jucat pentru Juventus, asta nu ma impiedica sa-i recunosc meritele, un jucator fabulos!!! Tocmai de asta ziceam ca ar fi fost frumos sa isi incheie cariera la Juventus. Mai puteau sa-l tina un sezon, sa-l mai bage cand si cand in repriza a doua.

La Inzaghi vad putin altfel situatia, n-a jucat doar pentru Milan. Si e si mai tanar Del Piero decat Inzaghi. :)

red&blue_boy23.05.2012 18:23
red&blue_boy21.06.2012 17:22

Astazi, intr-o conferinta de presa, Seedorf si-a anuntat oficial despartirea de Milan .

Unul dintre cei mai buni mijlocasi in ultimi 10 ani si mai bine .

red&blue_boy04.07.2012 07:13

Zilele trecute, Thiago Silva a prelungit cu Milan pana in 2017. :)

iNsTiGaToR04.07.2012 16:57
Zilele trecute, Thiago Silva a prelungit cu Milan pana in 2017. :)

E clar, Chiriches la Barca :))

red&blue_boy04.07.2012 20:32

Da, da, clar !!! :)

emil8605.07.2012 08:56

Ce sa faca Chiriches acolo? O sa faca banca de rezerve, va zic eu. O avea el valoare, insa nu va indrazni nimeni sa il scoata pe Puyol din primul 11, atunci cand va reveni..

iNsTiGaToR06.07.2012 19:11
Ce sa faca Chiriches acolo? O sa faca banca de rezerve, va zic eu. O avea el valoare, insa nu va indrazni nimeni sa il scoata pe Puyol din primul 11, atunci cand va reveni..

Clameaza-te prietene. N-am zis ca va ajunge acolo.

Eram ironic.

olfgob12.07.2012 23:18

Nu stiu care e strategia la Milan, daca este vreuna.Au fost vinduti si Ibra, si Silva.Un loc 6 din inertie cred ca e maximul la care se poate spera anul asta.Si suma e mica: 62 mil.Pai numai Ibra face atit.Zvonul spune ca se vor orienta spre Tevez si Dzeko.Daca nu ma inseala memoria, Tevez e cotat de City la vreo 30 mil.Dzeko nu e nici el vreun chilipir.Deci unde-i afacerea?Nu inteleg ce gindeste(daca mai gindeste) Berlusconi.Echipa asta s-a dezmembrat pur si simplu.

red&blue_boy13.07.2012 04:17

Nu stiu ce are de gand Berlusconi. Cu ceva timp in urma, dupa ce a mai rarit-o cu politica, spunea ca are mai mult timp sa se ocupe de Milan, ca echipa sa redevina o forta la nivel european. Pai daca asa are de gand sa faca asta...

De ce nu vinde clubul? Sunt sigur ca se vor gasi ceva rusi sau arabi, chit ca nu-i agreez, dar alta solutie nu prea e...

Echipa s-asa nu era o forta, nu putea emite pretentii in UCL, dar acum se pare ca va avea si in campionat probleme, acum s-a deztabilizat cu adevarat.

Apoi, sunt convins ca banii luati pe Ibrahimovic si Silva nu vor fi bagati in transferuri, eventual un jucator, iar acela cineva fara cota prea mare sau cu probleme pe la clubul sau.

Alexandru H.13.07.2012 09:49
Nu stiu care e strategia la Milan, daca este vreuna.Au fost vinduti si Ibra, si Silva.Un loc 6 din inertie cred ca e maximul la care se poate spera anul asta.Si suma e mica: 62 mil.Pai numai Ibra face atit.Zvonul spune ca se vor orienta spre Tevez si Dzeko.Daca nu ma inseala memoria, Tevez e cotat de City la vreo 30 mil.Dzeko nu e nici el vreun chilipir.Deci unde-i afacerea?Nu inteleg ce gindeste(daca mai gindeste) Berlusconi.Echipa asta s-a dezmembrat pur si simplu.

Nu-ti da nimeni 62 de milioane pe un jucator de 31 de ani. La varsta aia pleci pe maxim 30... nu exista potential de revanzare pe o suma asemanatoare.

gio_stgloria21.07.2012 15:24

Inzaghi s-a simtit umilit in Anglia! A fost propus de un agent la nou-promovata Reading, care l-a refuzat insa pe loc. Managerul Brian McDermott a avut o atitudine care i-a socat pana si pe jurnalistii britanici! Nici macar nu stia unde jucase Inzaghi si ce performante incredibile a reusit in cariera.

"Eram la Tallinn, la campionatul european Under 19, unde un impresar m-a intrebat daca nu-l vreau pe Inzaghi. I-am zis ca nu-l stiu si l-am intrebat daca e batran. Cand mi-a raspuns la toate intrebarile, mi-am dat seama ca nu e nevoie de un asemenea jucator la noi. Sunt multumit cu lotul pe care-l am. Nu stiu de ce au aparut zvonuri legate de venirea lui Inzaghi la noi, probabil ca agentul respectiv a dat totul presei ca sa-i ridice cota", a spus McDermott.

sport.ro

Asta vrea sa se numeasca manager de fotbal dar si mai are si echipa in Premier League dar n-a auzit de Inzaghi ?

red&blue_boy21.07.2012 17:02

Parca era vorba ca merge impreuna cu Del Piero la Watford .

*Alecs*22.07.2012 08:33

Pai cand sursa e sport.ro, cred si eu ca se scriu tampeniile alea. Nu stiu de ce mai intrati pe acel site.

"I know exactly where that has come from... I was sat in Tallinn with Nick Hammond and one of our scouts (last week)," McDermott told.

"We were introduced to an Italian agent and we said hello. We started talking about numerous players and he said, 'I can get you Inzaghi.'

"I said, 'Okay, that's good, he's old isn't he?'

"I told him that we wouldn't be going down that road and I was happy with the players that I have and we carried on talking.

"That translated as, 'we've offered him a contract worth about £960,000'."

Legat de viitorul lui Inzaghi, saptamana viitoare va oferi un raspuns daca accepta oferta celor de la Milan de a fi antrenor in sectorul de juniori sau isi continua cariera in alta parte.

red&blue_boy22.07.2012 12:26

Parca pe prosport am vazut stirea, ca pe asta mai intru si derulez stirile. Nici nu le prea citesc.

Pe sport.ro nu intru ...

Stiu ca nu e mare diferenta intre ele...

Am mai citit pe un site strain, parca italian, ca si Malaga l-ar fi vrut pe Inzaghi .

Lari24.07.2012 16:28

Filippo Inzaghi, care va implini luna viitoare 39 de ani, a decis să agate ghetele in cui, urmand să devină antrenor al echipei de juniori a clubului AC Milan, la care a evoluat pană la finalul sezonului trecut, cand i-a expirat contractul.

Campion mondial cu reprezentativa Italiei in 2006, Pippo Inzaghi mai are in palmares trei titluri de campion al Italiei si două trofee ale Ligii Campionilor, fiind al doilea marcator din istoria cupelor europene de fotbal, cu 70 de goluri, după spaniolul Raul (77).

Curtat de Watford, Malaga si cateva cluburi nord-americane, fostul component al Squadrei Azzurra (57 selectii, 25 goluri) a hotarat in final să raspundă favorabil ofertei de a pregati echipa Under-18 a milanezilor, a anuntat Ariedo Braida, directorul sportiv al gruparii de pe San Siro.

*Alecs*25.07.2012 13:17

Under 17.

gio_stgloria25.07.2012 13:40

S-a retras cel mai bulanos jucator pe care eu l-am putut vedea pana la varsta de 22 de ani. LEGENDAR !!!

red&blue_boy25.07.2012 19:37

Bulanos, da' si bun !

Astazi a fost schimbat gazonul de pe San Siro. Sunt curios cat tine, cum se comporta, ca sezonul trecut a fost principala cauza pentru nenumaratele indisponibilitati din lotul Milanului.

gio_stgloria16.08.2012 14:34

Asta e un "articol" de pe prosport . Cine isi da seama pe ce suma a venit Nocerino la Milan are 10% sanctiune de la mine (glumesc :D )

Mijlocasul Antonio Nocerino a tinut să precizeze că nu e prima dată in istoria clubului cand unt cedati jucatori exponentiali si in toate ocaziile s-au gasit solutii viabile care au mentinut formatia in top. "Închizatorul" italian spune că cel mai bun exemplu este chiar transferul sau de antul trecut, cand a fost adus de la Palermo pentru o sumă infima

"Oricine ajunge la AC Milan va juca bine. Asa s-a intamplat si cu mine. Milan a platit 3000 de lire (n.r. aproximativ 2 euro) si o cutie de suc pentru mine, dar uite că am inscris 11 goluri.

Nu stiu cine va veni. Au plecat jucatori extraordinari, dar nu e prima data cand se intamplă asta.

Milan e Milan, un club imens si toti jucatorii de aici dau mereu tot ce au mai bun", a declarat Nocerino.

500.000 de euro a platit AC Milan pentru transferul lui Nocerino in 2011.

anul trecut 3000 de lire erau echivalentul a 2 euro? :stupid:

EonFlux16.08.2012 16:49

Gio , eu ma mir cum de mai citesti asemenea porcarii....

iNsTiGaToR16.08.2012 19:33

Conform transfermarkt.de, a fost adus pe 1 milion de euro.

Prosport mi se pare cel mai bun ziar de umor din Romania.

Ronnie22.08.2012 19:18

Daca zic ca s-a accidentat Pato primesc ban pentru spam? :D

«11920212223»