FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AC Milan

«1141516171823»
red&blue_boy02.03.2011 20:14

Mie imi place cum vine de hotarat Ibrahimovic,cu ce viteza,ca-i da Pato pasa,iar "Ratoiul" o pune sub bara! :)

Astristul02.03.2011 21:49

Macar i-a derutat pe fundasii aia 2 centrali.

red&blue_boy05.03.2011 21:41

In derby-ul etapei,Milan a invins in deplasare pe Juventus cu 1-0,gol Gattuso.A fost un meci destul de slab,fara prea mult ritm,controlat totusi de milanezi.Gattuso a marcat din nou dupa o pauza de trei ani!

blindica06.03.2011 18:55

Nu se mai pune problema campioanei,zic eu. Vorbeam acum cateva luni cu un prieten interist si-i spuneam ca Milan-ul ia titlul,dar el o tinea p-a lui ca titlul ajunge in capitala anul acesta...

Sa vedem ce moral vor avea pentru returul cu Spurs,eu zic ca nu le va fi usor englezilor.

red&blue_boy06.03.2011 19:24

Mai sunt destule etape,parca vreo 10.Cred ca decisiv va fi derby-ul cu Inter de la inceputul lui aprilie.

Referitor la returul cu Tottenham,nu cred ca mai sunt sanse.Totusi,in Europa se joaca altceva decat in Serie A la ora actuala.Plus ca Milan are si destui absenti,acidentati sau fara drept de joc.Revine parca si Bale...

red&blue_boy09.03.2011 21:47

Dupa cum era de asteptat,Milan a parasit UCL,fiind eliminata de Tottenham,dupa 0-0 la Londra...Un meci destul de slab,in care milanezii au incercat cate ceva,dar n-au putut mai mult.

red&blue_boy13.03.2011 13:18

Milan n-a profitat de egalul lui Inter la Brescia,facand doar 1-1 acasa cu Bari,gol Cassano...Ibrahimovic eliminat,mai mult ca sigur ca rateaza si derby-ul cu Inter...

ady.fcsb19.03.2011 22:00

Goe rapune diavolul milanez :)). Palermo - Milan 1-0

red&blue_boy19.03.2011 22:10

Mda,asa e...

Desi ma gandeam ca sezonul asta va fi altceva,in special in campionat,ca in Europa nu ma gandeam la prea multe,se pare ca urmeaza iarasi un sezon ratat pentru Milan...Se duce naibii titlul daca etapa viitoare nu inving pe Inter,lucru de care ma cam indoiesc...Pato iar s-a rupt,Ibrahimovic nu va juca,restul sunt cum sunt...

red&blue_boy02.04.2011 20:38

Milan - Inter 3-0 !!!!!!!!!

Pato doua goluri,plus Cassano in final din 11 m,ca marcatori.

O victorie mai clara decat o arata scorul,care putea fi mult mai mare daca in special Robinho nu si-ar fi batut joc de cateva situatii clare de gol.

Nu imi vine sa cred cu ce determinare au jucat rossonerii,cand-l vedeam pe Seedorf cum alearga,facea chair pressing!

Marele capitan al nationalei Romaniei a fost eliminat in repriza a doua pentru fault din postura de ultim aparator.Dupa aia Inter a cazut de tot.

*Alecs*02.04.2011 20:40

Grande Magico Milan !

Bellissima partita !

Avanti !

red&blue_boy02.04.2011 20:50

Il regno del diavolo !!!!!

red&blue_boy10.04.2011 20:38

Milan a invins Fiorentina in deplasare,2-1.Dupa ce-au avut 2-0 la pauza,goluri Seedorf si Pato,ratand si cateva ocazii bune de a "ucide" meciul,iar in final,dupa golul Fiorentinei si eliminarea lui Ibrahimovic,tocmai revenit dupa o suspendasre,milanezii au cam tremurat pentru cele 3 puncte.

Victorie importanta,avand in vedere ca Napoli si Inter au invins si ele etapa asta.

frankie12313.04.2011 16:15

What can you say about the possible exit of Milan's team captain Gennaro Gattuso? His agent has denied any allegations. It has been reported that Rino is going to a Russian outfit Anzhi.

The agen again entails that Rino is fully focused in their quest for the Serie title leading the pack with 3 points ahead of Napoli.

red&blue_boy13.04.2011 19:39

There are many rumours regarding the team's transfer campain in summer.The most recent one is that Berlusconi is hopping to get Cristiano Ronaldo,but i don't think this is going to happen.At least not now...And he also said that if Milan will get the title,he would like to bring one or two "champions".And we know the age of the current champions in the team.The team needs some fresh blood in midfield and defense,not another fad from Berlusconi...

I also have read about Milan's interest in Ganso.A good player,but he suffered some serious injuries and he's a little over expensive.

The possibility of Gattuso leaving the team for Anzhi in Russia is not very recent,i have read about it first time some day back in february.Who knows if it's really true,personally i don't think that Gattuso will go to Anzhi...

We'll see,in this time i hope Milan can hold the lead over Napoli and Inter,to gain the title after so many years,it's a long time from the last one,back in 2004.

Forza Milan !

red&blue_boy16.04.2011 23:05

Milan a invins Sampdoria cu 3-0 (Seedorf,Cassano si Robinho),dupa un meci mai usor decat o arata scorul,oaspetii n-au pus nici o problema.Din pacate s-au accidentat iarasi Pato si Abbiati,amandoi in prima repriza.

Seedorf joaca precum in vremurile bune!!!

red&blue_boy24.04.2011 08:19

Milan a invins ieri la Brescia cu 1-0,gol Robinho,iar titlul e tot mai aproape!!!Napoli s-a impiedicat la Palermo,1-2.

red&blue_boy01.05.2011 15:01

Milan - Bologna 1-0 si titlul e tot mai aproape !!!

red&blue_boy07.05.2011 22:31

In urma remizei de la Roma,0-0,Milan a obtinut titlul cu doua etape inainte de final.Dupa sapte ani de asteptare, IL REGNO DEL DIAVOLO !!!!!!!!!!!

red&blue_boy11.05.2011 05:06

Milan a ratat calificarea in finala cupei Italiei,dupa infrangerea de la Palermo,1-2 ...Era fain un event,dar e bun si titlul ! :)

Maye11.05.2011 09:20

:crazy:

red&blue_boy14.05.2011 21:30

In penultima etapa din Serie A , Milan a sarbatorit titlul printr-o victorie pe San Siro,4-1 cu Cagliari !

CAMPIONII !!!

red&blue_boy22.05.2011 20:27

In ultima etapa din Serie A , Milan a terminat la egalitate in deplasarea de la Udine , 0-0.

Un egal prietenesc,care a multumit pe toata lumea,in special pe gazde care au prins ultimul loc de UCL.

Forza Milan !!! Campioni d'Italia !!!

*Alecs*22.05.2011 20:55
red&blue_boy02.06.2011 10:09

Marek Jankulovski si-a incheiat contractul cu Milan,posibil sa renunte la activitatea ca jucator,fiind si accidentat,desi el spune ca si-ar dori sa mai joace in Cehia.

"Aventura mea la Milan s-a incheiat iar cel mai probabil si cea din Italia. Mi-ar placea sa joc in continuare la o echipa din Cehia, insa mai am mult de lucru cu recuperarea in urma accidentarii la genunchi. Este nevoie de sase luni de munca zilnica. La inceput si acum la final am evoluat mai putin, dar au fost sase ani fantastici la Milan. In 2010 puteam pleca la Inter, dar am respins oferta fara sa stau pe ganduri desi imi ofereau un an de contract in plus, erau primii in clasament iar apoi au cucerit toate trofeele. Sunt fericit ca am ramas la Milan si ca am castigat titlul. Conducerea mi-a spus ca pot sa imi continuu aici recuperarea chiar daca contractul meu a expirat, iar asta dovedeste inca o data cat de mare este acest club.", a declarat cehul.

«1141516171823»