Cu ceva timp in urma iti spuneam ca si pe Inter o vad in cursa pentru titlu.Mai au doua restante,o sa bata si vin la 5 puncte...
I-a umilit Cavani aseara pe torinezi.Pe Lazio n-a meritat sa-i bata Juventus.
Cu ceva timp in urma iti spuneam ca si pe Inter o vad in cursa pentru titlu.Mai au doua restante,o sa bata si vin la 5 puncte...
I-a umilit Cavani aseara pe torinezi.Pe Lazio n-a meritat sa-i bata Juventus.
ce scarba,pe un bilet de 522 de euro m-a scos Juve aseara,fiindca nu a dat un kkt de gol(de fapt a dat dar, i-a fost anulat),am prins egalul lui real la pauza(45" Ronaldo),egalul lui Milan in min 93,egalul lui chievo,victoria fiorentinei,Lazio se dau 3 goluri .... ce varza .... juve = kkt .
Cu ceva timp in urma iti spuneam ca si pe Inter o vad in cursa pentru titlu.Mai au doua restante,o sa bata si vin la 5 puncte...I-a umilit Cavani aseara pe torinezi.Pe Lazio n-a meritat sa-i bata Juventus.
Da, asa e, dar la ora asta Inter e in spate. Restantele inca nu s-au jucat. ![]()
Lecce - Milan 1-1...Din nou un meci slab facut de milanezi,care nu se regasesc...Pacat de golul super reusit de Ibrahimovic.
Niste scarbe, am pierdut bani doar la ei.
Lecce - Milan 1-1...Din nou un meci slab facut de milanezi,care nu se regasesc...Pacat de golul super reusit de Ibrahimovic.
Zlatan nu se dezminte niciodata. Un geniu al balonului. Il asculta mingia ca pe mingicarii brazilieni.
Golul asta concureaza la "golul etapei" impreuna cu reusita lui Del Piero din lovitura libera. Alta opera de maestru.
Cat despre egal, lasa ca si noi am facut atatea .... ![]()
Da,super si golul lui Del Piero,dar parca mai fain a fost al lui Zlatan.
Pentru ca e din actiune, poate. ![]()
Da,cam tot timpul un gol din actiune are un avantaj.
Oricum,si mie imi plac mult reusitele din faza fixa,din lovitura libera.
Milan a invins Cesena cu 2-0 , dupa un meci in care au ratat foarte mult,in special prin Robinho.O victorie importanta,avand in vedere celelalte rezultate din etapa asta.
Cassano s-a integrat bine,paseaza foarte bine in atac,doar golul ii lipseste.
Pacat ca s-a accidentat iar Nesta.
Au ratat exasperant de mult, ii aveam la handicap -1 in combinatie cu Villarreal si dupa ce am vazut in min 91 ca Robinho nu poate inscrie nici cu poarta goala nu m-am mai uitat, ca dupa un minut sa aud ca a dat Ibra gol.
Oricum au practicat un joc frumos cu toate ca au avut o groaza de absenti.
Nesta am inteles ca si-a dislocat umarul.
Da,Nesta si-a dislocat umarul.Din pacate,in ultima vreme are tot mai des parte de accidentari.Nu mai e ce-a fost... ![]()
Milan,cu o echipa decimata de accidentari,a invins in deplasare la Catania,2-0,dupa un meci mai greu decat o arata scorul.Goluri date de Robinho si Ibrahimovic.Nou venitul Van Bommel a fost eliminat in repriza a doua.
Urmeaza un meci greu cu Lazio.
Parca vad ca va impiedicati de noi .... NOT! ![]()
Tot ce-i posibil ! ![]()
La cati absenti are Milan,nu stiu cu cine si cum vor juca cu Lazio.
Milan - Lazio 0-0 , dupa un meci destul de slab.Milan e decimata de accidentari.Si nou venitul Legrottaglie, intrat dupa pauza,n-a terminat meciul in teren,iesind cu capul spart...
Dar si asa,milanezii ar fi meritat victoria,au avut cateva ocazii,inclusiv o dubla bara la Ibrahimovic...Lazio nici o ocazie tot meciul...
Se strange lupta la varf daca urmaritoarele bat...
E adevarat. Ati fi meritat victoria. Eu totusi sunt multumit ca am reusit sa luam 1 punct de pe un teren in care am cunoscut mai mult infrangerea. ![]()
Asa e.Pana la urma si eu sunt multumit,la cati accidentati are Milan,la ce mijloc a avut aseara...
De aveati putin curaj,poate reuseati mai mult...
Deci da... ![]()
Rade interistul din tine! ![]()
Milan a remizat astazi in deplasare cu Genoa,1-1.Un meci slab,in special in repriza a doua,au jucat fara nerv,atitudine.O situatie dificila,o gramada de absenti,accidentati.Cand joci la mijloc cu Van Bommel,Flamini si Gattuso,ce pretentii sa ai?...Van Bommel paseaza doar scurt si in lateral...
Tot mai putine sperante la titlu,iar Inter si Napoli se apropie...
Milan,in continuare cu multi accidentati,a obtinut o victorie importanta cu Parma,scor 4-0,goluri Seedorf,Cassano si Robinho 2.Cassano a marcat primul sau gol rossonero.
A fost o repetitie reusita inaintea confruntarii de marti din UCL cu Tottenham.
Ii indoaie Spurs
.