Vom vedea daca asa va fi...
Vom vedea daca asa va fi...
Sigur o sa-l anihileze Oddo pe Bale
.
Bale nu cred ca o sa joace...
Milan a pierdut acasa in prima mansa din optimile ligii cu Tottenham,0-1.Dupa o prima repriza extrem de slaba,controlata de londonezi,dupa pauza milanezii au jucat altceva,au avut cateva ocazii,prin Yepes,au dominat,au presat mai mult.Tottenham s-a multumit sa se apere mai mult,iar in finalul meciului,la un contraatac purtat de Lennon si finalizat de Crouch a inscris.
Cand n-ai mijloc,joci cu Gattuso,Flamini si T.Silva,ce pretentii sa ai?...
Calificarea e compromisa,se pot gandi la sezonul viitor din Liga...
Dupa meciul din seara asta, incep tot mai mult sa cred ca Tottenham va fi o mare surpriza sezonul asta...
Votez Gattuso cel mai mare taran din UCL. Respect Spurs !
Votez Gattuso cel mai mare taran din UCL. Respect Spurs !
Nici Flamini nu e departe,la ce intrare a avut la Corluka...
Taranoi mari macaronarii...
Se mai intampla si intrari de genul ala, insa la Gattuso se aplica vorba "dupa ce ca esti prost , mai si semnalizezi" ( insistent).
Nu e compromisa calificarea,Zlatan si Pato vor fi mai determinati la retur.Plus Robinho.Trebuia sa fi jucat din primul minut cu Pato,dar am fost martorii unei tactici de antrenor necopt.
Jankulovski e cu doua clase peste Antonini,iar Oddo cred ca putea sa ajute echipa muuult mai mult decat Abate,chiar daca primul e fundas,iar al doilea are postul de mijlocas trecut in fisa.
Pe flancuri au fost sub orice nivel.L-a tinut pe Flamini prea retras...offff,si cel mai mult ma deranjeaza ca e singurul meci care nu a iesit la pariuri.
Ar mai fi mers si Legrottaglie central + Yepes mijlocas la inchidere.
Da,si Allegri a gresit,nu e antrenor de meciuri in care sa faca ceva ca echipa sa revina,doar daca asta se intampla printr-o sclipire a lui Zlatan.Din pacate Pato e cam iesit din forma.
Cum mai spuneam,cred ca marea problema e la mijloc,cand joci doar cu mijlocasi de profil defensiv,ce pretentii sa ai?...
Pe benzi alta problema,l-a intors Lennon pe Antonini...Cat sunt de batrani,si eu cred ca altceva era cu Oddo si Jankulovski,barem astia stiu jocul in banda,cu ce se mananca...
Mi-a iesit
. Ti-am zis ca nu sunt sanse cu Spurs .In retur ii bate mai rau pe macaronari.
Da,asa e.Ai nimerit-o! ![]()
Ma gandeam ca barem acasa sa bata Milan.
Plus ca in retur revine si Bale!Oricum,are si echipa buna Spurs.Asta e...
In aparare si la mijloc sunt peste Milan.Milan are atacanti mai buni dar in UCL trebuie sa fi o echipe inchegata,scurta ca sa castigi.Cei de la Spurs sunt bataiosi,cred ca in sezonu asta pot fi un fel de Uruguay de la CM.Pot bate pe oricine acasa sau in deplasare.Milan stai linistit ca nu e nici prima nici ultima lor victima.Oricum e pacat si de Milan,mai bine ieseau pe 3 in grupa si mergeau in Europa league,acolo ar fi avut ceva sanse sa ia trofeul.
Degeaba are atac Milan,daca nu are cine sa-l sprijine din spate.Plus ca si in atac Pato si Ibrahimovic nu prea joaca bine impreuna.Pacat,ca Pato e un super jucator,ar fi pacat sa plece la o echipa gen Chelsea,doar pentru bani...Milan pana nu mai schimba cativa in echipa nu mai are sanse in Europa.In serie A mai merge,e mai slab campionatul ca altadata...
Barem de-ar castiga Tottenham mai departe,dar mi-e ca in turul urmator ies...
Normal.Mijlocul este cel mai important.Daca evita Barcelona sau Man UTD au toate sansele.
Dupa infrangerea din UCL,Milan a invins destul de greu la Verona pe Chievo,2-1,goluri Robinho si Pato.O victorie importanta avand in vedere situatia delicata traversata de rossoneri.
La Chievo a jucat si fostul stelist Thereau,titular.
In primul rand nu ma asteptam sa pierdeti cu Spurs. In al 2-lea rand .... nu vreti sa repetati rezultatul cu ei si in Serie A? ![]()
De ce,ca sa ne ajunga Inter? ![]()
Asta e,nici eu nu ma asteptam sa piarda Milan cu Spurs barem acasa...Calificarea e compromisa...
Mi-a fost teama de meciul de azi,la Chievo se castiga destul de greu.Victorie,dar cam atat,jocul nu merge cum trebuie,nu convinge...
Nu ... sa va ajungem noi! ![]()
![]()
Acum Milan are cu Napoli...Mi-e teama de ce-o sa faca Edison Cavani...Lazio parca la Cagliari are...Aveti sanse sa va apropiati...
Aveam, dar am ratat sansa. ![]()
Voi insa vad ca ati defilat cu Napoli! Felicitari! ![]()
Voi insa vad ca ati defilat cu Napoli!
Ei,nu chiar ! ![]()
In derby-ul etapei,Milan-Napoli 3-0,goluri Ibrahimovic,Boateng si Pato !Milan se mentine pe primul loc.
Da,un joc destul de bun facut de Milan,in primul rand prin faptul ca i-au blocat complet pe cei de la Napoli,pe Cavani,care a fost ca si inexistent.
Meci bun facut de Pato,care dupa ceva vreme a aratat din nou de ce e in stare.
Wow ... ca la antrenament! ![]()