Referitor la meciul de aseara.
Am stat la Tribuna 1 si nu mi-a venit sa cred cata prostie si nesimtire exista la unii suporteri "inchipuiti" ai Stelei. Sa va dau un exemplu: in stanga mea statea un individ la vreo 50 de ani, suporter "infocat" al Stelei.
Ei bine, din primul minut nu am auzit de la acesta altceva decat injurii la adresa jucatorilor. Ba mai mult, am ramas masca cand l-am auzit pe respectivul ca vrea sa primim gol, asa, "ca sa ne invatam minte". 8O
Cum poti sa ai o astfel de gandire? Astfel de persoane nu au ce cauta la stadion. Mi-am dat seama inca o data ca gestul regretabil al lui Meme este perfect scuzabil, daca am ignora functia pe care acesta o ocupa. Tot referitor la Tribuna 1, nu se poate generaliza. Sigur, sunt multe persoane care mananca tot meciul seminte si stau ca stanele de piatra, insa am avut cu cine canta. Trebuie doar sa dea cineva tonul. :wink:
Am facut aproape 600km pentru a-mi incuraja echipa favorita. Nu m-a multumit rezultatul, nu mi-a placut jocul per ansamblu, dar nu regret nici o clipa ca am fost la meci, iar la final i-am aplaudat pe jucatori. Suporterul trebuie sa isi incurajeze echipa si la bine si la rau. Toata admiratia pentru cei de la Peluze. Au cantat pana la final. Totusi, nu ma incanta ideea de a scanda impotriva echipelor rivale(Dinamo si Rapid) la alte meciuri decat cele directe. Decat sa ii injuram pe acestia, mai bine ne incurajam echipa.
Despre meci.
Joc mediocru spre slab. Spaniolii ne-au presat si practic nu am construit aproape nimic. S-a insistat peste masura cu acele mingi lungi direct pe varfuri. Nici Iacob nici Dica nu au reusit sa scape din coasta apararii adverse in urma unor astfel de faze. Nu inteleg de ce si dupa pauza s-a insistat in multe randuri pe aceeasi chestie, in conditiile in care s-a vazut clar ca in prima repriza astfel de lansari nu au avut sorti de izbanda.
Jocul pe benzi nu a mers grozav. Nu am mai vazut acele urcari ale lui Ogararu, acele combinatii pe dreapta dintre el si Banel, combinatii atat de des intalnite pe vremea lui Oleg. Au lipsit centrarile de calitate, pentru ca slava domnului, avem jucatori care pot sa le fructifice(Goian, Dica, Iacob). Nesu a jucat slab, a fost vizibil depasit de situatie. Olaroiu nu a vrut sa riste cu Petre Marin, deoarece in cazul unui meci mai slab al acestuia, toata lumea i-ar fi sarit in cap. Totusi, cred ca este cazul ca Nesu sa stea pe banca o perioada(un bun moment de a-l retesta pe Marin este chiar meciul cu Argesul de duminica). Nicolita a alergat mult si degeaba, incepe sa se arunce din ce in ce mai des la orice contact cu adversarul. Bostina s-a miscat bine, dar dribling-urile sunt inutile atunci cand iti lipseste pasa/centrarea decisiva. Radoi a jucat bine, chiar daca a balbait si el 2-3 mingi. Paraschiv s-a luptat mult, dar nu a reusit sa creeze o legatura intre aparare si atac. Fundasii centrali au jucat aproape impecabil. Mi-a placut si Carlos. Degajari precise(poate ca nu tot timpul se impun degajari lungi, e adevarat); a iesit bine la centrari si a avut vreo 2 interventii foarte bune.
Imi fac mari probleme pentru meciul retur. Daca aici se presupune ca Oli a incercat(a nu se intelege ca a si reusit) sa joace ofensiv, ma intreb ce se va intampla la Sevilla, in conditiile in care jocul prudent pare a fi o solutie mai indicata. Din pacate Oli continua sa dezamageasca. Este as la teorie, dar practica "il omoara" deocamdata. In ritmul acesta nu stiu cat timp va mai rezista. Sa speram intr-o victorie duminica, victorie secondata de o calificare in fata celor de la Betis. Sa speram ca va fi asa.