dupa meciul cu Heerenveen multzi au spus ca sa nu-l mai criticam pe Olaroiu dupa un meci. Acum ce sa mai facem cand iar au jucat prost? Totusi Steaua are, cu Olaroiu, 3 meciuri oficiale si inca cateva mai multe amicale. Si culmea in nici unul n-a jucat cum juca cu Protasov, adica ofensiv.
DACA NU O SA CASTIGAM CU Arges DUMINICA CINE O SA MAI AIBE RABDARE CU Olaroiu? Cartzu e super defensiv, Olaroiu nu stie sa atace. Deci e o problema!
Si mai e o problema. Gigi a spus ca Olaroiu o sa stea la Steaua cat vrea. Parca ar fi Piturca 2, numai el a stat cat a vrut. Si daca o sa joace Steaua ca in seara asta cred ca n-o sa mai mearga nimeni la meciuri si Gigi tot n-o sa-l dea afara pe Olaroiu ca doar sunt prieteni. Ce rau e sa faci experimente doar asa din prietenie. Daca ar fi jucat asa prost, cu Protasov, Steaua cred ca Gigi facea crize, dar cu Olaroiu nu face ca sunt prieteni.
Totaaaal de acord! Olaroiu e un ratat de antrenor!
P.S. As mai dori sa remarc doi vinovati, zic eu destul de importanti:
1. Conducerea Stelei (oricare o fi ea, dar in special cea de acum), care a dormit pana acum si nu a putut face un gazon acceptabil pe Ghencea si ne-a pus sa jucam pe un stadion care, nici daca avea 200.000 locuri, nu putea compensa apropierea tribunelor de acasa.
2. Dragomir si intreg LPF-u, care a suspendat de dragul cainilor, pentru nici un motiv corect, etapa de weekendul trecut. Poate daca am mai fi avut un meci pe acest stadion infect, jucatorilor le-ar fi fost putin mai usor...
In fine, asta e acum...speram ca la Sevilia o sa iasa mai bine.