FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Betis Sevilla 0-0 :(

«1131415161719»
crazyidane09.03.2006 10:41
dupa meciul cu Heerenveen multzi au spus ca sa nu-l mai criticam pe Olaroiu dupa un meci. Acum ce sa mai facem cand iar au jucat prost? Totusi Steaua are, cu Olaroiu, 3 meciuri oficiale si inca cateva mai multe amicale. Si culmea in nici unul n-a jucat cum juca cu Protasov, adica ofensiv.

DACA NU O SA CASTIGAM CU Arges DUMINICA CINE O SA MAI AIBE RABDARE CU Olaroiu? Cartzu e super defensiv, Olaroiu nu stie sa atace. Deci e o problema!  

Si mai e o problema. Gigi a spus ca Olaroiu o sa stea la Steaua cat vrea. Parca ar fi Piturca 2, numai el a stat cat a vrut. Si daca o sa joace Steaua ca in seara asta cred ca n-o sa mai mearga nimeni la meciuri si Gigi tot n-o sa-l dea afara pe Olaroiu ca doar sunt prieteni. Ce rau e sa faci experimente doar asa din prietenie. Daca ar fi jucat asa prost, cu Protasov, Steaua cred ca Gigi facea crize, dar cu Olaroiu nu face ca sunt prieteni.

Totaaaal de acord! Olaroiu e un ratat de antrenor!

P.S. As mai dori sa remarc doi vinovati, zic eu destul de importanti:

1. Conducerea Stelei (oricare o fi ea, dar in special cea de acum), care a dormit pana acum si nu a putut face un gazon acceptabil pe Ghencea si ne-a pus sa jucam pe un stadion care, nici daca avea 200.000 locuri, nu putea compensa apropierea tribunelor de acasa.

2. Dragomir si intreg LPF-u, care a suspendat de dragul cainilor, pentru nici un motiv corect, etapa de weekendul trecut. Poate daca am mai fi avut un meci pe acest stadion infect, jucatorilor le-ar fi fost putin mai usor...

In fine, asta e acum...speram ca la Sevilia o sa iasa mai bine.

adrian_no109.03.2006 10:48

Pai Steaua nu cre ca mai castiga vre un meci pe Lia Manoliu in UEFA! Stadionu ala e blestemat, nu a mai castigat nimeni pe el!! :( nici nu au dat goluri. Cand a jucat Dinamo cu Manchester a fost autogol pentru spurcati nu au dat ei! Poate in campionat sa castige da in UEFA niciodata pe National :(:(:(

MPeRor09.03.2006 11:03

Un singur lucru vreau sa zic: Cu degetul din mijloc ridicaaat....Oli este [...]Forza Steaua!

Editat. Incearca sa nu jignesti. Moderatorii

Mr.X09.03.2006 11:05

Eu atat va amintesc...Oli a fost dat afara de la Poli pt ca nu avea mentalitate de invingator....si a venit la Steaua......si-a schimbat oare mentalitatea??

Nu se poate sa luam ce refuza Poli Timisoara,hai..luam ce refuza o echipa puternica din Europa...dar nu Poli....am picat in privinta jocului de cand a venit acest personaj la echipa...tot respectul....citeste,se documenteaza....degeaba

Va pup pe toti..HAI Steaua

ulivius09.03.2006 11:06

Echipa n-a jucat slab. Jucatorii au fost pusi sub o presiune fantastica atat de catre adversar cat si de catre public, care ii fluera la fiecare greseala. Au vrut prea mult sa nu dezamageasca.

Sunt sigur ca la Sevilla va fi alt meci. Ai nostri isi vor arata forta.

Oli este un antrenor exceptional. Se vede ca jucatorii n-au jocuri in picioare.

FORZA

Bega09.03.2006 11:24
Eu atat va amintesc...Oli a fost dat afara de la Poli pt ca nu avea mentalitate de invingator....si a venit la Steaua......si-a schimbat oare mentalitatea??

Nu se poate sa luam ce refuza Poli Timisoara,hai..luam ce refuza o echipa puternica din Europa...dar nu Poli....am picat in privinta jocului de cand a venit acest personaj la echipa...tot respectul....citeste,se documenteaza....degeaba

Va pup pe toti..HAI Steaua

Nu va impacientati atita! Aveti totusi aparare buna cu Oli.

Cum n-ati luat "ce refuza o echipa puternica din Europa"? Dar Carlos de unde vine?

gogu1909.03.2006 11:41

mai bine pleaca draq de la Steaua!habar nu are fotbal!

KroNos^09.03.2006 12:32
Echipa n-a jucat slab.  

Oli este un antrenor exceptional. Se vede ca jucatorii n-au jocuri in picioare.

unde ai vazut tu ca echipa a jucat bine? unde e Olaroiu antrenor execptional? poate in Zambia e antrenor exceptzional!

Faza cu jocurile in picioare nu tzine pentru ca Rapid este in aceeasi situatzie si a batut ocupanta locului 3 in Germania pe cand noi n-am batut locul 15 din Spania care a jucat cu multe rezerve.

Stilul de joc abordat de Olaroiu e la fel ca cel al lui Zenga pe care nu-l suport. Adica Steaua joaca la plesneala, incalcit, daca dau un gol nu mai vedem o faza de atac tot meciul. Olaroiu si Zenga n-au avut niciodata fatza de Steaua. Zenga a avut doar mentalitate de invingator NU si o tactica care sa atraga publicul. Stiu ca multzi or sa ma injure ca nu-l suport pe Zenga dar asta e parerea mea.

Singurul antrenor bun in ultimii 8 ani la Steaua a fost Protasov. Antrenorul lui Lens era socat ca Steaua facea presing la 4-0 in min 85. Cu Olaroiu Steaua nu face presing niciodata. E incredibil ca in 2 meciuri acasa sa nu tragi mai mult de 3 suturi PE poarta.

Ne trebuie un antrenor ca Protasov. prefer sa vad ocazii multe chiar daca nu castigam tot timpul decat sa adorm pe stadion si sa-mi fac nervi ca nu vad nici un presing sau un dribling.

P.S.: Becali @ OTV aseara : "Steaua nu a putut sa dea gol deoarece preotii care au sfintit stadionul erau dinamovisti.."

tay_fun609.03.2006 12:46

sa-mi fie cu iertare ca va luati doar de Nesu,nu zic ca nu aveti dreptate (a fost varza meciul asta),dar am o intrebare:a jucat Dica ?sau am fost in 10 ?Oli depasit si paralel !!!

redandblue09.03.2006 12:51

Bai fratilor nu mai luati foc asa ca nu am jucat cu Jiul si am facut 0-0.Am jucat cu Betis echipa care a batut pe Chelsea anul asta si care a castigat pe Nou Camp.Nesu si cu Bostina erau buni cand echipa castiga cu 3-0 acu nu mai sunt buni...Cum vreti sa joace echipa cand samintarii de la tribuna II si mai nou de al peluza I fluiera tot meciul...In loc sa fiti alaturi de echipa incepeti sa strigati sa-i dam afara....

devotee09.03.2006 13:13

Parerea mea este ca Oli ne ingroapa... :( Fara sa vrea asta in vreun fel, ci doar pentru ca atat poate. Nu stie mai mult si degeaba se chinuie. Si ma enerveaza ca foloseste scuza aia cu ghinionul... Eu cred ca nu poate fi vorba de asa ceva. Am jucat prost si atat. De ce ii este greu sa recunoasca? A fost presiunea publicului prea mare??? Pai prefera un stadion pustiu, sau cum?? Nu au nici o scuza. Asta le e valoarea. Conteaza doar rezultatele... Daca nu le obtii, nu ti le da nimeni. Si asta se face prin munca, perseverenta si fara figuri manelistice si basini cu masini scumpe si **** prin cluburi...

Reincepe campionatul si nu stiu incotro ne vom indrepta in clasament... O sa suferim mult in acest retur. Cat despre Cupa UEFA... speram intr-un miracol la Sevilla...

PS Chiar, stie cineva cati (si eventual care) dintre jucatorii din 86 vor face deplasarea cu echipa actuala pt a vizita Sevilla?

ultras78SB09.03.2006 13:43

Am crezut ca Olaroiu va reusi sa mentina pe aceeasi linie echipa, ca pe vremea lui Protasov. Din pacat incep sa ma indoiesc de el pentru ca Steaua adopta stilul Timisoarei din sezonul trecut si acest tur de campionat. Este IMPARDONABIL sa nu bati acasa ciuca batailor din Spania!!!

Mai ales ca au atatia jucatori lipsa. Ma intreb cum vor juca in retur cu alti 3 suspendati (pacat de portarul lor suspendat ca ala ne mai dadea o sansa).

Va spun: LA FEL pentru ca Olaroiu NU va gasi solutii, pentru ca NU POATE mai mult.

Ce dreq au fost cu schimbarile alea? De ce a iestit Bostina, unul din putinii oameni capabili sa scoata prin dribling unul-doi jucatori adversi? Ce a cautat Cristocea in min. 89 in teren?

Si mai am ceva de reprosat capitanului: cand echipele sunt echilibrate, un adevarat lider isi asuma raspunderea pentru niste pase decisive, driblinguri, un sut de la distanta....

Bravo lui Lovin ca a avut cateva driblinguri si un sut bun, prea putin totusi pentru echipa si mult pentru el. In rest, benzile au fost moarte iar sa-i dai mingea copilului ala de Nesu ca dupa aia el s-o degajeze in fata la bataie, asta nu e tactica!!!

Rusine Olaroiu!

Vei fi iertat pentru aceste esecuri acasa doar calificandu-ne.

FORZA Steaua!!!

sorin_77709.03.2006 13:48

Am ajuns la concluzia ca Steaua fara antrenor de la plecarea lui Protasov putea juca mai bine. Conserva cunostintele si stilul de joc si juca fratilor fotbal... Am sa il huidui meci de meci pe acest pseudoantrenor

kyd09.03.2006 13:49
Bai fratilor nu mai luati foc asa ca nu am jucat cu Jiul si am facut 0-0.Am jucat cu Betis echipa care a batut pe Chelsea anul asta si care a castigat pe Nou Camp.Nesu si cu Bostina erau buni cand echipa castiga cu 3-0 acu nu mai sunt buni...Cum vreti sa joace echipa  cand samintarii de la tribuna II si mai nou de al peluza I fluiera tot meciul...In loc sa fiti alaturi de  echipa incepeti sa strigati sa-i dam afara....

Si rapid a jucat cu echipa care a batut pe Bayer sambata si au reusit sa castige.Noi nimic pt ca nu avem un antrenor capabil.

Si acu tot samantarii sunt de vina ca echipa nu a jucat???la fiecare meci prost al Stelei o sa dai vina pe samantarii de la tribuna???

Mie dor de meciurile cu multe goluri ale Stelei din tur!!!!!!!!!!!!!!

alinush8909.03.2006 13:50

Ce linie sa metina mah...cand el in loc sa ia un atacant pur-sange ia mijlocasi la inkidere si fundasi(vezi Loncharich)...depsre meci...un singur cuvant....dezamagitor,sicner parca le-a fost frica,timorati.,,nush :cry: ..in trbune...superb..mai frumos decat cu Heerenveen, apropo...fratilor..mustatza asta e praf rau...5 cantece stie si el...ale ale..o oo oo si la la la..ca sa nu mai zic ca zic ca nici nu stie sa vorbeasca.."Hait toafta lumea mainile sus sa facem ceva frumos....hai toafta lumea" :lol: :lol: ....ca sa nu mai zic ca in repriza a doua chiar inante sa inceapa un cantec..porcu' a ragait la microfon de l-a auzit toata peluza :lol: :lol: :lol:

KroNos^09.03.2006 13:53

Comentatzi declaratziile astea din Gazeta Sporturilor.

MM Stoica: "ECHIPA NOASTRA A FACUT UN MECI MARE. Betis A TRAS DE TIMP TOATA PARTIDA."

Dorin Goian: "NU STIU CE SE INTAMPLA, DAR AICI, PE <<LIA MANOLIU>>, NU PUTEM SA MARCAM!"

Deci pentru MM, Goian si Olaroiu vinovatzii sunt gazonul, ghinionul si spaniolii ca au tras de timp. Incredibil cum se pot gasi asa scuze!!!!

Unde au tras de timp spaniolii ca au fost peste noi toata partida, numai antijoc n-au facut. MM cred ca a vazut alt meci.

Si faza ca ei pot castiga doar in Ghencea nu tzine. Nu sunt jucatori profesinisti? De ce au salarii de zeci de mii de euro, ca sa se sperie de un stadion plin si cu un gazon impecabil?

Mai mult decat jocul prost ma enerveaza scuzele tampite. Mai bine si-ar cere scuze si ar recunoaste ca au jucat foarte slab spre penibil si ar pleca capul ca asa fac oamenii inteligentzi. Scuzele cu gazonul tzineau cand am pierdut cu Norvegia si Danemarca nu acum cand e un teren foarte foarte bun. adica ei ce vor, un teren prost ca cel din Ghencea? unde trebuie sa intrii cu colac de salvare sa nu te scufunzi in noroi? Cu Protasov am dominat Sampdoria si Hertha la ele acasa pe stadioane imense. Deci aici se vede mana antrenorului. E prea mare diferentza de asezare in teren intre Protasov si Olaroiu si jucatorii nu mai stiu ce sa joace. Practic Olaroiu a stricat toate automatismele pe care le crease Protasov.

P.S.: Protasov RuLz !!!

neagu25neaga09.03.2006 14:25

oare daca jucam in Ghencea tot 0-0 era?Oli baga-ti mintile in cap si fa ceva sa ne calificam.

karas_ultras09.03.2006 14:37

Instigare la ratiune

Avem multe de pierdut daca nu ne calificam:

1)prestigiu, pt ca altii vor merge mai departe;

2)incredere, pt ca nu putem depasi pt al doilea an consecutiv, stadiul de echipa mediocra a continentului;

3)linistea necesara in campionat, pt ca sigur esecul va atrage dupa sine o serie de convulsii.

Deja sunt multi cei care ii cer capul lui Olaroiu si acest lucru se va reflecta negativ in starea de spirit a echipei.

Contestatarilor de profesie le spun doar atat: Oli a declarat dupa meci ca nu am stiut (sau nu am putut ) sa iesim din aparare calm, cu mingi pe jos, combinativ, preferand in schimb, mingile lungi, la bataie. Care antrenor ar spune asta in fata tuturor daca el le-ar fi cerut baietilor ceva exact pe dos?

Pt cei care contesta orice la adapostul unui nickname, am cateva intrebari:

1)Credeti ca-i OK sa-i "stimulam" cu injuraturi inca din min 10 pe Nesu sau Banel, nimeni altii decat cei care in urma cu cateva luni erau aplaudati la scena deschisa?

2)Credeti ca Betis e o echipa slaba?

3)Credeti ca-i normal sa vorbim despre castigarea trofeului inca din faza asta a competitiei?

4)Sincer, cati dintre voi cazuserati in extaz si nu conteneati cu superlativele dupa victoria din Olanda, cand JOCUL NU A FOST NICI ATUNCI BUN?

5)Cand veti inceta sa mai plangeti dupa Protasov? Il respect, a fost extraordinar, dar e ISTORIE...

bodanelu09.03.2006 14:41

pun pariu ca, daca saptamana viitoare scoatem un rezultat bun, toata lumea o sa spuna ce frumos am jucat, ce antrenor e Oli, etc etc....

acelasi lucru se spunea si de Protasov, si de Zenga cand au venit... Nu putem sa`i acordam timp cum le`am dat celor 2?

Anul trecut, pe Ghencea, la finalul meciului cu Vilareal (0-0 vezi meciul de aseara) toata lumea a aplaudat si a cantat pt Steaua. anul acesta am jucat cu Betis, si la sfarsit se fluiera! De ce?

am auzit (nu am putut vedea pt ca eram pe stadion) ca rrapizi la 0-0 cantau de mama focului, incurajau echipa... la noi ??? se injura? oare se cere prea mult de la suporterul stelist, care trebuie sa incurajeze echipa la bine sau la GREU

karas_ultras09.03.2006 14:50

am auzit (nu am putut vedea pt ca eram pe stadion) ca rrapizi la 0-0 cantau de mama focului, incurajau echipa... la noi ??? se injura? oare se cere prea mult de la suporterul stelist, care trebuie sa incurajeze echipa la bine sau la GREU

Se pare ca da!

zarboss09.03.2006 14:56

se pare ca da sau nu echipa nu prea mai merge cum vrem noi.. cand joaca cu frica nu iese nimic si s+a vazut ca aseara au jucat cu morcovul......nu vreau sa vb de rau dar cred ca Olaroiu nu e pregatit pentru a antrena pe Steaua...

KroNos^09.03.2006 15:09
pun pariu ca, daca saptamana viitoare scoatem un rezultat bun, toata lumea o sa spuna ce frumos am jucat, ce antrenor e Oli, etc etc....

Punem pariu ca nu ne calificam. N-am castigat acasa cum sa castigam in deplasare? Si gandestete, au jucat cu rezervele. Ce s-ar fi intamplat daca nu le-ar fi lipsit nici un jucator? Crezi ca am fi castigat? Sa fim seriosi. Prea li s-au urcat fitzele la cap si nu mai joaca nimic. Si Gigi greseste cand le promite atatzia bani. Ca ei nu se mai gandesc la meci ci doar la fete si masini.

4)Sincer, cati dintre voi cazuserati in extaz si nu conteneati cu superlativele dupa victoria din Olanda, cand JOCUL NU A FOST NICI ATUNCI BUN?  

5)Cand veti inceta sa mai plangeti dupa Protasov? Il respect, a fost extraordinar, dar e ISTORIE...

In Olanda am jucat ca aseara numai ca am avut noroc la 2 goluri. Deci si in turul cu Heerenveen am jucat foarte prost. Nu cred ca au fost multzi care sa zica ca Steaua a jucat bine atunci. Cam totzi au zis ca Steaua avut noroc, printre ei am fost si eu.

In legatura cu Protasov eu inca "plang" dupa el, ca am tot dreptul, pentru ca a fost foarte bun ca antrenor. Daca o sa vina altul mai bun ca el abia atunci n-o sa-l mai pomenesc. Pana atunci ne ingroapa Olaroiu.

Sa-i vad pe sustzinatorii lui Olaroiu, care spun sa-l mai lasam 2-3 meciuri, ce or sa zica peste o saptamana. Adica dupa meciurile cu Arges si Betis.

La Betis daca jucam ca aseara nu castigam sigur si nici egal nu scoatem. Nu mai putem fi subiectivi acum sa zicem ca ii spargem cu 3-0 la ei acasa. Tre sa fim realisti si sa recunoastem ca Olaroiu a stricat tot ce era bun la Steaua. Nici defensiv ca Zenga nu e, nici ofensiv ca Protasov nu e. E undeva pe la mijloc dar nici el nu stie sigur ce vrea. Mi-e frica sa nu pierdem cupele europene anul asta daca o sa jucam ca aseara.

P.S.: Sper sa ma contrazica Olaroiu si sa jucam frumos de acum inainte, sa trecem de Betis si sa luam campionatul. Dar nu cred, omul e prea prudent.

dbd09.03.2006 15:18

nesu si Banel nu au fost in forma !

iar Iacob si Dica au ratat intr-un meci mai mult decat in cariera lor !

poate nu e numai Oli devina dar peste 50 % el e !

meci varza ! speram in continuare la retur !

RMO1X209.03.2006 15:43

MAI BAIETI, SCRIU PRIMA OARA PE FORUM, SI EU SUNT SUPARAT LA FEL CA VOI, DAR HAI SA FIM SERIOSI SI SA RECUNOASTEM CA Betis JOACA FOTBAL SI SDA SPERAM CA SI NOI VOM JUCA LA SEVILLA, DAR INTREBARE PT TOTI STELISTII, NU VII SE PARE CA PORTARUL Carlos ARE VALOARE?

ASTEPT REPLICA VOASTRA?

rugutzu09.03.2006 16:04

Problema jucatorilor este ca pentru a marca 2 goluri trebuie sa aiba 10 ocazii. NU stiu sa speculeze fiecare bresa la timpul ei. Cum echipele de acum sunt to mai puternice, dominarea stelista evident ca scade, jocul se echilibreaza (asa cum a fost si cel de aseara) si atunci este nevoie de un varf incisiv, care NU IARTA!

In aparare stam bine, degeaba vb cei care isi dau cu parerea judecand echipa doar dupa modul cum ataca. Goian da atata siguranta in aparare in cat nici nu am emotii la faze fixe sau contraatacuri. Ghionea da si el totul din el cand vine faza apararii iar Carlos, dupa meciul trecut, cred ca e foarte sigur pe el (mi-a placut).

NU l-am criticat pe Olaroiu, nu o voi face, deocamdata, dar este adevarat ca am fost dezamagit cand a preluat echipa si mai ales, observ ceva ce ma enerveaza tare la el. Jocul combinativ al Stelei de la mijlocului terenului s-a transformat in pase de 40 de m la intalnire pentru varfuri. In returul cu Heerenven mai ales, si aseara, dar mai putin.

Consider ca, desi multi il contesta, tactica lui va da rezultate in urmatorul meci cu Betis. Cred ca prudenta este mai indicata, apararea e solida, si va fi un meci ft greu pentru Betis.

NU ii inteleg pe suporterii care vor doar spectacol ("Chiar daca pierde echipa, eu vin la meci sa vad spectacol"). E aiurea rau! Doamne ajuta sa joace Steaua execrabil si sa castige Cupa UEFA. (desi nu cred ca e cazu :) )

Schimbarile, au fost intr-adevar aiurea. Remarc totusi ca atat in meciul cu Heerenveen cat si cel de acum, dupa intrarea lui Oprita jocul a prins viteza. NU zic ca ar trebui sa schimbe primul 11, dar putina concurenta pe locul de titul e bine venita!

Haide Steaua!

«1131415161719»