FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Heerenveen 0-1 (!!!)

«1789101116»
dbd23.02.2006 21:22

nu stiu cata vina are Oli dar jocul a fost foarte slab...poate ca a lipsit Ghionea...poate ca nu sunt jucatorii nostri obijnuiti cu o asemnea atmosfera...dar pacat...

oricum sa privim si partea buna ca ne-am calificat !

Motanu D23.02.2006 21:24

Vina e 120% a lui Oli. Asteptam mai mult de la el.

Am insa rabvdare si astept un joc mult mai bun de la Steaua. Si sper sa inteleaga si el, odata pentru totdeauna, ca daca te aperi castigi numai cu noroc sau cu arbitrii !

dbd23.02.2006 21:30

poate ai si tu drepatate...dar totusi nu Oli a jucat...si aparandu-se iarasi poti sa castigi ... cu noroc... :lol:

vasilacu23.02.2006 21:30

:evil: Asta-i atitudine!? Asta-i mentalitate de roman, ne-am facut de ras. Macar pentru 55 de mii de suflete sa fi luptat ca adevarati stelisti. Oli se joaca cu focul, asa juca echipa cu ucraineanul.

Apararea trebuia sa fie la mijlocul terenului, nu sa-l sufoce pe Carlos, in fata doua lesinaturi. Mare bafta am avut cu Goian si Para in tur. Si atunci n-am jucat stralucit.

Pentru Rapid, jos palaria!! Daca flacaii aia joaca asa in retur ne-am ars, ce Dinamo, ce Poli!

Sa speram ca o se ne trezim pana-n optimi. Forza Steaua!!!!

:evil:

ss lucki23.02.2006 21:34

Unii ii zic "antrenor italian", dedicat 100% echipei, un profesionist desavarsit, cand de fapt nu e altceva decat un fricos, un individ care-si mascheaza propria incompetenta printr-un joc rigid si lipsit de spectaculozitate...sa-i fie rusine si lui si jucatorilor ca si-au batut joc de peste 50000 de spectatori. Cu Protasov era cel putin 2-0 la pauza...

Finala UEFA pare departe acum...

ss lucki23.02.2006 21:39
Forza Steaua!!!!  

Bahhhh, ma bagati in spital cu italiana voastra de Chisinau :twisted: :twisted: :twisted:

Ce dracu e asa greu sa scrieti FORZA, daca tot va credeti ultra' , daca nu scriet Hai Steaua si nimeni nu se supara

Ahhhhhhhhhh ce draci am!!!!!!

Allen23.02.2006 21:43

Cum mah, n-au jucat "pentru noi"? :evil: Mai au si tupeu sa afiseze mesaje ca asta. Si nu e numai vina lui Olaroiu, daca esti jucator cu personalitate treci peste indicatii si faci ce vrei tu pe teren. Daca vroiau sa joace la spectacol puteau s-o faca, chiar daca le-a zis ala sa stea cu fundul in poarta.

Cu parere de rau spun dar publicul m-a dezamagit: in loc sa fie un meci de sarbatoare si sa cantam tot meciul, i-am fluierat pe aia de parca jucam cu Real Madrid si trebuia sa recuperam cateva goluri. Rusine celor care in loc sa-si incurajeze echipa, striga impotriva adversarilor din campionat. STATI ACASA BAH!

Am plecat scarbit de la stadion prin minutul 70 si o sa ma gandesc mai bine data viitoare daca merita sa suport mentalitatea de tarani a unora si de incompetenti lipsiti de orice urma de profesionalism a celorlalti.

dbd23.02.2006 21:45

repet : PRIVITI SI PARTEA BUNA !!!

acu a gresit...se mai poate...acum eu astept cat mai multe videouri si poze de la meci ! :D

IONUTZ-CIPRIAN23.02.2006 21:50

:evil: >>>Stii tu melodia aia de la MAFIA cu partea buna?Ti-o dedic!!Oli sper sa nu mai apuce 5 meciuri pe banca ca ne afundam mai mult!!Si cum zicea cineva mai sus,AH CE DRACI AM SI EU!!>>> :twisted:

waste23.02.2006 21:54

Exact la asta ma asteptam din partea ticalosului arogant si cu ifose de antrenor italian. Sa joace la 0-0 cand 50.000 de oameni asteptam o Steaua magica si mult spectacol.

Asta e doar inceputul.. Stati sa inceapa seria de egaluri in campionat specifice lui Oli (refuzat de Poli) :(

horse3723.02.2006 21:54

draga nenea olaroiule,

afla despre mine ca sant sanatos si ca-mi place fotbalul. aci in Armata nu ne dau voie decat la fotbal sa ne uitam.

te rog frumos nene olaroiule, daca poti, sa faci echipa Steaua Bucuresti sa joace fotbal pt ca atunci cand am plecat eu militar, era nenea Protasov si-mi placea tare mult echipa ce juca. cu matale astazi am jucat ca pe vremea lu tataie halagian. adica "focu la ei", bre.

si te mai rog ceva, daca la urmatorul meci echipa o sa joace tot asa, sa pleci bre, ca esti antrenor aci la noi de pluton si nu de echipa mea de suflet.

oare ce a jucat Steaua astazi!? ati vazut vreo idee de joc? (au ratat olandezii un penalty in 3' az alk-Betis ) tare-mi este teama ca domnul Olaroiu este varza in practica si tare doar in teorie, cu 24 de ore care le vede doar MM Stoica!

tot cu Steaua tinem, da vrem sa murim frumos.

hai Steluta!!!

Motanu D23.02.2006 21:55

Calm, fratilor, ne-am calificat. E cazul sa dormiti bine, sa va linistiti si sa judecati la rece. Nu e cazul sa disperam. Hai sa-l lasam pe Oli sa-si faca treaba si apoi sa-l contestam.

Ce naiba, nu suntem caini sa urlam la luna la primul esec !

Si eu sunt suparat, dar ne trebuie acum... rabdare si tutun. Veti vedea ca vom juca altfel !

dbd23.02.2006 21:56

dar dupa iconitele care le pui la inceput si la sfarsitul mesajului tu tot timpul ai draci ! :lol: :wink:

pai si atunci ce vreti mai sa plece Oli ?

( parca voi astia care aveti acu draci sunteti cei care se bucurau ca a venit Oli, iar eu v-am spus ca nu e bine venit ) :wink:

iL Napoletano23.02.2006 21:56

Ingratilor sa va fie rusine...murdariti cu critici orice performanta a echipei...Steaua e buna pt voi numai cand castiga...mercenarilor!!!!!

alina_mihaela23.02.2006 21:58

Mey nush dar mie imi vine sa plang la cat de nasol am juca,daca continuam asa adios calificare mai departe....sper sa ma insel si jucatorii sa isi arate adevarata lor valoare, dar situatia nu este prea roz :cry:

FANATIK RED-BLUE23.02.2006 22:00

Nu stiu a cui e vina ca nu am castigat meciul dar, totusi... Mergem mai departe!

Allen23.02.2006 22:00
Ingratilor sa va fie rusine...murdariti cu critici orice performanta a echipei...Steaua e buna pt voi numai cand castiga...mercenarilor!!!!!

Prietene, du-te la meciurile lui Napoli si lasa-ne cu morala ta. Pentru noi Steaua inseamna spectacol si daruire nu femei fricoase jucand la 0-0.

IONUTZ-CIPRIAN23.02.2006 22:05

:evil: >>>Si in Armata atacam mai bine la exercitiile tactice :lol: >>> :twisted:

soare_yo23.02.2006 22:05

Faza Zilei... un catzelush frustrat... care se ocupa cu mentinerea atmosferei in Sala Polivalenta la Cupa Liceelor imi transmite in inconstientza lui "GURA MIK" eu nu inteleg... probabil ca liceul in care invatza a trecut de optimi la scor... si isi permite sa ma "atace" si sa fie arogant din cauza performatzei echipei pe care o incurajeaza in aceasta perioada a anului:D

bireescu_alin23.02.2006 22:08

Pai asa se intampla cand avem un antrenor pe care nici Poli Tim nu la vrut.

De ce?Pt ca nu are mentalitate de invingator.chiar daca joc cu o echipa de doi bani si tot joc pe viata si pe moarte nu ca femeile astea.Da oricum e clar ca Oli a hotarat asa.Nu vad cum o sa luam titlu cu asta.

Cu Protasov era 4-0,3-0,....in nici un caz 0-1 acasa la noi(pai pana si la Constanta am batut)Acuma se dau mari dinamovistii ca ei macar au scos egal.Mi-e rusine sa ma uit la coeficintul Romaniei cand stiu ca numai Rapidu a adus puncte etapa asta.

Gaby23.02.2006 22:08

Am inghetat 4 ore pe stadion ca sa vad tenis intre Carlos si Iacob. Daca Olaroiu era antrenor (si nu este !) se ducea la pauza la Carlos si ii zicea: "Bai Carlos, baga-ti mintile in cap, aici e Steaua, echipa cu pretentii, noi jucam cu mingea la picior, nu caterinca de aruncat mingea dintr-un careu intr-altul."

Olaroiu isi bate joc de munca lui Zenga si Protasov. N-are nici cea mai vaga idee despre modul in care Protasov a reusit sa faca mecanismul de fotbal de la Steaua.

Inca tind sa cred ca in seara asta s-a mai vazut, in unele momente, ca jucatorii mai aplica cate ceva din era Protasov, dar strategia generala lipsea cu desavarsire.

Ne-am calificat, dar nu pot sa ma bucur. De ce ? Pai, este simplu: este acelasi motiv, paradoxal, pentru care m-am bucurat dupa Dinamo-Steaua 3-2 din Supercupa. Vedeam trendul Stelei. Atunci era clar in sus. Acum este in jos.

Si ma sperie viitorul. Sincer. As fi mincinos sa spun altceva.

Ultima idee: Olaroiu trebuie mai intai sa demonstreze ca merita sa fie chemat la salut, la final. Dintre cei 60.000 de oameni (60.000 ! va dati seama ? va dati seama ce insemna ca in fata a 60.000 oameni Steaua sa bata cu 3-4 la 0 ? oamenii aia ar fi fost pe veci langa Steaua ... asa, o sa ramanem tot aia 10-15.000 care am inceput sezonul cu meciurile cu Valerenga si Rosenborg ...) care au fost la meci, Olaroiu era singura noutate. Jucatorii, suporterii, chiar Becali si MM Stoica sunt vechi in familie. Olaroiu trebuie sa demonstreze ca merita sa fie aici, si apoi sa fie chemat la salut, neconditionat.

Gaby23.02.2006 22:09

Domnule Becali, daca vreti sa nu urlati de nervi peste cateva luni uitandu-va cum Dinamo sau Poli sau Rapid iau titlul, duceti-va la domnul Olaroiu si spuneti-i asa:

"Oli, tu esti prietenul meu. Dar Steaua e familia mea, si nu pot sa-mi risc familia. Am vazut in seara asta ca am facut o eroare. Nu pot sa risc sa persist in ea. Hai sa ne despartim. Fara suparare".

Apoi duceti-va la domnul Protasov si spuneti-i asa: "Mister Protasov, luati domnule 1 milion de euro astia pe care ii am de la Rafo Onesti si faceti-mi domnule jocul ala cu care speram eu sa intru in Champions League, ca oricum de acolo pot sa-mi iau mult mai multi bani decat va dau dumneavoastra."

CSA23.02.2006 22:11

Pana la urma au facut ceva cainii?

Pe mine m-au abordat de doua ori pe linia lui 41, cica tot stelisti erau, dar fara tricouri sau fulare. Nu i-am bagat in seama si am plecat mai departe. Sunt io paranoic?

vali 6523.02.2006 22:15

Sunt stelist de cand ma stiu si sunt nascyt in '65,dar ceea ce a facut Olaroiu asta-seara se numeste bataie de joc:stia foarte bine ca se putea califica cu o victorie macar pentru oamenii care s-au batut pe bilete.Steua a fost tot timpul echipa de atac ,combinatie si viteza;daca tot eram calificati de ce sa nu o facem en-fanfare?Rusine Olaroiu,felicitari echipei pt calificare! :x

Gaby23.02.2006 22:18
Pana la urma au facut ceva "cainii"?  

Pe mine m-au abordat de doua ori pe linia lui 41, cica tot stelisti erau, dar fara tricouri sau fulare. Nu i-am bagat in seama si am plecat mai departe. Sunt io paranoic?

Mai dati-i-n pielea mea de caini si de rapidisti si de tot. Avem in familia Stelei un intrus mai periculos decat toti "cainii". Raspunde la numele de "Oli" (fost la Poli) si cica face antrenamente amuzante ! Ma k... in antrenamentele lui !

«1789101116»