FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Heerenveen 0-1 (!!!)

«15678916»
I.N.Money22.02.2006 14:46

Pe langa faptul ca Jiji s-a hotarat sa mareasca capacitatea arenei noastre,aceasta cere uriasa de bilete o sa faca sa creasca numarul abonatiilor pentru sezonul viitor,pentru ca multi nu o sa mai doreasca sa treaca prin chinurile din acest an pentru a procura un bilet.

ultras200622.02.2006 15:04

aaaa

dana33hamu22.02.2006 15:27

Sunt sigura ca baietii vor juca cu trup, minte si suflet si o sa fie super atmosfera creata de stelistii ultrasi. Imi pare rau ca nu pot venii si eu, dar o sa strig cu toate fortele gand marcheaza Dica.o sa vad meciul in Suporter si o sa fie plin de stelisti, bineinteles.Asa ca Forza Steaua de 3 ori si sa stiti ca imi este foarte dor de Hamu!!!!!

Dana

Bisquit22.02.2006 16:14

Sper sa fie un adevarat spectacol. Echipa merita, noi, superterii, meritam...fotbalul romanesc merita asa ceva... In privinta rezultatului....atat va spun..vor fii multe goluri!!!

FANATIK RED-BLUE22.02.2006 16:17
Cred ca o sa fim aproape 50000 de STELISTI
Stadionul nu are capacitatea asta, adica nu sunt 50.000 de locuri! Ce bine informat esti... :lol: :lol: :lol:
sorin_77722.02.2006 16:30
Pe langa faptul ca Jiji s-a hotarat sa mareasca capacitatea arenei noastre,aceasta cere uriasa de bilete o sa faca sa creasca numarul abonatiilor pentru sezonul viitor,pentru ca multi nu o sa mai doreasca sa treaca prin chinurile din acest an pentru a procura un bilet.

Aici sunt sigur ca ai foarte mare dreptate, + ca intervine si faptul ca meciurile se vor juca pe un gazon nou si daca castigam si campionatul atunci nimeni nu vrea sa stea la o asa coada pentru un meci de CL si nici sa mai apuce bilete :wink:

Criss22.02.2006 19:14

Verbeek: Steaua are şanse să ajungă în finala Cupei UEFA

Antrenorul echipei SC Heerenveen, Gertjan Verbeek, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Steaua are şanse să ajungă în finala Cupei UEFA.

"La începutul competiţiei, Steaua era outsider, dar a jucat foarte bine şi are şanse să ajungă în finala Cupei UEFA. Îmi place că joacă fotbal, că vor să marcheze, că sunt ofensivi. Românii au o echipă tehnică, creativă şi au jucători de valoare precum Iacob şi Rădoi şi doi fundaşi centrali foarte puternici, care dau echilibru acestei formaţii complexe. Îmi mai place şi numărul 16, Nicoliţă", a spus Verbeek.

Întotdeauna există o şansă, dar va fi greu să înscriem de trei ori în faţa unei echipe bune. Steaua a făcut un meci bun la Heerenveen, nu s-a apărat, iar în grupă nimeni nu a reuşit să-i marcheze vreun gol", a spus tehnicianul.

Gertjan Verbeek crede că Steaua este o echipă mai valoroasă decât Dinamo: "Văzând şi Dinamo, şi Steaua, cred că Steaua are o echipă mai bună. Este o formaţie tânără, cu mai multe posibilităţi decât Dinamo. Oricum şi cu Dinamo a fost greu. Am fost norocoşi să facem 0-0 în grupele Cupei UEFA", a precizat Verbeek.

sursa: Prosport

...speram sa aiba dreptate in legatura cu finala...

Tsubasa22.02.2006 19:58

FRATILOR RPD care SUNTETI SI care STITI

minorilor le trebuie bilet ca sa intre la meci ??? plz astept raspunsu vostru!

yo pot face rost de unu .... si merg cu bunicu' meu yo am 12 ani .... deci mie imi tre bilet ??? plz raspundeti-mi

Al vostru,

Tsubasa

boggie22.02.2006 20:03
Cred ca o sa fim aproape 50000 de STELISTI
Stadionul nu are capacitatea asta, adica nu sunt 50.000 de locuri! Ce bine informat esti... :lol: :lol: :lol:

Pai te poti interesa si tu mai bine, chiar pe pagina principala a clubului:

Capacitate: 53.926 de locuri pe scaune

Locuri lasate libere conform regulamentului UEFA: 10%

Abonamente: 6.500

Bilete puse in vanzare: 41.000

Tribuna I: 6.000

Tribuna II: 12.600

Tribuna 0: 400

Peluza I: 12.000

Peluza II: 10.000

Tsubasa22.02.2006 20:06

spuneti-mi mah si mie am mare nevoie ... baiatu ala vinde biletu ... plz spuneti-mi .... va rog mult de tot .... yo am 12 ani si merg cu bunicu' meu dak e....yo am nevoie de bilet sau doar bunicu' meu???

horse3722.02.2006 20:44

iata cum procedam maine daca nu avem bilet!!!

3,400000 de mii la noi in hartii de 100000 de mii. banii ii veti da in functie de cate cordoane de politisti veti gasii pan pe stadion.

cate o suta la fiecare politist pe care-l veti aborda in dreptul fiecarui cardon. aveti toate sansele, daca veti negocia convingator ca primul politist sa fie si cel care sa va introduca in stadion.

nu va fie teama, banu-i ochiul dracului!

hai Steluta!!!

p.s. nu vor mai mult de patru cordoane de politisti. parol!

fringe22.02.2006 20:48

Cum ajung la lia manoliu de la Bucur Obor?? plzz.eo sunt din constanta

steaua_forewer22.02.2006 21:11

ce ghinion am .......azi mi-am sucit genunchiu la un fotbal pe sintetic......ma doare de nu mai pot , dar asta nu ma impedica sa nu fiu prezent la meciul de maine chit ca vin intr-un picior si tot vim .....bine ca merg cu masina .....si ca stau la tr a 2a poate stau jos .....si sper sa nu fie nevoie sa ma ridic ...pt ca o sa fie cam dificil

nitnerolf22.02.2006 21:50

@fringe iei metroul de la bucur obor pana la p-ta muncii si de acolo intrebi lumea ca este relativ aproape stadionul.

radusteaua22.02.2006 21:54

putem fi asteptati de dinamovisti la piata munci la patinuar ?

Juventu$22.02.2006 22:06

e sinucidere sa te astepte acolo ...

radusteaua22.02.2006 22:11

atunci sa nu iau fularul?

Bogdan4Steaua23.02.2006 01:16

"Porţile se deschid la ora 16:00

Datorită faptului că s-au epuizat toate biletele puse în vînzare la acest meci, conducerea Stelei a hotărît ca intrarea pe stadion să se facă cu trei ore înainte de începerea partidei. Pentru a se evita aglomeraţia la porţile de acces, intrarea în incinta stadionului "Lia Manoliu" se va face începînd cu ora 16:00."

Sursa: GSP

m_c23.02.2006 01:19
atunci sa nu iau fularul?

de ce radule...ti-o fi frica de nishte catzelushi nenorocitzi care nici macar nu mai au tupeul sa scoata capetele din casa de rushine....de atat umilintza....ar fi pacat din cauza unor tartani....sa nu-ti iei fularul...sa stie tot bucurestiul....ca suntem mandri de echipa rosh-albastra....asa cum anuntau ei ca si-au luat bilete la tribuna a II-a....ma indoiesc ca vor avea tupeul sa faca ceva....

toata lumea la stadion...sa facem atmosfera....sa sara in aer tribunele stadionului...sa se auda pana pe giulesti....unde speram...sa se califice si rapidul(de ce nu? hai sa fim obiectivi acum...nu avem decat de castigat din asta) trup si suflet

Bogdan4Steaua23.02.2006 01:25

Se pare ca Ghionea nu va fi utilizat in meciul de azi, locul lui fiind luat de Baciu.

Echipa probabila:

Carlos

Ogararu Baciu Goian Nesu

Nicolita Radoi Paraschiv Bostina

Dica Iacob

fringe23.02.2006 08:47

10x nitnerolf

Recoba23.02.2006 10:16

Gata azi e meciul :P dabea astept am emotii de acum cand ma gandesc ce nebunie va fi pe stadion 8) un 2-0 convingator si o atmosfera incredibila care va face sa tremure Romania :wink:

MarioDore23.02.2006 10:54

Eu sunt sigur ca Steaua va merge mai departa. Jocul de azi va fi doar o chestie formala...dar Steaua trebue neaparat sa castige prima repriza, pentru ca am pariat pe chestia asta! Altfel pierd o multime de bani.

Abia astept sa vad meciul, iar atmosfera fenomenala din stadion sa-mi umple inima de mindrie !!!!

Ciprian

sorin_77723.02.2006 11:09
Se pare ca Ghionea nu va fi utilizat in meciul de azi, locul lui fiind luat de Baciu.

Este buna introducerea lui Baciu, mai ales ca in prima etapa a returului va fi coleg in centrul apararii cu cel pe care tocmai il va inlocui astazi, Ghionea.. Baciu are nevoie de meciuri...

Nu mai am rabdare fratilor... abia astept sa intru pe stadion... este bine ca la ora 16,00 va da drumul... Cred ca va fi plin cu o ora inainte de start... :lol:

MarioDore23.02.2006 12:15

As vrea tare mult sa am un "wallpaper" de buna calitate cu acest meci. Daca cineva va face poze, va rog sa le publicati si aici.

«15678916»