Verbeek: Steaua are şanse să ajungă în finala Cupei UEFA
Antrenorul echipei SC Heerenveen, Gertjan Verbeek, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Steaua are şanse să ajungă în finala Cupei UEFA.
"La începutul competiţiei, Steaua era outsider, dar a jucat foarte bine şi are şanse să ajungă în finala Cupei UEFA. Îmi place că joacă fotbal, că vor să marcheze, că sunt ofensivi. Românii au o echipă tehnică, creativă şi au jucători de valoare precum Iacob şi Rădoi şi doi fundaşi centrali foarte puternici, care dau echilibru acestei formaţii complexe. Îmi mai place şi numărul 16, Nicoliţă", a spus Verbeek.
Întotdeauna există o şansă, dar va fi greu să înscriem de trei ori în faţa unei echipe bune. Steaua a făcut un meci bun la Heerenveen, nu s-a apărat, iar în grupă nimeni nu a reuşit să-i marcheze vreun gol", a spus tehnicianul.
Gertjan Verbeek crede că Steaua este o echipă mai valoroasă decât Dinamo: "Văzând şi Dinamo, şi Steaua, cred că Steaua are o echipă mai bună. Este o formaţie tânără, cu mai multe posibilităţi decât Dinamo. Oricum şi cu Dinamo a fost greu. Am fost norocoşi să facem 0-0 în grupele Cupei UEFA", a precizat Verbeek.
sursa: Prosport
...speram sa aiba dreptate in legatura cu finala...