vreau sa cumpar 4 bilete.
exclus tribuna 0.
tel. 0745678887
vreau sa cumpar 4 bilete.
exclus tribuna 0.
tel. 0745678887
Cati caini credeti ca vin la meci? 1.2% maxim... Cati Stelisti au fost sa vada Manchester tot pe national la meciul cainilor: cel putin 50.2% :lol:
:evil: >>>Dar caini stiau ca sunt stelisti,si ma mai intreb ce naiba or face aia la meciul nostru,or vrea sa se reorienteze si nu stiu unde:Steaua sau la zburatoare?Ca la ei am vazut ca au probleme cu CAPUL!>>>> :twisted:
Aseara la "OM la OM" cu Calinescu a fost Borcea care era vanat tot de suparare ca Steaua si Rapid danseaza in Europa... Calinescu tot trimitea cutite si Borcea le primea cu multa durere... mama ce m-a amuzat... Se citea pe chipul lui ca sufera groaznic... :lol:
Sorine,ai fost optimist si asteptarile ti-au fost implinite.Sau mai bine zis mai mult decat implinite.Ai vrut 42.000 de suporteri pe stadion si vom fi 50.000.Pentru mine e incredibil.
E clar ca dragostea de Steaua si de fotbal bun,de calificare vazuta in direct,ne aduce pe toti.
Sa ne gandim ca vor fi multi cei ramasi in fata intrarilor in stadion care vor cauta salvatorul bilet in plus.E fantastic.
Cozi la bilete

:evil:>>>>Poate mai intra si MM pe aici sa vada ca Steaua este foarte iubita si ca ar cam trebui sa mai faca si in Ghencea inca cateva mii de locuri in plus fata de cele care sunt,sau mai bine sa vada MApN-ul si sa-i dea lui Gigi stadionul pe multi ani ca sa faca din el un adevarat templu al fotbalului romanesc!>>> :twisted:
MM nu poate sa faca mare lucru fara banii lui Gigi. Atmosfera de vis de la meciul de joi s-ar putea sa il determine pe Gigi sa investeasca si in marirea capacitatii stadionului. In plus, si-ar recupera o parte din bani daca vom juca regulat in Cupele europene deoarece la derby-uri si in meciurile din Cupe stadionul va fi mereu plin.
:evil: >>>Atunci eu nu-i inteleg pe aia de la MApN,de ce nu-i concesioneaza stadionul lui Gigi ca sa-l faca asa cum vreat toata lumea,ce naiba fac ei cu el,se antreneaza pe el sau fac burtosi aia care sunt mari bastani cu trese pe umeri,sport?Nu gandesc nici aia de loc,degeaba sunt Armata ca nu tin cu poporul!>>> :twisted:
@Virgil
Pana Duminica nu mai credeam asa ceva, dar Luni parca a intrat in actiune virusul Steau din orice suporter Stelist... ma bucur nespus ca umplem un stadion mai ceva ca la meciurile Nationalei si asta doar pentru a vedea cea mai frumoasa echipa de club din Romania... Steaua Bucuresti
multi au fost suparati ca biletele au fost vandute in 3 locuri, dar inchipuiti-va ce coada ar fi fost daca se vindeau doar la Ghencea??? :o :o :o Probabil ca se stea si 5 ore la coada...
mai ramane sa vedem daca si bisnitarii au fost multi la coada :wink:
Se pare ca nici pentru bhisnitaqri accesul la bilete nu a fost foarte usor. Pe langa abonamente, aveam nevoie de inca un bilet la tribuna a doua. La stadionul Steaua nu se gaseau bilete la a 2-a nici macar la baieti. Cu chiu cu vai am facut rost de un bilet la Lia Manoliu si m-a costat 400.000 de lei. Oricum se pare ca pretul mare, de patru ori cel oficial, compenseasza pentru numarul redus de bilete ajuns in mana bisnitarilor. ca de obicei la meciurile Stelei se fac bani frumos la negru.
PS. Nu mai am rabdare pana Joi. imi vine sa ma duc de acum si sa-mi ocup locul in tribuna.
daca tu ai data astazi 400.000 de mii pe bilet, de 4 ori mai mult, inseamna ca in ziua meciului pretul pentru un bilet la tribuna II va ajunge la negru si 800 de mii - 1 milion...lei vechi... :?
Cred ca la urmatorul meci din Cupa UEFA pretul la tribuna I,II si peluze se va dubla... :cry:
Daca nu ar fi existat bisnita,multi dintre milionarii in dolari de astazi ai tarii,nu ar mai fi existat.
la ce ora se deschid portile stadionului? stie cineva ceva?
Se va anunta desigur in presa.Parerea mea e ca se vor deschide cu CCA 2 ore inainte de primul fluier,pentru ca vine foarte multa lume.
Eu ma gandesc ca si cu 3 ore inainte e posibil sa se deschida...
E foarte posibil.
am nevoie de un bilet urgent..pls.
am stat azi la coada si s-au terminat.
Repet: 1 bilet- peluza II sau tribuna II
dati-mi un pm cu nr de tel, sa vb.
tel meu 0721473283.
aaaa
""""" Gigi Becali doreşte să crească numărul de locuri din tribunele stadionului Steaua, deoarece actuala capacitate a arenei nu mai face faţă performanţelor echipei. "Vreau încă 15.000 de locuri, clar nu se mai poate juca pe Ghencea, unde avem 28.000 de locuri, trebuie cel puţin 45.000. O să fie nenorocire pe aici, bătaie. O să bag şi zece milioane de dolari să fac un stadion ca lumea", a spus oficialul FC Steaua. """""
sa dea Domnul sa faca asa ceva... !!!! nu pot decat sa sper la asa ceva ...
:evil: >>>Si tre sa dea spaga un kartodrom lui TARICEANU ca sa-l lase sa faca stadionul!!>>> :twisted:
citez de pe forumul fcdinamo.ro:
"Nici nu stiu ce am simtit ... Bucurie ? Ura ? Admiratie ? Ciuda ? Cred ca de toate ... URASC Steaua de mic. De rapid nu mi-a pasat niciodata... Dar pentru prima data in viata mea a trebuit sa recunosc ca .... m-am simtit umilit. Trebuie sa avem tarie si sa recunoastem. Cel putin ceea ce a facut Steluta pt noi se numeste UMILINTA. Nici macar o victorie in ghena nu ar aduce "soarele pe strada noastra". Noi ne-am chinuit cu Herenveen acasa si aurolacii le-au dat-o cu varf si indesat fix la ei acasa. Ei in optimi, noi ne chinuim cu galbejiti de prin Coreea.... Crying or Very sad Da-o-n masa de treaba ! Becali, Borcea !!!! Se aude ?"
"Joi rapidistii se duc la meci , stelistii se duc la meci ,noi stam acasa si jucam fifa"
CATA UMILINTA !!!
aaaa
aaaa
Am si eu nevoie urgent de 2 bilete. Nu conteaza unde(exclus oficala
).tel 0726.101.695
citez de pe forumul fcdinamo.ro:
"Joi rapidistii se duc la meci , stelistii se duc la meci ,noi stam acasa si jucam fifa"
CATA UMILINTA !!!
mai toate postarile de acolo se identifica cu asta... Placerea de ai umili am avut-o mereu, dar de aceasta data paharul de bere are doua degete de spuma cu adevarat...