vreau sa jtiu unde sta galeria la meciul asta? Peluza II cumva? Mersi.
vreau sa jtiu unde sta galeria la meciul asta? Peluza II cumva? Mersi.
Se pare ca nu mai sunt bilete la vanzare.
Oricum s-au scos la vanzare doar 45.000 de bilete, deci stadionul nu o sa fie plin.
ce parere aveti fratilor, stelistilor de asta:
"100 de suporteri stau la coadã pentru bilete!
La magazinul Nike din Unirea este o coadã constantã de o sutã de fani care așteaptã sã-și cumpere bilet pentru meciul Steaua - Heerenveen! Tichetele la tribuna II au fost epuizate." sursa GSP...
Ii umilim pe caini... Un stadion plin NUMAI PENTRU Steaua!!! La un meci practic de antrenament...
Se pare ca nu mai sunt bilete la vanzare.Oricum s-au scos la vanzare doar 45.000 de bilete, deci stadionul nu o sa fie plin.
Daca se ajunge la 45 000 de platitori de bilete sunt convins ca stadionul va fi plin
sa zicem ca se strang 45.000 de oameni.da chiar credeti ca toti cei de la tribune o sa renunte la seminte si o sa incurajeze echipa????
oricum joi cainii o sa se ascunda de rusine :twisted:
Cainii s-ar ascunde de rusine si daca am juca cu stadionul gol. Nu de suporteri le pasa lor acum ci de altele...
Oricum, avem sanse mari sa umplem NOI groapa. Ca pana atunci s-ar putea sa nu mai aiba suporteri...
Se pare ca nu mai sunt bilete la vanzare.Oricum s-au scos la vanzare doar 45.000 de bilete, deci stadionul nu o sa fie plin.
si mai pune 8000, care sunt abonatii clubului, bine, sa zicem ca vin doar 6000... si cati mai intra pe nashpa, cam 1000, fa un calcul acum...
io mor daca raman fara bilet..
la unirii se epuizasera la 3.
carere are in plus unul? ![]()
Ti se umfla sufletul de mandrie cand vezi ce pasiune e in jurul echipei asteia. Stadionul national plin la un meci practic fara miza. 8)
Imi inchipui ce va fi in sferturi sau semifinale.. :roll:
S-au epuizat biletele la tribuna I şi II mai sunt la peluze 1 si 2 si la tribuna 0
Macar sa fie cererea asta si la meciul cu Arges! ![]()
Doamne Ajuta sa vedem 40-50 de mii de oameni ros-albastri la un loc !!! De data asta voi vedea si eu meciul la TV !!! il lasa astia de la TVR ....cinste lor !!!
aaaa
s-a deschis un topic despre aceste amical...
cica e foarte probabil ca la ora mecoilui sa avem chiar 50.000 de oameni .....sa vedem ...bine ar fi , totusi pana duminica s-au vandut 15.000 de bilete , asta inseamna ca azi s-au vandut inca 15.000 debilete , ceea ce mi se pare de necrezut.....si deci ar mai ramane inca 10.000 de bilete in Peluze ......dar tot nu-mi vine sa cred ca s-au vandut intr-o zi cat s-au vandut in 9 zile (s-au pus in vanzare pe 9 feb ) eu sper ca vom fi 50.000 de suflete , ar fi fantastic
Marti se pun in vanzare ultimele 4.000 de bilete
FC Steaua anunta ca marti, 21 februarie, vor fi puse in vanzare la casele de bilete de la stadioanele "Steaua", respectiv "Lia Manoliu", ultimele 4.000 de bilete pentru meciul retur cu Heerenveen de joi, 23 februarie, din cadrul "saisprezecimilor" Cupei UEFA. Programul caselor este:
nu mi vine sa cred
La noi vine lumea pe stadion pentru Steaua nu pentru Manchester UNITED ca si la alte echipe de duzina din Divizia A!
Pai e normal sa fie asa. Steaua sau ManUtd sunt echipe mari, cu traditie si palmares... Toti vor sa vada la lucrur echipele mari. Nu cine stie ce echipa de duzina!
Meciul trezeste un interes deosebit..Lumea din tara vrea sa vina la meci,persoane care nu au fost de ani de zile la un meci al Stelei...
VA FI SARBATOARE..
Sunt convins ca vor ramane suporteri pe afara!
abia astept sa se auda 40 de mi de suporteri
am inteles ca s-au vandut in jur de 40000 de bilete plus cele 8000(aproximativ) de abonamente....ar trebui sa castigam meciul asta numai prin suporteri...pentru ca Steaua are cea mai tare galerie din tara...si poate una dintre cele mai tari din europa...asa ca haidetzi sa ne incurajam echipa...si sa nu mai auzim scandari de genul "muje Dinamo" sau chestii de genul asta....si asa se scrie prea mult despre noi...ca suntem rasishti...ca facem discriminari...numai ca cei care scriu lucrurile astea nu inteleg sentimentul de mandrie ca fani ai acestei echipe minunate care ne-a daruit foarte multe momente frumoase...!!!! momente care trebuie sa fie repetate si cat mai dese !!!!...asa ca haideti sa le aratam ca putem sa ne incurajam echipa ce troneaza in sufletele noastre si fara scandari "rasiste" cum le numesc cei in cauza...
cam atat am avut de spus...si in plus....toata lumea la stadion sa creem o atmosfera incendiara...sa le fie frica olandezilor de noi....sa invete ce inseamna o GALERIE ADEVARATA.....trup si suflet pentru culori...
armanovici spunea mai devreme ca vor veni persoane din tara...mie mi-au cerut prietenii sa fac rost de bilete pentru 20 de persoane din afara bucurestiului...vin suporteri din toate coltzurile tzarii...: din moldova.... oltenia... ardeal... si nu vreau sa ma gandesc catzi sunt in situatia mea...eu unul am reusit sa cumpar bilete pentru toti....sunt un caz fericit...pacat ca nu avem un stadion mai incapator...sa vina si mai multa lume....pt ca se stie Steaua ESTE ECHIPA CU CEI MAI MULTI SUSTINATORI !!!!! FORZZA Steaua..... 4 3V3R ULTRAS !!!! 4 3V3R IN LOVE WITH Steaua!!!! haideti sa creem o atmosfera incredibila ... asa cum demult nu s-a mai vazut pe stadioanele din Romania !!!!! (nu pot sa compar meciul (amanat) cu villareal ... )
""" Galeria "câinilor roşii" promite răzbunare la meciul de joi seară cu Heerenveen, unde şi-au procurat deja bilete la tribuna a II-a, susţin surse din cadrul galeriei formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare. """
eu am bilete in tribuna a - II - a .... daca ii mananca in dos sa apara....i-a halit balena !!!!!!
Vor sa isi faca harakiri in vazul lumii din cate stiu eu..pe cand sa ii linsati vor fi morti de-a binelea ..
e vorba despre un pluton sinucigas,care s-au saturat sa isi vada echipa in umbra Stelei an de an..
Pentru asta trebuie felicitati...Macar au demnitate!
S-au saturat de "o viata de caine" ! :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted:
Eu zic ca nu ar fi intelept sa ne facem singuri dreptate pentru ca putem ajunge la situatii grave in care sa ne trezim cu suspendari de la UEFA si nu uitati ca am fi recidivisti.