Corect. A luat un Champions cu Inter, nu?
A mers atunci cu noroc. Cu realu' ce-a facut?
Eu am zis in echipa din acea vreme, strict atunci.
Da. Tu mi-ai comparat din echipa de atunci toti jucatorii si ai ajuns la concluzia ca un fundas, Chivu, e mai slab valoric ca un mijlocas, Sneijder. Foarte logica comparatia, intr-adevar.
Totusi, daca Maicon era asa bun, de ce nu juca el in stanga?
Julio Cesar in anul cand a castigat UCL era cotat printre cei mai buni portari. S-a dus la QPR datorita faptului ca are o varsta.
Are o varsta? Ce varsta? 47? E portar!
Pai hotaraste-te. Ori sunt pusti jucatorii sub 23 de ani ori aia sub 18.
Aia sub 16. Hai 14, ca sa fie cum vrei tu.
Ce treaba are United in discutia asta nu inteleg. Iti demonstrezi din nou frustrarile in lipsa argumentelor. Nu a zis nimeni ca politica lui United este de a promova jucatori din propria pepiniera. United este genul de echipa care investeste pentru performanta. Chiar si asa scoate an de an jucatori tineri: Welbeck, Pique, Pogba, Cleverley, Evans, Rafael. Sa nu mai zic de Giggs, Scholes, Beckham etc.
Pe cine a scos, ma? Aoleu!
Pai Welbeck asta e mai slab decat era Chivu cand Chivu era cel mai slab din lotul lui Inter. Pique a fost al Barcei, nu stiu de unde l-a facut Man Utd. Cleverly joaca? N-are sanse in fata mai tinerelului Scholes. Si da, mi-a placut ca ai dat exemple de acum 20 de ani 
Da' te iei de Arsenal, care Arsenal nu s-a speriat niciodata de tinerii jucatori.
Tu mi-l dai mie exemplu pe Cleverly, da' Ramsay, Wilshere, Gibbs, Jenkinson, Walcott, Oxelade nu sunt acceptati ca jucatori buni. Ooooo...nuuuu... fereasca Dumnezeu sa fie ceva de astia! Doar daca jucau la United erau buni.
Asa sunt varza. Saracii. Saracu' Wenger, ca a folosit atatia tineri de-a lungul anilor si toti erau varza, ca nu au jucat la United.
p.s. Mi-a placut exemplul ala Pogba... buahahahahahhahaha... A scos si Man Utd un jucator si a fost dat la Juve. 
Diaby este om de baza la Arsenal daca nu sufera accidentari
Citeste tu cu un singur ochi:
DIABY NU A FOST NICIODATA OM DE BAZA LA ARSENAL!
A prins cateva sezoane mai bune acum cativa ani in rest nu a facut mai nimic. De vreo 3 ani e ca si cum nu joaca.
L-am plasat pe Wilshere in dauna lui Cazorla pentru a-ti face deliciul si a-ti pune un "pusti" in echipa de baza.
Sau pentru ca nu ai stiut despre ce ai vorbit dar acum e prea tarziu sa corectezi. Nu-i problema.
Hai ca-ti dau eu o explicatie si sa-mi zici daca-i pertinenta: O rezerva de la Sion ar face fata in prima echipa de la Ajax? Zi-mi sincer.
Asta nu e explicatie pertinenta. Si Anelka a trecut pe la Bolton inainte sa ajunga la Chelsea.
Du-te, deschide FM si vezi ca exista pe acolo pe ecran un patratel in care scrie Player Form. Adica forma in care se afla jucatorul. Sunt trecute tot felul de cifre acolo, de la 1 la 10, imi imaginez. Daca nu joci foarte multe meciuri, ai media 0. Apoi e mai greu sa ti-o imbunatatesti. Asta in real life. In FM poti sa nu joci 20 de meciuri la rand si sa dai 7 goluri in primul meci jucat.
Sa cataloghezi mediocru un antrenor care ajunge la Manchester United este doar frustrare si tampenie.
Pai zi-mi si mie ce performante a avut.
Daca vorbeam inainte sa ajunga acolo si te intrebam ce antrenor ar merita sa preia pe United, mi l-ai fi enumerat si pe asta? Ma indoiesc. De fapt, probabil ca m-ai fi chiar scuipat daca iti ziceam ca ajunge ala in locul lui Fergie.
Valoarea lui Moyes s-a vazut si in acel meci contra lui Andone.
Stoichita ce pusca mea mai e? Parlit?!
Clar. Mai intrebi?!
Zi-mi cati antrenori au reusit sa antreneze 11 ani in Premier League, consecutivi.
Irelevant! Si domnul nea Piti e forever la nationala, ca n-are obiectiv. Bine, sa nu fiu rau, Moyes cred ca avea ca obiectiv macar evitarea retrogradarii. Da' a facut vreodata ceva notabil? NU!
Doar pentru ca l-au tinut aia 11 ani nu inseamna nimic. Si pe Laca l-a tot adus jegul la Steaua desi nu facea nimic. De ce? Pentru ca era usor de manevrat.
Acum ceva vreme imi vorbeai despre acei jucatori care nu fac fata la presiunea obiectivelor. Pai, tu crezi ca asta o sa faca? El n-a avut pana acum nici un obiectiv. Daca se va juca corect, United se va duce dracului cu baiatul asta. Daca va fi cu arbitrii, atunci pacat ca l-au luat pe asta. La fel de bine il puteau lua pe Laca. Ala venea pe mai putini bani.
Moyes la Everton a dus echipa in UCL in 2005 (fix in mijlocul perioadei de big 4) si in finala Cupei Angliei in 2009. Doar 3 antrenori au mai multe victorii ca el in PL: Ferguson, Wenger si Redknapp. Toti insa cu echipa mai bune.
Stai un pic, stai un pic. Cand plm a jucat Everton in UCL?! Cred ca glumesti!
In rest se vede ca ai invatat "performantele" lui. Probabil ca sa nu te ia la misto prietenii. E naspa sa fii prins nepregatit. Astept sa imi raspunzi cand a jucat Everton in CL.
Zi-mi un antrenor din PL care a reusit performante mai bune cu echipe mai slabe.
Everton e acum echipa slaba?
E bine de stiut.
Apropo, inca astept sa-mi zici care-s pustii lui Arsenal din echipa de baza.
Eu ti i-am zis. Sa ii enumar din nou? Gibbs, Wilsher, Ramsay, NU DIABY!, Walcott(Asta joaca titular de ceva vreme deci poate fi pus aici, chiar daca e mai batran acum) si Oxelade. Plus Jenkinson, care probabil ca va juca tot mai mult de acum inainte.