FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - FC Arges 0-0 (!!!)

«1789101117»
Dan_BKL11.03.2006 02:19

BRAVO Otelul!!!!

Asa echipa nu merita sa fie pe locul 15.

Grigoras nasu cainilor in tur pe cand antrena pe Farul a batut 1-0 in groapa si acum Otelul 3-0 Dinamo.Bravo Grigoras!! Mare antrenor

Toti suporterii Stelei veniti maine la stadion sa le cantam javrelor cateva d-alea de dor :lol: :lol: (stiti la ce ma refer)

urmatoarea etapa caini joaca la Pandurii sper sa le dea si olteni vreo 3 sa le scoata fotbalul din cap.

Sa moara Borcea de suparare/sa v-aduca **** in Stefan cel mare.

home_of_ella12.03.2006 09:20

bravo Otelul..si hai Steaua,poate cu victoria din seara asta isi mai ridica si ei moralul,nu? ca au nevoie d asta

strezahuzum12.03.2006 10:28

Hai Steaua ! Otelul ne da ocazia sa revenim acolo unde ne e locul ! Multumim Petre Grigoras, pentru ca a batut Dinamo la ei acasa in "groapa de gunoi" si cu Farul si cu Otelul :lol: :lol: . Nu ma indoiesc insa ca dupa infrangerea de aseara masina blaturilor specifica potailor se va pune in miscare. Din cauza asta, trebuie sa profitam de orice pas gresit al lor.

Asa ca in seara asta trebuie sa invingem. NICI UN ALT REZULTAT NU ESTE ACCEPTABIL. Se aude, domnule Olaroiu ?

VaSsY12.03.2006 10:38

Daca nici acum dupa esecul javrelor ( defapt frumoasa victorie a Otelului ) NU suntem in stare sa BATEM Argesul ! SA NU UITAM VICTORIE si suntem pe 1 LOC !!!

Mirel_Radoi12.03.2006 11:15

dute Steaua,dute steau

Forza Steaua,Forza Steaua

cine e pe primul loc?

Steaua e,Steaua e

cine e pe locul doi?

Dinamo e,Dinamo e (nici nu imi vine sa spun acest cuvant)

ulivius12.03.2006 12:41

Victorie

bebeto12.03.2006 12:53

impotriva lui cirtu nu-i usor ca se inchide bine,ca si Olaroiu de altfel :( .dar alta solutie decit victorie n-avem astazi.asa ca...pe ei...pe mama lor :D .

F

bebeto12.03.2006 12:58

ps:ma,da proaste sunt potaile!!! :lol: :lol: :lol:....ce penalitati...mai vor si campionatul...pina la urma n-o sa mai prinda nici loc de UEFA :lol: :lol: :lol:

IONUTZ-CIPRIAN12.03.2006 13:16

:evil: >>>Acum este momentul nostru,daca batem diseara ajungem pe primul loc doar acolo este locul nostru,daca o imbulineaza si acum cred ca o sa incep sa-l urasc pe Oli.FORTA Steaua,MULTA BAFTA!>>> :twisted:

Alex_suporter_steaua12.03.2006 13:41

Nu va faceti griji. Steaua va castiga cu 2-0. Goluri: Radoi si Nicolita. Stelist pana la moarte si doncolo de ea!!! Forza Steaua!!!

Captain RedBlue12.03.2006 13:51

Avem acum ocazia sa revenim pe primul loc! :D ...Multumim Otelul! :lol: ...Trecand insa peste asta, trebuie sa ne preocupam mai mult de meciurile noastre...Cred ca vom invinge Argesul, dar intr-un joc cu goluri putine...Mai ales la ce vad ca se joaca de cand a venit Oli... :(

RMO1X212.03.2006 14:33

Frumoasa victoria Otelului aseara, mi a placut.Aveti si voi rabdare pina joi noapte si mai vb de Oli, binenteles daca batem diseara.Oricum am ajuns sa fim o echipa de moral, daca dam gol repede ne iese bine, daca nu incep sa se precipite si nu mai joaca nimic, adica la...HAI SA NU PRIMIM GOL.Asa s a intimplat cu Besiktas sau cu Lens.

Oricum dupa "victoria" javrelor de aseara, sunt convins ca si Oli si baietii nu au in cap decit Victoria.

Bogdan4Steaua12.03.2006 14:40

De la FC Arges lipseste Ciprian Tanasa, deci atacul lor este, cel putin teoretic, slabit.

Sper ca Oli sa abordeze meciul cu o tactica adecvata.

sorin_77712.03.2006 14:55

si de la noi lipseste Goian, deci apararea noastra este si ea slabita, suntem chit... sau nu... pentru ca lipseste si Para de la mijloc...

strezahuzum12.03.2006 15:38

Daca lipseste Goian il trimiti pe Radoi in aparare si ai rezolvat problema. Simplu. Cristocea la mijloc in locul lui Radoi pentru forta ofensiva. Nu e nevoie sa fii antrenor "24 de ore din 24" ca sa te gandesti la atata lucru.

helena_steaua12.03.2006 15:41

acum e timpul sa strigam refrenul favorit al galeriei:cine e pe primul loc?????????Steaua e Steaua e

redandblue12.03.2006 15:49

inca nu sintem pe primul loc ... rabdare ca nu se stie...cred ca ar fii o nenorocire sa nu castigam cu argesul...dar trebuie sa fim optimisti si sa credem in sansa noastra de a reveni acolo unde ne e locul...

helena_steaua12.03.2006 15:54

daca nu castigam acum cu Arges va fi prapad....presiunea e mare pe baieti dar jucatorii trebuie sa joace si pentru noi...aia suporterii stelistii care ii incurajeaza meci de meci/...

redandblue12.03.2006 15:57

sa nu uitam un amanunt foarte important pentru meciul de diseara....vremea....care este exact ca la meciul din tur....se poate intimpla orice.....dar am incredere in Dica care e obisnuit sa marcheze impotriva argesului....hai Steaua!

helena_steaua12.03.2006 16:00

macar un gol da gol sa fie.......e foarte important acest meci,pt moral,pt campionat,pt tot CASTIGATI BAIETI!!!!!!!!!!maine vreau sa cant cine e pe primul loc?Steaua eeeeeeeeeee

redandblue12.03.2006 16:03

nu o sa canti maine ci o sa cantam toti in seara asta pe la 22:00 asa...Steaua va fii pe primul loc!Steaua trebuie sa fie pe primul loc!Steaua va raminne pe primul loc pina la sfirsit!

helena_steaua12.03.2006 16:05

eu o sa strig maine cine e pe primul loc?????Steaua e steaus eeeee

bodanelu12.03.2006 16:07

@helena.. pai de ce nu o sa stigi incepand din seara asta cum a zis red?

helena_steaua12.03.2006 16:09

ca nu o sa fiu in galerie.....vrei sa strig de fata cu tatal meu dinamovist???/,.,....oricum cand intru maine pe poarta liceului astept felicitari de la dinamovisti si rapidisti...acum sa castigam si mai vb

redandblue12.03.2006 16:12

te duci si tu pe balcon si strigi "hai Steaua" cit te tin plamanii...chiar dc tatal tau este dinamovist merita sacrificiul...

«1789101117»