merita sacrificiul...dar nu e mai bine sa strig maine de fata cu toti dinamovistii si rapidistii??????.......
merita sacrificiul...dar nu e mai bine sa strig maine de fata cu toti dinamovistii si rapidistii??????.......
si nu merita sa strigi si in fatza tatalui tau?
sau pe balcon cum zice red, sa te auda toti vecinii? eu asa ash face ![]()
si ai pastra si pt maine la liceu ![]()
eu nu am norocul tau... am doar un dinamovist in grupa la facultate... si el e vai mama lui... tzine cu Dinamo ca asa tine toata familia. in rest numai stelisti ![]()
pai dc striga in fatza tatalui cred ca asculta meciul la radio data viitoare...:lol:
nu-ti face griji Bogdan ca am sa strig si in fata tatalui meu...ca sa ma razbun pentru ce mi-a facut saptamana asta...si pentru toti dinamovistii si rapidistii:vedeti ce va asteapta maine
din toata povestea asta cu tatal tau dinamovist un singur lucru apreciez ca nu ai iesit si tu la fel... mare bulan ai avut... :lol:
sper sa fie stadionul ,gol adica numai stelistii adevarati ,cu vremea asta oricum e sacrificiu sa mergi pe stadion
helena si tata e dinamovist si nu ma intereseaza...urlu d fata cu el Forza Steaua...ce poate sami faca??
i dont care.....
Hai ca si-a revenit rapidu! rapid-Vaslui 0-1->asta-i rapidu pe care-l stiam! Pancu in mare forma, tine mingea pana o pierde!!!
Sa vina boul sa vina boul sa vina boul in giulesti!
Da,Valentin Badea loveste iar.... :!:
Din motive technice nu putem transmite live text partida Steaua - Arges...
Ne cerem scuze...speram ca pana la meciul cu Betis sa rezolvam problema si sa transmitem live text+video!
Va recomand www.onlinesport.ro pentru a urmari transmisia live text...
P.S.: Dinamo 0-3 Otelul
Rapid 0-1 Vaslui
Seara perfecta pentru Steaua...Hai baieti!!!
Oli LASA-NE LASA-NE!!!!!!!! :twisted: :twisted:
asta-i fotbal?...alo Oli...pleaca dracu' sa nu te mai vad
Deocamdata reusim cu succes sa nu primim gol de la Arges!! Probabil ca vom reusi vreo 3 goluri (din penalty!) in tot returul, si recordul national de meciuri 0-0. Cind il avem pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] antrenor?
bai nene, nu jucam nimic
zici ca avem vreo 3-0 asa se misca astia
nici un pic de ambitie, nimic, zero
Oli sa ramina sus pe acoperis, acolo i locul
nimic, nimic, nimic, nimic
0-0 previzibil la pauza. Putem oare spera intr-o "minune": un gol acasa in 3 meciuri ? 8O
Daca nici acum nu e evident a cui e vina eu nu stiu ce sa mai zic. Deci in loc sa pasam scurt pe jos cu ruperi de ritm noi degajam la bataie tot. Sper sa dam macar un gol dupa pauza dar tristetea stiu de acum ca imi va ramane pentru ca nu vad perspective bune deloc.
Doamne ce chinuiala! Poate il ia giovani pe Olaroiu sa-l vinda in Cipru. E ieftin, vorbeste italieneste, ia-l bre nea giovani, ca mai scoti si mata' un ban de-o bere.
Nu intelewg de ce ne stresam atata cand este atat de evident ca Olaroiu este varza .
demult nu mi-a fost dat sa vad asa ceva . cred ca asa prost nu am mai jucat niciodata nici cu Piturca . este incredibil. cat sa il mai suportam pe antrenorul 24din 24
Inca un meci jucat exceptional din punct de vedere tactic, Argesul n-a avut nici o sansa!! Huo Olaroiu!!!
Acum cred ca ne-am calmat...ieri eram super optimisti... :cry:
Da... ne-am calmat. Ieri ne bucuram de insuccesul javrelor, dar am uitat ca avem un antrenor mai prost decat ei !
Doamne ieri eram bucuros(pierdea Dinamo cu 3 la 0),astazi rapidul a pierdut cu Vaslui,dar cu toti am uitat ca ola-ROIU este mai prost decat toti Dumnezeu cu mila ca daka mai sta un asemenea antrenor nu cred ca apucam primile 5 locuri.................
varzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. nu se mai poate asa ceva... Olaroiu n-o sa fie demis... meciul urmator tot cu doi inchizatori o sa joace ca doar FC National este o echipa "f periculoasa". ne-am dat dreacu cu antrenoru asta
Sa ne bucuram totusi ca suntem la al doilea meci in care nu am primit gol acasa! :twisted:
Afara cu Olaroiu! Gata!! Mai bine sa plece acum pana nu compromite si campionatul! Eu unul m-am convins ca nu poate mai mult, iar daca nu pleaca acum, o sa piarda si calificarea si campionatul. Norocul nostru ca nici celelalte echipe nu rup gura targului!