FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - FC Arges 0-0 (!!!)

«1101112131417»
VaSsY12.03.2006 22:54

Un adevarat simbol pentru Steaua, dar nush ce stie ca antrenor, nu a avut pana acum cinestie ce treaba cu antrenoratul, DAR IL VOI SUSTINE ca si pe Olaroiu. Oly te-am sustinut dar se pare ca NU ITI PASA DE NOI ! Oly sunt tare curios ce le spui baietilor in vestiar sau pe la antrenamente? Sunt 100% convins ca daca Steaua batea 1-0 pe Betis, la Sevilla Steaua se aparau mai rau ca Argesul de astazi !

KroNos^12.03.2006 22:55

Cine mai tzine minte sondajul de acum 1 saptamana? In care eram intrebatzi daca Olaroiu poate sa castige 3 meciuri consecutive. Eu atunci am raspuns NU, fiind obiectiv nu ca vroiam raul Stelei, si se pare ca am avut dreptate.

Azi Argesul a fost ca un boxer care nu lovea deloc si astepta sa fie facut KO, dar Steaua nu a putut sa-l doboare. E culmea cum nu puteau jucatorii sa gaseasca spatzii. Au exagerat cu pasele lungi pe sus in conditzia in care vantul devia orice minge.

Am fost la meci si am inghetzat pentru a 3 oara fara sa vad un gol. Olaroiu chiar nu ne respecta!!!

2 intrebari pentru sustzinatorii lui Olaroiu:

1) Cate meciuri trebuie sa mai avem rabdare cu acest antrenor mediocru?

2) Si tot voi astia care-l sustzinetzi o sa dormitzi bine la noapte dupa al 3 meci in care Steaua nu a inscris?

stephitza12.03.2006 22:56
Florin200412.03.2006 22:57

Echipa lui Protasov a batut azi cu 4-0 ! Felicitari Oleg nu stiu cand va mai veni cineva cu atat curaj si bun simt ca tine la noi.

mahay12.03.2006 22:57

offf...nu se poate...era o atmosfera super in jurul echipei...d cand a venit asta parca toate s-au schimbat...eu i-l propun p TZITZI Dumitriu sau CEL MAI POTRIVIT AR FI GRIGORASH...e exact genu d antrenor d care avem nevoie...

PS: maine cand ma trezesc...vreau sa deschid calculatorul...si sa vad p acest site Olaroiu A DEMISIONAT !!! am incepe saptamana foarte bine cu aceasta veste si cu sigurantza ne-am CALIFICA, joi la sevilla !!!

winner_00712.03.2006 22:57

o noua veste:ola-roiu a refuzat coferinta de presa macar atat respect ne putea arata sa ne ceara iertare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ASTA INSEAMNA SFIDARE SI LIPSA DE RESPECT FATA DE TOTI SUPORTERI STELI

VaSsY12.03.2006 22:58
"ESTE EXCLUS CA Olaroiu SA PLECE IN DOI TREI ANI VAFI UN MARE ANTRENOR" aceasta declaratie aprtine lu' Jiji. voi ce spuneti STIMATI SUPORTERI?? :x
Pai tovaraju Jiji sa isi faca galerie cu Bodiguarzi ! ca nu ma mai duc la meciuri cu Oly pe banca..nu inghet, ragusesc, si albesc la 20 ani ca sa vad 0-0 si fara ocazi !!
juli12.03.2006 22:58

Sa zicem ca am inteles ca in meciul cu heerenven au fost relaxati, in meciul cu Betis au fost prea concentrati sa nu ia gol...ok ii iertam dar la meciul asta ce au mai patit??? aaaaa da asa este a batut vantu' :evil: :evil: :evil:

Dan_BKL12.03.2006 22:59

Rezultat slab obtinut de Steaua astazi dar nu trebuie sa agitam spiritele inaintea meciului de la sevilla.

sunt sigur ca daca ne vom califica in sferturi nu o sa mai zica nimeni nimik de Olaroiu.

daca nu ne vom califica Oli trebuie el singur sa-si dea demisia fara al da Gigi afara.

ramane de vazut jocul Stelei de la sevilla de care depinde dupa parerea mea viitorul Stelei si al lui Oli.

Multa bafta joi si sper sa uitam dupa meciul de la sevilla de ultimele 3 rezultate.

Bogdan4Steaua12.03.2006 23:00

Daca va continua asa, Olaroiu nu numai ca va fi demis, dar are sanse sa devina persona non-grata in Ghencea. Sa speram ca nu va fi asa. I-am acordat incredere insa deja a dat-o in bara de prea multe ori. Nu stiu despre ce este vorba...incapacitate, blocaj psihic in randul jucatorilor, ghionion....insa un lucru este cert:

Oli, singurul lucru care te mai poate salva este calificarea in sferturile Cupei UEFA. Daca, Doamnne fereste, ratezi si acest obiectiv, cred ca ai pierdut sprijinul tuturor suporterilor stelisti.

becalii12.03.2006 23:00

CE SANSE CREDETI CA MAI AU STELISTII IN Cupa UEFA SI CAMPIONAT IMPREUNA CU Oli???? PE CINE DORITI CA ANTRNOR IN ACESTE MOMENTE TRISTE?? :(:(:(

RMO1X212.03.2006 23:01

nu ai voi mai pomenii numele MARELUI antrenor

MM cauta pe internet un antrenor ca asta nu e nimic

vreau antrenor la Steaua, nu bufon sau mare tehnician, 24 din 24

m am saturat de antrenorul asta, nu am vazut 2,3 pase pe jos, am vazut numai cerntrari

ce suntem noi, Englezi?

nu mai stiu baietii sa joace?

eu cred ca vineri cind s au intilnit au vb sa plece marelre antrenor

sa plece

sa plece

sunt satul de jocul asta

nu am fost in stare sa batem o echipa dew 3 lei ca a lui cirtu

ap[roppos, cirtule, de aia nu esti antrenor si nu o sa fi niciodata, pentru ca te aperi 100 de minute

iti doresc sa antrenezi cirtule numai echipe ca astea

Stryker12.03.2006 23:01
2 intrebari pentru sustzinatorii lui Olaroiu:  

1) Cate meciuri trebuie sa mai avem rabdare cu acest antrenor mediocru?  

2) Si tot voi astia care-l sustzinetzi o sa dormitzi bine la noapte dupa al 3 meci in care Steaua nu a inscris?

Oare chiar exista stelisti care sa fie suporteri lui Olaroiu?? Sincer nu cred!

winner_00712.03.2006 23:01

AS VREA SA PUTEM UITA.......DAR JOCUL SI TACTICA STUPIDA A LUI OLA-ROIU E GROAZNICA SA NE MULTUMIM DAKA ,CU EL PE BANCA,RAMANEM IN PRIMELE 10 LOCURI

helena_steaua12.03.2006 23:03

trup si suflet pentru culori/o echipa ce face furori/DARUITI-VA CA NOI/VREM SA FIM INVINGATORY/

STIMATI FOTBALISTI:stiti ce inseamna sa va daruiti?????????asa cum au facut-o putinii dar adevaratii suporteri care au venit si v-au sunstinut in ploaie,secunda de secunda pana cand nu au mai rabdat si au strigat DEMISIA(si mai spuneti ca sunteti obisnuiti cu scandarile de acest gen)dar ce sa facem daca nu noi atunci CINE???????TREBUIE SA FACA CINEVA CEVA!!!!!Jiji TU L-AI ADUS PE Oli DESCURCA-TE!!!!!!!!TU ESTY RESPONSABIL PENTRU REZULTATEKLE ECHIPEI(UITE CE ANTRENOR MARE AI ADUS IN Ghencea-rezultatele vorbesc de la sine-

KroNos^12.03.2006 23:04

Si mai e ceva.

Azi nu mai au scuze ca cele de joi. Adica:

1) Nu i-a injurat nimeni pana in min 85, deci nu au avut o presiune pe umeri.

2) Argesul nici nu a atacat, deci MM si Oly nu pot spune ca Steaua a avut noroc ca a facut egal.

3) Gazonul a fost impecabil desi a plouat continu. Trebuia doar sa joace pe jos.

Si acum astept Recursul Etapei sa vad ce zice MM ca sunt super nervos.

sorin_77712.03.2006 23:06

si iata si prima reactie a presei... NOTA 20+ pentru articol:

"Olãroiu, domnul zero

Daniel Nanu

Remiza albã înregistratã asearã contra Argeșului, reprezintã al treilea meci consecutiv în care Steaua lui Olãroiu nu marcheazã

Vremea imposibilã, dar și cele douã meciuri negre din Cupa UEFA "izbutite" de Steaua pe fostul "23 August", au gonit fanii roș-albaștrilor de pe stadion. Doar vreo 2.500 de curajoși au luat asearã în piept frigul și ploaia care biciuia în rafale.

Mai era ceva. Etapa inauguralã a returului fusese catastrofalã pentru granzi. Dinamo - Oțelul 0-3, Rapid - FC Vaslui 1-1. "N-om pãți și noi la fel?", devenea o întrebare care se cuibãrea parșiv în mintea oricãrui suporter stelist. Condiții erau. Steaua întîlnea una dintre echipele rele ale campionatului, o echipã, FC Argeș, și un antrenor, Sorin Cîrțu, în fața cãrora niciodatã nu-ți permiți sã joci cu zîmbetul pe buze.

Primele 45 de minute au trecut greu. Pentru toatã lumea, mai puțin, bineînțeles, delegația piteșteanã cãreia becurile tabelei, încremenite la 0-0, îi zîmbeau frumos. Fusese o reprizã în care dintre cei 20 de jucãtori de cîmp niciunul nu se încumetase sã tragã pe poartã. Jocul Stelei? La fel de rînced precum cele din meciurile cu Heerenveen și Betis, de pe aceeași arenã. Una blestematã zic mulți, dar parcã e prea de tot sã dai vina pe un stadion ca sã cauți explicații la evoluția invizibilã a echipei militare. Pe la jumãtatea reprizei, cameramanii au lãsat baltã plictiseala oferitã de steliști și s-au bulucit la "oficiala", îndreptîndu-și atenția spre un oaspete prețios: Walter Zenga. Finalul primei pãrți a mai prins viațã, deși semiluftul lui Boștinã (42) și un șut cu tupeu al lui Negoițã (43) n-au reușit sã scoatã frigul din oase.

Repriza a doua a fost trasã la indigo. Steaua a forțat mai mult, dar în afarã de ploaia de centrãri pe care Guso a respins-o fãrã probleme, n-am vãzut nici o sclipire tacticã în jocul campioanei. Nici mãcar o scînteie. Boștinã a prins un șut mai acãtãrii (55), dar faza meciului i-a aparținut lui Oprița (74), care a trimis cu capul din mijlocul careului, iar mingea s-a dus în aut! Argeșul a tras cît a putut de 0-0, iar imaginea lui Bilașco, rãtãcit în jumãtatea Stelei, precum un turist în deșert, e elocventã.

Așa s-a scris povestea celui de-al doilea 0-0 mîzgãlit de Steaua lui Olãroiu pe cel mai mare stadion. A doua remizã albã, dupã cea cu Betis, șia treia partidã, socotind și returul cu Heerenveen, în care steliștii nu marcheazã. Cine zicea cã Olãroiu e antrenor defensiv?" sursa GSP...

piemont12.03.2006 23:07

nu se mai poate!sunt stelist de la 5 ani..am luat bataie de la tata ca sunt stelist,,de fapt sunt singurul stelist din familie...iubesc aceasta echipa si nu suport sa vad cu un impotent ca Olaroiu sa faca experimente pe ea!Gigi trezeste-te!in curand o sa ne batem cu vasluiul [t retrogradare!

Olaroiu daca mai ai un gram de demnitate DA-TI DEMISIA!...5 milioane de romani iti cer asta!

forza Steaua!

winner_00712.03.2006 23:07

O INTREBARE PENTRU STELISTI ADEVARATI:

1)CINE DRAQ MAI CRED CA NE CALIFICAM CU OLA-ROIU PE BANCA

2)MAI CREDETI IN CASTIGAREA CAMPIONATULUI CU ACEST"ANTRENOR"

becalii12.03.2006 23:08
Si mai e ceva.  

Azi nu mai au scuze ca cele de joi. Adica:  

1) Nu i-a injurat nimeni pana in min 85, deci nu au avut o presiune pe umeri.

2) Argesul nici nu a atacat, deci MM si Oly nu pot spune ca Steaua a avut noroc ca a facut egal.

3) Gazonul a fost impecabil desi a plouat continu. Trebuia doar sa joace pe jos.

Si acum astept Recursul Etapei sa vad ce zice MM ca sunt super nervos.

styu eu frate ce va spune vvntul aimpiedicat echipa spre o nua victorie m..e MM
stephitza12.03.2006 23:08
:((((((((((((((((( i just wanna cry..dak Steaua nu se califica....ce ne facem noi?:(((((((((((( :cry: :cry: :cry: :cry: :(((:((((((:(
sorinSTEAUA12.03.2006 23:08

As vrea sa felicit pe toti cei care ati fost pe stadion si ati incurajat echipa pe vremea asta FELICITARI iar despre meci ..........:((((( :cry: :cry: :cry:

FORZA Steaua

DTP-Ludacris12.03.2006 23:09

interviu Radoi...(inainte de meciul cu Arges)

"Fanii noştri s-au obişnuit să marcăm câte trei - patru goluri într-un meci, aşa cum se întâmpla în «perioada» Protasov. Acum jucăm altfel. De aceea m-aş bucura să înscriem doar un gol, dar să câştigăm"

pare a fi un apropo...legat de stilul de joc alu ola-roiu !

rastafarianul12.03.2006 23:09

Daca nu pleaca e de rau ...adio calificare...adio campionat....

PA Olaroiu....PA

DU-TE !!!!!

bireescu_alin12.03.2006 23:11

Incredibil cum se dau unii cica stelisti si mai au tupeu sa ii tina partea lui ola-roiu.Astia is dinamovisti cred ca doar ei asta vor numai 0-0 la Steaua si pot pierde si ei meciuri.Macar acuma daca se trezea sa profite de meciul de iari al dinamovistilor, dar nu el ordona aparare la o echipa care statea in jumatatea ei si se apara.

Poate ajungem la 11m cu spaniolii joi alta sansa nu vad.Gol sigur nu se duce sa dea incapabilul asta.

«1101112131417»